NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
18
9
2:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=FE1QkU0eIH0 Magas szintű magvas gondolatok,édes f@szom.már 1 hete mondta a főni hogy a magot kell mozgósítani
Porsan
az benne van mikor a hordó hasával majdnem leesik?
dajcs tamás a legerősebb, fő erőssége az ész
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na vajon megvalósul-e ez?index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/05/27/szentkiralyi-alexandra-fidesz-visszalepes-vitezy-david-budapest-bekemenet-orban-viktor-karacsony-gergely/
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=FE1QkU0eIH0 Magas szintű magvas gondolatok,édes f@szom.
több mint 1 éve
DK 66-al az első, fityesz 45-el uccsó, ezeken kívül akire szavaznék azok meg középtájt 60 körül. Akkor ez mit jelent? Fingom sincs a programokról mi? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Ha semmivel nem értesz egyet, akkor Fidesz, ha mindennel, akkor Kutyapárt.Gondolom akkor arra az állításra nem tudtak választ kapni a párttól. Vagy be kell nyomnod a számdra fontosat, ami dupláz, és akkor más eredményt ad. Ezek azonban csak az én tippjeim.
Ha viszont csak random egy állítással értesz/nemértesz egyet, és a többit skippeled, akkor elvileg minden párt vagy 100% vagy 0% kéne legyen.
De nem, van olyan párt, ami olyankor 50%. Érdekes módszertan.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ha semmivel nem értesz egyet, akkor Fidesz, ha mindennel, akkor Kutyapárt.Ha viszont csak random egy állítással értesz/nemértesz egyet, és a többit skippeled, akkor elvileg minden párt vagy 100% vagy 0% kéne legyen.
De nem, van olyan párt, ami olyankor 50%. Érdekes módszertan.
több mint 1 éve
75 DK, 74 Kutyák, 71 Momo, 54 Tisza, 28 fidesz

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Van Voksmonitor az EP-hez is márMomuntem 77, DK 74 😀
www.voksmonitor.hu/valasztasok/europai-2024/voksmonitor/utmutato
zacknorb
több mint 1 éve
DK 91momentum, mkkp 87
jobbik 82
mmnp 81
fidesz 26
mi hazánk 51
tisza 57
több mint 1 éve
Van Voksmonitor az EP-hez is márNekem DK 80, MKKP 79, MZP pártja 78
zacknorb
több mint 1 éve
Nálam Mindenki Magyarországa, 2RK és LMP volt, de mindenki 55 és 75% közöttVan Voksmonitor az EP-hez is márajajj, nálam a DK nyert 82%-kal. aztán a Jobbik és a Kétfarkú
zacknorb
deyell
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Van Voksmonitor az EP-hez is márajajj, nálam a DK nyert 82%-kal. aztán a Jobbik és a Kétfarkú
zacknorb
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Van Voksmonitor az EP-hez is márwww.voksmonitor.hu/valasztasok/europai-2024/voksmonitor/utmutato
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ma iszunk, holnap szavazunk! Közben meg átdobjuk az asszonyt a vak komondoron! 😊Drága kisvárosom vegyes abból a szempontból, hogy az egyik fele a Szegedről kiköltöző, vidéki nyugalomra vágyó ember, a másik pedig a helyi, falusi lakos. Szerintem nem kell leírnom, ő melyik oldalt képviseli.
— Kovács István (@khlPisti) May 27, 2024
(Nem a programmal van bajom, a szlogen a gáz a lap alján) pic.twitter.com/GzbmM2eVcp
zacknorb
több mint 1 éve
Én paksitól hallom, hogy január óta nem fizetnek rendesen az oroszok az atomerőműnél, debrecenitől meg hogy az akksigyár se alakul fényesen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Elég komoly merítés mellett mondom, hogy országosan nagy para van.Én sem akarom, mert lehet az én munkám is megsínyli, de most olyan embertől hallottam a forgalom visszaesést és a bolt bezárását, akit ismerem már 20 éve és ezt nem gondoltam volna. És annyit mondott, hogy nem csak ő van így!Majd a következő fél évben mikor földbe áll az egész magyar gazdaság, majd akkor lesz pislogás a Fidesznél meg az embereknél.Az ellenzéki nyilvánosság egy része 2010 óta ezt a földbeállást várja. Komolyan 2011-12 már mantrázták az akkor olvasott ballib bloggerek, hogy már csak párat kell aludni és a Fidesz nyakába omlik az egész.
NB2
Kampman
NB2
Szóval majd 3.2m szavazattal lezs 2026-ban kétharmad.

