Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
hvg.hu/itthon/20240530_median-a-tisza-tovabb-erosodott-de-a-fidesz-is48-29-7, Feriék is szopóágon. Ha ilyesmi lesz.
több mint 1 éve
MP vergődése fb-on csodálatos a vitával kapcsolatban 😀
több mint 1 éve
LeszLesz tünti a Várkert Bazárnál?Este jó móka lesz. Ahogy olvasom, Donáth Annának kifejezetten az a célja, hogy kibasszák.Nem teljesen értem, hogy mire lenne ez jó?
Nyugodtan felkérdezheti a két műsorvezető, ha már volt pofájuk elvállalni.
csipkelli
Érdekelné a Fidesz szavazókat? Nem, ők alapból leszarják Donáth Annát.
Érdekelné a ellenzéki szavazókat? Nem, ők alapból abból indulnak ki, hogy diktatúra van.
Érdekelné az EU-t? Nem, magyar belügynek tekintik.
Befolyásolna-e érdemben bármit? Nem.
Nem értem mire lenne jó.
Amadeus von Dollárbaloldal
Dzsokijuing
Kiírta MP hogy lesz ingyen fagyi is
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na, a náci Fidesz is beleállt Sulyokba, fun lesz, ha őt is el kell dobni 😊
több mint 1 éve
és le is írtad a momentum elmúlt legalább 2 de inkább 5 évétEste jó móka lesz. Ahogy olvasom, Donáth Annának kifejezetten az a célja, hogy kibasszák.Nem teljesen értem, hogy mire lenne ez jó?
csipkelli
Érdekelné a ellenzéki szavazókat? Nem, ők alapból abból indulnak ki, hogy diktatúra van.
Nem értem mire lenne jó.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Fogalmam sincs. És ha lesz? Megverik Németh Balázs? Volf-Nagy Tündét deresre húzzák? Lemond a kormány? Feloszlik a NER?Lesz tünti a Várkert Bazárnál?Este jó móka lesz. Ahogy olvasom, Donáth Annának kifejezetten az a célja, hogy kibasszák.Nem teljesen értem, hogy mire lenne ez jó?
csipkelli
Nem értem mire lenne jó.
Dzsokijuing
Ezekből a teljesen értelmetlen politikai pótcselekvésekből van már kurvára elegem.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Dobni kell egy hail maryt, az se mindig jön be.Este jó móka lesz. Ahogy olvasom, Donáth Annának kifejezetten az a célja, hogy kibasszák.Nem teljesen értem, hogy mire lenne ez jó?
csipkelli
Nem értem mire lenne jó.
Nincs ötletem, mi segítene rajtuk a választásig.
több mint 1 éve
Lesz tünti a Várkert Bazárnál?Este jó móka lesz. Ahogy olvasom, Donáth Annának kifejezetten az a célja, hogy kibasszák.Nem teljesen értem, hogy mire lenne ez jó?
csipkelli
Nem értem mire lenne jó.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Este jó móka lesz. Ahogy olvasom, Donáth Annának kifejezetten az a célja, hogy kibasszák.Nem teljesen értem, hogy mire lenne ez jó?
csipkelli
Nem értem mire lenne jó.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Este jó móka lesz. Ahogy olvasom, Donáth Annának kifejezetten az a célja, hogy kibasszák. Nyugodtan felkérdezheti a két műsorvezető, ha már volt pofájuk elvállalni.
több mint 1 éve
A kormányközeli kutatások szerint 45-51 között a Fidesz, 23-28 a TISZA, 9-10 DK, 7-9 a Kutyák, 4-7 a mi hazánk, a többi nem bejutó.Helyes, pusztuljanak.
focilap
több mint 1 éve
Ma Vitya Salgótarjánban volt. Igen ott volt Ő is.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ezek tartózkodási engedéllyel itt tartózkodó venezuelaiak, szted nincs olyan gátlástalan kormánypárti, aki nem zsarolja meg őket azzal, hogy ha nem mész el ránk szavazni, akkor ugrik a tart.engedély toloncolunk ki vissza Venezuelába.Miből gondolod, hogy 800 venezuelai menekült pont a migránsok ellen uszító Fideszre szavazna?Lehet hogy semmi köze nem lesz a választásokhoz ezeknek az embereknek, De hogy 800 embert egy helyre jelentesz be szerintem több mint gyanús,főleg úgy hogy az I.kerület a fidesznek fő prioritása és hogy mit műveltek ott az elmúlt 5 évben.De nyilván ez mind véletlen csak már kicsit túl sok kezd lenni a véletlen.nem a valasztasok elott koltoztettek oda, de mindegy ...Teljesen normális EBBEN AZ ORSZÁGBAN hogy 77 férőhelyes idősek otthonába 800 venezuelait költőztetsz oda,választások előtt.Miközben 2650 választásra jogosult személy van és az előző választás 121 szavazattal nyerte az ellenzék.Mit is mondott régen a narrátor a filmek előtt? A valósággal megegyező történet csak képzeletünk szüleménye.milyen érdekes, hogy pont egy csatatér kerületben kaptak lakcímet.No most akkor a venezuelai magyarokat ‘menekitik’ vissza extra szavazatnak?nem errol van szo es ez most amugy eppen nem vmi csalas miatt van sztem. egyszeruen ahhoz a jogcimhez, amit kaptak ahhoz szukseg van allando lakhelyre. mivel nem volt ingatlanuk Magyarorszagon ezert a kimenekites szoros egyuttmukodesben tortent a Maltai szeretetszolgalattal ezert lett ez a lakcimuk.
