Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Szijjártót lehet dehumanizálni?🙂pedig pont hogy emiatt "szívhatná" meg, ugyanis ezzel a szóval "dehumanizálja" a másikat...!A "féreg" pedig kifejezetten visszafogott minősítés.Ugyan, nem kívántam a halálát 😄Én nem annyira bánnám, ha mondjuk Lavrov haverjához menet lezuhanna és az ukrán katonák kezébe kerülne ez a féreg.Vigyázzunk ezekkel a hozzászólásokkal, mert az új javaslat szerint 1 éves börtönbüntetés járhat érte. 😮
warr_b
bobi0092
warr_b
nagylaza, főpohárnok
( valami ilyesmi volt Tibi atya, meg reddit alapján egy Puzsér perben is amin "elcsúsztak"....
24.hu/belfold/2024/11/12/kulcsar-edina-csuti-alkotmanybirosag-tibi-atya-dontes/ )
de majd az itteni jogászok megszakértik, nekem nincs közöm a joghoz, csak pont szembejött a héten ez a cikk, és megmaradt..
bogjosi
Amúgy a nevezett személy közszereplő, talán még a fideszes Ab szerint is.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
pedig pont hogy emiatt "szívhatná" meg, ugyanis ezzel a szóval "dehumanizálja" a másikat...!A "féreg" pedig kifejezetten visszafogott minősítés.Ugyan, nem kívántam a halálát 😄Én nem annyira bánnám, ha mondjuk Lavrov haverjához menet lezuhanna és az ukrán katonák kezébe kerülne ez a féreg.Vigyázzunk ezekkel a hozzászólásokkal, mert az új javaslat szerint 1 éves börtönbüntetés járhat érte. 😮
warr_b
bobi0092
warr_b
nagylaza, főpohárnok
( valami ilyesmi volt Tibi atya, meg reddit alapján egy Puzsér perben is amin "elcsúsztak"....
24.hu/belfold/2024/11/12/kulcsar-edina-csuti-alkotmanybirosag-tibi-atya-dontes/ )
de majd az itteni jogászok megszakértik, nekem nincs közöm a joghoz, csak pont szembejött a héten ez a cikk, és megmaradt..
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Én úgy olvastam, hogy Lavrov A haverjához menet, úgy pedig már nem hazai törvénybe ütköző.Ugyan, nem kívántam a halálát 😄Én nem annyira bánnám, ha mondjuk Lavrov haverjához menet lezuhanna és az ukrán katonák kezébe kerülne ez a féreg.Vigyázzunk ezekkel a hozzászólásokkal, mert az új javaslat szerint 1 éves börtönbüntetés járhat érte. 😮
warr_b
bobi0092
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
A "féreg" pedig kifejezetten visszafogott minősítés.Ugyan, nem kívántam a halálát 😄Én nem annyira bánnám, ha mondjuk Lavrov haverjához menet lezuhanna és az ukrán katonák kezébe kerülne ez a féreg.Vigyázzunk ezekkel a hozzászólásokkal, mert az új javaslat szerint 1 éves börtönbüntetés járhat érte. 😮
warr_b
bobi0092
warr_b
több mint 1 éve
Ugyan, nem kívántam a halálát 😄Én nem annyira bánnám, ha mondjuk Lavrov haverjához menet lezuhanna és az ukrán katonák kezébe kerülne ez a féreg.Vigyázzunk ezekkel a hozzászólásokkal, mert az új javaslat szerint 1 éves börtönbüntetés járhat érte. 😮
warr_b
bobi0092

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ha a Tisza választást akar nyerni, akkor rajzolhatják Budapestet és Pest megyét akárhogy, kb tarolni kell, mert vidéken még kisebb sansz van nyerni.Hááàt, ez az egyik best scenario, nem a reális. De sok múlik Pesten azon, hogy az óellenzék mit csinál.tovabbra is mondom, hogy varjunk ezzel meg. siman kinezem, hogy Ungar vagy vmeik Jobbikos-MiHazank bead egy modositot a 3%rol es/vagy a kulhoni korzetekrol.Ne legyél ennyire frusztrált, árt az egészségnek. Ahhoz képest, hogy az volt a várakozás, hogy gerrymandering + 3% + 9 külföldi választókörzet, ez egy semmiség, sőt ez még egy kifejezetten demokratikus manipuláció (amikhez hozzányúltak hozzá kellett nyúlni, nem feltétlen így, de ennyit bármelyik kormányzópárt megtesz, az egy másik dolog, hogy máshol is kellett volna módosítani, ami meg “valahogy” elmaradt, de erre megint csak azt tudom mondani, hogy ezt bármelyik kormányzópárt elfelejtené).Összességében azért nagyobb volt a füstje, mint a lángja ennek.Milyen rendes ezek, hisz akár a tömegbe is lövethetnének.
