Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 224
No most akkor a venezuelai magyarokat ‘menekitik’ vissza extra szavazatnak?
Ventura
nem errol van szo es ez most amugy eppen nem vmi csalas miatt van sztem. egyszeruen ahhoz a jogcimhez, amit kaptak ahhoz szukseg van allando lakhelyre. mivel nem volt ingatlanuk Magyarorszagon ezert a kimenekites szoros egyuttmukodesben tortent a Maltai szeretetszolgalattal ezert lett ez a lakcimuk.
csebi
milyen érdekes, hogy pont egy csatatér kerületben kaptak lakcímet.
deyell
Teljesen normális EBBEN AZ ORSZÁGBAN hogy 77 férőhelyes idősek otthonába 800 venezuelait költőztetsz oda,választások előtt.Miközben 2650 választásra jogosult személy van és az előző választás 121 szavazattal nyerte az ellenzék.Mit is mondott régen a narrátor a filmek előtt? A valósággal megegyező történet csak képzeletünk szüleménye.
Porsan
az I. kerület volt az a kerület egyébként, ahol a Fidelitas-alelnök és ismerősei egy magánklinika "lakói" lettek hat nappal az időközi választás előtt, úgy hogy egyébként csömöriek. mindezt nem sokkal azután, hogy a fidesz kivette a fiktív lakcímbejelentés szankcionálását a Btk.-ból. legális a voksturizmus most már.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Porsan Las Vegas Raiders 233
Ventura
nem errol van szo es ez most amugy eppen nem vmi csalas miatt van sztem. egyszeruen ahhoz a jogcimhez, amit kaptak ahhoz szukseg van allando lakhelyre. mivel nem volt ingatlanuk Magyarorszagon ezert a kimenekites szoros egyuttmukodesben tortent a Maltai szeretetszolgalattal ezert lett ez a lakcimuk.
csebi
deyell
Teljesen normális EBBEN AZ ORSZÁGBAN hogy 77 férőhelyes idősek otthonába 800 venezuelait költőztetsz oda,választások előtt.Miközben 2650 választásra jogosult személy van és az előző választás 121 szavazattal nyerte az ellenzék.Mit is mondott régen a narrátor a filmek előtt? A valósággal megegyező történet csak képzeletünk szüleménye.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 852 — The Mathematician
ezt nézte valaki?
volt kint valaki?

www.youtube.com/watch?v=YWUIfn1Do5w

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ventura
csebi

buhloone mindstate

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 896 — Lucas Scott
Ventura

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 879 — Cowboys fan
 telex.hu/belfold/2024/05/29/median-felmeres-tisza-part-fovarosi-lista-valtozas
warr_b
Nagyon szeretném azt hinni, hogy van remény, de csatlakozok azokhoz, akik szerint a fidesz erőből, mozgosítással megint elvisz majdnem 50%-ot az urnákhoz, és kurva nagy pofáraesés lesz a vége.
Megint.
akdestroyer
Engem is elfogott ez az érzés a napokban. De két dolog: 1. Ha tud is mozgósítani a fidesz akkor is van azon a 2 millió emberen kívül még legalább 4 millió szavazni képes állampolgár, aki esetleg meg tudja szorongatni a fidesst, 2: MP most még csak próbálgatja a szárnyait és ha ez a lendület, kitartás és ellenállás a propagandának, akkor talán az ogyv-n már több esélye lesz nyerni. Itt igazából az EP választás, ami megmutatja az erőviszonyokat, az önkormányzati választás csak egy bohózat.
KB23
Más kérdés, hogy a tuggyukkik két év alatt pont ki tudnak dolgozni valami taktikát az idei választások tanulságait levonva
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 279
warr_b
Nagyon szeretném azt hinni, hogy van remény, de csatlakozok azokhoz, akik szerint a fidesz erőből, mozgosítással megint elvisz majdnem 50%-ot az urnákhoz, és kurva nagy pofáraesés lesz a vége.
Megint.
akdestroyer
Engem is elfogott ez az érzés a napokban. De két dolog: 1. Ha tud is mozgósítani a fidesz akkor is van azon a 2 millió emberen kívül még legalább 4 millió szavazni képes állampolgár, aki esetleg meg tudja szorongatni a fidesst, 2: MP most még csak próbálgatja a szárnyait és ha ez a lendület, kitartás és ellenállás a propagandának, akkor talán az ogyv-n már több esélye lesz nyerni. Itt igazából az EP választás, ami megmutatja az erőviszonyokat, az önkormányzati választás csak egy bohózat.
több mint 1 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 566 — 🏈🐬🐂🤘🏽

