Snooker és egyéb sportok

4 feliratkozó

11 órája
slowmotion Dallas Cowboys 27 695 — Cowboys fan
mi lesz ezzel a Kaposvárral pár év múlva? nyugdíjasok lesznek.
Hubicska 31, Dávid és Magyar 35, Bögöly 30, szanaszét sérülve..
petey
Azzal majd a döntő után foglalkozok bárki is, addig felesleges.
Meg magyar szinten kiemelkedik ez a két csapat, a fiatal magyar tehetségeket évtizedek óta felveszi a Kaposvár, ezután is fogja, ha nem az Előre viszi el.
slowmotion
ja, csak a Kaposvárban ilyen nincs. U20-ban 5. a KAposvár, amit az Előre vezet, és onnan feljátszanak jópáran a nagycsapatba.

a Kaposvár idén nagyot húzott Grigorievvel és Smiedl-el. az Előre meg nem tudta pótolni Kocit meg Bakirit.
petey
Fiatal tehetség alatt azt értem, aki 21-23 éves korára kiemelkedően játszik a csapatában, ami nem az Előre vagy a Fino.

Már a '90-es évek óta ezt csináljuk, ha nincs saját utánpótlásban posztra megfelelő játékos.

Szerkesztette: slowmotion
16 órája
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
petey
Meg magyar szinten kiemelkedik ez a két csapat, a fiatal magyar tehetségeket évtizedek óta felveszi a Kaposvár, ezután is fogja, ha nem az Előre viszi el.
slowmotion
ja, csak a Kaposvárban ilyen nincs. U20-ban 5. a KAposvár, amit az Előre vezet, és onnan feljátszanak jópáran a nagycsapatba.

a Kaposvár idén nagyot húzott Grigorievvel és Smiedl-el. az Előre meg nem tudta pótolni Kocit meg Bakirit.

1 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 695 — Cowboys fan
petey
1 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár

1 napja
NB2 New England Patriots 28 545 — nabege2@yahoo.com
a női döntő pocsék színvonala után felüdülés nézni ezt a ffi döntőt
4 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 987 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Ezzel a rutinnal nem tudta kihúzni a szőnyeget egy ilyen fiatal srác alól.
Sőt irányítani sem tudott szinte egy percig sem akár a tempót akár a védekezést nézzük.
Legalább most szoros volt,

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
4 napja
dawyd728 4 215
Murphy taktikailag simán alulmúlja az ebben szintén nem jeleskedő Wu-t is.

Nagyon jó keze van mindkettőnek (nem véletlen vannak itt), de néha fáj nézni amennyire agyatlanul csak támadni tudnak.
Jughead
Viszont nekem laikusként nézhetőbb a meccs mint pl. Selby safety-jei.
Kampman
Hát szerintem egy rém gyenge döntő volt, de legalább izgalmas. A sport neve nem véletlen snooker, ennek az a sava és borsa, hogy snookert adj, amiből nehéz kimenekülni, ezért is élmény egy jól játszó Selby-t (Allent) nézni.

17.5 perces átlag frame idő, nevetséges. Ez így pool billárd volt, nem is snooker.
Jughead
Na ebben egyetértünk, én is a safetypárbajokat szeretem a snookerben, nem a golyólelökdösést, hanem azt, hogy miként tudják eldugni a fehéret, hogy tudják egymást lehetetlen helyzetekbe hozni, és miként tudnak azokból kiszabadulni.
De egyre kevesebb az ilyen meccs, legalábbis amiket kifogok.
Őszentsége Sobri Jóska
Nézd vissza a Dott-Ebdon döntőt.
5 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 918 — #NoStress

Nagyon jó keze van mindkettőnek (nem véletlen vannak itt), de néha fáj nézni amennyire agyatlanul csak támadni tudnak.
Jughead
Kampman
Hát szerintem egy rém gyenge döntő volt, de legalább izgalmas. A sport neve nem véletlen snooker, ennek az a sava és borsa, hogy snookert adj, amiből nehéz kimenekülni, ezért is élmény egy jól játszó Selby-t (Allent) nézni.

17.5 perces átlag frame idő, nevetséges. Ez így pool billárd volt, nem is snooker.
Jughead
Na ebben egyetértünk, én is a safetypárbajokat szeretem a snookerben, nem a golyólelökdösést, hanem azt, hogy miként tudják eldugni a fehéret, hogy tudják egymást lehetetlen helyzetekbe hozni, és miként tudnak azokból kiszabadulni.
De egyre kevesebb az ilyen meccs, legalábbis amiket kifogok.

5 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 164

Jughead
Kampman

Jughead
Ezt értem, de én jobban tudom értékelni azt, amikor valaki akár vakmerő módon is megpróbál beütni egy golyót lehetetlen szögből.

5 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 553

Jughead
Kampman

5 napja
Wu nem egy ereszdelahajamat típus.
Az arca nulla örömöt mutat, mintha még várna rá 3 meccs,

5 napja
Murphy megmutatta, hogy miért csak egyszeres világbajnok. Ennyire gyenge safety játékkal így is csoda, hogy többször eljutott már VB döntőig.
5 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 961 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak megnyerte az egyik kínai jampec 😔
5 napja
Toca Minnesota Vikings 20 571 — Vikings fan
Na Murphy nyomott egy kvázi Allent 🤦🥺
dande2
Yize is
Kampman
Jaja 😄😄
dande2
Hát még egyszer nem fogja.
5 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 983 — Kinek mit intézett a kormánya
2002 után első vb döntős döntő frame.

