Politika

64 feliratkozó

3 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 528
A Győrben az ellentüntetőket vegzáló feketeruhások közül az egyiket személyesen ismerem.
Vásárhelyi.
Bazzani
Ahogy olvasom, volt ott ultra, mma-s, boxolótól kezdve sokminden...
bogjosi
Azon gondolkodom, hogy ez vajon ki lehet? Ki dönthet ma vajon ilyesmikben? Még mindig Kubatov? Vagy Orbán személyesen?

Lehet, hogy tévedek, de olyan érzéseim vannak, mintha a kampány stratégia szempontjából "helyes" döntéseket alkalmanként felülírnák az ad hoc (neadjisten indulati?) elemek, döntések. A pénzszállítós eset is ilyennek tűnt nekem és most ez a tegnapi sztori is.
peterk2005 udvari bolond
Szerintem csak a túlbuzgó verőlegények saját elhatározásból úgy gondolták, hogy jól megvédik a főnit és majd kapnak buksisimit fentről.

Nem volt olyan opció, ami itt a Fidesznek kedvezett volna és ezt látták is volna fent, így nem is rendeltek volna ilyet.
Jughead
Kevés dologban vagyok annyira biztos mint abban, hogy most nincs igazad.
Bazzani
Értem, hogy a Fideszben csak hülyék ülnek, de mi érdekük lett volna kivezényelni ezt a bandát?
Jughead
Magyarországon ők az egyetlen réteg, aki a repülő sörösüvegek felé futnak, és nem elfelé attól.

Balhé itt az utóbbi sok évben csak akkor volt, amikor ők valahol megjelentek.
slowmotion
Vajon mennyire lesznek bátorak vagy másokat beárulók, mikor majd beidézik őket ilyen-olyan kibukó ügyek miatt?
Illetve most már az egész ország megismeri a kollaboránsok nevét, arcát:
 telex.hu/belfold/2026/03/28/orban-viktor-orszagjarasanak-hangulatfelelosei
3 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 528
Ha jól emlékszem ma vagy tegnap kérdezte valaki a fórumon, hogy Szabó Bence történetén felbátorodva mikor kamingautolnak majd más rendvédelmisek is.
Itt a következő.
 24.hu/belfold/2026/03/28/aman-andras-ferencvaros-rendorkapitany-indoklas/
"Az erkölcsi értékrendem és szakmai elképzeléseim olyan jelentős mértékben eltávolodtak a Rendőrség felsővezetése által képviselt, elvárt »szakmainak« mondott irányvonaltól és értékrendtől, amelyeket a feladataim ellátása során nem tudok és nem is akarok hitelesen képviselni."

És itt most gondoljunk arra, miért nem voltak tegnap a rendőrök a győri gyűlésen helyszínt biztosítani.
SBL
Én azt szeretném látni, amikor Pintér "Szőke" Sándort végre bedobják a busz alá.
Remélem a vagyonokat is elveszik tőlük. A családtól is, nehogy örököljék már.
3 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 900
Ha jól emlékszem ma vagy tegnap kérdezte valaki a fórumon, hogy Szabó Bence történetén felbátorodva mikor kamingautolnak majd más rendvédelmisek is.
Itt a következő.
 24.hu/belfold/2026/03/28/aman-andras-ferencvaros-rendorkapitany-indoklas/
"Az erkölcsi értékrendem és szakmai elképzeléseim olyan jelentős mértékben eltávolodtak a Rendőrség felsővezetése által képviselt, elvárt »szakmainak« mondott irányvonaltól és értékrendtől, amelyeket a feladataim ellátása során nem tudok és nem is akarok hitelesen képviselni."

És itt most gondoljunk arra, miért nem voltak tegnap a rendőrök a győri gyűlésen helyszínt biztosítani.

Szerkesztette: SBL
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 664 — #NoStress
Durva:

3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 309 — Cowboys fan
A Győrben az ellentüntetőket vegzáló feketeruhások közül az egyiket személyesen ismerem.
Vásárhelyi.
Bazzani
Ahogy olvasom, volt ott ultra, mma-s, boxolótól kezdve sokminden...
bogjosi
Azon gondolkodom, hogy ez vajon ki lehet? Ki dönthet ma vajon ilyesmikben? Még mindig Kubatov? Vagy Orbán személyesen?

Lehet, hogy tévedek, de olyan érzéseim vannak, mintha a kampány stratégia szempontjából "helyes" döntéseket alkalmanként felülírnák az ad hoc (neadjisten indulati?) elemek, döntések. A pénzszállítós eset is ilyennek tűnt nekem és most ez a tegnapi sztori is.
peterk2005 udvari bolond
Szerintem csak a túlbuzgó verőlegények saját elhatározásból úgy gondolták, hogy jól megvédik a főnit és majd kapnak buksisimit fentről.

