Politika

52 feliratkozó

5 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 901
Ki a speaker? Miskolci azt mar tudom. 😀
Toca
Tóth Jakab
5 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 356 — beers & Packers
B+, nem OV mondta, hogy agyagba kell döngölni a kommunistákat, pláne nem az újratemetésen, hanem Németh Zsolt Zalaegerszegen.
5 hónapja
Toca Minnesota Vikings 21 031 — Vikings fan
Ki a speaker? Miskolci azt mar tudom. 😀
5 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 899
xddddddddddddd keresett a rém, a herém 😀😀😀
5 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 113
Titkon remélek egy Bobafett meglepetés fellépőt.
5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 149
ízlés dolga, de ez zeneileg elég szar és a közönséget figyelő kamerán sem nagyon látom, hogy be lennének zsongva.
5 hónapja
Krúbi meg Funk volt már?
Pep71
Funk nem úgy volt hogy nem lesz pl a Hősök miatt?
zacknorb
ki volt írva, hogy ott lesz 😀 én bírom, vannak jó számai 😀
5 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 360
A pirus kapucnis nem Reday Gabor a Keleten nyugaton / itt es akkor podcastbol?
JéBé
Szélsőközepes a tag, meg a tesója is, so simán lehet bármelyik
zacknorb
Redai mondjuk pont az.
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 647 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Krúbi meg Funk volt már?
Pep71
Funk nem úgy volt hogy nem lesz pl a Hősök miatt?
5 hónapja
Krúbi meg Funk volt már?
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 647 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
JéBé
Szélsőközepes a tag, meg a tesója is, so simán lehet bármelyik
5 hónapja
5 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 151 — Apu ökölbeszorított keze
A nézettség nem nagyon megy 90 fölé, toöbbet gondoltam volna
ozibozi
Sok az üresjárat, hosszúak az átállások, gyenge a host, tompa a közönség, szét van csúszva ez az egész, se nem tüntetés, se nem koncert, nem volt ez így jó ötlet.
Jobb lett volna egy 2 órás folyamatos koncert egyetlen zenekarral, tele session zenészekkel, jön 10 nagyobb név 2-3 számos medleykre, pörög az egész, aztán a legvégén valami beszéd.
De végtére is nem vagyok 16 éves, lehet nekik pont így jó, tudnak közben posztolgatni, meg dumcsizni.
Őszentsége Sobri Jóska
Egyetértek. Ráadasul elég réteg a zene és a magyar rap továbbra is meh…
Nehéz ezzel sok embert megfogni online pláne mikor a műsorvezető keveri a szavakat.
Toca
Nah a fiam szerint van pár jó rap itthon

5 hónapja
ozibozi
Sok az üresjárat, hosszúak az átállások, gyenge a host, tompa a közönség, szét van csúszva ez az egész, se nem tüntetés, se nem koncert, nem volt ez így jó ötlet.
Jobb lett volna egy 2 órás folyamatos koncert egyetlen zenekarral, tele session zenészekkel, jön 10 nagyobb név 2-3 számos medleykre, pörög az egész, aztán a legvégén valami beszéd.
De végtére is nem vagyok 16 éves, lehet nekik pont így jó, tudnak közben posztolgatni, meg dumcsizni.
Őszentsége Sobri Jóska
Majd Azi robbantja.
5 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 976 — capitaine du château de Vienne 1487
 youtu.be/I4pX-4iTBvY?is=XVOySiKXTbdB6wAj

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
5 hónapja
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
Egyetértek. Ráadasul elég réteg a zene és a magyar rap továbbra is meh…
Nehéz ezzel sok embert megfogni online pláne mikor a műsorvezető keveri a szavakat.
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 447 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 444.hu/2026/04/10/meszaros-lorinc-mar-nem-is-volt-tulajdonos-a-v-hidben-amikor-az-marciusban-szinte-az-utolso-fillerjet-is-atutalta-neki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 356 — beers & Packers
Most értem vissza a Hősök teréről, azaz: odáig nem sikerült eljutnom. Az Andrássyn nagyon besűrűsödtünk, ezért helyismerettel rendelkező trükkös csávóként arra gondoltam, kerülök egyet, és a párhuzamos Délibáb utcán közelítem meg a helyszínt. Na, baszhattam, a Felvonulási tér (Ötvenhatosok tere) felől sem sikerült átvágnom, ott is több tízezren gyűltek. Nem tudom, a közvetítésben mennyire jön át, de észvesztően nagy a tömeg. Ha azt mondom, hogy 100 ezren vannak, akkor jócskán alulbecsülöm a létszámot. És még mindig jönnek.
5 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 976 — capitaine du château de Vienne 1487
itt picit szétcsúszott a hang, reméljük csak a youtube-on 😀
gamerkr
Pajor démonizálta a technikát.
Őszentsége Sobri Jóska
Najrotikba és ezvót, vagy csináljanak neki valami külön ketrecet, vagy zenéljenek - eskü a Vígmisi jobb, ha egykis speedel megtolnák maislenne neurotik

Zenekar meg reflex nélkül volt ijen bajos a buzievagy meg lármester

Shamégegyszer leergyázod a nyerset búcsúzz el a heréidtól

A konferansz kurvaszar, egyetértünk

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 377 — #NoStress
ozibozi

5 hónapja
ozibozi
Mi alapján számoltad ki ? 😀
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 447 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem vagyok otthonos ebbe, most vmi Czutor fivérek zenéltek, hatalmas 💩, mint vmi rossz paródia lenne.
steelwolf
Apa és fia. Czutor Zoli volt a Nyers meg a Belmondo frontembere.
Sose volt A-kategória.
Őszentsége Sobri Jóska
A Nyers jó volt, a Belmondo meh.
Gyurma Pappa
A Nyerstől a Horrornéger kurva jó volt 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
ozibozi New York Giants 22 300
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 377 — #NoStress
gamerkr
Pajor démonizálta a technikát.

5 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 12 125 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club