Politika
69 feliratkozó
8 hónapja
nemzeti konzultációt fognak indítani a „Tisza-adóról”Majd mondja MP, hogy inkább nem mondanak semmi programot, mert az instant százmillió átjátszva a haveroknak konzultáció álcája alatt
Avagy ismet tobb szaz misit kijatszunk haveroknak adofizetok penzebol
Beki
8 hónapja
nemzeti konzultációt fognak indítani a „Tisza-adóról”Avagy ismet tobb szaz misit kijatszunk haveroknak adofizetok penzebol
8 hónapja
eddig is értelmetlen pénzkidobás volt a nemzeti konzultációja, ezzel a témával szintet lépnek..Most már tűkön ülök, hogy hova fogunk kilyukadni. (Tegyük hozzá, hogy zseniális húzás volt az őszödi séta is Magyaréktól, kitalálták, hogy OV mivel fog indítani. Kezd kiismerhető lenni a beszédírás?)Csak a beszédírásuk kiismerhető szerinted?
Gyurma Pappa
OV: "nemzeti konzultációt indítunk a kiszivárgott adóemelési tervekről"
r.baggio
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
8 hónapja
Most már tűkön ülök, hogy hova fogunk kilyukadni. (Tegyük hozzá, hogy zseniális húzás volt az őszödi séta is Magyaréktól, kitalálták, hogy OV mivel fog indítani. Kezd kiismerhető lenni a beszédírás?)Csak a beszédírásuk kiismerhető szerinted?
Gyurma Pappa
OV: "nemzeti konzultációt indítunk a kiszivárgott adóemelési tervekről"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
Tehát nem lehet a levitézlett, elmúlt 15 év bűnös garnitúrájából senki a Tisza tagja, képviselője akármilye, aki valaha betöltött állami/politikai pozíciót, ezek szerint kivéve a volt fideszes államtitkárokat, helyettes államtitkárokat, vezérkari főnököket és háttérintézmény-vezetőket. Hadházy nem - ex-fideszesek simán. 😀 Miközben Dopeman tart megfejtéseket a kereszteny/konzervativ tábor éves dzsemboriján.Nem védeni akarom MP-t (szerintem túl van tolva az "ó"-zás), de MP ezt többször elég precízen elmondta. NEm mindenki van kizárva, hanem "csak" a politikai pozíciók. Miniszter, politikai államtitkár, stb. Tisztviselő jöhet. Mondjuk honvédelmi miniszter nyema, hadsereg parancsnok igen. Belügyminiszter nyema, rendőri vezető jöhet. stb.
MC12
(Hadházy több dologban nyíltan mást gondol mint a Tisza, ő azért esik ki.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
8 hónapja
Az egész USA vs EU GDP összehasonlítás egy nesze semmi fogd meg jól marhaság. Az USA népessége 2008 óta 15%-al nőtt, az EU népessége csökkent. Plusz UK kilépett. Így semmi értelme totalban összehasonlítani a kettőt. GDP per capita alapon lenne értelme .... csak úgy meg nem igaz az ami miatt előhozta.Komolyan: mi a faszomról beszél? 😂 Tényleg nem értem, mit akar mondani, hogy EU = szegénység? Ez a mondanivaló? Ennyi? Mert ez kurva szar, ezt nagyon nehéz lesz eladni egy olyan országban,ahol 75 % az EU támogatottsága.Szar az egész úgy ahogy van. Amíg nem volt nyilvánosan adva addig jobb volt 😀Most már tűkön ülök, hogy hova fogunk kilyukadni. (Tegyük hozzá, hogy zseniális húzás volt az őszödi séta is Magyaréktól, kitalálták, hogy OV mivel fog indítani. Kezd kiismerhető lenni a beszédírás?)Ez a beszed ez miafasz?
Gyurma Pappa
somoskovig
MC12
Már Marci sem vár 1%-os növekedést, ami nagy valószínűséggel csökkenés lesz. Be fog jönni a valóság a képbe...
Gyurma Pappa

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
8 hónapja
Vezérünk hangja nagyon odavan.Lehet, hogy beszedett valami vírust.
szaba
Viszont az egész beszéd hiszterikus hangulatú. Mintha pánikban lenne ... vagy véletlenül beleivott volna Dajcs Tomi poharába. 😀 😀

