Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
viszont érdekes, hogy odaállt most Petike, sőt múltkor OV-hoz is beengedték az ellenzéki sajtótRájöttek, hogy a saját szavazóik is az ellenzéki sajtóból tájékozódnak.
szar lehet a palacsintában
NB2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
viszont érdekes, hogy odaállt most Petike, sőt múltkor OV-hoz is beengedték az ellenzéki sajtótszar lehet a palacsintában
több mint 1 éve
remélem jövő hétvégén nem lesznek megint györökönwww.youtube.com/watch?v=wkbas-Ccrx0 Kakadu újratöltve.Nagyon nagy szüksége van már egy jó Dzsudzsákos kanbulira ennek a mini sz**ternek
Porsan
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=wkbas-Ccrx0 Kakadu újratöltve.Nagyon nagy szüksége van már egy jó Dzsudzsákos kanbulira ennek a mini sz**ternek
Porsan
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=wkbas-Ccrx0 Kakadu újratöltve.Annyira szánalmas ez a faszi...
Porsan
több mint 1 éve
Akkor baszhatják.A választókerületi koordinációra lesz szükség a Fidesz leváltásához lengyel mintára.Azért az valami zseniális lesz. 😀 Se a Fidesz, se a Tisza, se az “ellenzék” nem tudna ekkora kormányt alakítani és elvileg egyik se ül le a másikkal tárgyalni. Imádnám. 😀Én sem beszéltem ilyesmiről, a maradék ellenzékkel szükséges lesz a koordináció.mondjuk Tusk inkább összefogta az ellenzéket semmint elpusztította/leváltottaAmúgy én sem nem látom hogy meg lehetne fogni őket, mert ha el is viszi az ellenzék a nagy városokat, vidéki városokat mondjuk 60-40 arányban, a zsákfalvak, illetve 2 ezer alatti települések (amikből rengeteg van) meg teszem azt 90% felett narancs továbbra is.Dehogynem, a lengyeleknél ugyanez volt a helyzet, aztán az ellenzék vidéken 10%-kal feljebb tolta a potmétert (nem kell több), a nagyvárosokban pedig 80%-os részvétel mellett ugyanennyi százalék az ellenzéknek.
A generáció "csere" lehet egy út, de a szegény környezetbe születő, ott szocializálódó emberek nagy része ott is marad, ergo ugyanolyan befolyásolható lesz mint az ősök. Továbbá "tesóknál" ráadásul gyorsabb ütemben nő az utódok száma, mint egy nagy városi átlagos családnál..
Tényleg nem látom hogy 15 éven belül itt változás lesz. Túl erős már a személyi kultusza Orbánnak. Ezt nem lehet legyőzni ebben az országban.
esanders10
Cselekvőképes miniszterelnök-jelölt, szervezés és mozgósítás, nem rocket science.
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
Jughead
Dzsokijuing
több mint 1 éve
A választókerületi koordinációra lesz szükség a Fidesz leváltásához lengyel mintára.Azért az valami zseniális lesz. 😀 Se a Fidesz, se a Tisza, se az “ellenzék” nem tudna ekkora kormányt alakítani és elvileg egyik se ül le a másikkal tárgyalni. Imádnám. 😀Én sem beszéltem ilyesmiről, a maradék ellenzékkel szükséges lesz a koordináció.mondjuk Tusk inkább összefogta az ellenzéket semmint elpusztította/leváltottaAmúgy én sem nem látom hogy meg lehetne fogni őket, mert ha el is viszi az ellenzék a nagy városokat, vidéki városokat mondjuk 60-40 arányban, a zsákfalvak, illetve 2 ezer alatti települések (amikből rengeteg van) meg teszem azt 90% felett narancs továbbra is.Dehogynem, a lengyeleknél ugyanez volt a helyzet, aztán az ellenzék vidéken 10%-kal feljebb tolta a potmétert (nem kell több), a nagyvárosokban pedig 80%-os részvétel mellett ugyanennyi százalék az ellenzéknek.
A generáció "csere" lehet egy út, de a szegény környezetbe születő, ott szocializálódó emberek nagy része ott is marad, ergo ugyanolyan befolyásolható lesz mint az ősök. Továbbá "tesóknál" ráadásul gyorsabb ütemben nő az utódok száma, mint egy nagy városi átlagos családnál..
Tényleg nem látom hogy 15 éven belül itt változás lesz. Túl erős már a személyi kultusza Orbánnak. Ezt nem lehet legyőzni ebben az országban.
esanders10
Cselekvőképes miniszterelnök-jelölt, szervezés és mozgósítás, nem rocket science.
