Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Dzsudzsival kapcsolatban meg a legfrissebb pletyka, hogy Törökországon belül vált csapatot és a Trabzonspor játékosa lesz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=uw7Hw7G28Uk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Jé egyetértünk 😉 pont erre gondoltam, meg lehetett volna próbálni, hogy Lang marad középen s mondjuk Bese megkapja az esélyt a szélen. De hát csak utólag tudunk okoskodni persze
több mint 8 éve
Kár volt elszúrni Langgal, jó lett volna ő középen, jobb mint Juhász, csak hát ő nem jobbhátvéd sajna... Fröccsös döme beáll makkosba és ő megforgatja ott a szélen sajna, helyezkedés 0, folyamatosan befele húzódott , hazard kb légüres térben mozgott végig. Na mindegy, remélem Wales kibekkeli, Bale meg beszalad 1-2 kontrával... egy biztos, a sárkányok ellen nem fognak kontrázni.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
l'equipe amugy nemtudom milyen meccset nézett kihozta legjobbnak Nagyot, míg rossznak Szalait (és Langot jogosan)
több mint 8 éve
Sajnos kleinheisler kiesésekor megpecsételődött a sorsunk. Gera elfarast, nagy ádám is azért tűnt gyengébbnek mert nem volt kivel játszania labdakihozatalnál. Így eléggé esetleges volt a középpályánk amit kíméletlenül kihasználtak a belgák. Juhász birzasztó volt, bese hanyagolását meg nem értem mert legalább a lépést tudta volna tartani hazardal. M1 ez van, kulcsposztról kulcs emberünk esett ki, ezt nálunk jobb csapatok sem bírnák el. Le lehetett volna ezt hozni két gól körül is, de nem, mi beleálltunk a pofonba akkor is ha nagyon benne volt h k.o. val kijapunk. Ez, amit mi csináltunk lenne a foci lényege. Szép volt fiúk, köszönjük!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Nekem ez a 0-4 sokkal jobban tetszett, mintha 0-1 után beálltunk volna bekkelni és elmondjuk, hogy csak egy góllal kaptunk ki. Ez a meccs (meg a portugál is) nekünk már bónusz volt, úgy is fogtuk fel. Azt itt szerzett tapasztalatokat lehet majd használni a feröeriek, andorraiak, lettek elleni VB selejtezőkön. Aztán a svájci/portugál csapattal szemben majd lehet nyomatni a norvég/osztrák taktikát. Sokat fejlődtünk az elmúlt fél évben, erre kell építeni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Vagy a horvátoknál, akik elbalfaszkodták a meccset, ők nagyon nem lehetnek büszkék magukra!Viszont ez most az ünneplés ideje, hatalmasat küzdöttek a srácok, mindent megtettek, szimpatikus, futballozni akaró csapatként jövünk haza az EB-ről, annál többet nem érhettünk el, mint hogy felemelő érzés magyarnak lenni a kontinens tornán. Még jóval az EB előtt írtam egyszer, hogy amit ez a csapat csinál, az pont ugyanolyan, mint a hokisaink teljesítménye. Azt kell mondjam, talán túl is teljesítettek a jégkorongozókon, pedig az nem egyszerű feladat. Köszönöm életem legszebb sportélményét 😊Jah és lehet, hogy sok a 4-0, de mennyivel egyenesebb gerinccel jöhettünk le ellentétben a szlovákoknál, akik időt húztak 0-3-nál is!
gabokocka
NB2
Összességében igazuk volt azoknak, akik azt mondták, hogy a nagy csapatoknak csak most kezdődik a torna.
