Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 140 — balazs.t85@gmail.com
Megállapodás született a kínai felekkel arról, hogy megkezdik a reptéri gyorsvasúti előkészítését, hogy a repülőtérről Budapest belvárosába gyorsan, kulturáltan lehessen megérkezni - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A projekttel kapcsolatban további konkrétumokat nem említett.

Mert ez kell nekünk..bazmeg egy M3-as hosszabbítás helyett. Mi a pénzünkből, hogy még fizessünk érte utána, majd lelövik a 200E buszt is hogy biztos mindenki ezt használja..szarjanak sünt
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 232
 24.hu/kultura/2024/05/12/szelenyi-zsuzsanna-szetzilalt-orszag-orban-viktor-matine/

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 563 — Saturday Night Lights
nem olvasom a topikot, így nem tudom, hogy volt-e már:
 www.youtube.com/watch?v=jhghyZH21Gc

de ez a csatorna a legjobb dolog, ami a magyar politikai színtéren történt az elmúlt években.
törölt kristof
Ugyanezt írtam be a viccrovatba, a láthatatlan köldökzsinór 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 261 — Browns GM
nem olvasom a topikot, így nem tudom, hogy volt-e már:
 www.youtube.com/watch?v=jhghyZH21Gc

de ez a csatorna a legjobb dolog, ami a magyar politikai színtéren történt az elmúlt években.

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
 444.hu/2024/05/12/orban-keves-nemzet-mondhatja-el-magarol-hogy-adott-olimpiai-bajnokokat-kinanak
És amelyik elmondhatná, az is inkább hallgat erről, mert ki szereti reklámozni a kudarcát. Kivéve persze az orbáni magyar nemzetet 😀
ender1112
Tényleg kb. olyan, mintha egy elvált feleség beállítana az új férjével a régihez, akit kifejezetten az újért hagyott el, a régi meg elkezdené dicsérni őket, hogy milyen szép pár, meg ilyenek.

több mint 1 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
 444.hu/2024/05/12/orban-keves-nemzet-mondhatja-el-magarol-hogy-adott-olimpiai-bajnokokat-kinanak
És amelyik elmondhatná, az is inkább hallgat erről, mert ki szereti reklámozni a kudarcát. Kivéve persze az orbáni magyar nemzetet 😀
több mint 1 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Kis színes régi mtv témához:
94-ben 1 évig technikusnak tanultam érettségi után. A szakközépben rendesen ment a politizálás, voltak az "emeszpések" Gyuszi bácsival, meg a "retro" vonal, aki azt hozta otthonról (MDF, Csurka, stb). A fidesz akkor majdnem kiesett, nem volt tényező... "Ezdéeszesek" nem voltak, lévén egy nyíregyházi középiskola, messze volt a belpesti értelmiség. Az MTV-n volt rendes kiállós vitaműsor, minden hülye (szó szerint) bemehetett. Seres Mária tanított nekem közgázt meg szervezés és gépesítést. Kitalálta, hogy ő a Zöld Pártban indul. Nem, nem olyan zöld párt volt, hanem a másik fajta. Szóval egyik este bement a köztévébe, épp a honvédelem volt a téma. Ő meg kifejtette a pártja álláspontját, hogy mi a fasznak a sok Mig-29, mikor egy áráért lehetne 1627 vállról indítható rakétát vásárolni, amivel sokkal több gépet le lehet lőni, mint az ilyen luxus vadászgépekkel... Másnap "mi repülőbuzik" számonkértük a hülyeségét, meg jól kiröhögtük.
Vagy ott volt az MDF-es Dr. Takács Péterné, aki történelmet tanított nekem, miközben a férje Zétényi-vel írta az igazságtételi törvényjavaslatot... Finoman szólva sem voltunk egy platformon, de kultúráltan elvitatoztunk... Nem éreztette egyszer sem, hogy nekem ebből bajom lehetne.
Ha nem akartunk tanulni, csak feldobtuk a "tanárnő/tanárúr mit szól ahhoz, amit XY mondott tegnap este a TV-ben?" kérdést, és már el is ment a 45 perc a vitatkozással...

