Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
jaa így ok 😀 csak elsőre eléggé szarkasztikusnak éreztem 😀Marmint osszessegeben atleptek a sajat arnyekukat es kivaloan jatszottak,ez a mai mar egy ajandek meccs volt,lenyegtelen az eredmeny.Onmagunkat legyoztuk.Bravo sracok!tisztán jobbak voltak, voltak lehetőségeink de nyert a jobb
Ebbol csak profitalhatunk!
Kenny
Negritis
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Aludva egyet a történtekre úgy érzem elfáradtak a srácok. Inkább fejben mint a lábakban. De még így is egy pici pontosság hiányzott a világranglista 2.-ja ellen. Állítom hogy egy meccsel kevesebbel a lábakban egy döntetlenre simán jók lettünk volna. Viszont nem szabad szomorkodni. Letettük a névjegyünket, amivel óriási terhet raktak a játékosok magukra. Ugyanis mostantól ez az elvárás és amilyen a magyar, ha lesz egy rosszabb vb selejtezős meccs akkor kikezdik őket. Viszont most élvezniük kell a sikert, mert ezt nem lehet másnak nevezni. Jó volt ebben a pár napban magyarnak lenni és nem tét nélkül leülni egy nagy eseményt nézni.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Életem legjob 0-4e.#szepvoltfiuk
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Kampman
28 323
Belga nyilatkozat szerint az volt a döntő hibánk, hogy megpróbáltunk játszani ellenük, nem csak a védekezésre játék tördelésre figyeltünk, ezért rengeteg lehetőséget adtunk, és csak a kapus miatt nem dőlt el korábban.Hát komolyan, ennél nagyobb dicséretet a modern futball, az egymást követő 0-0-ák, az 5 perces fetrengések és a 6 védős felállások korában nem is lehet kapni.
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 157
Belga nyilatkozat szerint az volt a döntő hibánk, hogy megpróbáltunk játszani ellenük, nem csak a védekezésre játék tördelésre figyeltünk, ezért rengeteg lehetőséget adtunk, és csak a kapus miatt nem dőlt el korábban.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 901
Dzsudzsák már nem 1. embere a magyar focinak. Megöregedett, elszalasztotta. Ez az eb Nagy, Kleini, Kádàr eb-je volt.Én sem, kellett volna az ő jó játéka.Köszönöm srácok, hogy látom a fényt az alagút végén!!Szerintem ez a rész nehezebb lesz. Mert 1x lehet villantani, de folyamatosan hozni az eredményeket (a magunk szintjén persze), nem lesz egyszerű.
gordon
Dzsudzsák: verjetek meg, de nem voltam elájulva tőle az EB alatt, a 2 gólja ellenére. Nagyon látszottak a technikai hiányosságai😕
NB2
csi77
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Mikey
18 751
Dzsudzsák: verjetek meg, de nem voltam elájulva tőle az EB alatt, a 2 gólja ellenére. Nagyon látszottak a technikai hiányosságai😕Szerintem összességében kifejezetten borzasztóan játszott.
NB2
több mint 8 éve
szép volt fiúk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Köszönöm a csapatnak, h megtapasztalhattam, milyen ha az ember saját válogatottjának szurkolhat egy világeseményen. Emellett még milyen jó meccseket játszottunk, büszke vagyok rájuk 😊| A belgák meg kapják be. Remélem vki jól elpics@zza őket ezen az EB-en. |
több mint 8 éve
Én sem, kellett volna az ő jó játéka.Köszönöm srácok, hogy látom a fényt az alagút végén!!Szerintem ez a rész nehezebb lesz. Mert 1x lehet villantani, de folyamatosan hozni az eredményeket (a magunk szintjén persze), nem lesz egyszerű.
gordon
Dzsudzsák: verjetek meg, de nem voltam elájulva tőle az EB alatt, a 2 gólja ellenére. Nagyon látszottak a technikai hiányosságai😕
NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Köszönöm ezt a két hetet a fiúknak 86 után. Akkor még nem ihattam sört, most viszont.....Sajnos a belgák nagy falatnak bizonyultak, talán a különbség fájó, de a világ megtanulta a nevünket.