Minden párharcban az előzetesen esélyesebbnek vélt csapat ment tovább (talán a horvátok kiesése az egyedüli kis kivétel), egyedül Izland okozhat esetlegesen este meglepetést.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
braxa88
12 534
hát igen, 0-3nál:Viszont ez most az ünneplés ideje, hatalmasat küzdöttek a srácok, mindent megtettek, szimpatikus, futballozni akaró csapatként jövünk haza az EB-ről, annál többet nem érhettünk el, mint hogy felemelő érzés magyarnak lenni a kontinens tornán. Még jóval az EB előtt írtam egyszer, hogy amit ez a csapat csinál, az pont ugyanolyan, mint a hokisaink teljesítménye. Azt kell mondjam, talán túl is teljesítettek a jégkorongozókon, pedig az nem egyszerű feladat. Köszönöm életem legszebb sportélményét 😊Tegnap este azon gondolkodtam, hogy ha a pólósok nem nyernek olimpiát az első 2 hely fix az év válogatottja szavazásnál.
gabokocka
Tegnap már írtam, de szerintem kb 9 csapattal tudtunk volna egy jó meccset játszani, a többi tényleg erősebb nálunk és ahogy a meccs alakult, ez a belga hatványozottan. De azért az látszik, hogy a németek mennyivel okosabbak, tegnap a 2. gól után már csak takaréklángon égtek, azért a belgák szerintem jobban kihajtották a belüket, tök feleslegesen.
Jah és lehet, hogy sok a 4-0, de mennyivel egyenesebb gerinccel jöhettünk le ellentétben a szlovákoknál, akik időt húztak 0-3-nál is!
NB2
szlovákok: időt húznak
mi: juhász-böde csere.
több mint 8 éve
Viszont ez most az ünneplés ideje, hatalmasat küzdöttek a srácok, mindent megtettek, szimpatikus, futballozni akaró csapatként jövünk haza az EB-ről, annál többet nem érhettünk el, mint hogy felemelő érzés magyarnak lenni a kontinens tornán. Még jóval az EB előtt írtam egyszer, hogy amit ez a csapat csinál, az pont ugyanolyan, mint a hokisaink teljesítménye. Azt kell mondjam, talán túl is teljesítettek a jégkorongozókon, pedig az nem egyszerű feladat. Köszönöm életem legszebb sportélményét 😊Tegnap este azon gondolkodtam, hogy ha a pólósok nem nyernek olimpiát az első 2 hely fix az év válogatottja szavazásnál.
gabokocka
Tegnap már írtam, de szerintem kb 9 csapattal tudtunk volna egy jó meccset játszani, a többi tényleg erősebb nálunk és ahogy a meccs alakult, ez a belga hatványozottan. De azért az látszik, hogy a németek mennyivel okosabbak, tegnap a 2. gól után már csak takaréklángon égtek, azért a belgák szerintem jobban kihajtották a belüket, tök feleslegesen.
Jah és lehet, hogy sok a 4-0, de mennyivel egyenesebb gerinccel jöhettünk le ellentétben a szlovákoknál, akik időt húztak 0-3-nál is!
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 561
Ti mit vartatok az EB elejen?A fejemben az volt, hogy:
Ausztria ellen: minimum L maximum D
Izland ellen: minimum D maximum W
Portugal ellen minimum L maximum D
Lehet hivni pesszimistanak, de sztem realisan nezve ez lett volna a forgatokonyv.
Ami orom volt latni, h fejlodtunk. Olyan szituaciokban hoztuk szemre is szep focit amire nem gondoltam volna. Az irany megvan. Igy tovabb 9taktika, fitnessz)
Sajnos sztem nincs 15-16 egyforman teljesito/ jo jatekosaink. A cel az, hogy legyen egy ilyen mag. Lehetett erezni, hogy ha valaki kiesik az alapbol keretbol akkor nem tudjuk azt hozni amit MAR tudunk.
Nalam Kadar volt a valogatott embere.
Ezt orom volt latni. Jo evunk ez sport szempontbol.
Sajnos egyedul az Izlandi meccset lattam elejetol a vegeig a tobbit munka miatt csak immel-ammal, illetve az elejen a BBC / ITV kombo majd a tegnapit TSN csatornan neztem.
Sehol sem szapultak minket. Tegnap a kanadiak odaig voltak a meccs miatt. Foleg azt emeltek ki, hogy iszonyatosan durva tempot mentunk (belgak es a magyarok )
Remelem a magyar szakertok egyszer felnonek a Kanadai sport tv elemzoi szintjere.