Nem volt olyan opció, ami itt a Fidesznek kedvezett volna és ezt látták is volna fent, így nem is rendeltek volna ilyet.
Jughead
Kevés dologban vagyok annyira biztos mint abban, hogy most nincs igazad.
Bazzani
Értem, hogy a Fideszben csak hülyék ülnek, de mi érdekük lett volna kivezényelni ezt a bandát?
Jughead
Magyarországon ők az egyetlen réteg, aki a repülő sörösüvegek felé futnak, és nem elfelé attól.

Balhé itt az utóbbi sok évben csak akkor volt, amikor ők valahol megjelentek.
3 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 683
Minthogy a közvélemény-kutatásokat itt már sokszor részletezett okokból a választás előtti keddig-szerdáig inkább még nem venném komolyan, ránéztem a fogadóirodákra.

Boabeten MP oddsa, hogy ő lesz a következő miniszterelnök 1.62
Orbáné jelenleg 2.00
Kampman
nah és mennyi a spread? 😀
bogjosi
Amikor még Unibetnek hívták őket, közvetlenül a választás előtti napokban voltak további kínálataik is, meg lehetett tippelni, hogy lesz-e kétharmad, Fidesz-mandátumok over 132.5 vagy under 132.5 meg hasonlók 😀

2018-ból és 2022-ből 1.10-es meg 1.20-as Orbán oddsokra emlékszek így sok év távlatából.
3 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 309
Minthogy a közvélemény-kutatásokat itt már sokszor részletezett okokból a választás előtti keddig-szerdáig inkább még nem venném komolyan, ránéztem a fogadóirodákra.

Orbáné jelenleg 2.00
Kampman
nah és mennyi a spread? 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 380 — Így remélem megfelelek nektek.....
 index.hu/belfold/2026/03/28/tisza-part-informatikus-szabo-bence-kulfoldi-titkosszolgalat-eszt-ukran-kapcsolatok/

🤷
dande2
Csak nekem nem nyitja meg vagy lelötték az Indexet? Vagy a gépem már szűri a propit 😀
KB23
Fidesz-kamukat és propaganda-narratívát akarsz olvasni?

Amúgy megnyílik, de minek...
warr_b
Szerintem is èrdemes megnèzni a "másik" oldalt is, illetve az zindex mèg van amiben fogyasztható, az origo-t valóban már kb 20 ève nem nyitottam meg direkt 😏
3 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 683

Orbáné jelenleg 2.00

Szerkesztette: Kampman
3 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 965
 index.hu/belfold/2026/03/28/tisza-part-informatikus-szabo-bence-kulfoldi-titkosszolgalat-eszt-ukran-kapcsolatok/

🤷
dande2
Csak nekem nem nyitja meg vagy lelötték az Indexet? Vagy a gépem már szűri a propit 😀
KB23

warr_b
Néha jó olvasni a másik oldalt és ha érzem, hogy a kv már nem használ vezetés előtt elolvasok egy ilyet és hazáig kurva anyázok 😀
3 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 524 — je suis poloska

🤷
dande2
azért az beszédes, hogy az index ki se meri rakni fb posztban az ilyen cikkeit, mert félnek a sok röhögőfejtől 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 630 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

🤷
dande2
KB23

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 630 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 hvg.hu/itthon/20260327_esztergomban-tomegbecsles-orban-magyar#mnadv1lxvcbh04362d

március 25-én Orbán Viktor szabadtéri rendezvényén – 14 fokban és jó időben – 2150-en voltak kíváncsiak a miniszterelnökre, és itt egy darab, 50 fős autóbuszt azonosítottak, míg másnap, március 26-án Magyar Péter rendezvényén 2550 főt számoltak – 10 fokban és esőben, busz nélkül.

🔬😆

3 hónapja

🤷
dande2

Szerkesztette: KB23
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 380 — Így remélem megfelelek nektek.....

🤷
3 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 953 — Steelers fan
Telexes csaj kérdezi fekete kabátost, hogy ki szervezi a csapatot, amely felvonult az ellentüntetők elé.
"Milyen nagy csapattal? Én egyedül vonultam."
Egyedül vonulni b+ az mi? 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
3 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 159 — no es importante
Emelem a kalapom mp kampánystábja mögött, valahogy így kell elegánsan leütni egy ekkora ziccert:

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/659183126_2826795251024097_802256296107436722_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=TQGH8Ubs1EIQ7kNvwGcd-Wq&_nc_oc=Ado38VsLDs7EAyKooC1CyictKggYSWAsPwDJ6AE9l0UUKvINo2vLun-eEaIl7lnarug&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=Cqlyy7zMY9v3QNnK4d2kWQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQCR68YK-izpCxCN5_jYkIKXqjlajOIIlsJyMwWYgwCrkQ&oe=6A498740
1,5 Mio. Aufrufe · 110.712 Reaktionen | Tegnap este mindenki láthatta Magyarország két arcát. És hamarosan mindannyian eldönthetjük, melyiket választjuk. Láttuk a múltat: Orbán Viktort Győrben. Egy önmagából kiforduló, szellemekkel és képzelt ellenségekkel hadakozó, valaha talán jobb sorsra érdemes, megfáradt miniszterelnököt. Még 15 nap. 15 nap van hátra abból a korszakból, amelyben a félelem, a korrupció és a következmények nélküli hatalom uralta az országot. Maradjunk higgadtak. Maradjunk derűsek. És április 12-én válasszuk Magyarország szebbik, igaz arcát! Válasszuk a szabad és független és európai Magyarországot! 15 nap, készüljetek! | Péter Magyar
Tegnap este mindenki láthatta Magyarország két arcát. És hamarosan mindannyian eldönthetjük, melyiket választjuk. Láttuk a múltat: Orbán Viktort Győrben. Egy önmagából kiforduló, szellemekkel és...

