Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Megállapodás született a kínai felekkel arról, hogy megkezdik a reptéri gyorsvasúti előkészítését, hogy a repülőtérről Budapest belvárosába gyorsan, kulturáltan lehessen megérkezni - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A projekttel kapcsolatban további konkrétumokat nem említett.Mert ez kell nekünk..bazmeg egy M3-as hosszabbítás helyett. Mi a pénzünkből, hogy még fizessünk érte utána, majd lelövik a 200E buszt is hogy biztos mindenki ezt használja..szarjanak sünt
több mint 1 éve
24.hu/kultura/2024/05/12/szelenyi-zsuzsanna-szetzilalt-orszag-orban-viktor-matine/
buhloone mindstate
több mint 1 éve
nem olvasom a topikot, így nem tudom, hogy volt-e már:Ugyanezt írtam be a viccrovatba, a láthatatlan köldökzsinór 😊
www.youtube.com/watch?v=jhghyZH21Gc
de ez a csatorna a legjobb dolog, ami a magyar politikai színtéren történt az elmúlt években.
törölt kristof
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
nem olvasom a topikot, így nem tudom, hogy volt-e már:www.youtube.com/watch?v=jhghyZH21Gc
de ez a csatorna a legjobb dolog, ami a magyar politikai színtéren történt az elmúlt években.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
444.hu/2024/05/12/orban-keves-nemzet-mondhatja-el-magarol-hogy-adott-olimpiai-bajnokokat-kinanakTényleg kb. olyan, mintha egy elvált feleség beállítana az új férjével a régihez, akit kifejezetten az újért hagyott el, a régi meg elkezdené dicsérni őket, hogy milyen szép pár, meg ilyenek.
És amelyik elmondhatná, az is inkább hallgat erről, mert ki szereti reklámozni a kudarcát. Kivéve persze az orbáni magyar nemzetet 😀
ender1112
több mint 1 éve
444.hu/2024/05/12/orban-keves-nemzet-mondhatja-el-magarol-hogy-adott-olimpiai-bajnokokat-kinanakÉs amelyik elmondhatná, az is inkább hallgat erről, mert ki szereti reklámozni a kudarcát. Kivéve persze az orbáni magyar nemzetet 😀
több mint 1 éve
Kis színes régi mtv témához:94-ben 1 évig technikusnak tanultam érettségi után. A szakközépben rendesen ment a politizálás, voltak az "emeszpések" Gyuszi bácsival, meg a "retro" vonal, aki azt hozta otthonról (MDF, Csurka, stb). A fidesz akkor majdnem kiesett, nem volt tényező... "Ezdéeszesek" nem voltak, lévén egy nyíregyházi középiskola, messze volt a belpesti értelmiség. Az MTV-n volt rendes kiállós vitaműsor, minden hülye (szó szerint) bemehetett. Seres Mária tanított nekem közgázt meg szervezés és gépesítést. Kitalálta, hogy ő a Zöld Pártban indul. Nem, nem olyan zöld párt volt, hanem a másik fajta. Szóval egyik este bement a köztévébe, épp a honvédelem volt a téma. Ő meg kifejtette a pártja álláspontját, hogy mi a fasznak a sok Mig-29, mikor egy áráért lehetne 1627 vállról indítható rakétát vásárolni, amivel sokkal több gépet le lehet lőni, mint az ilyen luxus vadászgépekkel... Másnap "mi repülőbuzik" számonkértük a hülyeségét, meg jól kiröhögtük.
Vagy ott volt az MDF-es Dr. Takács Péterné, aki történelmet tanított nekem, miközben a férje Zétényi-vel írta az igazságtételi törvényjavaslatot... Finoman szólva sem voltunk egy platformon, de kultúráltan elvitatoztunk... Nem éreztette egyszer sem, hogy nekem ebből bajom lehetne.
Ha nem akartunk tanulni, csak feldobtuk a "tanárnő/tanárúr mit szól ahhoz, amit XY mondott tegnap este a TV-ben?" kérdést, és már el is ment a 45 perc a vitatkozással...