Amennyire szerencsenk volt annyira volt nem szerencsenk. A csoportok favoritjai beszopodtak igy kaphattuk meg a Belgakat. Allitom ha egy cseh, ir, eszak ir, svajc, szlovakia kozul jon ki a kovetkezo ellenfelunk akkor megyunk meg1 kort.
LE A KALAPPAL. Jo volt latni ezt. Allva haltunk meg, mint a fak😊
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
Így van, a középpályán való felfejlődést nem tudtuk megoldani igazán, és sok volt a pontatlanság, amiből jöttek a kontrák. Egész más lehetett volna, ha Gera Nagy Ádámmal maradhat a posztján, és figyelnek középen a belgák megállítására, mert Kleini az előre játékot megoldja. Próbálkoztunk Dzsuzsák középre hozásával, de az sem igazán jött már be.Talán ha hamarabb meglépjük a Böde, Nikolics cserét.
De a lényeg, hogy túl gyorsak voltak nekünk, ebben kell még rengeteget fejlődni, amit az ifjabb korosztálynál kell megalapozni, a mostani generáció kicsit idős hozzá.
Ajándék volt ez a két hét.
több mint 8 éve
Tény és való h tegnap jó volt Szalai.Szalai tegnap konkrétan a rá játszott labdák 90%-át megtartotta és emberhez passzolta vissza, a baj az volt, hogy nem nagyon fejlődtünk fel mellé. Pintér és Gera gyenge volt, ezt nem bírtuk el, átszaladtak rajtunk.Lukakut amúgy korrekten leszedtük a pályáról.Maga nem sokszor került helyzetbe de ha Szalai olyan faszán indítaná a beinduló játékosakat a rá felpasszolt labdákból, mint Lukaku tegnap, akkor épelméjű embernek eszébe nem jutna megkérdőjelezni azt, hogy miért ő kezd.
Vrij6
empty taxi
De az egész EB hatalmas élmény volt, két hétre visszakaptuk azt, amit 30 éve elvettek tőlünk. És most nagyon remélem, hogy tanulunk a hibákból, hozunk rengeteg külföldi edzőt, utánpótlás szinten is felépítjük képzést, a belgák az élő példa rá, hogy 10 év alatt hova lehet jutni a semmiről. Talán jelzés értékű, hogy sunyibá kivonult diósgyőrből. Az mlsz megléphetné, hogy minden minőségi külföldi utánpótlás edző fizetésének a felét állná. Vagy ahogy a magyar fiatal játékosok szerepeltetése után jár plusz zsé, lehetne ugyanez jó külföldi edzők után.
Viszont ez most az ünneplés ideje, hatalmasat küzdöttek a srácok, mindent megtettek, szimpatikus, futballozni akaró csapatként jövünk haza az EB-ről, annál többet nem érhettünk el, mint hogy felemelő érzés magyarnak lenni a kontinens tornán. Még jóval az EB előtt írtam egyszer, hogy amit ez a csapat csinál, az pont ugyanolyan, mint a hokisaink teljesítménye. Azt kell mondjam, talán túl is teljesítettek a jégkorongozókon, pedig az nem egyszerű feladat. Köszönöm életem legszebb sportélményét 😊
gabokocka
Más:
Egyébként 3 sérülés 4 EB-meccs alatt benne van, a mi pechünk az volt h ebből 2 ember Kleinheisler és Fiola volt, akik mögött kb. nem volt alternatíva.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Szalai tegnap konkrétan a rá játszott labdák 90%-át megtartotta és emberhez passzolta vissza, a baj az volt, hogy nem nagyon fejlődtünk fel mellé. Pintér és Gera gyenge volt, ezt nem bírtuk el, átszaladtak rajtunk.Lukakut amúgy korrekten leszedtük a pályáról.Maga nem sokszor került helyzetbe de ha Szalai olyan faszán indítaná a beinduló játékosakat a rá felpasszolt labdákból, mint Lukaku tegnap, akkor épelméjű embernek eszébe nem jutna megkérdőjelezni azt, hogy miért ő kezd.
