Politika
69 feliratkozó
3 hónapja
https://444.hu/2026/01/30/megtalaltuk-a-trollfarmot-ahonnan-alprofilok-szazaval-ontjak-a-fideszes-kommenteket-a-facebookon
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
gondolod hogy a volt jobbikosok nagy része nem utálja a cigányokat?Ezt értem. Csak én meg azt írtam, hogy a volt jobbikosok közül azok, akiket nem zavar Lázár kijelentése kb. mind a Mi hazánkban vannak.a Jobbikra 19% szavazott 2018-ban. a Mi Hazánk most 5-6%-on áll. a volt jobbikosok többsége jelenleg Tisza szimpatizáns.azok mind a mihazánkban vannakA cigánykérdés döntheti el a választást, legalább ez is valami. Lázártól ez egy az egyben megidézi a kövér-féle köteles beszédet, micsoda PTSD idegrángása lehet most ov-nek.Lázár sokkal erősebbet cigányozott 2018-ban, amikor arról beszélt, hogy a cigányok 600 éve képtelenek integrálódni, és akkor is a cigányok 80-90%-a a fideszre szavazott, mint ahogy most is így lesz, eléggé valószínűtlen, hogy emiatt tömegesen vesztenének roma szavazókat, amikor minden kisebbségi vezető meg közmunkát adó polgármester a zsebükben van. viszont ha a Tisza nagyon bele akar állni Lázár beszédébe, akkor könnyen lehet, hogy elveszítenek egykori jobbikos szavazókat, akik semmi problémát nem látnak Lázár beszédével, mert utálják a cigányokat, és pont olyan helyen laknak (Borsod, Heves, Szabocs), ahol a kormányváltáshoz egyéniben kellene nyernie a Tiszának.
Persze lamentálhatunk azon, hogy ez mennyire jó és helyes így, de a lényegen nem változtat, én most hittem el igazán, hogy a Tisza nyerhet és rendszert válthat*
* És ugye igazi rendszerváltás csak akkor lehet, ha az ilyen problémákkal hajlandóak leszünk egyszer tényleg szembenézni (na erre nagyobb összegben már nem fogadnék). Az ellopott százmilliárdok eltörpülnek ahhoz képest, amit ez a jelenlegi undorító kormány művelt minden idők egyik legnagyobb támogatottságával, 2020-ig egy gazdasági konjunktúrában.
r.baggio
deyell
eaglesmcnabb
deyell
eaglesmcnabb
built for this shit
3 hónapja
Ezt értem. Csak én meg azt írtam, hogy a volt jobbikosok közül azok, akiket nem zavar Lázár kijelentése kb. mind a Mi hazánkban vannak.a Jobbikra 19% szavazott 2018-ban. a Mi Hazánk most 5-6%-on áll. a volt jobbikosok többsége jelenleg Tisza szimpatizáns.azok mind a mihazánkban vannakA cigánykérdés döntheti el a választást, legalább ez is valami. Lázártól ez egy az egyben megidézi a kövér-féle köteles beszédet, micsoda PTSD idegrángása lehet most ov-nek.Lázár sokkal erősebbet cigányozott 2018-ban, amikor arról beszélt, hogy a cigányok 600 éve képtelenek integrálódni, és akkor is a cigányok 80-90%-a a fideszre szavazott, mint ahogy most is így lesz, eléggé valószínűtlen, hogy emiatt tömegesen vesztenének roma szavazókat, amikor minden kisebbségi vezető meg közmunkát adó polgármester a zsebükben van. viszont ha a Tisza nagyon bele akar állni Lázár beszédébe, akkor könnyen lehet, hogy elveszítenek egykori jobbikos szavazókat, akik semmi problémát nem látnak Lázár beszédével, mert utálják a cigányokat, és pont olyan helyen laknak (Borsod, Heves, Szabocs), ahol a kormányváltáshoz egyéniben kellene nyernie a Tiszának.