8 hónapja
Hol nézitek?
8 hónapja
Komolyan: mi a faszomról beszél? 😂 Tényleg nem értem, mit akar mondani, hogy EU = szegénység? Ez a mondanivaló? Ennyi? Mert ez kurva szar, ezt nagyon nehéz lesz eladni egy olyan országban,ahol 75 % az EU támogatottsága.Szar az egész úgy ahogy van. Amíg nem volt nyilvánosan adva addig jobb volt 😀Most már tűkön ülök, hogy hova fogunk kilyukadni. (Tegyük hozzá, hogy zseniális húzás volt az őszödi séta is Magyaréktól, kitalálták, hogy OV mivel fog indítani. Kezd kiismerhető lenni a beszédírás?)Ez a beszed ez miafasz?
Gyurma Pappa
somoskovig
MC12
Már Marci sem vár 1%-os növekedést, ami nagy valószínűséggel csökkenés lesz. Be fog jönni a valóság a képbe...

8 hónapja
Szar az egész úgy ahogy van. Amíg nem volt nyilvánosan adva addig jobb volt 😀Most már tűkön ülök, hogy hova fogunk kilyukadni. (Tegyük hozzá, hogy zseniális húzás volt az őszödi séta is Magyaréktól, kitalálták, hogy OV mivel fog indítani. Kezd kiismerhető lenni a beszédírás?)Ez a beszed ez miafasz?
Gyurma Pappa
somoskovig
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
Most már tűkön ülök, hogy hova fogunk kilyukadni. (Tegyük hozzá, hogy zseniális húzás volt az őszödi séta is Magyaréktól, kitalálták, hogy OV mivel fog indítani. Kezd kiismerhető lenni a beszédírás?)Ez a beszed ez miafasz?
Gyurma Pappa
8 hónapja
Most már tűkön ülök, hogy hova fogunk kilyukadni. (Tegyük hozzá, hogy zseniális húzás volt az őszödi séta is Magyaréktól, kitalálták, hogy OV mivel fog indítani. Kezd kiismerhető lenni a beszédírás?)

8 hónapja
Vezérünk hangja nagyon odavan.
8 hónapja
Szerintem el sem veszítette a Tisza a kezdeményezést. Csak mi közélet-junkiek érezzük úgy, hogy a Fidesz kezdeményez most, de szerintem ez illúzió.Ezt gondoltuk MZP elszólásáról is.444.hu/2025/09/06/letbizonytalansagi-kampannyal-csapott-le-a-fidesz-a-tisza-part-politikai-hibajara?utm_source=X&utm_medium=444Én se érzem, hogy ez egy akkora atom lenne, amellett hogy Lázár milyen faszsagokat (igazat) mondja az ATV-ben és a tranziton. Úgy meg pláne hogy pár hét és baszhatjak az egészet, mert nem tolhatjak a Metán a baromságokat.
érdekes, hogy ezt már egy kvázi megrengető hibának hozzák a Tisza életében. Tarrtól meg a videotól függetlenül én nem látom, hogy ez akkora atombomba lenne a Kollár, meg a Szundi zsírleszívása mellett. értem, hogy mibe kapaszkodnak, hogy ezzel a bizonytalanokra mennek, de a sok fos mellett, ami kijött a fideszről/viktorról ez nem durran akkorát. persze ha még több hónapig porondon tartják, akkor látható, hogy bejött. meglátjuk.
petey
KB23
Alapvetően az a kérdés, hogy MP mivel fogja tudni visszavenni a kezdeményezést. Kötcse szerintem jó ötlet, azonnal lépett is rá a Fidesz. Intezív 8 hónap következik, annak örülök, hogy Q4-től nem lesz időm a munka mellett politikával foglalkozni, így talán nem pusztulok bele idegileg.
Gyurma Pappa
MZP elszólása '22-ben számított. Ha ma is számít, akkor az azt jelenti, hogy a helyzet is nagyon hasonló ma a '22-eshez. Szerintem ez nem igaz, szerintem ma teljesen más a helyzet. Így az MZP féle elszólások jelentősége is erősen lecsökkent.

8 hónapja
A Kiskakas kifordítása zseniális húzás volt kommunikációs szempontból. Tóth válságkezelése egyelőre erősnek tűnik (kizártnak tartom, hogy ezen Magyar ötletei, ennyire nem okos, ellenben ifj. Tóthból kinézem).