Vrij6
empty taxi
De az egész EB hatalmas élmény volt, két hétre visszakaptuk azt, amit 30 éve elvettek tőlünk. És most nagyon remélem, hogy tanulunk a hibákból, hozunk rengeteg külföldi edzőt, utánpótlás szinten is felépítjük képzést, a belgák az élő példa rá, hogy 10 év alatt hova lehet jutni a semmiről. Talán jelzés értékű, hogy sunyibá kivonult diósgyőrből. Az mlsz megléphetné, hogy minden minőségi külföldi utánpótlás edző fizetésének a felét állná. Vagy ahogy a magyar fiatal játékosok szerepeltetése után jár plusz zsé, lehetne ugyanez jó külföldi edzők után.
Viszont ez most az ünneplés ideje, hatalmasat küzdöttek a srácok, mindent megtettek, szimpatikus, futballozni akaró csapatként jövünk haza az EB-ről, annál többet nem érhettünk el, mint hogy felemelő érzés magyarnak lenni a kontinens tornán. Még jóval az EB előtt írtam egyszer, hogy amit ez a csapat csinál, az pont ugyanolyan, mint a hokisaink teljesítménye. Azt kell mondjam, talán túl is teljesítettek a jégkorongozókon, pedig az nem egyszerű feladat. Köszönöm életem legszebb sportélményét 😊
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Tény, hogy ezt inkább a helyzetbe kerülésére írtam, a meccs előtt attól tartottam, hogy fizikálisan megeszi a belső védőinket. Mondjuk, az tény, hogy hasznosan játszott ő is...Lukakut amúgy korrekten leszedtük a pályáról.Maga nem sokszor került helyzetbe de ha Szalai olyan faszán indítaná a beinduló játékosakat a rá felpasszolt labdákból, mint Lukaku tegnap, akkor épelméjű embernek eszébe nem jutna megkérdőjelezni azt, hogy miért ő kezd.
Vrij6
empty taxi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
braxa88
12 534
jaja, felpaszolt labdákat levette, megtartotta és lőtte ki Hazardéknak. vagy fordult le és került veszélyesbe helyzetbe ezzel a csapat.Lukakut amúgy korrekten leszedtük a pályáról.Maga nem sokszor került helyzetbe de ha Szalai olyan faszán indítaná a beinduló játékosakat a rá felpasszolt labdákból, mint Lukaku tegnap, akkor épelméjű embernek eszébe nem jutna megkérdőjelezni azt, hogy miért ő kezd.
Vrij6
empty taxi
több mint 8 éve
Ha Lang helyett Bese kezd akko megúszunk alsó hangon 3 gólt. Persze könnyű úgy villogni Hazard-nak hogy nincs jobbhátvéd. Na midnegy Walesnek a belga jobb matchup mint a magyar, selejtzezőkben 2 meccsen szereztek ellenük 1 pontot a flamandok.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Lukakut amúgy korrekten leszedtük a pályáról.Maga nem sokszor került helyzetbe de ha Szalai olyan faszán indítaná a beinduló játékosakat a rá felpasszolt labdákból, mint Lukaku tegnap, akkor épelméjű embernek eszébe nem jutna megkérdőjelezni azt, hogy miért ő kezd.
Vrij6
Madden hates me.
több mint 8 éve
Lukakut amúgy korrekten leszedtük a pályáról.Azért az első gólért tényleg kár, két belga is teljesen üresen volt, azt a szívességet nem tették meg, hogy a labda helyett egymásba fejelnek...
több mint 8 éve
Egyébként Carrasco miért nem stabil kezdő? Se az Atleticoban se a válogatottban nem alapember, pedig hatalmas zseni a srác.Fiatal még, szvsz Mertens azért kezdett tegnap mert régebb óta játszik együtt Hazarddal meg Lukakuval.
dugo93
Az Atléticoban meg azért Kokét kiszorítani nem egyszerű feladat és akkor még ott van Saúl meg Oliver Torres is.