Jó volt | és most már csak ne a németek nyerjenek 😊 | !
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Köszönöm srácok, hogy látom a fényt az alagút végén!!Szerintem ez a rész nehezebb lesz. Mert 1x lehet villantani, de folyamatosan hozni az eredményeket (a magunk szintjén persze), nem lesz egyszerű.
gordon
több mint 8 éve
Köszönöm srácok, hogy látom a fényt az alagút végén!!
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 901
Közben Egervári repült a DVTKtól.A 0-4 hatására?
tüsi91
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Közben Egervári repült a DVTKtól.
több mint 8 éve
Fellaini tenyleg patkany.Utana bemutatott Szalainak h 4.www.youtube.com/watch?v=Uj9-p_b8p6c
A lenyeg h emelt fovel jovunk el a tornarol.hany csapat jatszott beszari focit.
Mi nem.Nincs mit magyarazni, mindenki tudja h honnan jonnek a jatekosaink.
ZoliMP
több mint 8 éve
Hiába passzol 89% pontossággal, ha 11-est csinál, eladja a labdát és ezzel ziccerbe hozta az Izlandit, meg egyszer ellökte egy 10 kg könnyebb csatár és megint ziccer volt! Jó játékos, de nálam nem férne be egy komolyabb csapatba! Persze kinek mi a komoly!emellett volt azon a meccsen 101 passza, 89% pontossággal.Ahhoz képest Izland ellen 3 nagy hibája is volt!Szerintem az egyetlen, aki stabil kezdő kaliber egy komolyabb csapatban is.Azért Nagyádám se volt képben ilyen erőkkel szembenKádár viszont óriásit játszott az egész tornán, nagyon kíváncsi vagyok hova fog igazolni
ozibozi
kristof
ozibozi
steelwolf
deyell
több mint 8 éve
Falloszini egy kalap xart sem ér
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 901
Fellaini tenyleg patkany.Utana bemutatott Szalainak h 4.Vissza kellett volna mutatni neki, hogy mennyit ért eddig a MU-ban. Nagypofájú faszkalap.
A lenyeg h emelt fovel jovunk el a tornarol.hany csapat jatszott beszari focit.
ZoliMP
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 561
Fellaini tenyleg patkany.Utana bemutatott Szalainak h 4.A lenyeg h emelt fovel jovunk el a tornarol.hany csapat jatszott beszari focit.
több mint 8 éve
deyell
11 702
emellett volt azon a meccsen 101 passza, 89% pontossággal.Ahhoz képest Izland ellen 3 nagy hibája is volt!Szerintem az egyetlen, aki stabil kezdő kaliber egy komolyabb csapatban is.Azért Nagyádám se volt képben ilyen erőkkel szembenKádár viszont óriásit játszott az egész tornán, nagyon kíváncsi vagyok hova fog igazolni
ozibozi
kristof
ozibozi
steelwolf
choose life
több mint 8 éve
Inkább Berlusconi seggébe dugják fel a vécékefefejűt a motkány ácsés rágcsálók...Ennél jobb futballal kapcsolatos sértést még sosem hallottam. Köszönöm.Fellainit én is lecigányoznám, pedig libsi vagyok. Akkora geci, hogy bérelt helye lehetett volna Mou interében.Biztos c.gányozot egyet Szalai!Még azért Fellaini megmutatta mekkora patkány.Egy köcsög
Matthew99
Amadeus91
steelwolf
Amadeus91
Kampman
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
ozibozi
17 157
Ahhoz képest is. A Real sztárjai meg 11-eseket hagytak ki. És?Ahhoz képest Izland ellen 3 nagy hibája is volt!Szerintem az egyetlen, aki stabil kezdő kaliber egy komolyabb csapatban is.Azért Nagyádám se volt képben ilyen erőkkel szembenKádár viszont óriásit játszott az egész tornán, nagyon kíváncsi vagyok hova fog igazolni
ozibozi
kristof
ozibozi
steelwolf
több mint 8 éve
Azért Kúrtoá egyet nyugodtan benyelhetett volna
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018