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
Jughead
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Azért az valami zseniális lesz. 😀 Se a Fidesz, se a Tisza, se az “ellenzék” nem tudna ekkora kormányt alakítani és elvileg egyik se ül le a másikkal tárgyalni. Imádnám. 😀Én sem beszéltem ilyesmiről, a maradék ellenzékkel szükséges lesz a koordináció.mondjuk Tusk inkább összefogta az ellenzéket semmint elpusztította/leváltottaAmúgy én sem nem látom hogy meg lehetne fogni őket, mert ha el is viszi az ellenzék a nagy városokat, vidéki városokat mondjuk 60-40 arányban, a zsákfalvak, illetve 2 ezer alatti települések (amikből rengeteg van) meg teszem azt 90% felett narancs továbbra is.Dehogynem, a lengyeleknél ugyanez volt a helyzet, aztán az ellenzék vidéken 10%-kal feljebb tolta a potmétert (nem kell több), a nagyvárosokban pedig 80%-os részvétel mellett ugyanennyi százalék az ellenzéknek.
esanders10
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
több mint 1 éve
A Fővárosi Közgyűlés valódi lakmuszpapír lesz 2026-ra, folyamatos megegyezési kényszerek lesznek.Viszont nincs B terve.MP nem tudja megenni a baloldalt és ezt ő is tudja.Ne maradjon semmi, ez a cél, max a klasszik belpest métely marad francinál/déká.Én sem beszéltem ilyesmiről, a maradék ellenzékkel szükséges lesz a koordináció.mondjuk Tusk inkább összefogta az ellenzéket semmint elpusztította/leváltottaAmúgy én sem nem látom hogy meg lehetne fogni őket, mert ha el is viszi az ellenzék a nagy városokat, vidéki városokat mondjuk 60-40 arányban, a zsákfalvak, illetve 2 ezer alatti települések (amikből rengeteg van) meg teszem azt 90% felett narancs továbbra is.Dehogynem, a lengyeleknél ugyanez volt a helyzet, aztán az ellenzék vidéken 10%-kal feljebb tolta a potmétert (nem kell több), a nagyvárosokban pedig 80%-os részvétel mellett ugyanennyi százalék az ellenzéknek.
esanders10
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
Tudnak ők bajt okozni, ahogy évtizedekig a farok csóválta a kutyát sajnos 1994-től 😕
ozibozi
Dzsokijuing
empty taxi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Viszont nincs B terve.MP nem tudja megenni a baloldalt és ezt ő is tudja.Ne maradjon semmi, ez a cél, max a klasszik belpest métely marad francinál/déká.Én sem beszéltem ilyesmiről, a maradék ellenzékkel szükséges lesz a koordináció.mondjuk Tusk inkább összefogta az ellenzéket semmint elpusztította/leváltottaAmúgy én sem nem látom hogy meg lehetne fogni őket, mert ha el is viszi az ellenzék a nagy városokat, vidéki városokat mondjuk 60-40 arányban, a zsákfalvak, illetve 2 ezer alatti települések (amikből rengeteg van) meg teszem azt 90% felett narancs továbbra is.Dehogynem, a lengyeleknél ugyanez volt a helyzet, aztán az ellenzék vidéken 10%-kal feljebb tolta a potmétert (nem kell több), a nagyvárosokban pedig 80%-os részvétel mellett ugyanennyi százalék az ellenzéknek.
esanders10
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
Tudnak ők bajt okozni, ahogy évtizedekig a farok csóválta a kutyát sajnos 1994-től 😕
ozibozi
Dzsokijuing

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
MP nem tudja megenni a baloldalt és ezt ő is tudja.Ne maradjon semmi, ez a cél, max a klasszik belpest métely marad francinál/déká.Én sem beszéltem ilyesmiről, a maradék ellenzékkel szükséges lesz a koordináció.mondjuk Tusk inkább összefogta az ellenzéket semmint elpusztította/leváltottaAmúgy én sem nem látom hogy meg lehetne fogni őket, mert ha el is viszi az ellenzék a nagy városokat, vidéki városokat mondjuk 60-40 arányban, a zsákfalvak, illetve 2 ezer alatti települések (amikből rengeteg van) meg teszem azt 90% felett narancs továbbra is.Dehogynem, a lengyeleknél ugyanez volt a helyzet, aztán az ellenzék vidéken 10%-kal feljebb tolta a potmétert (nem kell több), a nagyvárosokban pedig 80%-os részvétel mellett ugyanennyi százalék az ellenzéknek.