Madden hates me.
több mint 8 éve
dugo93
4 225
Egyébként Carrasco miért nem stabil kezdő? Se az Atleticoban se a válogatottban nem alapember, pedig hatalmas zseni a srác.
több mint 8 éve
Sajnos kijött az tegnap h ezzel a kerettel igazából addig van nyerési esélyünk egy belga szintű csapat ellen amíg döntetlen az állás v vezetünk. Ha gólkényszerbe kerülünk akk egy európai szinten komolyan jegyzett csapat sajnos röhögve fut át rajtunk a kontráknál.Ettől függetlenül nem véletlen h tegnap is kimentünk a körútra éltetni a srácokat | érzem is a dolog következményeit most a melóban 😀 | , olyan dolgokat kaptunk tőlük az utóbbi 2,5 hétben, amiről a többség (köztük én is) nem is álmodott.
Köszönjük szépen Fiúk!
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 8 éve
amúgy most először nem jött be a Storck húzása, hogy a megsérült Kleinheisler helyett Pintér Ádámot tette be. nem is ezzel van a baj, de megkapta ugyanazt a posztot, ami számára nagyon idegen volt. Nagy Ádámra készültek a belgák, is ez sajnos meg is látszódott a játékán. amúgy hihetetlen, hogy az angol közvetítésben hogy dicsérték a meccset és minket is. mondták, hogy kb egyedüli válogatott vagyunk, akik mínusz 3-nál is megyünk előre és próbálunk gólt szerezni, meg az egész meccsen.amúgy a sors fura fintora, hogy szabadrúgásból kaptuk a gólt. egész tornán jók voltunk rögzített helyzetből erre itt meg már az 5. percben ketten fejelhetnek üresen.
Dzsudzsáktól én sem voltam elájulva.
szép torna volt ez nekünk. azért sosem hittem volna, hogy egy angol nekem azt magyarázza, hogy milyen jó csapatunk van, és reméli nem minket kapnak.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
nemtudom h vagytok Nagy Ádámmal, de nem értem a hypeot körülötte. védekezésben 0, tegnap azt csinált vele bárki amit akart, az oké h ügyesen passzol, de se ótközni, se szerelni nemtud, ezen a poszton így nemsokra fog jutni. tegnap Juhász és Lang mellett nagyon kllógott a mezőnybőlez a 4-0 reális a csapatunk ellen, azért csak magyar és lengyel bajnokságbol jönnek a fiuk, lehet bízni a VB selejtezőkre, de amig tényleg nem lesz topbajnokságban edződő játékosaink, addig télleg csak akkor lesz esélyünk ha ilyen Csapatként játszunk mint a norvégok és a csoportmeccsek alatt.
és találni kellene 1-2 védő...
sok örömet okoztak az elmult 2 hétben a fiuk, ezért nagyon hálásak vagyunk. Legnagyobb sportélményem volt ez, de sztem azt is ki kell mondani h a tegnapi nagyon gyenge volt, 7-8 golt kaphattunk volna simán.
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Ajjjj, ez a meccs...0-1-ig pariban voltunk, volt sanszunk az egyenlítésre, aztán jött a belga henger Hazarddal az élen, aki tegnap valami űrszinten játszott sajnos...
A 2. gól minden eldöntött sajnos, addigra mind fejben, mind fizikálisan elfáradt a csapat, s mire mentünk volna minden mindegy alapon támadni már jött is a 3., ami után végleg vége lett mindennek.
Sajnálom, mert picit túlzó az eredmény, bár köszönjük meg Királynak a tegnap estét, egy idő után nem számoltam, hogy mennyi lövést fogott ki az az ember.
Maximális tisztelet a csapatnak, valami visszafordíthatatlanul megmozdult a csapatnál, reméljük ez az irány fog folytatódni!
A belgák ha nem lesz nagy az arcuk, ezen az ágon bemennek a döntőbe.
A nagy csapatoknak tényleg a nyolcaddöntőkkel kezdődött az EB, a belgák is a lehető legjobbkor kezdték el elkapni a fonalat...