Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
mondjuk epp Jambor korzete olyan, hogy azt akkor biztosan bukjak ha vele szembe mennek. majd viszi a fidesz akkor azt (is). sot meg merem kockaztatni, hogy Szabo Timea is epp annyira van beagyazva a 3-ban, hogy az eleg legyen a neveto fideszesnek.baráti tűzben elestekKunhalmi Ágnes szeretne indulni, mert ő már 2x is nyert és újra indulna 2026-ban is. /csak egy kis koordináció kell—elmondása szerint—mert a múltkor is csak 58 szavazattal kapott ki a fideszes kamupártok miatt/a kérdés hogy mondjuk jámborral meg hadházyval mi lesz
Aszem Vele sem akarnak egyeztetni, de gyurcsók többi embereivel sem vlsz.
ozibozi
Negritis, a vajda
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/11/25/valasztas-2026-budapest-magyar-peter-tisza-part-ellenzek/Egyébként sokkal jobb hely lenne a világ, ha minden léhűtő politikus lenyomna 10-20 évet a versenyszférában/valóságban.
„Szerezzenek munkát, próbálják ki magukat a privátszférában 2026 után” – Magyar Péter hadat üzen a győztes ellenzéki képviselőknek is.
Mintha kezdené túltolni ez az újellenzéki-újfideszes jóember 😀
ender1112
több mint 1 éve
Ez egy egy irányú utca már minden résztvevőnek. Még akkor is ha szerintem MP alábecsüli az óellenzék erejèt.Nem számít. Ezt már vegig kell tolnia MP-nek, sok opciója nincs.
MC12
több mint 1 éve
baráti tűzben elestekKunhalmi Ágnes szeretne indulni, mert ő már 2x is nyert és újra indulna 2026-ban is. /csak egy kis koordináció kell—elmondása szerint—mert a múltkor is csak 58 szavazattal kapott ki a fideszes kamupártok miatt/a kérdés hogy mondjuk jámborral meg hadházyval mi lesz
ozibozi
Negritis, a vajda
peach
több mint 1 éve
Valóban. Ezért analógia, nem pedig ekvivalencia.de nem is amerika szal ...Mert ott meg csak úgy lehetett.lengyelek pont nem így csinálták24.hu/belfold/2024/11/25/valasztas-2026-budapest-magyar-peter-tisza-part-ellenzek/Teljesen igaza van, ez a sikeres stratégia.
„Szerezzenek munkát, próbálják ki magukat a privátszférában 2026 után” – Magyar Péter hadat üzen a győztes ellenzéki képviselőknek is.
ender1112
"Megkerestek ellenzéki szereplők már az EP-választás környékén és utána is. 2026-ról akartak egyeztetni, hogy hajlandók lennénk-e őket támogatni az egyéni körzetükben. Sőt, az egyik budapesti parlamenti képviselőnő úgy fogalmazott egyszer személyesen: vajon őket is ki akarjuk-e nyírni? Tisztába tettem neki, hogy le szeretnénk váltani a kormányt, ez pedig csak úgy lehetséges, ha új emberekkel tesszük."
A teljes elit ellen kell menni, mint Trump tette 16-ban.
Előbb bedarálta a repiket (ebben az analógiában ez az eddigi ellenzék), aztán megnyerte a választást. Ezt csak így lehet, vagy sehogy.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Végülis ebből kikövetkeztethetjük, hogy Magyarország nem Lengyelország.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/11/25/valasztas-2026-budapest-magyar-peter-tisza-part-ellenzek/Trump is a munkásosztály megmentője az elittel szemben szóval ez is simán elfér 😊
ender1112
Ez egy egy irányú utca már minden résztvevőnek. Még akkor is ha szerintem MP alábecsüli az óellenzék erejèt.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Kunhalmi Ágnes szeretne indulni, mert ő már 2x is nyert és újra indulna 2026-ban is. /csak egy kis koordináció kell—elmondása szerint—mert a múltkor is csak 58 szavazattal kapott ki a fideszes kamupártok miatt/
ozibozi
több mint 1 éve
de nem is amerika szal ...Mert ott meg csak úgy lehetett.lengyelek pont nem így csinálták24.hu/belfold/2024/11/25/valasztas-2026-budapest-magyar-peter-tisza-part-ellenzek/Teljesen igaza van, ez a sikeres stratégia.
ender1112
"Megkerestek ellenzéki szereplők már az EP-választás környékén és utána is. 2026-ról akartak egyeztetni, hogy hajlandók lennénk-e őket támogatni az egyéni körzetükben. Sőt, az egyik budapesti parlamenti képviselőnő úgy fogalmazott egyszer személyesen: vajon őket is ki akarjuk-e nyírni? Tisztába tettem neki, hogy le szeretnénk váltani a kormányt, ez pedig csak úgy lehetséges, ha új emberekkel tesszük."