Ventura
csebi
deyell
Porsan
majd nezzuk meg a kor eredmenyeit (most mar nyilvan mki figyelni fogja) es vegul hatalmas meglepetes lesz, hogy nem lesz semmi latnivalo.
csebi
Porsan
Logikusan ez a Soros terv része kéne, hogy legyen, tehát V Naszály szavazók. Vagy ezek “beavatott” migránsok, akik saját maguk ellenségei?
Szerintem tök logikus magyarázat, amit a Máltaiak adtak, fogadd el.
vpi
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Miből gondolod, hogy 800 venezuelai menekült pont a migránsok ellen uszító Fideszre szavazna?Lehet hogy semmi köze nem lesz a választásokhoz ezeknek az embereknek, De hogy 800 embert egy helyre jelentesz be szerintem több mint gyanús,főleg úgy hogy az I.kerület a fidesznek fő prioritása és hogy mit műveltek ott az elmúlt 5 évben.De nyilván ez mind véletlen csak már kicsit túl sok kezd lenni a véletlen.nem a valasztasok elott koltoztettek oda, de mindegy ...Teljesen normális EBBEN AZ ORSZÁGBAN hogy 77 férőhelyes idősek otthonába 800 venezuelait költőztetsz oda,választások előtt.Miközben 2650 választásra jogosult személy van és az előző választás 121 szavazattal nyerte az ellenzék.Mit is mondott régen a narrátor a filmek előtt? A valósággal megegyező történet csak képzeletünk szüleménye.milyen érdekes, hogy pont egy csatatér kerületben kaptak lakcímet.No most akkor a venezuelai magyarokat ‘menekitik’ vissza extra szavazatnak?nem errol van szo es ez most amugy eppen nem vmi csalas miatt van sztem. egyszeruen ahhoz a jogcimhez, amit kaptak ahhoz szukseg van allando lakhelyre. mivel nem volt ingatlanuk Magyarorszagon ezert a kimenekites szoros egyuttmukodesben tortent a Maltai szeretetszolgalattal ezert lett ez a lakcimuk.
Ventura
csebi
deyell
Porsan
majd nezzuk meg a kor eredmenyeit (most mar nyilvan mki figyelni fogja) es vegul hatalmas meglepetes lesz, hogy nem lesz semmi latnivalo.
csebi
Porsan
Logikusan ez a Soros terv része kéne, hogy legyen, tehát V Naszály szavazók. Vagy ezek “beavatott” migránsok, akik saját maguk ellenségei?
Szerintem tök logikus magyarázat, amit a Máltaiak adtak, fogadd el.
több mint 1 éve
focilap
56
A kormányközeli kutatások szerint 45-51 között a Fidesz, 23-28 a TISZA, 9-10 DK, 7-9 a Kutyák, 4-7 a mi hazánk, a többi nem bejutó.
több mint 1 éve
A belvárost megbénító pakoló buszokról nagyon várom majd a képeket, ha valakinek van, ne tartsa magában.
több mint 1 éve
Ha nem idegesítenék őket MP számai akkor a döbrögit és birkamenetet sem szervezték volna ilyen ad hoc módon meg.Az agyhalott öregek felszállítása vidékről is belecsúszik már a
nyári előszezonba, ezért a buszokat pl Romániából kell szerezniük/bérelniük a piaci ár felett, mivel nem volt betervezve a mostani menetelés, ami ebből is világosan látszik.
több mint 1 éve
Fosnak ám rendesen: www.youtube.com/watch?v=IQGKp0pZMS4

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Lehet hogy semmi köze nem lesz a választásokhoz ezeknek az embereknek, De hogy 800 embert egy helyre jelentesz be szerintem több mint gyanús,főleg úgy hogy az I.kerület a fidesznek fő prioritása és hogy mit műveltek ott az elmúlt 5 évben.De nyilván ez mind véletlen csak már kicsit túl sok kezd lenni a véletlen.nem a valasztasok elott koltoztettek oda, de mindegy ...Teljesen normális EBBEN AZ ORSZÁGBAN hogy 77 férőhelyes idősek otthonába 800 venezuelait költőztetsz oda,választások előtt.Miközben 2650 választásra jogosult személy van és az előző választás 121 szavazattal nyerte az ellenzék.Mit is mondott régen a narrátor a filmek előtt? A valósággal megegyező történet csak képzeletünk szüleménye.milyen érdekes, hogy pont egy csatatér kerületben kaptak lakcímet.No most akkor a venezuelai magyarokat ‘menekitik’ vissza extra szavazatnak?nem errol van szo es ez most amugy eppen nem vmi csalas miatt van sztem. egyszeruen ahhoz a jogcimhez, amit kaptak ahhoz szukseg van allando lakhelyre. mivel nem volt ingatlanuk Magyarorszagon ezert a kimenekites szoros egyuttmukodesben tortent a Maltai szeretetszolgalattal ezert lett ez a lakcimuk.
