Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
9gag.com/gag/aZ0YVWnDe az a szégyen hogy él több millió agyhalott ebben az országban aki ezeket elhiszi, meg hogy a háború, háborús infláció, Brüsszel, Gyurcsány valódi probléma és simán rájuk szavaznak, és ilyen 0 programmal lehet nyerni ráadásul 2/3 al az tényleg az ország és a népének a szégyene....Putyint, Erdogant, Trumpot, Boris Johnsont, Bolsonarot, Mileit, Modit, Ficot, meg még egy rahedli hasonszőrű posztmodern populistát nem választottak meg demokratikusan?
kapitnono
Nem az ebben az országban élők az agyhalottak, ez nem magyar nemzeti sajátosság, az egész világon agyhalottak az emberek származástól függetlenül. Nem gondolkoznak logikusan, racionálisan, hatékonyan, csak sodródnak a csapongó, kontrollálatlan érzelmeiktől vezérelve ostoba tömegként, a jelenkor politikája meg erre játszik rá, ezt használja ki maximálisan.
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Putyint nem 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
De az a szégyen hogy él több millió agyhalott ebben az országban aki ezeket elhiszi, meg hogy a háború, háborús infláció, Brüsszel, Gyurcsány valódi probléma és simán rájuk szavaznak, és ilyen 0 programmal lehet nyerni ráadásul 2/3 al az tényleg az ország és a népének a szégyene....Putyint, Erdogant, Trumpot, Boris Johnsont, Bolsonarot, Mileit, Modit, Ficot, meg még egy rahedli hasonszőrű posztmodern populistát nem választottak meg demokratikusan?
kapitnono
Nem az ebben az országban élők az agyhalottak, ez nem magyar nemzeti sajátosság, az egész világon agyhalottak az emberek származástól függetlenül. Nem gondolkoznak logikusan, racionálisan, hatékonyan, csak sodródnak a csapongó, kontrollálatlan érzelmeiktől vezérelve ostoba tömegként, a jelenkor politikája meg erre játszik rá, ezt használja ki maximálisan.
több mint 1 éve
Azért arra is kiváncsi lennék, hogy ha megkérdeznénk 100 random proli fidesz szavazót, hogy ugyan minek a mozaikszava (jó, már itt feldühödnének, mert nem értenék mi van) a fidesz, vajon hányan tudnák...kétharmaddal azért nem dobálóznék, mert egy kétharmados győzelemnek most sokkal kevesebb "sportértéke" van, mint amikor még kétfordulós és valóban kompenzációs volt a rendszer. de ja, az valóban gáz, hogy a nép jelentős részének ez éppen elég ahhoz, hogy elmenjen és leszavazzon az állampártra.De az a szégyen hogy él több millió agyhalott ebben az országban aki ezeket elhiszi, meg hogy a háború, háborús infláció, Brüsszel, Gyurcsány valódi probléma és simán rájuk szavaznak, és ilyen 0 programmal lehet nyerni ráadásul 2/3 al az tényleg az ország és a népének a szégyene....Legújabb plakátgyönyörűség senkinél nem lépte át az ingerküszöböt? 😂Én a youtube-on rám ömlesztett metropolos, magyarnemzetes, hirado.hu-s, ripostos őrülettől vagyok lesokkolódva, a kicsigyurcsány kalandjai az valami penetráns szégyen, de a "megkérdeztük a mesterséges intelligenciát Magyar Péterről" az nagyon a legalja
(A nagyobb szükségünk van rá, mint valaha szövegűre gondolok a nagy béke felirattal, benne a Kedves Vezető képével)
warr_b
r.baggio
kapitnono
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