Jughead
Mondjuk ha egyesével nézegeted az összes változtatást, talán nem olyan durva és nagyon füstöl, de ha egyben felsorolod akkor azért felmerülnek kétségek a demokratikus elkötelezettségükben.
vpi
Ha úgy gondolják, hogy ezen a potenciálisan 3-4 mandátumon múlik a többségük, akkor az már nagy siker és aligha lehet lefutott választásról beszélni, hiszen még van 1.5 év.
Ha azért változtattak ezen, mert ezen múlik a 2/3-ad, akkor meg úgyis baszhatjuk (engem nem fog nyugtatni, hogy nyertek, de legalább nincs 2/3-ad).
Jughead
azert itt nem 3-4 mandatumrol beszelunk mar csupan:
Budapesten ugye jelenleg 17-1 az arany. ahogy egyre jobban nezem a korzethatarokat 13-3/12-4 is, de ket korzetet 99%. hogy biztosan hoznak a jelen allas szerint.
igy hiaba buknak Pest megyeben parat tisztan, ha csak BP-en majdnem tutira visszahozzak azt.
csebi
Ha nagyon nekiállok szàmolgatni, akkor olyan scenariot is össze tudok rakni, ahol a Fidesz megnyeri Pestet 10-6ra, simán, ha az egyéni jelöltjei 40-45% körül tudnak hozni. Ugyanis az óellenzék összeállva Pesten 15-20%ra jó lesz, 10% a resztli, a Tisza meg emiatt beszorul 25-35% közé.
Az öntudatos budapesti ellenzéki szavazóval nehéz számolni 😀 hogy éppen jobban utálja-e Orbánt, mint amennyire finnyás.
De ezek csak potméter tologatások 😊
MC12
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Én nem annyira bánnám, ha mondjuk Lavrov haverjához menet lezuhanna és az ukrán katonák kezébe kerülne ez a féreg.Vigyázzunk ezekkel a hozzászólásokkal, mert az új javaslat szerint 1 éves börtönbüntetés járhat érte. 😮
warr_b
több mint 1 éve
Én nem annyira bánnám, ha mondjuk Lavrov haverjához menet lezuhanna és az ukrán katonák kezébe kerülne ez a féreg.Oroszok rakétákkal lövik Kárpátalját- nincs védelmi tanács.
Az ukránok lövik az oroszokat- ülés azonnal.
Gondolom Petike is indul lassan Lavrovhoz egy kis partyra.
cartman023
😕
Zsellér van de Vrij

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Oroszok rakétákkal lövik Kárpátalját- nincs védelmi tanács.
Az ukránok lövik az oroszokat- ülés azonnal.
cartman023

😕
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Oroszok rakétákkal lövik Kárpátalját- nincs védelmi tanács. Az ukránok lövik az oroszokat- ülés azonnal.
több mint 1 éve
Hááàt, ez az egyik best scenario, nem a reális. De sok múlik Pesten azon, hogy az óellenzék mit csinál.tovabbra is mondom, hogy varjunk ezzel meg. siman kinezem, hogy Ungar vagy vmeik Jobbikos-MiHazank bead egy modositot a 3%rol es/vagy a kulhoni korzetekrol.Ne legyél ennyire frusztrált, árt az egészségnek. Ahhoz képest, hogy az volt a várakozás, hogy gerrymandering + 3% + 9 külföldi választókörzet, ez egy semmiség, sőt ez még egy kifejezetten demokratikus manipuláció (amikhez hozzányúltak hozzá kellett nyúlni, nem feltétlen így, de ennyit bármelyik kormányzópárt megtesz, az egy másik dolog, hogy máshol is kellett volna módosítani, ami meg “valahogy” elmaradt, de erre megint csak azt tudom mondani, hogy ezt bármelyik kormányzópárt elfelejtené).Összességében azért nagyobb volt a füstje, mint a lángja ennek.Milyen rendes ezek, hisz akár a tömegbe is lövethetnének.
