Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Kifejtenéd?A tömbösített Tisza szavazókból.Így. Nulla alkudozási kényszer a Tiszán Pesten, mert nem értelmezhető az inkumbens jelölt fogalma, annyira szét lettek szedve a körzetek.Ez miből látszik?
Pest megyében pedig már látszódik is az a 3-4-5 oevk, amiről kb. lemondott a Fidesz màr most. Ebből ugye nulla volt ellenzéki 22ben.
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
több mint 1 éve
A tömbösített Tisza szavazókból.Így. Nulla alkudozási kényszer a Tiszán Pesten, mert nem értelmezhető az inkumbens jelölt fogalma, annyira szét lettek szedve a körzetek.Ez miből látszik?
Pest megyében pedig már látszódik is az a 3-4-5 oevk, amiről kb. lemondott a Fidesz màr most. Ebből ugye nulla volt ellenzéki 22ben.
MC12
nagylaza, főpohárnok
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Így. Nulla alkudozási kényszer a Tiszán Pesten, mert nem értelmezhető az inkumbens jelölt fogalma, annyira szét lettek szedve a körzetek.Ez miből látszik?
MC12
több mint 1 éve
Így. Nulla alkudozási kényszer a Tiszán Pesten, mert nem értelmezhető az inkumbens jelölt fogalma, annyira szét lettek szedve a körzetek.mert az uj bpi korzeteknel nem lehet inkumbensekrol beszelni. igen, ennyire szet lettek szabdalva.Tiszának miért jó?Egyelőre ez a módosító jó a Tiszának meg a Fidesznek, rossz az óellenzéknek.telex.hu/belfold/2024/11/19/valasztasi-torveny-modositasa-igazsagugyi-bizottsagEgy potenciális nagy ellenzéki összefogás szétforgácsolása azáltal, hogy azokat a pártokat, akik amúgy is hajlandóbban lennének egy ilyenben részt venni, (mert pl. nincs sok esélyük az 5%-ra, MSZP, Párbeszéd, Feri, LMP, Jobbik) elcsábít az önálló indulásra.A valószínű forgatókönyv szerintem a választási küszöb lecsökkentése 3%-ra leszEzzel mondjuk mi celjuk lenne? Lehet nem latok at a szitan hirtelen.
r.baggio
Beki
Kampman
kozben itt a javaslat. 3%rol nincs szo, sztem az a legeslegutolso pillanatban kerul bele.
csebi
MC12
gabokocka
csebi
több mint 1 éve
mert az uj bpi korzeteknel nem lehet inkumbensekrol beszelni. igen, ennyire szet lettek szabdalva.Tiszának miért jó?Egyelőre ez a módosító jó a Tiszának meg a Fidesznek, rossz az óellenzéknek.telex.hu/belfold/2024/11/19/valasztasi-torveny-modositasa-igazsagugyi-bizottsagEgy potenciális nagy ellenzéki összefogás szétforgácsolása azáltal, hogy azokat a pártokat, akik amúgy is hajlandóbban lennének egy ilyenben részt venni, (mert pl. nincs sok esélyük az 5%-ra, MSZP, Párbeszéd, Feri, LMP, Jobbik) elcsábít az önálló indulásra.A valószínű forgatókönyv szerintem a választási küszöb lecsökkentése 3%-ra leszEzzel mondjuk mi celjuk lenne? Lehet nem latok at a szitan hirtelen.
r.baggio
Beki
Kampman
kozben itt a javaslat. 3%rol nincs szo, sztem az a legeslegutolso pillanatban kerul bele.
csebi
MC12
gabokocka
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Tiszának miért jó?Egyelőre ez a módosító jó a Tiszának meg a Fidesznek, rossz az óellenzéknek.telex.hu/belfold/2024/11/19/valasztasi-torveny-modositasa-igazsagugyi-bizottsagEgy potenciális nagy ellenzéki összefogás szétforgácsolása azáltal, hogy azokat a pártokat, akik amúgy is hajlandóbban lennének egy ilyenben részt venni, (mert pl. nincs sok esélyük az 5%-ra, MSZP, Párbeszéd, Feri, LMP, Jobbik) elcsábít az önálló indulásra.A valószínű forgatókönyv szerintem a választási küszöb lecsökkentése 3%-ra leszEzzel mondjuk mi celjuk lenne? Lehet nem latok at a szitan hirtelen.
r.baggio
Beki
Kampman
csebi
MC12
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Valóban az lenne. Ha történetesen nem egy olyan újságíró írta volna, aki régebben egy kormánylapnál dolgozott, ahol egy volt kormányszóvivő töltötte be a főszerkesztői posztot.www.valaszonline.hu/2024/11/19/magyar-peter-mandiner-sajtoszabadsag-valasz/Pont most akartam küldeni, remek írás.