kétharmaddal azért nem dobálóznék, mert egy kétharmados győzelemnek most sokkal kevesebb "sportértéke" van, mint amikor még kétfordulós és valóban kompenzációs volt a rendszer. de ja, az valóban gáz, hogy a nép jelentős részének ez éppen elég ahhoz, hogy elmenjen és leszavazzon az állampártra.De az a szégyen hogy él több millió agyhalott ebben az országban aki ezeket elhiszi, meg hogy a háború, háborús infláció, Brüsszel, Gyurcsány valódi probléma és simán rájuk szavaznak, és ilyen 0 programmal lehet nyerni ráadásul 2/3 al az tényleg az ország és a népének a szégyene....Legújabb plakátgyönyörűség senkinél nem lépte át az ingerküszöböt? 😂Én a youtube-on rám ömlesztett metropolos, magyarnemzetes, hirado.hu-s, ripostos őrülettől vagyok lesokkolódva, a kicsigyurcsány kalandjai az valami penetráns szégyen, de a "megkérdeztük a mesterséges intelligenciát Magyar Péterről" az nagyon a legalja
(A nagyobb szükségünk van rá, mint valaha szövegűre gondolok a nagy béke felirattal, benne a Kedves Vezető képével)
warr_b
r.baggio
kapitnono
több mint 1 éve
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy ezekből az épületekből mennyi fog üresen elrohadni, csak mert tisztára kellett mosni a lóvét.Még jó hogy most jött ki a Forbes. Várhattak volna pár hetet és máris Tiborcz lenne a leggazdagabb. De hát ez se éri el senki ingerküszöbét.Ide belinkelem az eredeti cikket, mert az ördög a részletekben rejlik: www.valaszonline.hu/2024/05/29/580-milliardos-kormanyzati-negyed-tiborcz-zuglo-durer-budapart/
24.hu/kozelet/2024/05/29/kormany-ingatlanmutyi-580-milliard-kozpenz-tiborcz-garancsi-balazs-irodahaz/
KB23
Dzsokijuing
több mint 1 éve
De az a szégyen hogy él több millió agyhalott ebben az országban aki ezeket elhiszi, meg hogy a háború, háborús infláció, Brüsszel, Gyurcsány valódi probléma és simán rájuk szavaznak, és ilyen 0 programmal lehet nyerni ráadásul 2/3 al az tényleg az ország és a népének a szégyene....Legújabb plakátgyönyörűség senkinél nem lépte át az ingerküszöböt? 😂Én a youtube-on rám ömlesztett metropolos, magyarnemzetes, hirado.hu-s, ripostos őrülettől vagyok lesokkolódva, a kicsigyurcsány kalandjai az valami penetráns szégyen, de a "megkérdeztük a mesterséges intelligenciát Magyar Péterről" az nagyon a legalja
warr_b
r.baggio

több mint 1 éve
Még jó hogy most jött ki a Forbes. Várhattak volna pár hetet és máris Tiborcz lenne a leggazdagabb. De hát ez se éri el senki ingerküszöbét.Ide belinkelem az eredeti cikket, mert az ördög a részletekben rejlik: www.valaszonline.hu/2024/05/29/580-milliardos-kormanyzati-negyed-tiborcz-zuglo-durer-budapart/
24.hu/kozelet/2024/05/29/kormany-ingatlanmutyi-580-milliard-kozpenz-tiborcz-garancsi-balazs-irodahaz/
KB23
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Még jó hogy most jött ki a Forbes. Várhattak volna pár hetet és máris Tiborcz lenne a leggazdagabb. De hát ez se éri el senki ingerküszöbét.24.hu/kozelet/2024/05/29/kormany-ingatlanmutyi-580-milliard-kozpenz-tiborcz-garancsi-balazs-irodahaz/
Szerkesztette: KB23
több mint 1 éve
most ilyen szekunder szégyent keltő dolgokat dobott ki a gép, idióta szavazóknak idióta kampány kell.Legújabb plakátgyönyörűség senkinél nem lépte át az ingerküszöböt? 😂Én a youtube-on rám ömlesztett metropolos, magyarnemzetes, hirado.hu-s, ripostos őrülettől vagyok lesokkolódva, a kicsigyurcsány kalandjai az valami penetráns szégyen, de a "megkérdeztük a mesterséges intelligenciát Magyar Péterről" az nagyon a legalja
warr_b
r.baggio
mint amikor Szandikának megírták a "hogy vezethet egy várost Karáncsony, amikor még autót sem tud vezetni?" spotot.