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
 24.hu/fn/gazdasag/2026/03/28/valyi-istvan-orban-viktor-gyor/

3 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 780 — Vikings fan
Közben Vitya is emeli a tétet:
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/659390615_1507222707441989_1754298922958005250_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&cstp=mx1536x1024&ctp=p600x600&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=b96d88&_nc_ohc=ep-SSniJC2sQ7kNvwGpZHEi&_nc_oc=AdppIxsDts7GpcA-Tj4hnwT37Gq_9WmlmKrU05g-Wl7jug9nxZG9alFag1oQoo0k1Cc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=TTzraMtUr2F77CosAQSP4w&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQAGmyKnI66Dkdp3Ikng1pJWZaLSOonYzFhf2NLtdjsJbg&oe=6A49A4BF
Orbán Viktor
A visszatérés 😎 Nézd meg, mit alkottunk Dopemannel! Ne hagyd ki!👇

DopeRanos - nem tálalom a szavakat…
3 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 524 — je suis poloska
Most jöttem haza Őrbottyánból, ha már itt volt a közelben Magyar Péter, akkor gondoltam meghallgatom, anyám meg mondta, hogy csatlakozna.
Ritka esemény hogy bárhova kettesben mennék vele úgy 8 éves korom óta 😀, de most kivételesen vele mentem. Nyilván 2010-ben szavazott utoljára a fideszre, szóval van véleménye a politikáról is, de abban biztosak lehettek, hogy nem fanatikus, mert mikor apámmal meg tesómmal szidjuk otthon a fideszt és ezt hallja, akkor mindig lebasz, hogy ne erről beszéljünk. (olyankor örülünk hogy végre van faterral közös téma, mert apám semelyik sportot sem szereti, én meg a hangszerekhez meg a kocsikhoz értek a legkevésbé, amiben fater expert, de ez itt most lényegtelen) .

Na ez az én amúgy mindig mindennel és mindenkivel kritikus anyám konkrétan végig zokogott a beszédek alatt, annyira betalált neki. (Na és akkor még nem olvasta Jay Cutler 6 kommentjét, amit meg jómagam könnyeztem meg).

Szerintem is nagyon összeszedett beszéd volt, nyilván rövidebb mint a Nemzeti menetes, de szerintem nem csak emiatt volt jobb még annál is. Kellően humoros volt, de amit anyámmal is beszéltünk hazafele, hogy végig tisztelettel beszélt a fideszes szavazókról, kiemelte hogy szeressük őket is. Szimon Renáta is ügyes volt a látható megilletődöttsége ellenére is. Összehasonlítva a tegnapi Vitya kapálózással, akkora különbség volt a két beszéd között mint a teológus és a geológus között: Ég és föld.

Úton odafele még megmért a Publicus is, irányba raktam őket. (Sokszor szoktak hívni kutatók, de ilyen nagyobbak, akit fejből tudok hogy kicsodák csak most először)

Amúgy elég sokan voltak, pedig nem egy világvárosról beszélünk.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
 telex.hu/video/2026/03/28/orban-kampanyesemeny-adolf-havasi-bence-kubatov
Ez se pite....nem gondolom sajnos, hogy ennek lesz következménye 😕
Klaci79
Volt bármikor is következménye egy ilyen akciónak? Emlékezzünk vissza a népszavazásos sztorira, amikor is ugyan ezek a kidobok elállták a jóemberek útját. Következmény nélküli ország. 😕
KB23
Azért most abban reménykedünk, hogy ez néhány nap (hét) múlva megváltozik. És nem lenne jó, ha továbbra is következmények nélkül élnénk.
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 305
@petey te hülye vagy.
Ezekben az ínséges időkben reggel óta azon röhögök, hogy “magtárkobold”😂😂😂
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 941 — beers & Packers
Részletes, tényekre alapozott, minden szempontra kiterjedő politikai elemzésem következik:
Orbán teljesen megzakkant.
3 hónapja
topin New England Patriots 2 399
Klaci79
Volt bármikor is következménye egy ilyen akciónak? Emlékezzünk vissza a népszavazásos sztorira, amikor is ugyan ezek a kidobok elállták a jóemberek útját. Következmény nélküli ország. 😕
KB23
Csak ez már nem működik. A social media jóval nagyobb elérést ad, többen kíváncsiak az ilyen tartalmakra. Ez már inkább a szánalmas kategória és kontraproduktív a billegők szemében szerintem.
3 hónapja
Klaci79