Persze lamentálhatunk azon, hogy ez mennyire jó és helyes így, de a lényegen nem változtat, én most hittem el igazán, hogy a Tisza nyerhet és rendszert válthat*
* És ugye igazi rendszerváltás csak akkor lehet, ha az ilyen problémákkal hajlandóak leszünk egyszer tényleg szembenézni (na erre nagyobb összegben már nem fogadnék). Az ellopott százmilliárdok eltörpülnek ahhoz képest, amit ez a jelenlegi undorító kormány művelt minden idők egyik legnagyobb támogatottságával, 2020-ig egy gazdasági konjunktúrában.
r.baggio
deyell
eaglesmcnabb
deyell
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
a Jobbikra 19% szavazott 2018-ban. a Mi Hazánk most 5-6%-on áll. a volt jobbikosok többsége jelenleg Tisza szimpatizáns.azok mind a mihazánkban vannakA cigánykérdés döntheti el a választást, legalább ez is valami. Lázártól ez egy az egyben megidézi a kövér-féle köteles beszédet, micsoda PTSD idegrángása lehet most ov-nek.Lázár sokkal erősebbet cigányozott 2018-ban, amikor arról beszélt, hogy a cigányok 600 éve képtelenek integrálódni, és akkor is a cigányok 80-90%-a a fideszre szavazott, mint ahogy most is így lesz, eléggé valószínűtlen, hogy emiatt tömegesen vesztenének roma szavazókat, amikor minden kisebbségi vezető meg közmunkát adó polgármester a zsebükben van. viszont ha a Tisza nagyon bele akar állni Lázár beszédébe, akkor könnyen lehet, hogy elveszítenek egykori jobbikos szavazókat, akik semmi problémát nem látnak Lázár beszédével, mert utálják a cigányokat, és pont olyan helyen laknak (Borsod, Heves, Szabocs), ahol a kormányváltáshoz egyéniben kellene nyernie a Tiszának.
r.baggio
deyell
eaglesmcnabb
built for this shit
3 hónapja
Fekete hattyú esemény.Most akkor mégsem a gazdasági helyzet alapján dől el a választás, hanem ilyen fajta kérdések mentén?Az összes mérvadó cigány influenszer beleállt.De ennyi beszóló, hisztizős cigány nem volt idáig akik szembe mentek a fidesszel, és hirtelen lett bátorságuk is kiállni. Ezt is az MP jelenség hozta elő, pedig régebben valóban sokkal durvábbakat mondott róluk Lázár is.Hát, én főleg az első 1-2 napban gyengébbnek éreztem a reakciókat, mint amit tavaly Aranyosi kapott, kíváncsi leszek milyen hamar ül el majd ez, félek füstje se nagyon lesz, nem hogy lángja...
Lehet hogy többen fognak még mindig rájuk szavazni+ közmunka krumpli stb, de a megosztottságuk már ott is szemmel látható, ami pár éve még elképzelhetetlen lett volna.
ozibozi
StormST
Aranyosit a propaganda felhangosította. Lázárt a social. Hogy melyik ér többet 2026-ban, április 12-én kiderül.
Gyurma Pappa
bobi0092
A bizonytalanok fő szempontja a gazdasági helyzet, ez nem változott. Ha és amennyiben feltételezzük, hogy az a 400-500 ember fogja eldönteni a választást, aki biztosan szavaz, de nem tudja kire, akkor továbbra is a gazdasági helyzet a döntő.
Ami most történt egy olyan váratlan dolog, aminek a hatását nem lehet egyszerűen sehogyan kiszámolni, megjósolni. A Fidesz ezzel a nyilatkozattal beleállt az egyik legfontosabb választói csoportjába, gyakorlatilag a saját, elkötelezettnek vélt bázisába taposott bele. Ha csak annyi történik, hogy azokban a körzetekben, ahol a megyeszékhelyen élők szavazatait a Fidesz javára fordította el a cigányok lakta falvak lakossága, és ezek a cigányok egyszerűen nem mennek el szavazni, már egészen más matek.