esanders10
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
ozibozi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Ne maradjon semmi, ez a cél, max a klasszik belpest métely marad francinál/déká.Én sem beszéltem ilyesmiről, a maradék ellenzékkel szükséges lesz a koordináció.mondjuk Tusk inkább összefogta az ellenzéket semmint elpusztította/leváltottaAmúgy én sem nem látom hogy meg lehetne fogni őket, mert ha el is viszi az ellenzék a nagy városokat, vidéki városokat mondjuk 60-40 arányban, a zsákfalvak, illetve 2 ezer alatti települések (amikből rengeteg van) meg teszem azt 90% felett narancs továbbra is.Dehogynem, a lengyeleknél ugyanez volt a helyzet, aztán az ellenzék vidéken 10%-kal feljebb tolta a potmétert (nem kell több), a nagyvárosokban pedig 80%-os részvétel mellett ugyanennyi százalék az ellenzéknek.
esanders10
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Én sem beszéltem ilyesmiről, a maradék ellenzékkel szükséges lesz a koordináció.mondjuk Tusk inkább összefogta az ellenzéket semmint elpusztította/leváltottaAmúgy én sem nem látom hogy meg lehetne fogni őket, mert ha el is viszi az ellenzék a nagy városokat, vidéki városokat mondjuk 60-40 arányban, a zsákfalvak, illetve 2 ezer alatti települések (amikből rengeteg van) meg teszem azt 90% felett narancs továbbra is.Dehogynem, a lengyeleknél ugyanez volt a helyzet, aztán az ellenzék vidéken 10%-kal feljebb tolta a potmétert (nem kell több), a nagyvárosokban pedig 80%-os részvétel mellett ugyanennyi százalék az ellenzéknek.
esanders10
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=FE1QkU0eIH0 Magas szintű magvas gondolatok,édes f@szom.már 1 hete mondta a főni hogy a magot kell mozgósítani
Porsan
az benne van mikor a hordó hasával majdnem leesik?
dajcs tamás a legerősebb, fő erőssége az ész
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Hát ezaz, pont fordítva kéne, sokkal erősebb hogy " akkor többet nem jön ide az unoka".Aztakurva eget. Tudod ki puncsolna ha ilyen szüleim lennének. Te jó ég.. Mindig meg tudnak lepni.Én vagy 10 éve nem találkozok a keménymagon kívül Fidesz szavazóval, sőt. Debrecentől Szombathelyig beülök egy sörre valahova, elszánt és kemény ellenzékiek vannak mindenhol. Aztán folyton nő a Fideszre szavazók száma, meg a 2/3. Ki érti ezt? 🫢1000-2000 fő közötti zsákfaluban jártál már?
MC12
A fodrászunk, egy középkorú csaj, Pesten él, de az anyjáék telkén, egy ilyen kis faluban épült fel anno a sufnifordászszalonja, a vevőköre is főként innen van, szóval így maradt, a mai napig kiingázik ide dolgozni.
Hithű ellenzéki, de néma csöndben. Azt mondta, ha kiderülne, hogy nem fideszes, akkor a vevőkörének a 80%-át azonnal elveszítené.
Én kinevettem, de mondta hogy ez komoly, ő napi 8 órát hallgatja a háború és migránsrettegést a helyi középkorú&nyugdíjaskommandótól, kegyetlenül ki van mosva az agyuk, és a szélsőségességes szintig szektásak: az itteni emberek haját ellenzéki fodrász nem vághatja, tényleg elmennének tőle, higgyem el.
Nem csak vevőköre, munkahelye se lenne, a saját anyjáék egy pillanat alatt kibasznák a telkükről, ha kiderülne ellenzéki. Mert OV a vér felett áll.
Ezt onnan tudom biztosan, hogy 2 éve volt náluk a nagy balhé: A 22-es választás előtt a férjével családi vacsorán voltak anyukáékkal, ahol finoman megpróbálták felhívni a figyelmüket az ország lezüllesztésére, a propagandára, az inflációra, stb, és próbálni felnyitni az M1-Kossuth Rádió-Magyar Nemzet háromszögben kiégett szemeket.
Azonnal ki lettek zavarva a családi házból, (😀) és csak úgy tudott egy héttel később visszatérni a fodrászszalonjába, hogy bocsánatot kért a szüleitől, és letette a nagyesküt, hogy a választáson OV-ra szavaz.
Ízlelgessük: A kedves anyuka nem szeretné a lányát, ha az nem OV-t imádná, mert onnantól csak a háborúpárti Júdást látná benne.
(Intermezzó: A faluban ismer valakit akinek van OV szentélye a folyosón, valami aranyspayyel lefújt sufnioltár, amiből kivették a szentképeket, és hát, nem kell mondanom mivel lettek pótolva.) 😀
Mondanám hogy tömegével vannak ellenzéki lelkületűek erre is, csak nem látszanak/nem mernek látszani, de sokkal inkább úgy gondolom, hogy nem, nincsenek.