NB2
zacknorb
Szeretem a hajnalt.
több mint 1 éve
Aztán jöhet az összes Megafos FB oldalára a John Travolta meme, ahogy keresik a kommentelőiket. 😊telex.hu/belfold/2024/11/19/internet-kommenteles-szabalyzat-nmhh-torvenyjavaslat-agresszio-halalAz ilyen szabályozásokkal az a bajom, hogy valakinél működik az írónia, valakinél nem.
innentől óvatosan 😊))
NB2
Aki meg ész nélkül gyűlölködik, azt ki kell bannolni és annyi.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/11/19/internet-kommenteles-szabalyzat-nmhh-torvenyjavaslat-agresszio-halalAz ilyen szabályozásokkal az a bajom, hogy valakinél működik az írónia, valakinél nem.
innentől óvatosan 😊))
NB2
Aki meg ész nélkül gyűlölködik, azt ki kell bannolni és annyi.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
A valószínű forgatókönyv szerintem a választási küszöb lecsökkentése 3%-ra leszéljen a Gödény párt!
r.baggio
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/11/19/internet-kommenteles-szabalyzat-nmhh-torvenyjavaslat-agresszio-halalinnentől óvatosan 😊))
több mint 1 éve
www.valaszonline.hu/2024/11/19/magyar-peter-mandiner-sajtoszabadsag-valasz/Pont most akartam küldeni, remek írás.
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mondjuk ja, jogos, akkor valszeg az elfogadás utáni napon elmegy nyugdíjba és beül a helyére valamelyik ifjú titán, Gulyás vagy Orbán Balázs, vagy valami hasonló...69 éves. Ha 26-ban ellenzékbe kerülnek, akkor az meleg lenne nekik egy nyugdíjba menő Polttal."Itt az újabb Alaptörvény-módosítás: nem kötelező az ügyészek közül választani a legfőbb ügyészt" (telex.hu)Polt nem 2028-ig van? Vagy így melegítik a lecserélését egy fiatalabb-fideszesebb káderre?
Amadeus the Young
StormST
Amadeus the Young

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
69 éves. Ha 26-ban ellenzékbe kerülnek, akkor az meleg lenne nekik egy nyugdíjba menő Polttal."Itt az újabb Alaptörvény-módosítás: nem kötelező az ügyészek közül választani a legfőbb ügyészt" (telex.hu)Polt nem 2028-ig van? Vagy így melegítik a lecserélését egy fiatalabb-fideszesebb káderre?
Amadeus the Young
StormST
több mint 1 éve
"Itt az újabb Alaptörvény-módosítás: nem kötelező az ügyészek közül választani a legfőbb ügyészt" (telex.hu)Polt nem 2028-ig van? Vagy így melegítik a lecserélését egy fiatalabb-fideszesebb káderre?
Amadeus the Young

több mint 1 éve
"Itt az újabb Alaptörvény-módosítás: nem kötelező az ügyészek közül választani a legfőbb ügyészt" (telex.hu)
több mint 1 éve
Látom Tolnához megint nem sikerült hozzányúlni, pedig az a 3 körzet már nagyon kicsi szavazószámmal megy...

több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 527
elindult a kampany24.hu/belfold/2024/11/19/orban-viktor-fidesz-paty-valasztas-2026-nemzeti-konzultacio-forum-minden-elveszik-ha-nem-nyernek/
több mint 1 éve
igen, en is igy gondolom. azt hittem, hogy csupan egyet vesznek el, amivel a regiellenzeknek kedveztek volna.Egyelőre ez a módosító jó a Tiszának meg a Fidesznek, rossz az óellenzéknek.telex.hu/belfold/2024/11/19/valasztasi-torveny-modositasa-igazsagugyi-bizottsagEgy potenciális nagy ellenzéki összefogás szétforgácsolása azáltal, hogy azokat a pártokat, akik amúgy is hajlandóbban lennének egy ilyenben részt venni, (mert pl. nincs sok esélyük az 5%-ra, MSZP, Párbeszéd, Feri, LMP, Jobbik) elcsábít az önálló indulásra.A valószínű forgatókönyv szerintem a választási küszöb lecsökkentése 3%-ra leszEzzel mondjuk mi celjuk lenne? Lehet nem latok at a szitan hirtelen.
r.baggio
Beki
Kampman
csebi
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Egyelőre ez a módosító jó a Tiszának meg a Fidesznek, rossz az óellenzéknek.telex.hu/belfold/2024/11/19/valasztasi-torveny-modositasa-igazsagugyi-bizottsagEgy potenciális nagy ellenzéki összefogás szétforgácsolása azáltal, hogy azokat a pártokat, akik amúgy is hajlandóbban lennének egy ilyenben részt venni, (mert pl. nincs sok esélyük az 5%-ra, MSZP, Párbeszéd, Feri, LMP, Jobbik) elcsábít az önálló indulásra.A valószínű forgatókönyv szerintem a választási küszöb lecsökkentése 3%-ra leszEzzel mondjuk mi celjuk lenne? Lehet nem latok at a szitan hirtelen.
r.baggio
Beki
Kampman
csebi
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/11/19/valasztasi-torveny-modositasa-igazsagugyi-bizottsagEgy potenciális nagy ellenzéki összefogás szétforgácsolása azáltal, hogy azokat a pártokat, akik amúgy is hajlandóbban lennének egy ilyenben részt venni, (mert pl. nincs sok esélyük az 5%-ra, MSZP, Párbeszéd, Feri, LMP, Jobbik) elcsábít az önálló indulásra.A valószínű forgatókönyv szerintem a választási küszöb lecsökkentése 3%-ra leszEzzel mondjuk mi celjuk lenne? Lehet nem latok at a szitan hirtelen.
r.baggio
Beki
Kampman
több mint 1 éve
Meanwhile megindult az igazságügyi rendszer beszántása.Tegnap több ügyészség megszűnt, folyamatban a bírók létszámának csökkentése, valamint az ügyvédség is extra sarcot kap a tervezet szerint.
De a szavazóknak büdös szája. Óriási hír.
több mint 1 éve
Már a listaállításban sem tudnak megegyezni, akkor a parlamenti munkában hogyan tudnának?Egy ilyen ellenzéki összefogásnak 15%-ot kellene elérnie, változással meg 9%-ot. Az utóbbira van esély, így ha ez lenne a cél (nem ez), akkor éppen kontraproduktív lenne.Egy potenciális nagy ellenzéki összefogás szétforgácsolása azáltal, hogy azokat a pártokat, akik amúgy is hajlandóbban lennének egy ilyenben részt venni, (mert pl. nincs sok esélyük az 5%-ra, MSZP, Párbeszéd, Feri, LMP, Jobbik) elcsábít az önálló indulásra.A valószínű forgatókönyv szerintem a választási küszöb lecsökkentése 3%-ra leszEzzel mondjuk mi celjuk lenne? Lehet nem latok at a szitan hirtelen.
r.baggio
Beki
Kampman
Jughead
több mint 1 éve
Egy ilyen ellenzéki összefogásnak 15%-ot kellene elérnie, változással meg 9%-ot. Az utóbbira van esély, így ha ez lenne a cél (nem ez), akkor éppen kontraproduktív lenne.Egy potenciális nagy ellenzéki összefogás szétforgácsolása azáltal, hogy azokat a pártokat, akik amúgy is hajlandóbban lennének egy ilyenben részt venni, (mert pl. nincs sok esélyük az 5%-ra, MSZP, Párbeszéd, Feri, LMP, Jobbik) elcsábít az önálló indulásra.A valószínű forgatókönyv szerintem a választási küszöb lecsökkentése 3%-ra leszEzzel mondjuk mi celjuk lenne? Lehet nem latok at a szitan hirtelen.
r.baggio
Beki
Kampman