Visszakanyarodva a kérdésed elejére, a bizonytalanokat nem különösebben fogja meghatni ez az ügy, mivel áprilisra 20 másik dologgal fognak találkozni, ez nem biztos, hogy náluk napirenden lesz még.
szerk.: egy dolog van még, amire MP posztjai jó áthallással rájátszanak, ahogy a határon túliak kérdésében is: ha a Fidesz neki fontos dolgokat így kezel, akkor mi van a többivel? Nézzétek meg, minden Lázáros posztjában van egy kis kitekintés más irányba, ennek ez az oka.
Eddig is érdekes volt ez a kampány, de a Fidesz ki nem kényszerített hibáinak sorozata teszi igazán érdekessé.
Szerkesztette: Gyurma Pappa

3 hónapja
Azért azzal nem lehetett előre szamolni, hogy cca 1 millió választót migráns-helyettesítő WC-pucolónak titulál a kampány második embere.Most akkor mégsem a gazdasági helyzet alapján dől el a választás, hanem ilyen fajta kérdések mentén?Az összes mérvadó cigány influenszer beleállt.De ennyi beszóló, hisztizős cigány nem volt idáig akik szembe mentek a fidesszel, és hirtelen lett bátorságuk is kiállni. Ezt is az MP jelenség hozta elő, pedig régebben valóban sokkal durvábbakat mondott róluk Lázár is.Hát, én főleg az első 1-2 napban gyengébbnek éreztem a reakciókat, mint amit tavaly Aranyosi kapott, kíváncsi leszek milyen hamar ül el majd ez, félek füstje se nagyon lesz, nem hogy lángja...
Lehet hogy többen fognak még mindig rájuk szavazni+ közmunka krumpli stb, de a megosztottságuk már ott is szemmel látható, ami pár éve még elképzelhetetlen lett volna.
ozibozi
StormST
Aranyosit a propaganda felhangosította. Lázárt a social. Hogy melyik ér többet 2026-ban, április 12-én kiderül.
Gyurma Pappa
bobi0092
3 hónapja
telex.hu/g7/adat/2026/01/29/rezsistop-inflacio-gazfogyasztas-hideg-idojaras Naggyon ravasz...
Ez meg micccsoda meglepetés...
telex.hu/belfold/2026/01/30/facebook-kamuprofil-halozat-digitalis-demokraciafejlesztesi-ugynokseg

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Most akkor mégsem a gazdasági helyzet alapján dől el a választás, hanem ilyen fajta kérdések mentén?Az összes mérvadó cigány influenszer beleállt.De ennyi beszóló, hisztizős cigány nem volt idáig akik szembe mentek a fidesszel, és hirtelen lett bátorságuk is kiállni. Ezt is az MP jelenség hozta elő, pedig régebben valóban sokkal durvábbakat mondott róluk Lázár is.Hát, én főleg az első 1-2 napban gyengébbnek éreztem a reakciókat, mint amit tavaly Aranyosi kapott, kíváncsi leszek milyen hamar ül el majd ez, félek füstje se nagyon lesz, nem hogy lángja...
ozibozi
StormST
Gyurma Pappa
3 hónapja
Az összes mérvadó cigány influenszer beleállt.De ennyi beszóló, hisztizős cigány nem volt idáig akik szembe mentek a fidesszel, és hirtelen lett bátorságuk is kiállni. Ezt is az MP jelenség hozta elő, pedig régebben valóban sokkal durvábbakat mondott róluk Lázár is.Hát, én főleg az első 1-2 napban gyengébbnek éreztem a reakciókat, mint amit tavaly Aranyosi kapott, kíváncsi leszek milyen hamar ül el majd ez, félek füstje se nagyon lesz, nem hogy lángja...
ozibozi
StormST

3 hónapja
De ennyi beszóló, hisztizős cigány nem volt idáig akik szembe mentek a fidesszel, és hirtelen lett bátorságuk is kiállni. Ezt is az MP jelenség hozta elő, pedig régebben valóban sokkal durvábbakat mondott róluk Lázár is.Hát, én főleg az első 1-2 napban gyengébbnek éreztem a reakciókat, mint amit tavaly Aranyosi kapott, kíváncsi leszek milyen hamar ül el majd ez, félek füstje se nagyon lesz, nem hogy lángja...