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 083 — #NoStress
warr_b
Megint.
akdestroyer
Pedig ez nem ellentmondás, ezert hibás a konklúziód.
Van remény, a Fidesz meg mozgósítani fog ezerrel, és nem tud pofáraesés lenni, mert ez most nem ogyi választás. Lesz jópár tiszás az EU-ban, a Fővárosi Közgyűlésben, de ez egy első lépés. Valójában ha nem nulla emberük lesz, az már siker, és van hova fejlődniük, de ha mondjuk mindkét helyre több embert küldenének, mint mindenki más együttvéve, akkor sem lenne az nagyobb siker, hiszen ez "csak" EU-parlamenti és önkormányzati választás, egyik eredményeitől se dől be a NER.

több mint 1 éve
Még csak mzp felénél vagyok de ennél kínosabb vergodes és sértődött hiszti kevés van

www.youtube.com/live/CnP8JwomJbg?si=gvsJ5DGmK2g5p3Jm
Negritis, a vajda
akkor nézd meg a Tüttő Kata - Barabás Richárd féle produkciót tegnapelőttről.
deyell
nemtom hogy meg akarom-e nézni
számomra MZP újra és újra bizonyítja hogy bármi történhetett volna ő megoldja a fidesz 2/3adot
5 percig nem képes sértődöttség és önellentmondás nélkül beszélni
bizonyítékok nélkül vádaskodik, de másokon ezt számonkéri

értem hogy ez a posztmodern populizmus, de ettől még a csávó egy szar vesztes pojáca

több mint 1 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 796
warr_b
Megint.

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 842 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Egerben is megtelt a Dobó tér
ozibozi
Gyöngyösön szerda délelőtt is sokan voltak.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 190
Egerben is megtelt a Dobó tér
több mint 1 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
 hang.hu/belfold/tobb-szaz-venezuelai-menekult-is-szavazhat-az-i-keruletben-164462
"Orbán zseniálisan meghackelte a rendszert" vs ezeréves választási csalási módszer 😊
több mint 1 éve
Porsan Las Vegas Raiders 233
 www.youtube.com/watch?v=ra-3w92euDs Ez is szép.
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 443 — I like the Texans, I like who we are
"Egy dunántúli kis faluba meghívott előadást tartani a polgármester, oda, ahol eddig tarolt a Fidesz. Telt ház, azt mondják, elegük van a rendszerből. A polgármester elmeséli, a napokban hívták a megyei Fidesz központból, mikor küldi már vissza az aláíróíveket. Miféle íveket? Hát amit a térség fideszes parlamenti képviselője kér, mert levelet akar írni Brüsszelbe. A levélben leírná, a magyar embereknek elegük van abból, hogy Brüsszel sanyargatja őket, és nem fizeti meg a nekik járó pénzeket. Ehhez a levélhez akarták csatolni a választókörzetből összegyűjtött aláírásokat. A polgármester kijelenti, ez marhaság, ő ezzel nem fog házalni a faluban. Erre a pártközpontból telefonáló ügyintéző felcsattan: hát miféle összeesküvés van a környék polgármesterei között, hogy senki nem akarja ezeket aláíratni? A polgármester kikéri magának: ennyire hülyének néznek bennünket? Mire a válasz: szóval a maguk faluja is háborúpárti! Erre már nem lehet mit mondani, csak elküldeni az ügyintézőt a fenébe."
deyell
Nem tudom eldönteni hogy tényleg ebben a hitben vannak vagy nagyon is tudatosan nyomják a bullshitet.
Május elsején volt egy rendezvény a kertváros lakóinak ami nagyreszt gyerekeknek szólt de egy full ingyenes rendezvényt osszehoztak ebéddel együtt. A szervezés és az anyagi háttér az egyházkerület alapítványán keresztül ment, de voltak önkéntes támogatók is.
Épp a gyerekre vártam az arcfestőnél, amikor mellettem állította meg a fideszes kerületi képviselő a plébánost hogy bemutasson neki valakit aki elvileg támogatta a rendezvényt valahogy. Azzal vezette fel hogy azért mutatja be az illetőt hogy lássa valódi pénz érkezett nem brüsszeli pénz. Bármit is jelentsen ez. Tényleg nem tudom eldönteni hogy elhiszi vagy agyat akar mosni.
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 776 — Steelers fan
Legújabb plakátgyönyörűség senkinél nem lépte át az ingerküszöböt? 😂