Poloska vagyok.
5 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 961 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande2
Yize is
Kampman
Jaja 😄😄
5 napja
dande2
Yize is

5 napja
5 napja

Jughead

5 napja

Jughead
S most (vègre) kivètelesen Wu szívta meg...egèsz VBn ő jött ki ezekből szerencsèsen...
5 napja

5 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 187 — The Mathematician
Két kerdésem lenne expertekhez:
1) van kötelező szabály arra, hogy meg kell adni a framet a vezetőnek valahány pontos hátrányban, vagy amíg 2 golyó fent van, addig akár 100 pontos hátrányban is lehet játszani?
Őszentsége Sobri Jóska
én úgy tudom defacto szabály nincs rá, de a rózsaszínnek és a feketének fent kell lennie
ha csak a fekete van és 7+ a különbség akkor vége a partynak

a feladás itt olyan mint sakkban, hogy ha egyértelműen nem ledolgozható a hátrány akkor senki nem szereti húzni a másik idejét
talán 10-11 pontos hátrányt láttam anno mikor néztem hogy kulcs frameben nem adták fel

amúgy van egy olyan szabály is hogy ha 3x nem találja el valaki a golyót akkor az instant loss,, de erre se hiszemh ogy nagyon lehet blazírozni azon a szinten

in the event of a second failure as in (i) above, if asked
to play again from the original position, the offender
shall be Warned by the referee that a further failure
will result in the frame being awarded to their
opponent. However, a frame cannot be awarded if a
Warning has not been issued. If the referee has not
issued the Warning, provided the sequence of FOUL
AND A MISS calls has continued, the striker will be
Warned at the first available opportunity;
 wpbsa.com/wp-content/uploads/2198_WPBSA-Rulebook-2024-25.pdf

edit:
oh és valszeg ezért
1. Unsporting Conduct
(a) In the event of
(i) a player using offensive language, or making
offensive gestures; or
(ii) any conduct by a player which in the opinion of the
referee is wilfully or persistently Unsporting; or
(iii) any other conduct by a player which otherwise
amounts to Unsporting Conduct; or
(iv) any player refusing to continue the current frame;
the referee shall Warn the player that in the event of
any further Unsporting Conduct the frame will be
awarded to their opponent.
(b) If the referee has Warned the player under (a) above,
in the event of any further Unsporting Conduct, the
referee shall award the frame to their opponent, or, if this
happens between frames, the referee shall award the
next frame to their opponent, and the referee shall Warn
the player that in the event of any further Unsporting
Conduct the game will be awarded to their opponent.

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 983 — Kinek mit intézett a kormánya
Chat GPT a többire ezt dobta ki

✔️ Több piros → mindig OK
akár 2, 3 vagy több
mindegyik számít pontnak
✔️ Színes + piros (ha színes van soron)
szabályos
csak a színesért kapsz pontot
piros lent marad
❌ Piros + színes (ha piros van soron)
hiba
ezt nem nagyon látod profi meccsen (kerülik)

Poloska vagyok.
6 napja
Nagyon látványosan, pontosan, bátran jatszik Wu, miközben még életében nem jatszott 13 nyert frames meccsnél hosszabbat, én nagyon megkedveltem.

1) van kötelező szabály arra, hogy meg kell adni a framet a vezetőnek valahány pontos hátrányban, vagy amíg 2 golyó fent van, addig akár 100 pontos hátrányban is lehet játszani?
2) mi a szabály arra nézve, ha egy szabályos lökésnél és pontszerzésnél plusz golyó is esik? Mondjuk egyszerre két piros, vagy egy fekete után egy piros?
Őszentsége Sobri Jóska
Ha pirosat kell lökni és két piros esik le, az fix érvényes, erre tudok válaszolni.
A többire meg szerintem chatgpt.
zacknorb
Ha két piros esik le, az fix hiba, mert piros után színest kell lökni. Nem tudom, hány hibapont (szerintem 4), és free ball az ellenfélnek.
slowmotion
 www.tntsports.co.uk/snooker/like-one-of-those-trick-shots-you-see-neil-robertson-pots-two-balls-in-amazing-plant-at-world-championship_vid1900266/video.shtml?welcome=eurosport&utm_source=chatgpt.com

Sőt, idénről 3 pirosas lökés

www.thesun.co.uk/sport/38960679/zhao-xintong-shot-three-balls-snooker-world-championship/?utm_source=chatgpt.com

Poloska vagyok.
6 napja
Nagyon látványosan, pontosan, bátran jatszik Wu, miközben még életében nem jatszott 13 nyert frames meccsnél hosszabbat, én nagyon megkedveltem.

2) mi a szabály arra nézve, ha egy szabályos lökésnél és pontszerzésnél plusz golyó is esik? Mondjuk egyszerre két piros, vagy egy fekete után egy piros?
Őszentsége Sobri Jóska
Ha pirosat kell lökni és két piros esik le, az fix érvényes, erre tudok válaszolni.
A többire meg szerintem chatgpt.
zacknorb
Ha két piros esik le, az fix hiba, mert piros után színest kell lökni. Nem tudom, hány hibapont (szerintem 4), és free ball az ellenfélnek.
slowmotion
És ha a piros leesése után leesik egy színes is ugyanabból a lökesből?