2010-ben az ex-pedagógus nővéremnek meg meg volt tiltva, hogy politikai témákról beszéljen a diákokkal. Meg finoman jelezték, hogy ha jót akarnak, akkor elmennek nyilatkozni a manyup-hoz, mert ez az elvárás.

Szóval szerintem inkább a politikai kultúrában kell keresni a különbséget, nem közvetlenül az MTV-ben, vagy a közszolgálatiság jellegében... A MTV mindig olyan lesz, amilyen a politikai közállapot a országban.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Az atomháború annyira komoly dolog, hogy 15 frakció nélküli fideszes EP-képviselő meg tudja akadályozni.
De 10 már kevés hozzá. Vagy meg kell fordítani a listát, ha a bénák vannak az elején.
több mint 1 éve
onnan már csak a "ha nem rám szavazol, megöllek" van lejjebb
r.baggio

több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 319
Antal már nem ír nekem, mielőtt kitalál valamit 😕
MC12
De te még megírhatod neki, hogy elmehetnek ám a büdös francba, ha 14 évnyi kormányzás után a "fidesz vagy a világvége" az egyetlen dolog, amit ki tudnak préselni magukból.

m.hvg.hu/itthon/20240511_orban-viktor-bevetette-az-atombombat-megint

Hogy a politikus alja ember, azt elfogadtuk, ahogy azt is, hogy a marketing egy hazugság, viszont még itt sikerült a gödör legmélyére menni, gratulálok
r.baggio
Mit mondjanak? “Bocs, elbasztuk, igazából Magyarország egy bolhafing ebben a kérdésben, és sajnáljuk, hogy az egészségügy meg az oktatás olyan állapotban van amilyenben - szavazz valaki másra” ?

Ez a kampány már ezzel a tematikával megy végig, aztán június 9-én, vasárnap este meglátjuk, kell-e ezen módosítani ‘26-ra.

Szerintem a gödörnek nincs legmélyebb pontja, mindig van/lesz lejjebb.
MC12
Hazudni is lehet egy szép világot, még a fals illúzió is jobb, mint armagedonnal riogatni, onnan már csak a "ha nem rám szavazol, megöllek" van lejjebb
r.baggio
Lehetne - csak az szembemenne az elmúlt 10 évvel. Még amikor nem kellett - 2018-as kampány - a konjunktúra tetején, akkor is a központi üzenet a migràció volt, nem egy szép új világ.
Ez a csapat a negatív kampányban hisz - mindenek felett és szinte kizárólag , a primer vagy alapérzelmekre hatásban, és azon belül is a félelemben. Féltsd magad, a családod, a gyereked, a hazád.

Én sokat vitatkoztam ezen anno, mert szerintem van/lehet olyan pozitív kampány, ami legalább annyira hatásos, mint a negatív, ott volt Obama “hope” kampánya például. És a Fidesz is tudna pozitív kampányt csinálni, 14 év alatt már csak matematikailag kijön pár eredmény, amit fel lehetne írni egy plakátra, de ezzel a véleményemmel mindig kisebbségben voltam. (Szerk: aztán egy idő után nem kérdeztek 😆)

Szerkesztette: MC12

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
onnan már csak a "ha nem rám szavazol, megöllek" van lejjebb
r.baggio
önkormányzatin kvázi ez van

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
MC12
De te még megírhatod neki, hogy elmehetnek ám a büdös francba, ha 14 évnyi kormányzás után a "fidesz vagy a világvége" az egyetlen dolog, amit ki tudnak préselni magukból.

Hogy a politikus alja ember, azt elfogadtuk, ahogy azt is, hogy a marketing egy hazugság, viszont még itt sikerült a gödör legmélyére menni, gratulálok
r.baggio
Mit mondjanak? “Bocs, elbasztuk, igazából Magyarország egy bolhafing ebben a kérdésben, és sajnáljuk, hogy az egészségügy meg az oktatás olyan állapotban van amilyenben - szavazz valaki másra” ?