Előbb bedarálta a repiket (ebben az analógiában ez az eddigi ellenzék), aztán megnyerte a választást. Ezt csak így lehet, vagy sehogy.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tiszaként nem indulhatnak.Kunhalmi Ágnes szeretne indulni, mert ő már 2x is nyert és újra indulna 2026-ban is. /csak egy kis koordináció kell—elmondása szerint—mert a múltkor is csak 58 szavazattal kapott ki a fideszes kamupártok miatt/a kérdés hogy mondjuk jámborral meg hadházyval mi lesz
ozibozi
Negritis, a vajda
Egyébként meg eldönthetik, hogy maguktól indulnak vagy sem.
Ha nem nyer a Tisza, akkor indifferens miként döntöttek, marad a NER, ha nyer a Tisza, akkoris indifferens, majd együtt örülnek.
MP egyet nem tehet a választások előtt: hogy összegyurcsányozza (komcsizza, baloldalozza, stb.) magát.
több mint 1 éve
Már miért ne mondhatná, a törzsi szavazókat nem érdekli a logika.nem mondhatja Viktor, hogy elfogyott a pénz, beütött a szar, mert egész eddig arról volt szó, hogy mindennel és mindenkivel dacolva IS jobban megy. ha azt mondja, hogy szarban vagyunk, akkor itt a vége. azt meg nem akarja.| Lentner Csabának | az egyik fő jobboldali holdudvarhoz kapcsolódó pènzügyi tótumfaktumnak az órájára járok egy kèpzèsen ès bizony elèg őszinte ès nyílt kritikát fogalmaz meg a mostani gazdasági állapotokkal ès helyzettel ès főleg erre adott megoldaskeresèsekkel kapcsolatban. Pláne hogy èrzi a saját bőrèn a dolgokat pl az egèszsègügy kapcsán is. Ezt a bèrpumpalást is így önmagában rossznak tartja mert ő az egyensúlyban hisz ès ennek így nincs alapja. S a fő gond ami mindent megborít szerinte is, az a demográfia....a munkaerőhiány a humánerőforrás hiány az elvándoroltak a meg nem születettek...ès ezen bizony a pènz a Csok ès egyèb látszat intèzkedèsek szintèn nem segítenek. A megoldást a helyesebb irányt amit most meg lehetne tenni azt nagyjából látja, de vannak dolgok melyekkel bizony egyik kormány vezetès hatalmában sincsenek nem èpp gyorsan lehet megoldani. Az meg a másik hogy erős kissebsègben van azzal kapcsolatban hogy mennyire hallgatnak pl rá. Szóval a Fideszen belül is èrzi az "èrtelmesebbje* hogy maxi gáz van csak mèg mindig zorbánè a szó (illetve most nagy (mèghájasabb)marciè)Micsoda bérmegállapodás írt alá a dagadt geciAzt mondja a parasztja, jobban és hatékonyabban kell dolgoznia a cégeknek. Hát barátom, dolgoznék én jobban és hatékonyabban, csak nincs időm foglalkozni a fejlesztéssel, mert a leendő munkaerőm Londonban vagy Bécsben dolgozik. Keresem, keresem az embert, de igen nehezen találom.
ThundersNFL a Paraszt
Most például majd azzal megy el az időm, hogy az ügyfeleinknek elmagyarázzam, hogy értem én, hogy csökken a bevétele és a nyeresége, de azért legyen kedves értse meg, hogy a bérek, járulékok növekedése miatt emelnem kell az árakon. Meg hogy járjon boltba, nem 3,5 százalék az éves infláció, nekem ne is jöjjön ilyen faszságokkal..