2010-ben az ex-pedagógus nővéremnek meg meg volt tiltva, hogy politikai témákról beszéljen a diákokkal. Meg finoman jelezték, hogy ha jót akarnak, akkor elmennek nyilatkozni a manyup-hoz, mert ez az elvárás.
Szóval szerintem inkább a politikai kultúrában kell keresni a különbséget, nem közvetlenül az MTV-ben, vagy a közszolgálatiság jellegében... A MTV mindig olyan lesz, amilyen a politikai közállapot a országban.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Az atomháború annyira komoly dolog, hogy 15 frakció nélküli fideszes EP-képviselő meg tudja akadályozni.De 10 már kevés hozzá. Vagy meg kell fordítani a listát, ha a bénák vannak az elején.
több mint 1 éve
onnan már csak a "ha nem rám szavazol, megöllek" van lejjebb
r.baggio
több mint 1 éve
Lehetne - csak az szembemenne az elmúlt 10 évvel. Még amikor nem kellett - 2018-as kampány - a konjunktúra tetején, akkor is a központi üzenet a migràció volt, nem egy szép új világ.Hazudni is lehet egy szép világot, még a fals illúzió is jobb, mint armagedonnal riogatni, onnan már csak a "ha nem rám szavazol, megöllek" van lejjebbMit mondjanak? “Bocs, elbasztuk, igazából Magyarország egy bolhafing ebben a kérdésben, és sajnáljuk, hogy az egészségügy meg az oktatás olyan állapotban van amilyenben - szavazz valaki másra” ?Antal már nem ír nekem, mielőtt kitalál valamit 😕De te még megírhatod neki, hogy elmehetnek ám a büdös francba, ha 14 évnyi kormányzás után a "fidesz vagy a világvége" az egyetlen dolog, amit ki tudnak préselni magukból.
MC12
m.hvg.hu/itthon/20240511_orban-viktor-bevetette-az-atombombat-megint
Hogy a politikus alja ember, azt elfogadtuk, ahogy azt is, hogy a marketing egy hazugság, viszont még itt sikerült a gödör legmélyére menni, gratulálok
r.baggio
Ez a kampány már ezzel a tematikával megy végig, aztán június 9-én, vasárnap este meglátjuk, kell-e ezen módosítani ‘26-ra.
Szerintem a gödörnek nincs legmélyebb pontja, mindig van/lesz lejjebb.
MC12
r.baggio
Ez a csapat a negatív kampányban hisz - mindenek felett és szinte kizárólag , a primer vagy alapérzelmekre hatásban, és azon belül is a félelemben. Féltsd magad, a családod, a gyereked, a hazád.
Én sokat vitatkoztam ezen anno, mert szerintem van/lehet olyan pozitív kampány, ami legalább annyira hatásos, mint a negatív, ott volt Obama “hope” kampánya például. És a Fidesz is tudna pozitív kampányt csinálni, 14 év alatt már csak matematikailag kijön pár eredmény, amit fel lehetne írni egy plakátra, de ezzel a véleményemmel mindig kisebbségben voltam. (Szerk: aztán egy idő után nem kérdeztek 😆)
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
onnan már csak a "ha nem rám szavazol, megöllek" van lejjebbönkormányzatin kvázi ez van
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hazudni is lehet egy szép világot, még a fals illúzió is jobb, mint armagedonnal riogatni, onnan már csak a "ha nem rám szavazol, megöllek" van lejjebbMit mondjanak? “Bocs, elbasztuk, igazából Magyarország egy bolhafing ebben a kérdésben, és sajnáljuk, hogy az egészségügy meg az oktatás olyan állapotban van amilyenben - szavazz valaki másra” ?Antal már nem ír nekem, mielőtt kitalál valamit 😕De te még megírhatod neki, hogy elmehetnek ám a büdös francba, ha 14 évnyi kormányzás után a "fidesz vagy a világvége" az egyetlen dolog, amit ki tudnak préselni magukból.
MC12
Hogy a politikus alja ember, azt elfogadtuk, ahogy azt is, hogy a marketing egy hazugság, viszont még itt sikerült a gödör legmélyére menni, gratulálok
r.baggio
Ez a kampány már ezzel a tematikával megy végig, aztán június 9-én, vasárnap este meglátjuk, kell-e ezen módosítani ‘26-ra.