Jughead
Mondjuk ha egyesével nézegeted az összes változtatást, talán nem olyan durva és nagyon füstöl, de ha egyben felsorolod akkor azért felmerülnek kétségek a demokratikus elkötelezettségükben.
vpi
Ha úgy gondolják, hogy ezen a potenciálisan 3-4 mandátumon múlik a többségük, akkor az már nagy siker és aligha lehet lefutott választásról beszélni, hiszen még van 1.5 év.
Ha azért változtattak ezen, mert ezen múlik a 2/3-ad, akkor meg úgyis baszhatjuk (engem nem fog nyugtatni, hogy nyertek, de legalább nincs 2/3-ad).
Jughead
Budapesten ugye jelenleg 17-1 az arany. ahogy egyre jobban nezem a korzethatarokat 13-3/12-4 is, de ket korzetet 99%. hogy biztosan hoznak a jelen allas szerint.
igy hiaba buknak Pest megyeben parat tisztan, ha csak BP-en majdnem tutira visszahozzak azt.
csebi
Ha nagyon nekiállok szàmolgatni, akkor olyan scenariot is össze tudok rakni, ahol a Fidesz megnyeri Pestet 10-6ra, simán, ha az egyéni jelöltjei 40-45% körül tudnak hozni. Ugyanis az óellenzék összeállva Pesten 15-20%ra jó lesz, 10% a resztli, a Tisza meg emiatt beszorul 25-35% közé.
Az öntudatos budapesti ellenzéki szavazóval nehéz számolni 😀 hogy éppen jobban utálja-e Orbánt, mint amennyire finnyás.
De ezek csak potméter tologatások 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
ha azt nezzuk, hogy ebbol siman lehetett volna az, hogy mondjuk BP marad 16-1, Pest megye meg 6-6. Ehhez kepest jelen allas szerint ez lehet 12-4 es 3-9 akkor nyernek ezzel 6 mandatumot.És akkor ez hány mandátum, amit nyernek? Mert a leírásod alapján se látok bele 3-4-nél többet.tovabbra is mondom, hogy varjunk ezzel meg. siman kinezem, hogy Ungar vagy vmeik Jobbikos-MiHazank bead egy modositot a 3%rol es/vagy a kulhoni korzetekrol.Ne legyél ennyire frusztrált, árt az egészségnek. Ahhoz képest, hogy az volt a várakozás, hogy gerrymandering + 3% + 9 külföldi választókörzet, ez egy semmiség, sőt ez még egy kifejezetten demokratikus manipuláció (amikhez hozzányúltak hozzá kellett nyúlni, nem feltétlen így, de ennyit bármelyik kormányzópárt megtesz, az egy másik dolog, hogy máshol is kellett volna módosítani, ami meg “valahogy” elmaradt, de erre megint csak azt tudom mondani, hogy ezt bármelyik kormányzópárt elfelejtené).Összességében azért nagyobb volt a füstje, mint a lángja ennek.Milyen rendes ezek, hisz akár a tömegbe is lövethetnének.
Jughead
vpi
Jughead
csebi
Jughead
de ez mind a jelenlegi allas szerint van. bo masfel ev alatt rengeteg minden valtozhat.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
A mozgósítás komoly tényező lesz, ahogyan a Nyugaton dolgozó magyarok megszervezése is.Ez lesz 2026 nagy kérdése, hogy oda tudja-e vinni az urnákhoz a Tisza a fiatalokat, ahogy a lengyeleknél is komoly tényező lett a fiatalok szavazata, itt is az lehet...Csak a fiatalok nem választanak, a szépkorúak meg igen.Azért azt ne feledjük, hogy ez a variálás még a 2025-ös fantasztikus év előtt történik. Meglátjuk, hogy a most már legalább két éve várt gazdasági fellendülés és a többi tényező ( EU, Trump, Ukrajna, egészségügy, MÁV stb.) milyen irányba viszi a számokat. Ha - és ez egy nagy HA - még egy öt százalékot le tud csípni a fidesz számaiból a tisza, akkor meg mit sem számít ez a rajzolgatás.Es ott van meg a demografia. Evente 120 ezer joreszt idos nyugdijassal van kevesebb, majdnem ennyi fiatal lep szavazokorba. Ez most kifejezetten eros tenyezo.