Szokol
dande2
slowmotion
több mint 1 éve
nem mondhatja Viktor, hogy elfogyott a pénz, beütött a szar, mert egész eddig arról volt szó, hogy mindennel és mindenkivel dacolva IS jobban megy. ha azt mondja, hogy szarban vagyunk, akkor itt a vége. azt meg nem akarja.| Lentner Csabának | az egyik fő jobboldali holdudvarhoz kapcsolódó pènzügyi tótumfaktumnak az órájára járok egy kèpzèsen ès bizony elèg őszinte ès nyílt kritikát fogalmaz meg a mostani gazdasági állapotokkal ès helyzettel ès főleg erre adott megoldaskeresèsekkel kapcsolatban. Pláne hogy èrzi a saját bőrèn a dolgokat pl az egèszsègügy kapcsán is. Ezt a bèrpumpalást is így önmagában rossznak tartja mert ő az egyensúlyban hisz ès ennek így nincs alapja. S a fő gond ami mindent megborít szerinte is, az a demográfia....a munkaerőhiány a humánerőforrás hiány az elvándoroltak a meg nem születettek...ès ezen bizony a pènz a Csok ès egyèb látszat intèzkedèsek szintèn nem segítenek. A megoldást a helyesebb irányt amit most meg lehetne tenni azt nagyjából látja, de vannak dolgok melyekkel bizony egyik kormány vezetès hatalmában sincsenek nem èpp gyorsan lehet megoldani. Az meg a másik hogy erős kissebsègben van azzal kapcsolatban hogy mennyire hallgatnak pl rá. Szóval a Fideszen belül is èrzi az "èrtelmesebbje* hogy maxi gáz van csak mèg mindig zorbánè a szó (illetve most nagy (mèghájasabb)marciè)Micsoda bérmegállapodás írt alá a dagadt geciAzt mondja a parasztja, jobban és hatékonyabban kell dolgoznia a cégeknek. Hát barátom, dolgoznék én jobban és hatékonyabban, csak nincs időm foglalkozni a fejlesztéssel, mert a leendő munkaerőm Londonban vagy Bécsben dolgozik. Keresem, keresem az embert, de igen nehezen találom.
ThundersNFL a Paraszt
Most például majd azzal megy el az időm, hogy az ügyfeleinknek elmagyarázzam, hogy értem én, hogy csökken a bevétele és a nyeresége, de azért legyen kedves értse meg, hogy a bérek, járulékok növekedése miatt emelnem kell az árakon. Meg hogy járjon boltba, nem 3,5 százalék az éves infláció, nekem ne is jöjjön ilyen faszságokkal..
Szokol
dande2
több mint 1 éve
baráti tűzben elestekKunhalmi Ágnes szeretne indulni, mert ő már 2x is nyert és újra indulna 2026-ban is. /csak egy kis koordináció kell—elmondása szerint—mert a múltkor is csak 58 szavazattal kapott ki a fideszes kamupártok miatt/a kérdés hogy mondjuk jámborral meg hadházyval mi lesz
ozibozi
Negritis, a vajda
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Kapnak vlm miniszteri biztos állást vagy bármit meg egy valag lóvét apparátusra, hogy lekösse magát és nyomozzon éjjel-nappal/persze csak ‘jó’ iránybaKunhalmi Ágnes szeretne indulni, mert ő már 2x is nyert és újra indulna 2026-ban is. /csak egy kis koordináció kell—elmondása szerint—mert a múltkor is csak 58 szavazattal kapott ki a fideszes kamupártok miatt/a kérdés hogy mondjuk jámborral meg hadházyval mi lesz
ozibozi
Negritis, a vajda
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Mert ott meg csak úgy lehetett.lengyelek pont nem így csinálták24.hu/belfold/2024/11/25/valasztas-2026-budapest-magyar-peter-tisza-part-ellenzek/Teljesen igaza van, ez a sikeres stratégia.
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Kunhalmi Ágnes szeretne indulni, mert ő már 2x is nyert és újra indulna 2026-ban is. /csak egy kis koordináció kell—elmondása szerint—mert a múltkor is csak 58 szavazattal kapott ki a fideszes kamupártok miatt/a kérdés hogy mondjuk jámborral meg hadházyval mi lesz
ozibozi
több mint 1 éve
Kunhalmi Ágnes szeretne indulni, mert ő már 2x is nyert és újra indulna 2026-ban is. /csak egy kis koordináció kell—elmondása szerint—mert a múltkor is csak 58 szavazattal kapott ki a fideszes kamupártok miatt/Aszem Vele sem akarnak egyeztetni, de gyurcsók többi embereivel sem vlsz.
több mint 1 éve
lengyelek pont nem így csinálták24.hu/belfold/2024/11/25/valasztas-2026-budapest-magyar-peter-tisza-part-ellenzek/Teljesen igaza van, ez a sikeres stratégia.