MC12

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Mit mondjanak? “Bocs, elbasztuk, igazából Magyarország egy bolhafing ebben a kérdésben, és sajnáljuk, hogy az egészségügy meg az oktatás olyan állapotban van amilyenben - szavazz valaki másra” ?Antal már nem ír nekem, mielőtt kitalál valamit 😕De te még megírhatod neki, hogy elmehetnek ám a büdös francba, ha 14 évnyi kormányzás után a "fidesz vagy a világvége" az egyetlen dolog, amit ki tudnak préselni magukból.
MC12
r.baggio
több mint 1 éve
Szerintem a “fidesz vagy világvége” dolgot egy részük komolyan is gondolja.Antal már nem ír nekem, mielőtt kitalál valamit 😕De te még megírhatod neki, hogy elmehetnek ám a büdös francba, ha 14 évnyi kormányzás után a "fidesz vagy a világvége" az egyetlen dolog, amit ki tudnak préselni magukból.
MC12
r.baggio
több mint 1 éve
Antal már nem ír nekem, mielőtt kitalál valamit 😕De te még megírhatod neki, hogy elmehetnek ám a büdös francba, ha 14 évnyi kormányzás után a "fidesz vagy a világvége" az egyetlen dolog, amit ki tudnak préselni magukból.
MC12

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
info@kormany.huTisztelt Hölgyem/Uram!Ez a koronavírusos e-mailen érkezett?
A NATO egy ukrajnai misszió felállítását tervezi. Ez magában foglalná a katonai kiképzést és a fegyverszállítások koordinációját is. Az észak-atlanti szervezet öt év alatt 100 milliárd dollárt is belepumpálna a háborúba, tehát annak legalább ötéves elhúzódásával számolnak.
Amit látunk, az a legrosszabb forgatókönyv, mert egy világháborúhoz is vezethet.
Magyarországon óriási a nyomás, hogy támogassa a háborút kiterjesztő terveket. A kormány álláspontja azonban egyértelmű:
Ki akarunk maradni a háborúból. Nem akarunk részt venni ebben a NATO-misszióban. Mindent megteszünk, hogy ne kelljen fegyvereket és katonákat küldenünk. A háborúnak nincs megoldása a csatatéren. Vissza kell térni a tárgyalóasztalhoz.
Életeket menteni csak tűzszünettel és békével lehet.
Tisztelettel:
Kormányzati Tájékoztatási Központ
Negritis, a vajda
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Antal már nem ír nekem, mielőtt kitalál valamit 😕Úgy látom túl sok időre nem volt szükség ennek az újabb "mindenki tudja" dolognak a megcáfolására 😊Ez egy elég gyenge és átlátszó terelés a részéről, te is tudod 😊 ez nem jobb, hiszen nem lesz ilyen vita, ezt mindenki tudja, még a saját szavazói is.FP (folyosói pletyka) rovatunk kövekezik: MP meg a stábja nem reagál érdemben Marciéknak arról, hogy elmegy-e a Partizános EP-vitára jövő héten, terelnek, időt kérnek, elfoglaltságra hivatkozva nem válaszolnak. Hol azt kommunikálják, hogy valószínűleg megy, hol azt, hogy inkább nem, mint igen. Eddig a pletyka.Mert más a szcenárió, tud jobbat.
MC12
telex.hu/belfold/2024/05/09/magyar-peter-vita-kozmedia-dobrev-klara-deutsch-tamas
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Szesze
több mint 1 éve
Úgy látom túl sok időre nem volt szükség ennek az újabb "mindenki tudja" dolognak a megcáfolására 😊Ez egy elég gyenge és átlátszó terelés a részéről, te is tudod 😊 ez nem jobb, hiszen nem lesz ilyen vita, ezt mindenki tudja, még a saját szavazói is.FP (folyosói pletyka) rovatunk kövekezik: MP meg a stábja nem reagál érdemben Marciéknak arról, hogy elmegy-e a Partizános EP-vitára jövő héten, terelnek, időt kérnek, elfoglaltságra hivatkozva nem válaszolnak. Hol azt kommunikálják, hogy valószínűleg megy, hol azt, hogy inkább nem, mint igen. Eddig a pletyka.Mert más a szcenárió, tud jobbat.