Ventura
csebi
deyell
Porsan
csebi
több mint 1 éve
Nem egészen emiatt lett kivéve, de ez most mindegy is.az I. kerület volt az a kerület egyébként, ahol a Fidelitas-alelnök és ismerősei egy magánklinika "lakói" lettek hat nappal az időközi választás előtt, úgy hogy egyébként csömöriek. mindezt nem sokkal azután, hogy a fidesz kivette a fiktív lakcímbejelentés szankcionálását a Btk.-ból. legális a voksturizmus most már.Teljesen normális EBBEN AZ ORSZÁGBAN hogy 77 férőhelyes idősek otthonába 800 venezuelait költőztetsz oda,választások előtt.Miközben 2650 választásra jogosult személy van és az előző választás 121 szavazattal nyerte az ellenzék.Mit is mondott régen a narrátor a filmek előtt? A valósággal megegyező történet csak képzeletünk szüleménye.milyen érdekes, hogy pont egy csatatér kerületben kaptak lakcímet.No most akkor a venezuelai magyarokat ‘menekitik’ vissza extra szavazatnak?nem errol van szo es ez most amugy eppen nem vmi csalas miatt van sztem. egyszeruen ahhoz a jogcimhez, amit kaptak ahhoz szukseg van allando lakhelyre. mivel nem volt ingatlanuk Magyarorszagon ezert a kimenekites szoros egyuttmukodesben tortent a Maltai szeretetszolgalattal ezert lett ez a lakcimuk.
Ventura
csebi
deyell
Porsan
deyell
több mint 1 éve
nem a valasztasok elott koltoztettek oda, de mindegy ...Teljesen normális EBBEN AZ ORSZÁGBAN hogy 77 férőhelyes idősek otthonába 800 venezuelait költőztetsz oda,választások előtt.Miközben 2650 választásra jogosult személy van és az előző választás 121 szavazattal nyerte az ellenzék.Mit is mondott régen a narrátor a filmek előtt? A valósággal megegyező történet csak képzeletünk szüleménye.milyen érdekes, hogy pont egy csatatér kerületben kaptak lakcímet.No most akkor a venezuelai magyarokat ‘menekitik’ vissza extra szavazatnak?nem errol van szo es ez most amugy eppen nem vmi csalas miatt van sztem. egyszeruen ahhoz a jogcimhez, amit kaptak ahhoz szukseg van allando lakhelyre. mivel nem volt ingatlanuk Magyarorszagon ezert a kimenekites szoros egyuttmukodesben tortent a Maltai szeretetszolgalattal ezert lett ez a lakcimuk.
Ventura
csebi
deyell
Porsan
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
ezért mondtam, hogy az idei eredményekből semmire nem kell projektálni, két év múlva már valami egészen mást kell meghúzni, mert a 2024-es fejleményekre majd hoznak valami ellenintézkedést.az I. kerület volt az a kerület egyébként, ahol a Fidelitas-alelnök és ismerősei egy magánklinika "lakói" lettek hat nappal az időközi választás előtt, úgy hogy egyébként csömöriek. mindezt nem sokkal azután, hogy a fidesz kivette a fiktív lakcímbejelentés szankcionálását a Btk.-ból. legális a voksturizmus most már.Teljesen normális EBBEN AZ ORSZÁGBAN hogy 77 férőhelyes idősek otthonába 800 venezuelait költőztetsz oda,választások előtt.Miközben 2650 választásra jogosult személy van és az előző választás 121 szavazattal nyerte az ellenzék.Mit is mondott régen a narrátor a filmek előtt? A valósággal megegyező történet csak képzeletünk szüleménye.milyen érdekes, hogy pont egy csatatér kerületben kaptak lakcímet.No most akkor a venezuelai magyarokat ‘menekitik’ vissza extra szavazatnak?nem errol van szo es ez most amugy eppen nem vmi csalas miatt van sztem. egyszeruen ahhoz a jogcimhez, amit kaptak ahhoz szukseg van allando lakhelyre. mivel nem volt ingatlanuk Magyarorszagon ezert a kimenekites szoros egyuttmukodesben tortent a Maltai szeretetszolgalattal ezert lett ez a lakcimuk.
Ventura
csebi
deyell
Porsan
deyell
több mint 1 éve
csodálom, hogy nem volt linkelve, de vasárnap 2 motorverseny között feldobta a yt, aztán ottragadtamtanulságos és jó videó:
www.youtube.com/watch?v=jTUy6AVWJWs