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/11/25/valasztas-2026-budapest-magyar-peter-tisza-part-ellenzek/Teljesen igaza van, ez a sikeres stratégia.
ender1112
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/11/25/valasztas-2026-budapest-magyar-peter-tisza-part-ellenzek/„Szerezzenek munkát, próbálják ki magukat a privátszférában 2026 után” – Magyar Péter hadat üzen a győztes ellenzéki képviselőknek is.
több mint 1 éve
www.portfolio.hu/ingatlan/20241123/varatlan-fordulat-az-epitoiparban-a-hataron-tuli-fiatalok-mar-nem-jonnek-magyarorszagra-dolgozni-724894
több mint 1 éve
Mondjuk a cégek többsége a hatékonyság-növelést úgy fogja majd megvalósítani, hogy 10 emberből 1-et kib*asznak, a maradék 9 meg a magasabb bérért dolgozik többet. Totál bértömeg változatlan, hatékonyság nőtt, mindenki boldog, kivéve az az egy, aki leesett a sor végén a szakadékba.Micsoda bérmegállapodás írt alá a dagadt geciAzt mondja a parasztja, jobban és hatékonyabban kell dolgoznia a cégeknek. Hát barátom, dolgoznék én jobban és hatékonyabban, csak nincs időm foglalkozni a fejlesztéssel, mert a leendő munkaerőm Londonban vagy Bécsben dolgozik. Keresem, keresem az embert, de igen nehezen találom.
ThundersNFL a Paraszt
Szokol
több mint 1 éve
| Lentner Csabának | az egyik fő jobboldali holdudvarhoz kapcsolódó pènzügyi tótumfaktumnak az órájára járok egy kèpzèsen ès bizony elèg őszinte ès nyílt kritikát fogalmaz meg a mostani gazdasági állapotokkal ès helyzettel ès főleg erre adott megoldaskeresèsekkel kapcsolatban. Pláne hogy èrzi a saját bőrèn a dolgokat pl az egèszsègügy kapcsán is. Ezt a bèrpumpalást is így önmagában rossznak tartja mert ő az egyensúlyban hisz ès ennek így nincs alapja. S a fő gond ami mindent megborít szerinte is, az a demográfia....a munkaerőhiány a humánerőforrás hiány az elvándoroltak a meg nem születettek...ès ezen bizony a pènz a Csok ès egyèb látszat intèzkedèsek szintèn nem segítenek. A megoldást a helyesebb irányt amit most meg lehetne tenni azt nagyjából látja, de vannak dolgok melyekkel bizony egyik kormány vezetès hatalmában sincsenek nem èpp gyorsan lehet megoldani. Az meg a másik hogy erős kissebsègben van azzal kapcsolatban hogy mennyire hallgatnak pl rá. Szóval a Fideszen belül is èrzi az "èrtelmesebbje* hogy maxi gáz van csak mèg mindig zorbánè a szó (illetve most nagy (mèghájasabb)marciè)Micsoda bérmegállapodás írt alá a dagadt geciAzt mondja a parasztja, jobban és hatékonyabban kell dolgoznia a cégeknek. Hát barátom, dolgoznék én jobban és hatékonyabban, csak nincs időm foglalkozni a fejlesztéssel, mert a leendő munkaerőm Londonban vagy Bécsben dolgozik. Keresem, keresem az embert, de igen nehezen találom.
ThundersNFL a Paraszt
Szokol
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Micsoda bérmegállapodás írt alá a dagadt geciAzt mondja a parasztja, jobban és hatékonyabban kell dolgoznia a cégeknek. Hát barátom, dolgoznék én jobban és hatékonyabban, csak nincs időm foglalkozni a fejlesztéssel, mert a leendő munkaerőm Londonban vagy Bécsben dolgozik. Keresem, keresem az embert, de igen nehezen találom.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Micsoda bérmegállapodás írt alá a dagadt geci
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018