Politika
69 feliratkozó
2 hónapja
rendesen beröffent a Tisza aláírás mindenhol. jó nagy sorok vannak.Én csak 9:50-re értem ki, már nem tudtunk aláírni, csak támogató ívek lettek volna. Sokan meg azt is aláírták, pedig mondták mindenkinek, hogy a kettő nem ugyanaz, úgyhogy ott csak adatokat gyűjtenek. Nagyon durva volt. És ugyanez Vasadon (szomszéd település, de más választókörzet) ahol sorba álltak emberek aláírni. Én végül a kutyáknak írtam alá…ők legalább lelkes fiatalok voltak 😊
petey
Szerkesztette: Klaci79
2 hónapja
En ahol alairtam, ott minden embernek mar oda is adtak a kezébe a katonai alapfelszerelést, meg egy egyiranyu jegyet a Donbaszba.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
sőt, már fejbe is lőttékaláírtam a Tiszának, mire hazaértem itt várt a behívóazt hittem, ott helyben elvisznek
NB2
Löfli
2 hónapja
rendesen beröffent a Tisza aláírás mindenhol. jó nagy sorok vannak.
2 hónapja
aláírtam a Tiszának, mire hazaértem itt várt a behívóazt hittem, ott helyben elvisznek
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
aláírtam a Tiszának, mire hazaértem itt várt a behívópedig a Márhívó-t küldték, cd-n
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
aláírtam a Tiszának, mire hazaértem itt várt a behívó
2 hónapja
Ahogy mondani szokás, válogatós f*sznak kutyában a helye 😀Furcsán alacsonyan van a léc nálatok.Ahogy volt kollegám mondaná 1 patront megérneKunhalmi nem pottyan ki, felfogja egy ajtó.Nekem nem, én zuglói vagyok, de biztos a saját választókerületében annyi mindent intezett az elmúlt négy évben, hogy nagy érvágás lesz számukra, hogy most kipottyan a Parlamentből. Nem lennék a helyükben, az biztos.Valld be, Ágika azért hiányozna 😊telex.hu/belfold/2026/02/20/mszp-valasztas-nem-indul-2026Becsapós fejléc, mert az MSZP ugyan valóban nem indul, de Kunhalmi, Hiller, Szabó, Vajda meg igen, mert ugye ezt még Molnár Zsolt ledumálta Rogánnal. Egy próbát végülis megér(hetne, ha a Fidesz Budapesten bárhol is tudna 30 százalékot. De nem tud, így ha lesznek választások, akkor tök mindegy, hogy Kunhalmi vagy Hiller ráindul egy tiszásra, a matek miatt a fideszes 30%-al nyerni nem fog).
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Én egy paintball-os festékpatront is sajnálnék rá. 😀
Toca

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Furcsán alacsonyan van a léc nálatok.Ahogy volt kollegám mondaná 1 patront megérneKunhalmi nem pottyan ki, felfogja egy ajtó.Nekem nem, én zuglói vagyok, de biztos a saját választókerületében annyi mindent intezett az elmúlt négy évben, hogy nagy érvágás lesz számukra, hogy most kipottyan a Parlamentből. Nem lennék a helyükben, az biztos.Valld be, Ágika azért hiányozna 😊telex.hu/belfold/2026/02/20/mszp-valasztas-nem-indul-2026Becsapós fejléc, mert az MSZP ugyan valóban nem indul, de Kunhalmi, Hiller, Szabó, Vajda meg igen, mert ugye ezt még Molnár Zsolt ledumálta Rogánnal. Egy próbát végülis megér(hetne, ha a Fidesz Budapesten bárhol is tudna 30 százalékot. De nem tud, így ha lesznek választások, akkor tök mindegy, hogy Kunhalmi vagy Hiller ráindul egy tiszásra, a matek miatt a fideszes 30%-al nyerni nem fog).