ozibozi
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
3 hónapja
www.miele.hu/product/11163450/beepitheto-kavefozo-directwater-funkcioval-cva-7845-obszidianfekete?gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=13432527802&gbraid=0AAAAADPzA34DEhPQTrQ6qNFUV2_nIPApG&gclid=Cj0KCQiAp-zLBhDkARIsABcYc6u1-yfrefCq-xXdJxDerfLlgLa8kaNdcnYpttIq8-1_11sOJJYeKx8aAtRUEALw_wcBA nép egyszerű gyermeke
Lázár otthoni kávé főzöje.
Laza 2 millió
atapapa
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
3 hónapja
Ez egy nagyon érdekes felmérés.24.hu/belfold/2026/01/30/ukrajna-eu-csatlakozas-szazadveg/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
www.miele.hu/product/11163450/beepitheto-kavefozo-directwater-funkcioval-cva-7845-obszidianfekete?gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=13432527802&gbraid=0AAAAADPzA34DEhPQTrQ6qNFUV2_nIPApG&gclid=Cj0KCQiAp-zLBhDkARIsABcYc6u1-yfrefCq-xXdJxDerfLlgLa8kaNdcnYpttIq8-1_11sOJJYeKx8aAtRUEALw_wcBakinek nincs 2 milliós Miele kávéfőzője az annyit is ér
Lázár otthoni kávé főzöje.
Laza 2 millió
atapapa
3 hónapja
www.miele.hu/product/11163450/beepitheto-kavefozo-directwater-funkcioval-cva-7845-obszidianfekete?gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=13432527802&gbraid=0AAAAADPzA34DEhPQTrQ6qNFUV2_nIPApG&gclid=Cj0KCQiAp-zLBhDkARIsABcYc6u1-yfrefCq-xXdJxDerfLlgLa8kaNdcnYpttIq8-1_11sOJJYeKx8aAtRUEALw_wcBLázár otthoni kávé főzöje.
Laza 2 millió
3 hónapja
azok mind a mihazánkban vannakA cigánykérdés döntheti el a választást, legalább ez is valami. Lázártól ez egy az egyben megidézi a kövér-féle köteles beszédet, micsoda PTSD idegrángása lehet most ov-nek.Lázár sokkal erősebbet cigányozott 2018-ban, amikor arról beszélt, hogy a cigányok 600 éve képtelenek integrálódni, és akkor is a cigányok 80-90%-a a fideszre szavazott, mint ahogy most is így lesz, eléggé valószínűtlen, hogy emiatt tömegesen vesztenének roma szavazókat, amikor minden kisebbségi vezető meg közmunkát adó polgármester a zsebükben van. viszont ha a Tisza nagyon bele akar állni Lázár beszédébe, akkor könnyen lehet, hogy elveszítenek egykori jobbikos szavazókat, akik semmi problémát nem látnak Lázár beszédével, mert utálják a cigányokat, és pont olyan helyen laknak (Borsod, Heves, Szabocs), ahol a kormányváltáshoz egyéniben kellene nyernie a Tiszának.
r.baggio
deyell
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
De ennyi beszóló, hisztizős cigány nem volt idáig akik szembe mentek a fidesszel, és hirtelen lett bátorságuk is kiállni. Ezt is az MP jelenség hozta elő, pedig régebben valóban sokkal durvábbakat mondott róluk Lázár is.Lehet hogy többen fognak még mindig rájuk szavazni+ közmunka krumpli stb, de a megosztottságuk már ott is szemmel látható, ami pár éve még elképzelhetetlen lett volna.
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
A cigánykérdés döntheti el a választást, legalább ez is valami. Lázártól ez egy az egyben megidézi a kövér-féle köteles beszédet, micsoda PTSD idegrángása lehet most ov-nek.Lázár sokkal erősebbet cigányozott 2018-ban, amikor arról beszélt, hogy a cigányok 600 éve képtelenek integrálódni, és akkor is a cigányok 80-90%-a a fideszre szavazott, mint ahogy most is így lesz, eléggé valószínűtlen, hogy emiatt tömegesen vesztenének roma szavazókat, amikor minden kisebbségi vezető meg közmunkát adó polgármester a zsebükben van. viszont ha a Tisza nagyon bele akar állni Lázár beszédébe, akkor könnyen lehet, hogy elveszítenek egykori jobbikos szavazókat, akik semmi problémát nem látnak Lázár beszédével, mert utálják a cigányokat, és pont olyan helyen laknak (Borsod, Heves, Szabocs), ahol a kormányváltáshoz egyéniben kellene nyernie a Tiszának.
r.baggio
built for this shit
3 hónapja
A cigánykérdés döntheti el a választást, legalább ez is valami. Lázártól ez egy az egyben megidézi a kövér-féle köteles beszédet, micsoda PTSD idegrángása lehet most ov-nek.végülis kihasználták a történelmi lehetőséget, csak nem igazán úgy, ahogy az ország érdekében remélni lehetett
r.baggio
3 hónapja
A cigánykérdés döntheti el a választást, legalább ez is valami. Lázártól ez egy az egyben megidézi a kövér-féle köteles beszédet, micsoda PTSD idegrángása lehet most ov-nek.Szerintem Orbán már az előző választáskor is úgy érezte magát, mint Hitler a Bukás ikonikus bunkerjelenetében. Csak akkor még jött Steiner (Gyurcsány).
r.baggio
3 hónapja
Csak a kérdések az érdekesek, a válaszok a szokásos blabla, simán áttekerhető, csak arra voltam inkább kiváncsi hogy kapnak szót a nem beszervezett helyi marhákon kívűl mások is.Én ezeket a minusz kettővel beszélő embereket amúgy se vagyok képes 1x sebességgel hallgatni, ami érdekel kesőbb is visszanézhető emberi tempóban.Most Vissza kapcsoltakKontroll youtube csatornán megy élőben.Lázár info /mi folyik itt GyöngyösönA néni Shadl ügy felemlegetése után meg is szakadt az ATV spirit közvetítése
😊. Mondta a tanár cigány hogy ő nem bocsát meg a jancsinak, hiába nyal itt előtte a helyi főcigány hogy ő megbocsát, mert így nem mennek háborúba. 😂✌️
Jánosunk nem boldog
ozibozi
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
A cigánykérdés döntheti el a választást, legalább ez is valami. Lázártól ez egy az egyben megidézi a kövér-féle köteles beszédet, micsoda PTSD idegrángása lehet most ov-nek.Persze lamentálhatunk azon, hogy ez mennyire jó és helyes így, de a lényegen nem változtat, én most hittem el igazán, hogy a Tisza nyerhet és rendszert válthat*
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Én ezeket a minusz kettővel beszélő embereket amúgy se vagyok képes 1x sebességgel hallgatni, ami érdekel kesőbb is visszanézhető emberi tempóban.Most Vissza kapcsoltakKontroll youtube csatornán megy élőben.Lázár info /mi folyik itt GyöngyösönA néni Shadl ügy felemlegetése után meg is szakadt az ATV spirit közvetítése
😊. Mondta a tanár cigány hogy ő nem bocsát meg a jancsinak, hiába nyal itt előtte a helyi főcigány hogy ő megbocsát, mert így nem mennek háborúba. 😂✌️
Jánosunk nem boldog
ozibozi
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
3 hónapja
Most Vissza kapcsoltakKontroll youtube csatornán megy élőben.Lázár info /mi folyik itt GyöngyösönA néni Shadl ügy felemlegetése után meg is szakadt az ATV spirit közvetítése
Jánosunk nem boldog
ozibozi
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
Kontroll youtube csatornán megy élőben.Lázár info /mi folyik itt GyöngyösönA néni Shadl ügy felemlegetése után meg is szakadt az ATV spirit közvetítése
Jánosunk nem boldog
ozibozi
ozibozi