Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Tisztelt Hölgyem/Uram! A NATO egy ukrajnai misszió felállítását tervezi. Ez magában foglalná a katonai kiképzést és a fegyverszállítások koordinációját is. Az észak-atlanti szervezet öt év alatt 100 milliárd dollárt is belepumpálna a háborúba, tehát annak legalább ötéves elhúzódásával számolnak.
Amit látunk, az a legrosszabb forgatókönyv, mert egy világháborúhoz is vezethet.
Magyarországon óriási a nyomás, hogy támogassa a háborút kiterjesztő terveket. A kormány álláspontja azonban egyértelmű:
Ki akarunk maradni a háborúból. Nem akarunk részt venni ebben a NATO-misszióban. Mindent megteszünk, hogy ne kelljen fegyvereket és katonákat küldenünk. A háborúnak nincs megoldása a csatatéren. Vissza kell térni a tárgyalóasztalhoz.
Életeket menteni csak tűzszünettel és békével lehet.
Tisztelettel:
Kormányzati Tájékoztatási Központ
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szilu túltolta a pacalt 😀Hát jobban tud beszélni a maga proli szintjén mint egy Kósa például. Mondjuk egy normális országban maximum lángost kérnék tőle elvitelre mert nem akarnék odaragadni a sörpadra a korábban kilöttyentett Kőbányai sörbe valami csepeli posztprosztó kifőzdében
www.youtube.com/watch?v=9RwyhOeu_Ys
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Szilu túltolta a pacalt 😀www.youtube.com/watch?v=9RwyhOeu_Ys
több mint 1 éve
egész fasza lett 😊www.youtube.com/watch?v=yfUS1kEYXn8
több mint 1 éve
A legutóbbi köztévés vita idején nem voltam 6 éves.Ez nekem ilyen történelmi jelentőségű. (vagy volt a 2009es EP előtt is, csak nem emlékszem rá?)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
focilap
58
Kaphattak valami mérést a Fidesznél és érzik, hogy mozgósítani kell. Legalábbis csak erre tudok gondolni, hogy hirtelen jött egy békemenet és belementek a vitába.
több mint 1 éve
Basszus, megint elutazunk pár napra nem nézem a híreket erre lesz köztévé vita, Orbán interjú a telexnek. Most már tényleg minden hétvégén elmegyek külföldre 🤣
több mint 1 éve
Lecsökkent az előny, ezért Tompikát küldjük ki élőben vitázni? Ehhez azért kell fantázia 😀 de én ezt majd akkor hiszem el, amikor kinn állnak.
MC12

A ló néz...
😀
több mint 1 éve
mondjuk a bagi nacsa az már már sas kabaré szinten volt kínos mindig isSzörnyen tehetségtelen mindkettő
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Lecsökkent az előny, ezért Tompikát küldjük ki élőben vitázni? Ehhez azért kell fantázia 😀 de én ezt majd akkor hiszem el, amikor kinn állnak.A közmédia válaszolt a DK-nak, elkezdték szervezni a vitát. Micsoda meglepetés!Nagyon lecsökkenhetett a Fidesz előnye, ha belemennek egy vitába. Persze más is lehet benne, de most kb. erre tudok gondolni.
csipkelli
Kampman
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Hozzánk nem, vicc szíjjas jön kampányolni!!!! Nem tudom mennyit javít az amúgy elèggè nem kedvelt fidesz jelölt esèlyein 😏 csak azèrt van esèlye mert mondván ha nem fideszes nyer nem jön pènz...az a baj aki normális jelölt lenne azt nem nagyon ismerik ès eddig elèg gyenge a kampánya...
több mint 1 éve
A közmédia válaszolt a DK-nak, elkezdték szervezni a vitát. Micsoda meglepetés!Nagyon lecsökkenhetett a Fidesz előnye, ha belemennek egy vitába. Persze más is lehet benne, de most kb. erre tudok gondolni.
csipkelli
több mint 1 éve
444.hu/2024/05/10/hogy-mer-a-templomba-menni-polgarmester-ur-ki-valo-guillotine-ala-mutasson-ra
buhloone mindstate
több mint 1 éve
16:30444.hu/2024/05/10/kozmedia-a-magyar-emberek-erdekeben-nem-engedunk-a-magyar-fele-zsarolasnak19:30
Nagy segítség ez a magyar embereknek!