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Én egy paintball-os festékpatront is sajnálnék rá. 😀
2 hónapja
Ahogy volt kollegám mondaná 1 patront megérneKunhalmi nem pottyan ki, felfogja egy ajtó.Nekem nem, én zuglói vagyok, de biztos a saját választókerületében annyi mindent intezett az elmúlt négy évben, hogy nagy érvágás lesz számukra, hogy most kipottyan a Parlamentből. Nem lennék a helyükben, az biztos.Valld be, Ágika azért hiányozna 😊telex.hu/belfold/2026/02/20/mszp-valasztas-nem-indul-2026Becsapós fejléc, mert az MSZP ugyan valóban nem indul, de Kunhalmi, Hiller, Szabó, Vajda meg igen, mert ugye ezt még Molnár Zsolt ledumálta Rogánnal. Egy próbát végülis megér(hetne, ha a Fidesz Budapesten bárhol is tudna 30 százalékot. De nem tud, így ha lesznek választások, akkor tök mindegy, hogy Kunhalmi vagy Hiller ráindul egy tiszásra, a matek miatt a fideszes 30%-al nyerni nem fog).
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
24.hu/belfold/2026/02/20/kehi-buntetes-kormany-tarsadalmi-egyeztetes/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscoveryÉs mégis hova fizetik be? Hová kerül az összeg? Az államkasszába? 😀 😀 😀
Még hogy következmények nélküli ország!
warr_b
2 hónapja
Kunhalmi nem pottyan ki, felfogja egy ajtó.Nekem nem, én zuglói vagyok, de biztos a saját választókerületében annyi mindent intezett az elmúlt négy évben, hogy nagy érvágás lesz számukra, hogy most kipottyan a Parlamentből. Nem lennék a helyükben, az biztos.Valld be, Ágika azért hiányozna 😊telex.hu/belfold/2026/02/20/mszp-valasztas-nem-indul-2026Becsapós fejléc, mert az MSZP ugyan valóban nem indul, de Kunhalmi, Hiller, Szabó, Vajda meg igen, mert ugye ezt még Molnár Zsolt ledumálta Rogánnal. Egy próbát végülis megér(hetne, ha a Fidesz Budapesten bárhol is tudna 30 százalékot. De nem tud, így ha lesznek választások, akkor tök mindegy, hogy Kunhalmi vagy Hiller ráindul egy tiszásra, a matek miatt a fideszes 30%-al nyerni nem fog).
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
24.hu/belfold/2026/02/20/kehi-buntetes-kormany-tarsadalmi-egyeztetes/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscoveryburjánzik a tizenkettőben az engedetlenség!
Még hogy következmények nélküli ország!
warr_b
2 hónapja
24.hu/belfold/2026/02/20/kehi-buntetes-kormany-tarsadalmi-egyeztetes/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscoveryMég hogy következmények nélküli ország!

2 hónapja
24.hu/belfold/2026/02/20/ivanyi-gabor-templom-aram-mvm/Ő adta hozzà a Lévai Anikót Viktorhoz, úgy látszik eljött a bosszú ideje
Mit csinált az öreg, hogy ennyire gyűlöli a hatalom?
cartman023
2 hónapja
24.hu/belfold/2026/02/20/ivanyi-gabor-templom-aram-mvm/Mit csinált az öreg, hogy ennyire gyűlöli a hatalom?
2 hónapja
Nem éltem bele magam, de - ha már nem indulnak a választáson - talán...Vágyvezérelt tippem szerint az MSZP-sek a visszalépésük érdekében háttéralkut szeretnének kötni a Tiszával. Kérdés, hogy összejön-e.Ne éld bele magad, mert már megkötötték a háttéralkukat a Fidesszel, hogy még véletlenül se lépnek vissza.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Vágyvezérelt tippem szerint az MSZP-sek a visszalépésük érdekében háttéralkut szeretnének kötni a Tiszával. Kérdés, hogy összejön-e.Ne éld bele magad, mert már megkötötték a háttéralkukat a Fidesszel, hogy még véletlenül se lépnek vissza.