Ez szerintem sok helyen a vidéki valóság.
És az általam leírt sztori nem Nógrád mélyéből való, a fővárostól kb 40km-re járunk.
Nekem nincsenek illúzióim.
Jelentem vannak a fidesznek szavazói, még ha ez nagyobb városokban, pesti agglomerációban nem is látszik.
Márpedig nem látszik, én is az agglomerációban élek, és nem ismerek fideszest.
Na jó anyámékon kívül.
Meg anyósomékon kívül.
UI: Engem még nem tagadtak ki.
LOL.
akdestroyer
esanders10
Nagyanyámat már az első szavazás után levittük a Fideszről, be volt fosva hogy kimegyünk külföldre 😀 Szerintem sok szülőt/nagyszülőt le lehetne vinni, csak az emberek nem akarnak családi feszkót (persze a másik fél ilyenkor simán nyomná a passzív-agresszív stílust és inkább leszarja az ember).
Szerencsére após hamar rájött hogy én a kevés kivételbe tartozom, és nem erőlteti otthon a politizálást 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
24.hu/fn/gazdasag/2024/05/27/afa-szja-adobevetel-allamhaztartas-koltsegvetes-penzugyminiszterium-budzse-adozas-fogyasztas/
több mint 1 éve
Ez így wtfwww.reddit.com/r/hungary/s/5E4RhGnqWN
több mint 1 éve
Ööö, nem helyi lakos is mehet? Az a vaddisznópöri megmozdította bennem a szavazópolgárt.Drága kisvárosom vegyes abból a szempontból, hogy az egyik fele a Szegedről kiköltöző, vidéki nyugalomra vágyó ember, a másik pedig a helyi, falusi lakos. Szerintem nem kell leírnom, ő melyik oldalt képviseli.
— Kovács István (@khlPisti) May 27, 2024
(Nem a programmal van bajom, a szlogen a gáz a lap alján) pic.twitter.com/GzbmM2eVcp
zacknorb
több mint 1 éve
nyilván a tények utáni posztomdern és a populizmus erről szólMondjuk vicces aki aki ezt nem gondolja végig, de azért tudjuk hogy ez így van😉Ezért nem érdekli a dombon ülő Vadászkutyát sem egyik komoly induló részletes programja . Akik ezek alapján szavaznak azok a hibahatárt jelentik egy szavazásnál, ezért komoly induló nem koncentrál rájuk, mert minek.😎mondjuk ez vicces annak tekintetében hogy nemrég épp a program hiánya miatt ment a "hiszti" itt
Értelmetlen, kidobott pénz, energia.
ozibozi
pl karácsony kapcsán
Negritis, a vajda
ozibozi
több mint 1 éve
Mondjuk vicces aki aki ezt nem gondolja végig, de azért tudjuk hogy ez így van😉Ezért nem érdekli a dombon ülő Vadászkutyát sem egyik komoly induló részletes programja . Akik ezek alapján szavaznak azok a hibahatárt jelentik egy szavazásnál, ezért komoly induló nem koncentrál rájuk, mert minek.😎mondjuk ez vicces annak tekintetében hogy nemrég épp a program hiánya miatt ment a "hiszti" itt
ozibozi
pl karácsony kapcsán
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Van Voksmonitor az EP-hez is mármihazánk 78%
www.voksmonitor.hu/valasztasok/europai-2024/voksmonitor/utmutato
zacknorb
mp 67%
viktor 61%
jobbik 59%
vona 58%
lmp 58%
mzp 54%
momentum 46%
mkkp 39%
feri 39%
A szavazatom a kutyáké.
több mint 1 éve
Ezért nem érdekli a dombon ülő Vadászkutyát sem egyik komoly induló részletes programja . Akik ezek alapján szavaznak azok a hibahatárt jelentik egy szavazásnál, ezért komoly induló nem koncentrál rájuk, mert minek.😎mondjuk ez vicces annak tekintetében hogy nemrég épp a program hiánya miatt ment a "hiszti" itt
ozibozi
pl karácsony kapcsán
több mint 1 éve
DK 66-al az első, fityesz 45-el uccsó, ezeken kívül akire szavaznék azok meg középtájt 60 körül. Akkor ez mit jelent? Fingom sincs a programokról mi? 😀Ezért mondják hogy sose racionális egy szavazat, annak se aki mindent kicentizik és az alapján akarna dönteni. Mindig érzelem vezérelt lesz, csak nem tudjuk ezt 😊
Eazzy
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=Y9xUwiRUCB4