MC12
telex.hu/belfold/2024/05/09/magyar-peter-vita-kozmedia-dobrev-klara-deutsch-tamas
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
Szilu túltolta a pacalt 😀Atya Úristen!
www.youtube.com/watch?v=9RwyhOeu_Ys
Negritis, a vajda
Ez a legjobb amit tud a Fidesz? Majdnem minden mondat hazugság vagy csúsztatás.
És az amikor az elvileg még csak nem is újonc képviselőre szól, hogy nem hasznalják a magyar utakat tank szállításra Ukrajnába, mert az a nagy hülyeség spirálban, a saját szarrá promózott döntéseiket sem ismeri.
több mint 1 éve
Csepeliként kikérem magamnak a posztprosztó kifőzdét. Retro az 😊Szilu túltolta a pacalt 😀Hát jobban tud beszélni a maga proli szintjén mint egy Kósa például. Mondjuk egy normális országban maximum lángost kérnék tőle elvitelre mert nem akarnék odaragadni a sörpadra a korábban kilöttyentett Kőbányai sörbe valami csepeli posztprosztó kifőzdében
www.youtube.com/watch?v=9RwyhOeu_Ys
Negritis, a vajda
FLZOLI
Ebben a videóban harminc mondaton keresztül egy mondatot ismételget, nem kell atom. Erről eszembe jutott Moldova Magyar atom könyve, az tök jó.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Azt tudom elképzelni, hogy az a cél, találjanak vmit amiből MP szarul jön ki. A Fidesznek irreleváns ez az egész, deutsch ott bohockodik, most hogy 40 vagy 45 %on lesz hót mindegy. Ellenben annak nem örülnének, ha petike letarolná az ellenzéket, jobb ha a háziellenzék versenyben marad, ehhez pedig teret kell biztositani neki.Máslogikus magyarázatot nem tudok elképzelni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Volt egy-két vicces szkeccsük, de alapvetően tényleg borzalmasak.mondjuk a bagi nacsa az már már sas kabaré szinten volt kínos mindig isSzörnyen tehetségtelen mindkettő
Negritis, a vajda
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 1 éve
Tisztelt Hölgyem/Uram!Ez a koronavírusos e-mailen érkezett?
A NATO egy ukrajnai misszió felállítását tervezi. Ez magában foglalná a katonai kiképzést és a fegyverszállítások koordinációját is. Az észak-atlanti szervezet öt év alatt 100 milliárd dollárt is belepumpálna a háborúba, tehát annak legalább ötéves elhúzódásával számolnak.
Amit látunk, az a legrosszabb forgatókönyv, mert egy világháborúhoz is vezethet.
Magyarországon óriási a nyomás, hogy támogassa a háborút kiterjesztő terveket. A kormány álláspontja azonban egyértelmű:
Ki akarunk maradni a háborúból. Nem akarunk részt venni ebben a NATO-misszióban. Mindent megteszünk, hogy ne kelljen fegyvereket és katonákat küldenünk. A háborúnak nincs megoldása a csatatéren. Vissza kell térni a tárgyalóasztalhoz.
Életeket menteni csak tűzszünettel és békével lehet.
Tisztelettel:
Kormányzati Tájékoztatási Központ
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Szerintem az a bajuk, hogy MP legyalulja az ellenzéki térfelet.A közmédia válaszolt a DK-nak, elkezdték szervezni a vitát. Micsoda meglepetés!Nagyon lecsökkenhetett a Fidesz előnye, ha belemennek egy vitába. Persze más is lehet benne, de most kb. erre tudok gondolni.
csipkelli
Kampman
Már Toroczkaiék is billegnek, lassan neki is villantani kell valami horrorvideót, mondjuk egy buszon nem tudtak ezresből visszaadni.
több mint 1 éve
Jó, de ezt a Parabolán nevelkedett generációnak szánták, az meg sosem volt vicces.mondjuk a bagi nacsa az már már sas kabaré szinten volt kínos mindig isSzörnyen tehetségtelen mindkettő
Negritis, a vajda
Amadeus von Dollárbaloldal