Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Ugyanmár, 5% sincs a vagyonom vagy a hírértékem a belépő szintnek, a kettő ugye nem jár együttneked is megvolt? 😉Van szerencsém ismerni Zsófia kisasszonyt, és BÁRMIKOR elhiszem hogy ez igaz.elképzelni sem merem/tudom.Lölö Szabó Zsófilol, true?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos
Amadeus the Young
Gyurma Pappa
Josszi

több mint 1 éve
Az a lényeg, hogy az igazán fontos dolgokra (értsd: a Klán gyarapodása) legyen pénz, minden más dolog másodlagos fontosságú.hvg.hu/360/20241125_rendorseg-orfk-letszamhiany-fegyverpenz-utanpotlasSzétesés minden fronton, rendvédelem, igazságszolgáltatás, oktatás, egészségügy, itt már csak egy előrehozott választás segíthet a Fidesznek.
Amadeus the Young
Dzsokijuing
több mint 1 éve
hvg.hu/360/20241125_rendorseg-orfk-letszamhiany-fegyverpenz-utanpotlasSzétesés minden fronton, rendvédelem, igazságszolgáltatás, oktatás, egészségügy, itt már csak egy előrehozott választás segíthet a Fidesznek.
Amadeus the Young
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
neked is megvolt? 😉Van szerencsém ismerni Zsófia kisasszonyt, és BÁRMIKOR elhiszem hogy ez igaz.elképzelni sem merem/tudom.Lölö Szabó Zsófilol, true?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos
Amadeus the Young
Gyurma Pappa
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 1 éve
Hát ezen besirtam! 🤣🤣 Ezeknél tényleg valami baj lehet ott a toronyban 😄24.hu/belfold/2024/11/24/magyar-peter-visszavonulas-nezopont-kutatas/
Szerkesztette: KB23
több mint 1 éve
Apuci és anyuci között is nagy volt a korkülönbség.Miért Buga Jakab is vonzódik idősebb ferfiakhoz?Buga Jakab lánya.Ez az a Szabó Zsófi aki a tévében is szerepel meg épp táncol? Nem igazán vagyok otthon a celebek világában és tv-t se nézek (csak a Mezzo-t).Van szerencsém ismerni Zsófia kisasszonyt, és BÁRMIKOR elhiszem hogy ez igaz.elképzelni sem merem/tudom.Lölö Szabó Zsófilol, true?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos
Amadeus the Young
Gyurma Pappa
Pedig képekről elég szimpatikus, kedves, normális teremtésnek tűnik.
Jut eszembe, kellene egy jó stylist nekem is, talán embört faragna belőlem 😀
Lúdas Solymi
Talán innen eredeztethető, hogy vonzódik az idősebb férfiakhoz.
kittli
csebi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Érdekes nekem is ez volt az első gondolatom hogy inkább ezen pörögjenek a népek ne a zabigyerek szálon és be is jött ha máshol nem is itt biztosan bejött.Jó, ez lényegtelen.www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/1gwti8o/szabozsofi_szab%C3%B3_zs%C3%B3fi_%C3%A9s_v%C3%A1rkonyi_andrea/Lölö Szabó Zsófi?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
zinedine5
NB2
Mi a helyzet OV és OV apuka zabigyerekeivel? 😀
De még inkább a magyar gazdasággal.
Lúdas Solymi
Szerkesztette: Porsan
több mint 1 éve
Miért Buga Jakab is vonzódik idősebb ferfiakhoz?Nem, ő már nem vonzódik senkihez, via Sobri
csebi
több mint 1 éve
Miért Buga Jakab is vonzódik idősebb ferfiakhoz?Buga Jakab lánya.Ez az a Szabó Zsófi aki a tévében is szerepel meg épp táncol? Nem igazán vagyok otthon a celebek világában és tv-t se nézek (csak a Mezzo-t).Van szerencsém ismerni Zsófia kisasszonyt, és BÁRMIKOR elhiszem hogy ez igaz.elképzelni sem merem/tudom.Lölö Szabó Zsófilol, true?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos
Amadeus the Young
Gyurma Pappa
Lúdas Solymi
kittli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Buga Jakab lánya.Ez az a Szabó Zsófi aki a tévében is szerepel meg épp táncol? Nem igazán vagyok otthon a celebek világában és tv-t se nézek (csak a Mezzo-t).Van szerencsém ismerni Zsófia kisasszonyt, és BÁRMIKOR elhiszem hogy ez igaz.elképzelni sem merem/tudom.Lölö Szabó Zsófilol, true?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos
Amadeus the Young
Gyurma Pappa
Lúdas Solymi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Ez az a Szabó Zsófi aki a tévében is szerepel meg épp táncol? Nem igazán vagyok otthon a celebek világában és tv-t se nézek (csak a Mezzo-t).Van szerencsém ismerni Zsófia kisasszonyt, és BÁRMIKOR elhiszem hogy ez igaz.elképzelni sem merem/tudom.Lölö Szabó Zsófilol, true?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos
Amadeus the Young
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Van szerencsém ismerni Zsófia kisasszonyt, és BÁRMIKOR elhiszem hogy ez igaz.elképzelni sem merem/tudom.Lölö Szabó Zsófilol, true?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos
Amadeus the Young

több mint 1 éve
elképzelni sem merem/tudom.Lölö Szabó Zsófilol, true?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
"elvesztette közTe mikor szoktad eme köztulajdon gyümölcsét learatni?Kéne tudnom, ki a tököm az a Szabó Zsófi? 😄Köztulajdon.
warr_b
MC12
csebi
több mint 1 éve
Jó, ez lényegtelen.www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/1gwti8o/szabozsofi_szab%C3%B3_zs%C3%B3fi_%C3%A9s_v%C3%A1rkonyi_andrea/Lölö Szabó Zsófi?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
zinedine5
NB2
Mi a helyzet OV és OV apuka zabigyerekeivel? 😀
De még inkább a magyar gazdasággal.
több mint 1 éve
Ugyan-ugyan... igazán tudhatnád, hogy ma Magyarországon a köztulajdonhoz csak a NER potentátjai férhetnek hozzá!Te mikor szoktad eme köztulajdon gyümölcsét learatni?Kéne tudnom, ki a tököm az a Szabó Zsófi? 😄Köztulajdon.
warr_b
MC12
csebi
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Te mikor szoktad eme köztulajdon gyümölcsét learatni?Kéne tudnom, ki a tököm az a Szabó Zsófi? 😄Köztulajdon.
warr_b
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Kéne tudnom, ki a tököm az a Szabó Zsófi? 😄Köztulajdon.
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Kéne tudnom, ki a tököm az a Szabó Zsófi? 😄Nem vasas fun szóval nem.
warr_b
több mint 1 éve
Kéne tudnom, ki a tököm az a Szabó Zsófi? 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/1gwti8o/szabozsofi_szab%C3%B3_zs%C3%B3fi_%C3%A9s_v%C3%A1rkonyi_andrea/Lölö Szabó Zsófi?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
zinedine5
több mint 1 éve
Lölö Szabó Zsófi?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Lölö Szabó Zsófilol, true?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young