8 hónapja
Ez a Kötcse így hatalmas ötlet volt Magyartól szerintem, nyilván rá is játszik, de egyik oldalon a lekordonozott, TEK által védett, sajtóval szóba sem álló, rendőri felvezetéssel érkező “elit”, a másikon meg a csávó, aki gyalog jött, bárkivel szóba all, oda lehet menni a rendezvényére.Gyurcsány (a DK) pedig a hétvégére kiköltözött, csak hogy teljes legyen a szimbolika.
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
Tehát nem lehet a levitézlett, elmúlt 15 év bűnös garnitúrájából senki a Tisza tagja, képviselője akármilye, aki valaha betöltött állami/politikai pozíciót, ezek szerint kivéve a volt fideszes államtitkárokat, helyettes államtitkárokat, vezérkari főnököket és háttérintézmény-vezetőket. Hadházy nem - ex-fideszesek simán. 😀 Miközben Dopeman tart megfejtéseket a kereszteny/konzervativ tábor éves dzsemboriján.Kicsi ország vagyunk, kicsi söpredékkel, ezekkel kell megoldani mindent.
Trump mellett azért a magyar belpol simán a legszórakoztatóbbak között lenne világ szinten is.
MC12
Egyébként mi ez a feltételes mód, amikor Trump felé fordított bulvár felszopó automata (New York Post) is Orbán "gazdasági épületén" gúnyolódik, akkor a helyes mondat: legszórakoztatóbbak között VAN

8 hónapja
Ez a Kötcse így hatalmas ötlet volt Magyartól szerintem, nyilván rá is játszik, de egyik oldalon a lekordonozott, TEK által védett, sajtóval szóba sem álló, rendőri felvezetéssel érkező “elit”, a másikon meg a csávó, aki gyalog jött, bárkivel szóba all, oda lehet menni a rendezvényére.Hát eddig Orbán volt a vidék fia, közülük való, elvegyült köztük.
somoskovig
Most bár MP sok minden, csak nem a vidék fia, mégis ő a közvetlenebb a vidékiekkel.
Bár Orbántól már az is kőkeményen eltervezett volt, ismerős gyerekével egy iskolába járt a Récsöl, állítólag már akkor is akkora arca volt, hogy ki kellett bontani a Költő utcai iskola bejáratát, gondolom nem azért, mert apa egy vidéki paraszt.
8 hónapja
Tehát nem lehet a levitézlett, elmúlt 15 év bűnös garnitúrájából senki a Tisza tagja, képviselője akármilye, aki valaha betöltött állami/politikai pozíciót, ezek szerint kivéve a volt fideszes államtitkárokat, helyettes államtitkárokat, vezérkari főnököket és háttérintézmény-vezetőket. Hadházy nem - ex-fideszesek simán. 😀 Miközben Dopeman tart megfejtéseket a kereszteny/konzervativ tábor éves dzsemboriján. Trump mellett azért a magyar belpol simán a legszórakoztatóbbak között lenne világ szinten is.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
Ez a Kötcse így hatalmas ötlet volt Magyartól szerintem, nyilván rá is játszik, de egyik oldalon a lekordonozott, TEK által védett, sajtóval szóba sem álló, rendőri felvezetéssel érkező “elit”, a másikon meg a csávó, aki gyalog jött, bárkivel szóba all, oda lehet menni a rendezvényére.A hatalams elkerítes a Fidesz rendezvényétől pedig azért szükséges, “hogy a két rendezvényt meg lehessen tartani”. -> megjött az indokás is Menczertől xD
somoskovig
8 hónapja
Ez a Kötcse így hatalmas ötlet volt Magyartól szerintem, nyilván rá is játszik, de egyik oldalon a lekordonozott, TEK által védett, sajtóval szóba sem álló, rendőri felvezetéssel érkező “elit”, a másikon meg a csávó, aki gyalog jött, bárkivel szóba all, oda lehet menni a rendezvényére.
Szerkesztette: somoskovig
8 hónapja
Engem az háborít fel mélységesen,hogy erre ráér egy miniszterelnök "háborús vészhelyzet "idején. Illetve az,hogy a társadalom bizonyos részének még mindig nem nyílik ilyenek után a bicska a zsebében.Mi kell még hogy minden ember lássa hogy ők egy mesterségesen felsőbbrendű réteg,akik szemrebbenés nélkül tesznek meg olyan dolgokat ami több mint vérlázító.És nap mint nap...Látják, elfogadják.
Foresz
8 hónapja
Látom a dagadék és bandája megint rendőrök szoknyája alá bújik Kötcsén.