Ez a kampány már ezzel a tematikával megy végig, aztán június 9-én, vasárnap este meglátjuk, kell-e ezen módosítani ‘26-ra.

MC12
Hazudni is lehet egy szép világot, még a fals illúzió is jobb, mint armagedonnal riogatni, onnan már csak a "ha nem rám szavazol, megöllek" van lejjebb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
MC12

r.baggio

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 221
MC12

r.baggio
Szerintem a “fidesz vagy világvége” dolgot egy részük komolyan is gondolja.
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
MC12

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
Tisztelt Hölgyem/Uram!

A NATO egy ukrajnai misszió felállítását tervezi. Ez magában foglalná a katonai kiképzést és a fegyverszállítások koordinációját is. Az észak-atlanti szervezet öt év alatt 100 milliárd dollárt is belepumpálna a háborúba, tehát annak legalább ötéves elhúzódásával számolnak.

Amit látunk, az a legrosszabb forgatókönyv, mert egy világháborúhoz is vezethet.

Magyarországon óriási a nyomás, hogy támogassa a háborút kiterjesztő terveket. A kormány álláspontja azonban egyértelmű:

Ki akarunk maradni a háborúból. Nem akarunk részt venni ebben a NATO-misszióban. Mindent megteszünk, hogy ne kelljen fegyvereket és katonákat küldenünk. A háborúnak nincs megoldása a csatatéren. Vissza kell térni a tárgyalóasztalhoz.

Életeket menteni csak tűzszünettel és békével lehet.

Tisztelettel:
Kormányzati Tájékoztatási Központ
Negritis, a vajda
Ez a koronavírusos e-mailen érkezett?
Mikey
info@kormany.hu

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
FP (folyosói pletyka) rovatunk kövekezik: MP meg a stábja nem reagál érdemben Marciéknak arról, hogy elmegy-e a Partizános EP-vitára jövő héten, terelnek, időt kérnek, elfoglaltságra hivatkozva nem válaszolnak. Hol azt kommunikálják, hogy valószínűleg megy, hol azt, hogy inkább nem, mint igen. Eddig a pletyka.
MC12
Mert más a szcenárió, tud jobbat.

telex.hu/belfold/2024/05/09/magyar-peter-vita-kozmedia-dobrev-klara-deutsch-tamas
Őszentsége Sobri Jóska
Ez egy elég gyenge és átlátszó terelés a részéről, te is tudod 😊 ez nem jobb, hiszen nem lesz ilyen vita, ezt mindenki tudja, még a saját szavazói is.
MC12
Úgy látom túl sok időre nem volt szükség ennek az újabb "mindenki tudja" dolognak a megcáfolására 😊
Szesze

több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
FP (folyosói pletyka) rovatunk kövekezik: MP meg a stábja nem reagál érdemben Marciéknak arról, hogy elmegy-e a Partizános EP-vitára jövő héten, terelnek, időt kérnek, elfoglaltságra hivatkozva nem válaszolnak. Hol azt kommunikálják, hogy valószínűleg megy, hol azt, hogy inkább nem, mint igen. Eddig a pletyka.
MC12
Mert más a szcenárió, tud jobbat.

telex.hu/belfold/2024/05/09/magyar-peter-vita-kozmedia-dobrev-klara-deutsch-tamas
Őszentsége Sobri Jóska
Ez egy elég gyenge és átlátszó terelés a részéről, te is tudod 😊 ez nem jobb, hiszen nem lesz ilyen vita, ezt mindenki tudja, még a saját szavazói is.
MC12
Úgy látom túl sok időre nem volt szükség ennek az újabb "mindenki tudja" dolognak a megcáfolására 😊

Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
Szilu túltolta a pacalt 😀

www.youtube.com/watch?v=9RwyhOeu_Ys
Negritis, a vajda
Atya Úristen!