Dzsokijuing
A közmédia válaszolt a DK-nak, elkezdték szervezni a vitát. Micsoda meglepetés!
telex.hu/belfold/2024/05/10/ep-valasztasok-vita-kozmedia
csipkelli
több mint 1 éve
Mészáros Antónia2000-es években még ifjú voltam így egy kérdés a többiek felé. A köztévé a 90-es, kétezres években is úgy nézett ki mint a Médiabirodalom kiépülése óta? Vagy valamennyire próbáltak azért némiképp hitelesebb tájékoztatást adni?2002-2010 között volt egy műsor este tízkor, Az este, asszem így hívták.
esanders10
Oda mindenki bemehetett vitázni, Baló György, Krizsó Szilvia és még egy nő vitte az egészet.
Az tiszta BBC volt.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
mondjuk a bagi nacsa az már már sas kabaré szinten volt kínos mindig is
több mint 1 éve
Bocs, erről ez jutott eszembe 😄😂2000-es években még ifjú voltam így egy kérdés a többiek felé. A köztévé a 90-es, kétezres években is úgy nézett ki mint a Médiabirodalom kiépülése óta? Vagy valamennyire próbáltak azért némiképp hitelesebb tájékoztatást adni?2002-2010 között volt egy műsor este tízkor, Az este, asszem így hívták.
esanders10
Oda mindenki bemehetett vitázni, Baló György, Krizsó Szilvia és még egy nő vitte az egészet.
Az tiszta BBC volt.
Dzsokijuing
youtu.be/yDsb-v3WPdQ?feature=shared

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
2000-es években még ifjú voltam így egy kérdés a többiek felé. A köztévé a 90-es, kétezres években is úgy nézett ki mint a Médiabirodalom kiépülése óta? Vagy valamennyire próbáltak azért némiképp hitelesebb tájékoztatást adni?2002-2010 között volt egy műsor este tízkor, Az este, asszem így hívták.
esanders10
Az tiszta BBC volt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
2000-es években még ifjú voltam így egy kérdés a többiek felé. A köztévé a 90-es, kétezres években is úgy nézett ki mint a Médiabirodalom kiépülése óta? Vagy valamennyire próbáltak azért némiképp hitelesebb tájékoztatást adni?Emlékeim szerint a TV nem volt ennyire elnyomva meg nem feltétlenül volt akkora súlya mint manapság.
esanders10
Vagy hát inkább ellensúlyozta a rádió és az újság, mert ott meg mindenki azt járatta amit szeretett, akár többet is.
Nekünk jött a Népszabi meg más is azt hiszem, papáméknál meg a Szabad Föld volt a nyerő 😀
De az emberek vagy legalábbis a környezetem azért többféle újságot olvasott és nem csak a TV/Rádió műsort járatta.
több mint 1 éve
a szocik és a szadesz csak azért nem voltak szemérmetlenebbek és gátlástalanabbak, mert nem volt 2/3-uk, és koalícióban kellett mozogniuk.De, volt.
MC12
278/386, az kb. 72%.
Inkább tartották magukat az elveikhez, akármik is voltak azok, és nem törekedtek totális leuralásra, ami hatalomtechnikailag nyilván hatékonytalan, de azok ilyen idők voltak. A "hatalomgyár", a demokrácia meghackelése, a totális demokratikus feudalizmus az Orbán innovációja, ne vedd el tőle.
több mint 1 éve
A közmédia válaszolt a DK-nak, elkezdték szervezni a vitát. Micsoda meglepetés!Látod, ezt nem láttam jönni. Nade nem is én dolgozok a központban 😊
csipkelli
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
A közmédia válaszolt a DK-nak, elkezdték szervezni a vitát. Micsoda meglepetés!befostak Molnár Csaba fenyegető aurájú emailjétől.
csipkelli
buhloone mindstate