zinedine5
JéBé
Dzsokijuing
StormST
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
És akkor ez hány mandátum, amit nyernek? Mert a leírásod alapján se látok bele 3-4-nél többet.tovabbra is mondom, hogy varjunk ezzel meg. siman kinezem, hogy Ungar vagy vmeik Jobbikos-MiHazank bead egy modositot a 3%rol es/vagy a kulhoni korzetekrol.Ne legyél ennyire frusztrált, árt az egészségnek. Ahhoz képest, hogy az volt a várakozás, hogy gerrymandering + 3% + 9 külföldi választókörzet, ez egy semmiség, sőt ez még egy kifejezetten demokratikus manipuláció (amikhez hozzányúltak hozzá kellett nyúlni, nem feltétlen így, de ennyit bármelyik kormányzópárt megtesz, az egy másik dolog, hogy máshol is kellett volna módosítani, ami meg “valahogy” elmaradt, de erre megint csak azt tudom mondani, hogy ezt bármelyik kormányzópárt elfelejtené).Összességében azért nagyobb volt a füstje, mint a lángja ennek.Milyen rendes ezek, hisz akár a tömegbe is lövethetnének.
Jughead
vpi
Jughead
csebi
több mint 1 éve
tovabbra is mondom, hogy varjunk ezzel meg. siman kinezem, hogy Ungar vagy vmeik Jobbikos-MiHazank bead egy modositot a 3%rol es/vagy a kulhoni korzetekrol.Ne legyél ennyire frusztrált, árt az egészségnek. Ahhoz képest, hogy az volt a várakozás, hogy gerrymandering + 3% + 9 külföldi választókörzet, ez egy semmiség, sőt ez még egy kifejezetten demokratikus manipuláció (amikhez hozzányúltak hozzá kellett nyúlni, nem feltétlen így, de ennyit bármelyik kormányzópárt megtesz, az egy másik dolog, hogy máshol is kellett volna módosítani, ami meg “valahogy” elmaradt, de erre megint csak azt tudom mondani, hogy ezt bármelyik kormányzópárt elfelejtené).Összességében azért nagyobb volt a füstje, mint a lángja ennek.Milyen rendes ezek, hisz akár a tömegbe is lövethetnének.
Jughead
vpi
Jughead
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ne legyél ennyire frusztrált, árt az egészségnek. Ahhoz képest, hogy az volt a várakozás, hogy gerrymandering + 3% + 9 külföldi választókörzet, ez egy semmiség, sőt ez még egy kifejezetten demokratikus manipuláció (amikhez hozzányúltak hozzá kellett nyúlni, nem feltétlen így, de ennyit bármelyik kormányzópárt megtesz, az egy másik dolog, hogy máshol is kellett volna módosítani, ami meg “valahogy” elmaradt, de erre megint csak azt tudom mondani, hogy ezt bármelyik kormányzópárt elfelejtené).Összességében azért nagyobb volt a füstje, mint a lángja ennek.Milyen rendes ezek, hisz akár a tömegbe is lövethetnének.
Jughead
vpi
több mint 1 éve
Ez lesz 2026 nagy kérdése, hogy oda tudja-e vinni az urnákhoz a Tisza a fiatalokat, ahogy a lengyeleknél is komoly tényező lett a fiatalok szavazata, itt is az lehet...Csak a fiatalok nem választanak, a szépkorúak meg igen.Azért azt ne feledjük, hogy ez a variálás még a 2025-ös fantasztikus év előtt történik. Meglátjuk, hogy a most már legalább két éve várt gazdasági fellendülés és a többi tényező ( EU, Trump, Ukrajna, egészségügy, MÁV stb.) milyen irányba viszi a számokat. Ha - és ez egy nagy HA - még egy öt százalékot le tud csípni a fidesz számaiból a tisza, akkor meg mit sem számít ez a rajzolgatás.Es ott van meg a demografia. Evente 120 ezer joreszt idos nyugdijassal van kevesebb, majdnem ennyi fiatal lep szavazokorba. Ez most kifejezetten eros tenyezo.