több mint 1 éve
Legújabb plakátgyönyörűség senkinél nem lépte át az ingerküszöböt? 😂Én a youtube-on rám ömlesztett metropolos, magyarnemzetes, hirado.hu-s, ripostos őrülettől vagyok lesokkolódva, a kicsigyurcsány kalandjai az valami penetráns szégyen, de a "megkérdeztük a mesterséges intelligenciát Magyar Péterről" az nagyon a legalja
warr_b
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Nyilván nem érzi így, de ezt kommunikálja. Jó ez a mostani nekik, csak vicces látni nekem, hogy azok, akik évek óta uszításról beszélnek, milyen könnyen is mennek át ugyanarra a narratívára, amint az érdekük úgy kívánja...Azért az is elég szánalmas vergődés egy olyan ellenzéki embertől, aki a 2/3-os elbukott választásokon a fasz rosszabbik oldalán volt már 3-szor (legalább), hogy azt mondja egy új ellenzéki erőre, hogy amit az képvisel, az durva fideszes győzelemhez fog vezetni. Dobrev ezek szerint úgy érzi, hogy az eddigi durva fideszes győzelmekhez annak semmi köze nem volt, amit ő, a férje és az egész eddigi ellenzék művelt...Nem érzi úgy, ők sem hülyék (ld. Szijjártó), de egyrészt a DK-nak teljesen kényelmes az ellenzék legerősebb pártja szisztéma (a Fidesznek is ez a legjobb megoldás) ha eléjük tennének az asztalra egy papírt, hogy 2042-ig így marad minden (kormány 2/3-dal, DK 15-20%-kal) szerintem azonnal aláírnák.
StormST
bobi0092

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Azért az is elég szánalmas vergődés egy olyan ellenzéki embertől, aki a 2/3-os elbukott választásokon a fasz rosszabbik oldalán volt már 3-szor (legalább), hogy azt mondja egy új ellenzéki erőre, hogy amit az képvisel, az durva fideszes győzelemhez fog vezetni. Dobrev ezek szerint úgy érzi, hogy az eddigi durva fideszes győzelmekhez annak semmi köze nem volt, amit ő, a férje és az egész eddigi ellenzék művelt...Klárika egy irritáló kamugép. Hetente százezer választóval találkoznak. 19-ben működött az összefogás, megverték a Fideszt. Itt kikapcsoltam.
StormST
több mint 1 éve
Azért az is elég szánalmas vergődés egy olyan ellenzéki embertől, aki a 2/3-os elbukott választásokon a fasz rosszabbik oldalán volt már 3-szor (legalább), hogy azt mondja egy új ellenzéki erőre, hogy amit az képvisel, az durva fideszes győzelemhez fog vezetni. Dobrev ezek szerint úgy érzi, hogy az eddigi durva fideszes győzelmekhez annak semmi köze nem volt, amit ő, a férje és az egész eddigi ellenzék művelt...Nem érzi úgy, ők sem hülyék (ld. Szijjártó), de egyrészt a DK-nak teljesen kényelmes az ellenzék legerősebb pártja szisztéma (a Fidesznek is ez a legjobb megoldás) ha eléjük tennének az asztalra egy papírt, hogy 2042-ig így marad minden (kormány 2/3-dal, DK 15-20%-kal) szerintem azonnal aláírnák.
StormST
több mint 1 éve
Azért az is elég szánalmas vergődés egy olyan ellenzéki embertől, aki a 2/3-os elbukott választásokon a fasz rosszabbik oldalán volt már 3-szor (legalább), hogy azt mondja egy új ellenzéki erőre, hogy amit az képvisel, az durva fideszes győzelemhez fog vezetni. Dobrev ezek szerint úgy érzi, hogy az eddigi durva fideszes győzelmekhez annak semmi köze nem volt, amit ő, a férje és az egész eddigi ellenzék művelt...

több mint 1 éve
Nálam annyiban üti csak át az ingerküszöböt, hogy ilyenkor mindig belegondolok újra, hogy mennyi pénzbe kerül ez mindannyiuknak és azt a pénzt mennyi sokkal jobb dologra lehetne fordítani....Legújabb plakátgyönyörűség senkinél nem lépte át az ingerküszöböt? 😂Így a Mexikói úti Burger king felett már fele-felében van a két plakát (tapasztalat)
warr_b
zacknorb

több mint 1 éve
Legújabb plakátgyönyörűség senkinél nem lépte át az ingerküszöböt? 😂Így a Mexikói úti Burger king felett már fele-felében van a két plakát (tapasztalat)
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Legújabb plakátgyönyörűség senkinél nem lépte át az ingerküszöböt? 😂(A nagyobb szükségünk van rá, mint valaha szövegűre gondolok a nagy béke felirattal, benne a Kedves Vezető képével)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nekem eddig is a 45% O/U volt a kérdés, jelenleg minimálisan alatta érzem, de jó mozgósítással ez mehet felé simán.www.valaszonline.hu/2024/05/28/a-tolsztoj-hadmuvelet/Alapvetően jó cikk, de a bizakodóknak erősen ajánlott a mai Telexes mozgósítós cikk a Fideszről.
