Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 10 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
jó ez az EB komment voltmá? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Eddig egy fos..
több mint 10 éve
Llesz meccs is ma?5 perc múlva kezdődik, nem? 😀 még tbbt-t nézek a comedyn
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
A Coldplay jobb volt februárban
több mint 10 éve
külföldről bezzeg nem nézhető...Làtod mi jár, ha elhagyod a NER-t.
baggio
több mint 10 éve
KapcsoljukHalló Pisti?! Hallasz?! #profizmusAz M1-en az ilyen teljesen megszokott. 😊
Löfli
iktriad
több mint 10 éve
az m4en is 😀Halló Pisti?! Hallasz?! #profizmusAz M1-en az ilyen teljesen megszokott. 😊
Löfli
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Halló Pisti?! Hallasz?! #profizmusAz M1-en az ilyen teljesen megszokott. 😊
Löfli
több mint 10 éve
Ritka h a studios 4 emberből a műsorvezető log ki lefelé, de itt most nagyon ez van.A 2006-os vb-n az RTL-en sokkal idegesítőbb volt, bár lehet hogy ott alapból rossz hatással volt rá a csatorna színvonala 😀
braxa88
több mint 10 éve
Ritka h a studios 4 emberből a műsorvezető log ki lefelé, de itt most nagyon ez van.
több mint 10 éve
Halló Pisti?! Hallasz?! #profizmus

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Jaj ez a Héder Barna... "Jól" indul az m4 műsora. :/
több mint 10 éve
Ha màr tippelni kell, legyenek az osztràkok 😃
több mint 10 éve
Németország +1, Köszi 😀
több mint 10 éve
Franciaországhoz be tudnátok írni?! Köszönöm 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 10 éve
bet365 kifizette a 15k bónuszt, amit nyertem, ráadásul igen gyorsak az átutalásnál, mindez idén történt, csak ajánlani tudom őket.Én már nem hiszek ezeknek. Valamelyik oldalon bet365 bónusz t lehet nyerni, erre az oldal le van tiltva. A pénzed meg lehet nem is látod. Így jártam én is az egyik (nem nagy összeg volt szerencsére) azóta Magyarországon megszűnt fogadóportállal. Így én maradok a TippmixPro-nál. Persze ezt nem kell készpénznek venni, meg lehet konzervatív vagyok.melyik portálon a legjobbak az oddsok az EB-re? Van esetleg vmi frankó befizetéses ajánlat?betclicen van egy elég jól kihasználható 17k-s bónusz.
"csakelkénebasznipárforintot" jelige alatt
Habi
Kenny
danyly
built for this shit
több mint 10 éve
Én a bet365-nél vagyok és hónapok óta nem tudok belépni..Én már nem hiszek ezeknek. Valamelyik oldalon bet365 bónusz t lehet nyerni, erre az oldal le van tiltva. A pénzed meg lehet nem is látod. Így jártam én is az egyik (nem nagy összeg volt szerencsére) azóta Magyarországon megszűnt fogadóportállal. Így én maradok a TippmixPro-nál. Persze ezt nem kell készpénznek venni, meg lehet konzervatív vagyok.melyik portálon a legjobbak az oddsok az EB-re? Van esetleg vmi frankó befizetéses ajánlat?betclicen van egy elég jól kihasználható 17k-s bónusz.
Habi
Kenny
danyly
több mint 10 éve
Hajrá Németország (magyarokon kívűl) !!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Én már nem hiszek ezeknek. Valamelyik oldalon bet365 bónusz t lehet nyerni, erre az oldal le van tiltva. A pénzed meg lehet nem is látod. Így jártam én is az egyik (nem nagy összeg volt szerencsére) azóta Magyarországon megszűnt fogadóportállal. Így én maradok a TippmixPro-nál. Persze ezt nem kell készpénznek venni, meg lehet konzervatív vagyok.melyik portálon a legjobbak az oddsok az EB-re? Van esetleg vmi frankó befizetéses ajánlat?betclicen van egy elég jól kihasználható 17k-s bónusz.
Habi
Kenny
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
melyik portálon a legjobbak az oddsok az EB-re? Van esetleg vmi frankó befizetéses ajánlat?betclicen van egy elég jól kihasználható 17k-s bónusz.
Habi