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Ezt a levelet én is megkaptam a főnöktől.telex.hu/belfold/2026/02/20/ugyfelkapu-orban-viktor-propaganda-level-gazdak-ukrajna
warr_b
StormST
2 hónapja
Bízzunk benne, hogy igazad van, de a győzteskompenzáció miatt még így se mindegy. Vágyvezérelt tippem szerint az MSZP-sek a visszalépésük érdekében háttéralkut szeretnének kötni a Tiszával. Kérdés, hogy összejön-e.telex.hu/belfold/2026/02/20/mszp-valasztas-nem-indul-2026Becsapós fejléc, mert az MSZP ugyan valóban nem indul, de Kunhalmi, Hiller, Szabó, Vajda meg igen, mert ugye ezt még Molnár Zsolt ledumálta Rogánnal. Egy próbát végülis megér(hetne, ha a Fidesz Budapesten bárhol is tudna 30 százalékot. De nem tud, így ha lesznek választások, akkor tök mindegy, hogy Kunhalmi vagy Hiller ráindul egy tiszásra, a matek miatt a fideszes 30%-al nyerni nem fog).
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
megér(hetne, ha a Fidesz Budapesten bárhol is tudna 30 százalékot. De nem tudnem nyertek a 17. kerületben 4 éve is bpn egyedül? akkora lepukkant faskó nyomorult vidék az, hogy még a szalonfaskó jobbikos jelölt is kapott ott régebben 15-20 százalékokat emlékeim szerint
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Vajda Zoli? 😕 neki anno még kampányoltam is amikor az összefosás jelöltje volt.. kár , mea culpatelex.hu/belfold/2026/02/20/mszp-valasztas-nem-indul-2026Becsapós fejléc, mert az MSZP ugyan valóban nem indul, de Kunhalmi, Hiller, Szabó, Vajda meg igen, mert ugye ezt még Molnár Zsolt ledumálta Rogánnal. Egy próbát végülis megér(hetne, ha a Fidesz Budapesten bárhol is tudna 30 százalékot. De nem tud, így ha lesznek választások, akkor tök mindegy, hogy Kunhalmi vagy Hiller ráindul egy tiszásra, a matek miatt a fideszes 30%-al nyerni nem fog).
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
Nekem nem, én zuglói vagyok, de biztos a saját választókerületében annyi mindent intezett az elmúlt négy évben, hogy nagy érvágás lesz számukra, hogy most kipottyan a Parlamentből. Nem lennék a helyükben, az biztos.Valld be, Ágika azért hiányozna 😊telex.hu/belfold/2026/02/20/mszp-valasztas-nem-indul-2026Becsapós fejléc, mert az MSZP ugyan valóban nem indul, de Kunhalmi, Hiller, Szabó, Vajda meg igen, mert ugye ezt még Molnár Zsolt ledumálta Rogánnal. Egy próbát végülis megér(hetne, ha a Fidesz Budapesten bárhol is tudna 30 százalékot. De nem tud, így ha lesznek választások, akkor tök mindegy, hogy Kunhalmi vagy Hiller ráindul egy tiszásra, a matek miatt a fideszes 30%-al nyerni nem fog).
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
2 hónapja
Valld be, Ágika azért hiányozna 😊telex.hu/belfold/2026/02/20/mszp-valasztas-nem-indul-2026Becsapós fejléc, mert az MSZP ugyan valóban nem indul, de Kunhalmi, Hiller, Szabó, Vajda meg igen, mert ugye ezt még Molnár Zsolt ledumálta Rogánnal. Egy próbát végülis megér(hetne, ha a Fidesz Budapesten bárhol is tudna 30 százalékot. De nem tud, így ha lesznek választások, akkor tök mindegy, hogy Kunhalmi vagy Hiller ráindul egy tiszásra, a matek miatt a fideszes 30%-al nyerni nem fog).
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska