Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Többet árt ez az idióta ezekkel a mondásaival a ner-nek, mint bármilyen MP mondás, vagy akció.Igazat mondott.
Nagy Márton kifakadt: „Nem tudják az emberek, hogy milyen jó nekik Magyarországon”
Mintha újra 2007ben érezném magam és egy szadeszos magyarázna 😊
MC12
Tényleg nem tudom milyen jó nekem.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Előszőr azt hittem a szíjas van a képen😂Magyar Péter megpendítette, hogy OV-nak zabigyereke van.Nem tudom.
Én nem pendítek meg semmit, csupán itt hagyok 2 képet.
Az egyiken O. Ráchel, a másikon Győri Enikő fideszes EP képviselő lánya látható.(Káncz Csaba)🧐😬
x.com/lszlkovcs159757/status/1859927429671956643?s=46
ozibozi
Talán ha a szemüveget levenné, jobban látszana.
kittli
több mint 1 éve
Magyar Péter megpendítette, hogy OV-nak zabigyereke van.Nem tudom.
Én nem pendítek meg semmit, csupán itt hagyok 2 képet.
Az egyiken O. Ráchel, a másikon Győri Enikő fideszes EP képviselő lánya látható.(Káncz Csaba)🧐😬
ozibozi
Talán ha a szemüveget levenné, jobban látszana.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Többet árt ez az idióta ezekkel a mondásaival a ner-nek, mint bármilyen MP mondás, vagy akció.Hádde ő nem a gazdaságra értette, hanem a biztonságra, a migrációra...már nem mer Párizsba menni, mer egyből megtámadnák, rettegésben él.
Nagy Márton kifakadt: „Nem tudják az emberek, hogy milyen jó nekik Magyarországon”
MC12
Vajon igaz, hogy volt barátnője egyetemista korában vagy csak elhintette? 😀
több mint 1 éve
a kérdés nem az hogy melyik másik országnál jobbTöbbet árt ez az idióta ezekkel a mondásaival a ner-nek, mint bármilyen MP mondás, vagy akció.Miért, Csádnál pl biztos jobb, meg a világ országainak úgy kétharmadánál ☺️
MC12
warr_b
hanem hogy mondjuk 2-3 évvel ezelőtthöz képest jobb-e
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Többet árt ez az idióta ezekkel a mondásaival a ner-nek, mint bármilyen MP mondás, vagy akció.Miért, Csádnál pl biztos jobb, meg a világ országainak úgy kétharmadánál ☺️
MC12

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Közben a Lidlben nincs tojás 80 Ft alatt, csak abból meg nem lehet kapni ¯\_(ツ)_/¯ biztos minden oké lesz

több mint 1 éve
Többet árt ez az idióta ezekkel a mondásaival a ner-nek, mint bármilyen MP mondás, vagy akció.Pont ezt ecseteltem ebédnél az egyébként Fideszes városi vállalkozónak hogy a Nagyon fogják elveszíteni. Nem hülyézett le
MC12

több mint 1 éve
Többet árt ez az idióta ezekkel a mondásaival a ner-nek, mint bármilyen MP mondás, vagy akció. Nagy Márton kifakadt: „Nem tudják az emberek, hogy milyen jó nekik Magyarországon”
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Ha sokat forogsz bizonyos körökben meg okítanak, akkor egy idő után elhiszi bárki, hogy a saját gondolataid adod vissza és emiatt okosnak tűnsz.Nem jut eszébe mikor végzett - nem okos. Oké 😀Ne ítélj elsőre annyira még se okos hvg.hu/kkv/20241120_Orban-Rahel-eloadas-video-gellert-szalloda-bdpst-tiborczRécsöl jó alapanyag is volt hozzá, volt hozzá szerencsém személyesen futólag, élőben rendben van. Kettejük közül ő az ész szerintem.Igaz-e….fene tudja. Nem beszéltem az anyával, nem láttam papírt se, ha van egyáltalán. Egy időben nagyon ment ez a sztori és kb. mindenhol ugyanaz volt a történet.Egyszerre írtunk.🙂 Ezek szerint igaz?Mert nem rà utalt, hanem T. Pistára.Egyre jobb:ez egy olyan dolog, amit senki sem mert feszegetni eddig.
Magyar Péter azt sejteti, hogy Orbán Viktornak lehet egy eltitkolt gyermeke
hvg.hu/itthon/20241122_magyar-peter-orban-viktor-eltitkolt-gyermek-ebx?s=hk
A "Temuról rendelt Al Capone" viszont teccik.
nagylaza, főpohárnok
MP tényleg a magyar Trump.
Amadeus the Young
MC12
nagylaza, főpohárnok
Ami tény, hogy a “pletyka” után tűntek el hosszabb időre, és estek át récsöllel egy komolyabb pr-rebrandingen. (Ami récsölnél szerintem nem sikerült rosszul, Pistánál viszont teljes csőd)
MC12
Amadeus the Young
Porsan
Párszor hallottam turisztikai kerekasztalokban, teljesen oké volt, mégha szerintem el is járt az idő afölött a luxus-turizmus fölött, amit ő annyira szeret.
MC12
Ha nagyon akarom, akkor én is meggyőzően tudok bullshitelni a semmiről és előadni, hogy mennyi mindent tettem egy ügy érdekében, miközben két fogpálcikát se tettem keresztbe.
több mint 1 éve
Magyar Péter megpendítette, hogy OV-nak zabigyereke van.Én nem pendítek meg semmit, csupán itt hagyok 2 képet.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Nem tudja mikor végzett és azt se hogy hol vagy csak nem tudja kimondani úgy hogy készült arra hogy ott beszélni fog.Nem jut eszébe mikor végzett - nem okos. Oké 😀Ne ítélj elsőre annyira még se okos hvg.hu/kkv/20241120_Orban-Rahel-eloadas-video-gellert-szalloda-bdpst-tiborczRécsöl jó alapanyag is volt hozzá, volt hozzá szerencsém személyesen futólag, élőben rendben van. Kettejük közül ő az ész szerintem.Igaz-e….fene tudja. Nem beszéltem az anyával, nem láttam papírt se, ha van egyáltalán. Egy időben nagyon ment ez a sztori és kb. mindenhol ugyanaz volt a történet.Egyszerre írtunk.🙂 Ezek szerint igaz?Mert nem rà utalt, hanem T. Pistára.Egyre jobb:ez egy olyan dolog, amit senki sem mert feszegetni eddig.
nagylaza, főpohárnok
Amadeus the Young
MC12
nagylaza, főpohárnok
Ami tény, hogy a “pletyka” után tűntek el hosszabb időre, és estek át récsöllel egy komolyabb pr-rebrandingen. (Ami récsölnél szerintem nem sikerült rosszul, Pistánál viszont teljes csőd)
MC12
Amadeus the Young
Porsan
Párszor hallottam turisztikai kerekasztalokban, teljesen oké volt, mégha szerintem el is járt az idő afölött a luxus-turizmus fölött, amit ő annyira szeret.
MC12
Jól van na visszaszívtam okos lány 24.hu/kozelet/2016/02/21/itt-van-orban-rahel-szakdolgozatanak-5-legelkepesztobb-gondolata/
Szerkesztette: Porsan
több mint 1 éve
Nem jut eszébe mikor végzett - nem okos. Oké 😀Ne ítélj elsőre annyira még se okos hvg.hu/kkv/20241120_Orban-Rahel-eloadas-video-gellert-szalloda-bdpst-tiborczRécsöl jó alapanyag is volt hozzá, volt hozzá szerencsém személyesen futólag, élőben rendben van. Kettejük közül ő az ész szerintem.Igaz-e….fene tudja. Nem beszéltem az anyával, nem láttam papírt se, ha van egyáltalán. Egy időben nagyon ment ez a sztori és kb. mindenhol ugyanaz volt a történet.Egyszerre írtunk.🙂 Ezek szerint igaz?Mert nem rà utalt, hanem T. Pistára.Egyre jobb:ez egy olyan dolog, amit senki sem mert feszegetni eddig.
nagylaza, főpohárnok
Amadeus the Young
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
Amadeus the Young
Porsan
több mint 1 éve
Ne ítélj elsőre annyira még se okos hvg.hu/kkv/20241120_Orban-Rahel-eloadas-video-gellert-szalloda-bdpst-tiborczRécsöl jó alapanyag is volt hozzá, volt hozzá szerencsém személyesen futólag, élőben rendben van. Kettejük közül ő az ész szerintem.Igaz-e….fene tudja. Nem beszéltem az anyával, nem láttam papírt se, ha van egyáltalán. Egy időben nagyon ment ez a sztori és kb. mindenhol ugyanaz volt a történet.Egyszerre írtunk.🙂 Ezek szerint igaz?Mert nem rà utalt, hanem T. Pistára.Egyre jobb:ez egy olyan dolog, amit senki sem mert feszegetni eddig.
nagylaza, főpohárnok
Amadeus the Young
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Leesett az első hó a MÁV lerohadt fél országban, hol bújkálsz Lézer Janó te bohóc?
több mint 1 éve
lombihead.bandcamp.com/track/orb-n-r-chelRécsöl jó alapanyag is volt hozzá, volt hozzá szerencsém személyesen futólag, élőben rendben van. Kettejük közül ő az ész szerintem.Igaz-e….fene tudja. Nem beszéltem az anyával, nem láttam papírt se, ha van egyáltalán. Egy időben nagyon ment ez a sztori és kb. mindenhol ugyanaz volt a történet.Egyszerre írtunk.🙂 Ezek szerint igaz?Mert nem rà utalt, hanem T. Pistára.Egyre jobb:ez egy olyan dolog, amit senki sem mert feszegetni eddig.
nagylaza, főpohárnok
Amadeus the Young
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
Amadeus the Young
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
A Tiborcz-család elég jó deal volt még ellenzékben.sosem ertettem, hogy miert egy ilyen hulye mellett kotott ki. o azert ennel inteligensebb, okosabb.Récsöl jó alapanyag is volt hozzá, volt hozzá szerencsém személyesen futólag, élőben rendben van. Kettejük közül ő az ész szerintem.Igaz-e….fene tudja. Nem beszéltem az anyával, nem láttam papírt se, ha van egyáltalán. Egy időben nagyon ment ez a sztori és kb. mindenhol ugyanaz volt a történet.Egyszerre írtunk.🙂 Ezek szerint igaz?Mert nem rà utalt, hanem T. Pistára.Egyre jobb:ez egy olyan dolog, amit senki sem mert feszegetni eddig.
nagylaza, főpohárnok
Amadeus the Young
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
Amadeus the Young
csebi
több mint 1 éve
sosem ertettem, hogy miert egy ilyen hulye mellett kotott ki. o azert ennel inteligensebb, okosabb.Récsöl jó alapanyag is volt hozzá, volt hozzá szerencsém személyesen futólag, élőben rendben van. Kettejük közül ő az ész szerintem.Igaz-e….fene tudja. Nem beszéltem az anyával, nem láttam papírt se, ha van egyáltalán. Egy időben nagyon ment ez a sztori és kb. mindenhol ugyanaz volt a történet.Egyszerre írtunk.🙂 Ezek szerint igaz?Mert nem rà utalt, hanem T. Pistára.Egyre jobb:ez egy olyan dolog, amit senki sem mert feszegetni eddig.
nagylaza, főpohárnok
Amadeus the Young
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
Amadeus the Young
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Récsöl jó alapanyag is volt hozzá, volt hozzá szerencsém személyesen futólag, élőben rendben van. Kettejük közül ő az ész szerintem.Igaz-e….fene tudja. Nem beszéltem az anyával, nem láttam papírt se, ha van egyáltalán. Egy időben nagyon ment ez a sztori és kb. mindenhol ugyanaz volt a történet.Egyszerre írtunk.🙂 Ezek szerint igaz?Mert nem rà utalt, hanem T. Pistára.Egyre jobb:ez egy olyan dolog, amit senki sem mert feszegetni eddig.
nagylaza, főpohárnok
Amadeus the Young
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
több mint 1 éve
Emlékeim szerint a hír az első közös gyerek megszületése (2016) után terjedt.Igaz-e….fene tudja. Nem beszéltem az anyával, nem láttam papírt se, ha van egyáltalán. Egy időben nagyon ment ez a sztori és kb. mindenhol ugyanaz volt a történet.Egyszerre írtunk.🙂 Ezek szerint igaz?Mert nem rà utalt, hanem T. Pistára.Egyre jobb:ez egy olyan dolog, amit senki sem mert feszegetni eddig.
nagylaza, főpohárnok
Amadeus the Young
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
több mint 1 éve
Pistánál viszont teljes csőd)szarbol nem lehet varat epiteni.
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Igaz-e….fene tudja. Nem beszéltem az anyával, nem láttam papírt se, ha van egyáltalán. Egy időben nagyon ment ez a sztori és kb. mindenhol ugyanaz volt a történet.Egyszerre írtunk.🙂 Ezek szerint igaz?Mert nem rà utalt, hanem T. Pistára.Egyre jobb:ez egy olyan dolog, amit senki sem mert feszegetni eddig.
nagylaza, főpohárnok
Amadeus the Young
MC12
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/11/22/beruhazasok-iii-negyedev-bezuhantLátom, hogy a fantasztikus 2025-ös szárnyaláshoz kicsit még kell dolgozni a megfelelő bázison is.
több mint 1 éve
Egyszerre írtunk.🙂 Ezek szerint igaz?Mert nem rà utalt, hanem T. Pistára.Egyre jobb:ez egy olyan dolog, amit senki sem mert feszegetni eddig.
nagylaza, főpohárnok
Amadeus the Young
MC12