(A nagyobb szükségünk van rá, mint valaha szövegűre gondolok a nagy béke felirattal, benne a Kedves Vezető képével)
warr_b
Én a youtube-on rám ömlesztett metropolos, magyarnemzetes, hirado.hu-s, ripostos őrülettől vagyok lesokkolódva, a kicsigyurcsány kalandjai az valami penetráns szégyen, de a "megkérdeztük a mesterséges intelligenciát Magyar Péterről" az nagyon a legalja
r.baggio
De az a szégyen hogy él több millió agyhalott ebben az országban aki ezeket elhiszi, meg hogy a háború, háborús infláció, Brüsszel, Gyurcsány valódi probléma és simán rájuk szavaznak, és ilyen 0 programmal lehet nyerni ráadásul 2/3 al az tényleg az ország és a népének a szégyene....
kapitnono
Az a szégyen, mikor az egyetemi tanár, politológus, lmp szakértő ezt nem fogja fel és köti az ebet a karóhoz, hogy "a választó racionális érvek alapján szavaz."

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Putyint nem 😊
Negritis, a vajda
Dehogynem, eleinte teljesen simán. Csak mostanra elfajult.
De ettől még ez nem változtat azon az alapállításomon, hogy az agyhalál nem magyar nemzeti sajátosság, hanem univerzális.
Őszentsége Sobri Jóska
Putyint soha nem választották meg, ahogy előtte Jelcint sem. Az orosz elit megegyezett, ki lesz az új cár, oszt láss csodát, mindig ők nyertek. Mint most Orbán és Erdogan.
több mint 1 éve
Még csak mzp felénél vagyok de ennél kínosabb vergodes és sértődött hiszti kevés van

Negritis, a vajda
akkor nézd meg a Tüttő Kata - Barabás Richárd féle produkciót tegnapelőttről.

buhloone mindstate

több mint 1 éve

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Békepárti mozgósítás.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Még jó hogy most jött ki a Forbes. Várhattak volna pár hetet és máris Tiborcz lenne a leggazdagabb. De hát ez se éri el senki ingerküszöbét.

24.hu/kozelet/2024/05/29/kormany-ingatlanmutyi-580-milliard-kozpenz-tiborcz-garancsi-balazs-irodahaz/
KB23
Ide belinkelem az eredeti cikket, mert az ördög a részletekben rejlik:  www.valaszonline.hu/2024/05/29/580-milliardos-kormanyzati-negyed-tiborcz-zuglo-durer-budapart/
Dzsokijuing
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy ezekből az épületekből mennyi fog üresen elrohadni, csak mert tisztára kellett mosni a lóvét.
KB23
Gondolom teljesen véletlenül ezek a cégek veszik majd meg a régi székházakat áron alul hogy aztán kiemelt beruhazas címszó alatt újabb irodahazat huzhatnak fel ahová majd visszaköltözhetnek, amikorra kiderül, hogy túl kicsik, ócskák, drágák az újak....

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 083 — #NoStress
Putyint nem 😊
Negritis, a vajda
Dehogynem, eleinte teljesen simán. Csak mostanra elfajult.
De ettől még ez nem változtat azon az alapállításomon, hogy az agyhalál nem magyar nemzeti sajátosság, hanem univerzális.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 746 — Kinek mit intézett a kormánya
De legalább jók az egyetemek:
 444.hu/2024/05/29/a-semmelweis-egyetem-keddi-allamvizsgajan-osszeomlott-az-informatikai-rendszer-bizonytalansagban-a-vizsgazok

SOTE Piac csoportban meg RTL híradósok keresnek anonim interjúalanyokat.

Poloska vagyok.