több mint 1 éve
Én sem akarom, mert lehet az én munkám is megsínyli, de most olyan embertől hallottam a forgalom visszaesést és a bolt bezárását, akit ismerem már 20 éve és ezt nem gondoltam volna. És annyit mondott, hogy nem csak ő van így!Majd a következő fél évben mikor földbe áll az egész magyar gazdaság, majd akkor lesz pislogás a Fidesznél meg az embereknél.Az ellenzéki nyilvánosság egy része 2010 óta ezt a földbeállást várja. Komolyan 2011-12 már mantrázták az akkor olvasott ballib bloggerek, hogy már csak párat kell aludni és a Fidesz nyakába omlik az egész.
NB2
Kampman
több mint 1 éve
mondjuk a polgármester jelölteknél Kübekházán is áll a bál miután Molnár Robi nem indul
több mint 1 éve
Drága kisvárosom vegyes abból a szempontból, hogy az egyik fele a Szegedről kiköltöző, vidéki nyugalomra vágyó ember, a másik pedig a helyi, falusi lakos. Szerintem nem kell leírnom, ő melyik oldalt képviseli.
— Kovács István (@khlPisti) May 27, 2024
(Nem a programmal van bajom, a szlogen a gáz a lap alján) pic.twitter.com/GzbmM2eVcp
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ha lenne akarat pénzek okosabb felhasználására akkor kisebb lenne a baj mer az eu pénzeket is okosabban használják felMost is lesz, bár a kinaiaktól felveendő hitelt lehet, hogy okosabban is fel lehetne használniAkkor volt pénz kikrumplizni magukat belőle. Ez rohadt nagy különbségMajd a következő fél évben mikor földbe áll az egész magyar gazdaság, majd akkor lesz pislogás a Fidesznél meg az embereknél.Az ellenzéki nyilvánosság egy része 2010 óta ezt a földbeállást várja. Komolyan 2011-12 már mantrázták az akkor olvasott ballib bloggerek, hogy már csak párat kell aludni és a Fidesz nyakába omlik az egész.
NB2
Kampman
FLZOLI
slowmotion
több mint 1 éve
És így is történt, csak ellenzék hiányában nem volt, aki ezzel élt.Majd a következő fél évben mikor földbe áll az egész magyar gazdaság, majd akkor lesz pislogás a Fidesznél meg az embereknél.Az ellenzéki nyilvánosság egy része 2010 óta ezt a földbeállást várja. Komolyan 2011-12 már mantrázták az akkor olvasott ballib bloggerek, hogy már csak párat kell aludni és a Fidesz nyakába omlik az egész.
NB2
Kampman
több mint 1 éve
Most is lesz, bár a kinaiaktól felveendő hitelt lehet, hogy okosabban is fel lehetne használniAkkor volt pénz kikrumplizni magukat belőle. Ez rohadt nagy különbségMajd a következő fél évben mikor földbe áll az egész magyar gazdaság, majd akkor lesz pislogás a Fidesznél meg az embereknél.Az ellenzéki nyilvánosság egy része 2010 óta ezt a földbeállást várja. Komolyan 2011-12 már mantrázták az akkor olvasott ballib bloggerek, hogy már csak párat kell aludni és a Fidesz nyakába omlik az egész.
NB2
Kampman
FLZOLI
több mint 1 éve
Amúgy én sem nem látom hogy meg lehetne fogni őket, mert ha el is viszi az ellenzék a nagy városokat, vidéki városokat mondjuk 60-40 arányban, a zsákfalvak, illetve 2 ezer alatti települések (amikből rengeteg van) meg teszem azt 90% felett narancs továbbra is.Ez így nem igaz ezt a rendszert a kapzsiság és a pénz tartja össze. Eleve felülről is arra hajolnak, ahol pénzt remélnek, zero erkölcs vagy szégyenérzet nélkül. Lentebb ez még inkább így van. Nos ezek a szemétdombok ahol kapirgálnak aszály idején teljesen ellehetetlenülnek majd, mert ami pénz marad az az oligarchák szinten tartasahoz kell. Pláne igaz ez a legaljára, a kozmunkaprogram rabszolgáira.
A generáció "csere" lehet egy út, de a szegény környezetbe születő, ott szocializálódó emberek nagy része ott is marad, ergo ugyanolyan befolyásolható lesz mint az ősök. Továbbá "tesóknál" ráadásul gyorsabb ütemben nő az utódok száma, mint egy nagy városi átlagos családnál..
Tényleg nem látom hogy 15 éven belül itt változás lesz. Túl erős már a személyi kultusza Orbánnak. Ezt nem lehet legyőzni ebben az országban.
esanders10
Átállni nyilván nem fognak, ahhoz nagyobb suttyók, de pont elég az a zúgolódás amit tudnak kelteni arra, hogy lemorzsolódjon a tábor széléről az, aki valami miatt odaszorult.