Jóféle elemzés a bizonytalanok mozgósításáról.
Dzsokijuing
Az ellenzéki választók (meg amúgy elemzők is) elfelejtik, hogy mekkora mozgósítóképessége van a Fidesznek amikor az urnához kell vinni a saját embereit, szerintem 9én ismét hatalmas pofára esés és apátia lesz, amikor bőven közelebb lesznek az EP listán az 50hez mint a 40hez... emberek meg már 3assal kezdődő dolgokat is lehetségesnek tartanak...
2018 nagyon erősen él bennem, amikor mindenkinek ragyogott napközben az arca, hogy magas a részvétel, aztán tudjuk az eredményt... hasonlóan reménykedős arcraesést várok (aztán ne legyen igazam).
Ha Sportfogadós oddsban lenne most a Fidesz EP listája nagyon erősen a utolsó két kimenetel között ingadoznék a lenti 4ből:
35-40%
40-45%
45-50%
50%-
bobi0092
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.valaszonline.hu/2024/05/28/a-tolsztoj-hadmuvelet/Alapvetően jó cikk, de a bizakodóknak erősen ajánlott a mai Telexes mozgósítós cikk a Fideszről.
Jóféle elemzés a bizonytalanok mozgósításáról.
Dzsokijuing
Az ellenzéki választók (meg amúgy elemzők is) elfelejtik, hogy mekkora mozgósítóképessége van a Fidesznek amikor az urnához kell vinni a saját embereit, szerintem 9én ismét hatalmas pofára esés és apátia lesz, amikor bőven közelebb lesznek az EP listán az 50hez mint a 40hez... emberek meg már 3assal kezdődő dolgokat is lehetségesnek tartanak...
2018 nagyon erősen él bennem, amikor mindenkinek ragyogott napközben az arca, hogy magas a részvétel, aztán tudjuk az eredményt... hasonlóan reménykedős arcraesést várok (aztán ne legyen igazam).
Ha Sportfogadós oddsban lenne most a Fidesz EP listája nagyon erősen a utolsó két kimenetel között ingadoznék a lenti 4ből:
35-40%
40-45%
45-50%
50%-
több mint 1 éve
Elszokott tőle, évek óta nem kapott olyan kérdést, amihez nem volt előre megírva a hazúgság, majd belejön újra...Persze hogy képben van, csak tőle ez a viselkedés szokatlan.Hazudik.viszont érdekes, hogy odaállt most Petike, sőt múltkor OV-hoz is beengedték az ellenzéki sajtótEzek után Petit még jobban bujtatni fogják a TEKesek.
szar lehet a palacsintában
NB2
Ez csúnya volt, kb beismerte, hogy nem tud semmit a saját minisztériuma működéséről.
cartman023
Képben van azért ennél jobban, hibát beismerni nem lehet, így inkább játssza a hülyét.
empty taxi
Gulyás Gergely is hazudik, de ő valahogy jobban előadja.
cartman023

több mint 1 éve
Persze hogy képben van, csak tőle ez a viselkedés szokatlan.Hazudik.viszont érdekes, hogy odaállt most Petike, sőt múltkor OV-hoz is beengedték az ellenzéki sajtótEzek után Petit még jobban bujtatni fogják a TEKesek.
NB2
Ez csúnya volt, kb beismerte, hogy nem tud semmit a saját minisztériuma működéséről.
cartman023
Képben van azért ennél jobban, hibát beismerni nem lehet, így inkább játssza a hülyét.
empty taxi
Gulyás Gergely is hazudik, de ő valahogy jobban előadja.
több mint 1 éve
Hazudik.viszont érdekes, hogy odaállt most Petike, sőt múltkor OV-hoz is beengedték az ellenzéki sajtótEzek után Petit még jobban bujtatni fogják a TEKesek.
NB2
cartman023

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
viszont érdekes, hogy odaállt most Petike, sőt múltkor OV-hoz is beengedték az ellenzéki sajtótEzek után Petit még jobban bujtatni fogják a TEKesek.
NB2
több mint 1 éve
www.valaszonline.hu/2024/05/28/a-tolsztoj-hadmuvelet/Jóféle elemzés a bizonytalanok mozgósításáról.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.