Ez a legjobb amit tud a Fidesz? Majdnem minden mondat hazugság vagy csúsztatás.

És az amikor az elvileg még csak nem is újonc képviselőre szól, hogy nem hasznalják a magyar utakat tank szállításra Ukrajnába, mert az a nagy hülyeség spirálban, a saját szarrá promózott döntéseiket sem ismeri.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 563 — Saturday Night Lights
Szilu túltolta a pacalt 😀

www.youtube.com/watch?v=9RwyhOeu_Ys
Negritis, a vajda
Hát jobban tud beszélni a maga proli szintjén mint egy Kósa például. Mondjuk egy normális országban maximum lángost kérnék tőle elvitelre mert nem akarnék odaragadni a sörpadra a korábban kilöttyentett Kőbányai sörbe valami csepeli posztprosztó kifőzdében
FLZOLI
Csepeliként kikérem magamnak a posztprosztó kifőzdét. Retro az 😊
Ebben a videóban harminc mondaton keresztül egy mondatot ismételget, nem kell atom. Erről eszembe jutott Moldova Magyar atom könyve, az tök jó.

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Azt tudom elképzelni, hogy az a cél, találjanak vmit amiből MP szarul jön ki. A Fidesznek irreleváns ez az egész, deutsch ott bohockodik, most hogy 40 vagy 45 %on lesz hót mindegy. Ellenben annak nem örülnének, ha petike letarolná az ellenzéket, jobb ha a háziellenzék versenyben marad, ehhez pedig teret kell biztositani neki.

Máslogikus magyarázatot nem tudok elképzelni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
mondjuk a bagi nacsa az már már sas kabaré szinten volt kínos mindig is
Negritis, a vajda
Szörnyen tehetségtelen mindkettő
Amadeus von Dollárbaloldal
Volt egy-két vicces szkeccsük, de alapvetően tényleg borzalmasak.

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Tisztelt Hölgyem/Uram!

A NATO egy ukrajnai misszió felállítását tervezi. Ez magában foglalná a katonai kiképzést és a fegyverszállítások koordinációját is. Az észak-atlanti szervezet öt év alatt 100 milliárd dollárt is belepumpálna a háborúba, tehát annak legalább ötéves elhúzódásával számolnak.

Amit látunk, az a legrosszabb forgatókönyv, mert egy világháborúhoz is vezethet.

Magyarországon óriási a nyomás, hogy támogassa a háborút kiterjesztő terveket. A kormány álláspontja azonban egyértelmű:

Ki akarunk maradni a háborúból. Nem akarunk részt venni ebben a NATO-misszióban. Mindent megteszünk, hogy ne kelljen fegyvereket és katonákat küldenünk. A háborúnak nincs megoldása a csatatéren. Vissza kell térni a tárgyalóasztalhoz.

Életeket menteni csak tűzszünettel és békével lehet.

Tisztelettel:
Kormányzati Tájékoztatási Központ
Negritis, a vajda
Ez a koronavírusos e-mailen érkezett?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
A közmédia válaszolt a DK-nak, elkezdték szervezni a vitát. Micsoda meglepetés!
csipkelli
Nagyon lecsökkenhetett a Fidesz előnye, ha belemennek egy vitába. Persze más is lehet benne, de most kb. erre tudok gondolni.
Kampman
Szerintem az a bajuk, hogy MP legyalulja az ellenzéki térfelet.
Már Toroczkaiék is billegnek, lassan neki is villantani kell valami horrorvideót, mondjuk egy buszon nem tudtak ezresből visszaadni.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
mondjuk a bagi nacsa az már már sas kabaré szinten volt kínos mindig is
Negritis, a vajda
Szörnyen tehetségtelen mindkettő
Amadeus von Dollárbaloldal
Jó, de ezt a Parabolán nevelkedett generációnak szánták, az meg sosem volt vicces.