zinedine5
JéBé
Dzsokijuing

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Az a 120 ezer mar biztosan nem valaszt. A fiatalok meg ha valasztanak biztos nem Fidesz.Csak a fiatalok nem választanak, a szépkorúak meg igen.Azért azt ne feledjük, hogy ez a variálás még a 2025-ös fantasztikus év előtt történik. Meglátjuk, hogy a most már legalább két éve várt gazdasági fellendülés és a többi tényező ( EU, Trump, Ukrajna, egészségügy, MÁV stb.) milyen irányba viszi a számokat. Ha - és ez egy nagy HA - még egy öt százalékot le tud csípni a fidesz számaiból a tisza, akkor meg mit sem számít ez a rajzolgatás.Es ott van meg a demografia. Evente 120 ezer joreszt idos nyugdijassal van kevesebb, majdnem ennyi fiatal lep szavazokorba. Ez most kifejezetten eros tenyezo.
zinedine5
JéBé
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Csak a fiatalok nem választanak, a szépkorúak meg igen.Azért azt ne feledjük, hogy ez a variálás még a 2025-ös fantasztikus év előtt történik. Meglátjuk, hogy a most már legalább két éve várt gazdasági fellendülés és a többi tényező ( EU, Trump, Ukrajna, egészségügy, MÁV stb.) milyen irányba viszi a számokat. Ha - és ez egy nagy HA - még egy öt százalékot le tud csípni a fidesz számaiból a tisza, akkor meg mit sem számít ez a rajzolgatás.Es ott van meg a demografia. Evente 120 ezer joreszt idos nyugdijassal van kevesebb, majdnem ennyi fiatal lep szavazokorba. Ez most kifejezetten eros tenyezo.
zinedine5
JéBé
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Azért azt ne feledjük, hogy ez a variálás még a 2025-ös fantasztikus év előtt történik. Meglátjuk, hogy a most már legalább két éve várt gazdasági fellendülés és a többi tényező ( EU, Trump, Ukrajna, egészségügy, MÁV stb.) milyen irányba viszi a számokat. Ha - és ez egy nagy HA - még egy öt százalékot le tud csípni a fidesz számaiból a tisza, akkor meg mit sem számít ez a rajzolgatás.Es ott van meg a demografia. Evente 120 ezer joreszt idos nyugdijassal van kevesebb, majdnem ennyi fiatal lep szavazokorba. Ez most kifejezetten eros tenyezo.
zinedine5
több mint 1 éve
A külhoni mandátumok nem jöttek, a 3%os küszöb sem, lehet a Fidesznek erősebb körzetekben, mondjuk észak-nyugat Magyarországon még 3-4 egyéni mandátumot csinálni simán, és akkor még nagyon az én fantáziám se szabadult el.azert varjunk meg ezzel. ez nem a vegleges, parlament altal elfogadott jogszabaly hanem csak a bizottsagban ez ment at. meg siman johet 1-2 modosito.
MC12
több mint 1 éve
Az a szép a parlamenti törvénygyárban, hogy mire a végszavazáshoz érnek, örülhetsz, hogy választhatsz.Ez konkrétan törvényellenes, ha jól értem, hogy ezekhez nem nyúlnak.Összességében azért nagyobb volt a füstje, mint a lángja ennek.Somogy 4 db és Tolna 3 db oevk hozzá nem nyúlás önmagában nagyobb károkozás, mint minden más rajzolgatás.
Jughead
dawyd728
somoskovig
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Ez konkrétan törvényellenes, ha jól értem, hogy ezekhez nem nyúlnak.Összességében azért nagyobb volt a füstje, mint a lángja ennek.Somogy 4 db és Tolna 3 db oevk hozzá nem nyúlás önmagában nagyobb károkozás, mint minden más rajzolgatás.
Jughead
dawyd728
több mint 1 éve
Összességében azért nagyobb volt a füstje, mint a lángja ennek.Milyen rendes ezek, hisz akár a tömegbe is lövethetnének.
Jughead