Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Ezért nem érdekli a dombon ülő Vadászkutyát sem egyik komoly induló részletes programja . Akik ezek alapján szavaznak azok a hibahatárt jelentik egy szavazásnál, ezért komoly induló nem koncentrál rájuk, mert minek.😎Értelmetlen, kidobott pénz, energia.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
dawyd728
4 034
72%-al 2RK a legjobb.Második 69%-al a DK-MSZP-P..
Harmadikat nem is néztem felfordult magamtól a gyomrom. A legutolsó is 40% körül.
több mint 1 éve
Kutyák 81% MoMo78%
DK/Mszp 76%
MM 74%
Jobbik 69%
2RK 65%
Tisza 57%
LMP 54 %
Mi Hazánk 53%
Fidesz 22 % 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=FE1QkU0eIH0 Magas szintű magvas gondolatok,édes f@szom.már 1 hete mondta a főni hogy a magot kell mozgósítani
Porsan
az benne van mikor a hordó hasával majdnem leesik?
dajcs tamás a legerősebb, fő erőssége az ész
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na vajon megvalósul-e ez?index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/05/27/szentkiralyi-alexandra-fidesz-visszalepes-vitezy-david-budapest-bekemenet-orban-viktor-karacsony-gergely/
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=FE1QkU0eIH0 Magas szintű magvas gondolatok,édes f@szom.
több mint 1 éve
DK 66-al az első, fityesz 45-el uccsó, ezeken kívül akire szavaznék azok meg középtájt 60 körül. Akkor ez mit jelent? Fingom sincs a programokról mi? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Ha semmivel nem értesz egyet, akkor Fidesz, ha mindennel, akkor Kutyapárt.Gondolom akkor arra az állításra nem tudtak választ kapni a párttól. Vagy be kell nyomnod a számdra fontosat, ami dupláz, és akkor más eredményt ad. Ezek azonban csak az én tippjeim.
Ha viszont csak random egy állítással értesz/nemértesz egyet, és a többit skippeled, akkor elvileg minden párt vagy 100% vagy 0% kéne legyen.
De nem, van olyan párt, ami olyankor 50%. Érdekes módszertan.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ha semmivel nem értesz egyet, akkor Fidesz, ha mindennel, akkor Kutyapárt.Ha viszont csak random egy állítással értesz/nemértesz egyet, és a többit skippeled, akkor elvileg minden párt vagy 100% vagy 0% kéne legyen.
De nem, van olyan párt, ami olyankor 50%. Érdekes módszertan.
több mint 1 éve
75 DK, 74 Kutyák, 71 Momo, 54 Tisza, 28 fidesz

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Van Voksmonitor az EP-hez is márMomuntem 77, DK 74 😀
www.voksmonitor.hu/valasztasok/europai-2024/voksmonitor/utmutato
zacknorb
több mint 1 éve
DK 91momentum, mkkp 87
jobbik 82
mmnp 81
fidesz 26
mi hazánk 51
tisza 57
több mint 1 éve
Van Voksmonitor az EP-hez is márNekem DK 80, MKKP 79, MZP pártja 78
zacknorb
több mint 1 éve
Nálam Mindenki Magyarországa, 2RK és LMP volt, de mindenki 55 és 75% közöttVan Voksmonitor az EP-hez is márajajj, nálam a DK nyert 82%-kal. aztán a Jobbik és a Kétfarkú
zacknorb
deyell
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Van Voksmonitor az EP-hez is márajajj, nálam a DK nyert 82%-kal. aztán a Jobbik és a Kétfarkú
zacknorb
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Van Voksmonitor az EP-hez is márwww.voksmonitor.hu/valasztasok/europai-2024/voksmonitor/utmutato
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ma iszunk, holnap szavazunk! Közben meg átdobjuk az asszonyt a vak komondoron! 😊Drága kisvárosom vegyes abból a szempontból, hogy az egyik fele a Szegedről kiköltöző, vidéki nyugalomra vágyó ember, a másik pedig a helyi, falusi lakos. Szerintem nem kell leírnom, ő melyik oldalt képviseli.
— Kovács István (@khlPisti) May 27, 2024
(Nem a programmal van bajom, a szlogen a gáz a lap alján) pic.twitter.com/GzbmM2eVcp
zacknorb
több mint 1 éve
Én paksitól hallom, hogy január óta nem fizetnek rendesen az oroszok az atomerőműnél, debrecenitől meg hogy az akksigyár se alakul fényesen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Elég komoly merítés mellett mondom, hogy országosan nagy para van.Én sem akarom, mert lehet az én munkám is megsínyli, de most olyan embertől hallottam a forgalom visszaesést és a bolt bezárását, akit ismerem már 20 éve és ezt nem gondoltam volna. És annyit mondott, hogy nem csak ő van így!Majd a következő fél évben mikor földbe áll az egész magyar gazdaság, majd akkor lesz pislogás a Fidesznél meg az embereknél.Az ellenzéki nyilvánosság egy része 2010 óta ezt a földbeállást várja. Komolyan 2011-12 már mantrázták az akkor olvasott ballib bloggerek, hogy már csak párat kell aludni és a Fidesz nyakába omlik az egész.
NB2
Kampman
NB2
Szóval majd 3.2m szavazattal lezs 2026-ban kétharmad.

több mint 1 éve
Én sem akarom, mert lehet az én munkám is megsínyli, de most olyan embertől hallottam a forgalom visszaesést és a bolt bezárását, akit ismerem már 20 éve és ezt nem gondoltam volna. És annyit mondott, hogy nem csak ő van így!Majd a következő fél évben mikor földbe áll az egész magyar gazdaság, majd akkor lesz pislogás a Fidesznél meg az embereknél.Az ellenzéki nyilvánosság egy része 2010 óta ezt a földbeállást várja. Komolyan 2011-12 már mantrázták az akkor olvasott ballib bloggerek, hogy már csak párat kell aludni és a Fidesz nyakába omlik az egész.
NB2
Kampman
több mint 1 éve
mondjuk a polgármester jelölteknél Kübekházán is áll a bál miután Molnár Robi nem indul
több mint 1 éve
Drága kisvárosom vegyes abból a szempontból, hogy az egyik fele a Szegedről kiköltöző, vidéki nyugalomra vágyó ember, a másik pedig a helyi, falusi lakos. Szerintem nem kell leírnom, ő melyik oldalt képviseli.
— Kovács István (@khlPisti) May 27, 2024
(Nem a programmal van bajom, a szlogen a gáz a lap alján) pic.twitter.com/GzbmM2eVcp
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ha lenne akarat pénzek okosabb felhasználására akkor kisebb lenne a baj mer az eu pénzeket is okosabban használják felMost is lesz, bár a kinaiaktól felveendő hitelt lehet, hogy okosabban is fel lehetne használniAkkor volt pénz kikrumplizni magukat belőle. Ez rohadt nagy különbségMajd a következő fél évben mikor földbe áll az egész magyar gazdaság, majd akkor lesz pislogás a Fidesznél meg az embereknél.Az ellenzéki nyilvánosság egy része 2010 óta ezt a földbeállást várja. Komolyan 2011-12 már mantrázták az akkor olvasott ballib bloggerek, hogy már csak párat kell aludni és a Fidesz nyakába omlik az egész.
NB2
Kampman
FLZOLI
slowmotion