Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Kampman
28 323
Ennél jobb futballal kapcsolatos sértést még sosem hallottam. Köszönöm.Fellainit én is lecigányoznám, pedig libsi vagyok. Akkora geci, hogy bérelt helye lehetett volna Mou interében.Biztos c.gányozot egyet Szalai!Még azért Fellaini megmutatta mekkora patkány.Egy köcsög
Matthew99
Amadeus91
steelwolf
Amadeus91
több mint 8 éve
Hát ez kurva jó! Csak sajnos sajnos nem jött be!Mindenki Nyugodjon le a picsába! Lovrencsics bebassza!Lemúr nélkül nem hatásos.
steelwolf
iktriad
több mint 8 éve
Nah ezt akartam írni amiről a tv-ben is beszélnek. Remélem 4-5 játékosunk elmegy normális külföldi csapatba ott még tovább fejlődik. Azért az vicces, hogy a belga csapat cseréje egy BL döntős csapatban játszik. Igaz, hogy ott is csere volt, de összehasonlíthatatlan hol játszanak akár a belgák, akár a többiek.nekem az volt a vicces, hogy a belga csere 40 milliót ér, mi meg összesen 27-et
Innentől nyugodtabban nézhetem az EB-t, de továbbra is KÖSZI SRÁCOK!
NB2
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Miért, talán nem volt igaza?Biztos c.gányozot egyet Szalai!Még azért Fellaini megmutatta mekkora patkány.Egy köcsög
Matthew99
Amadeus91
steelwolf
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 901
Fellainit én is lecigányoznám, pedig libsi vagyok. Akkora geci, hogy bérelt helye lehetett volna Mou interében.Biztos c.gányozot egyet Szalai!Még azért Fellaini megmutatta mekkora patkány.Egy köcsög
Matthew99
Amadeus91
steelwolf
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Nah ezt akartam írni amiről a tv-ben is beszélnek. Remélem 4-5 játékosunk elmegy normális külföldi csapatba ott még tovább fejlődik. Azért az vicces, hogy a belga csapat cseréje egy BL döntős csapatban játszik. Igaz, hogy ott is csere volt, de összehasonlíthatatlan hol játszanak akár a belgák, akár a többiek.Innentől nyugodtabban nézhetem az EB-t, de továbbra is KÖSZI SRÁCOK!
több mint 8 éve
Akárhogy is, de volt 2 qrvajó hetünk. A csapat erőn felül teljesített, most Storck rizikózott a végén a csatárokkal, de nem jött be, és ennyi. Összességében teljesen pozitív élmény a szereplésünk.
több mint 8 éve
Wilmots is olyan mint Belichick.Cipőjét sem vihetné
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Az első gólt nem tudom lenyelni. Onnantól sansztalan volt. De ha a belgák tudnak vezetni a németek, spanyolok, olaszom ellen akkor ott is simára kontrázzák őket.Átéltünk egy hoki csodát, átéltünk egy foci csodát. Jó magyarnak lenni.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 901
Még azért Fellaini megmutatta mekkora patkány.Egy köcsög
Matthew99
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Ahhoz képest Izland ellen 3 nagy hibája is volt!Szerintem az egyetlen, aki stabil kezdő kaliber egy komolyabb csapatban is.Azért Nagyádám se volt képben ilyen erőkkel szembenKádár viszont óriásit játszott az egész tornán, nagyon kíváncsi vagyok hova fog igazolni
ozibozi
kristof
ozibozi
több mint 8 éve
Szép volt fiúk, köszönjük az egész tornabeli teljesítményt, még ezt a mait is! Remélhetőleg ez a mostani 2 hét egy szép, sikeres korszak kezdete lesz.
több mint 8 éve
ozibozi
17 157
Szerintem az egyetlen, aki stabil kezdő kaliber egy komolyabb csapatban is.Azért Nagyádám se volt képben ilyen erőkkel szembenKádár viszont óriásit játszott az egész tornán, nagyon kíváncsi vagyok hova fog igazolni
ozibozi
kristof
több mint 8 éve
Mikey
18 751
Köszönöm a válogatottnak ezt a négy meccset, életem feledhetetlen pár hete volt.
több mint 8 éve
Kampman
28 323
a szakma holnap majd megmagyarázza hogy ők bezzeg megoldották volna ezt isAnnyit sem érnek, hogy valaki szembe köpje őket.
Negritis
több mint 8 éve
Marmint osszessegeben atleptek a sajat arnyekukat es kivaloan jatszottak,ez a mai mar egy ajandek meccs volt,lenyegtelen az eredmeny.Onmagunkat legyoztuk.Bravo sracok!tisztán jobbak voltak, voltak lehetőségeink de nyert a jobb
Ebbol csak profitalhatunk!
Kenny
Negritis
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Azért Nagyádám se volt képben ilyen erőkkel szembenKádár viszont óriásit játszott az egész tornán, nagyon kíváncsi vagyok hova fog igazolni
ozibozi
több mint 8 éve
Akkor éjjel gyerünk Gauchok!!!
több mint 8 éve
holnap valahogy így fogok ébredni 😕www.youtube.com/watch?v=nCEjeTb1rrs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Jo volt ez egynek. Mostantol komolyabban vesznek minket.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Onmagunkat legyoztuk.Bravo sracok!tisztán jobbak voltak, voltak lehetőségeink de nyert a jobb
Ebbol csak profitalhatunk!
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Köszönjük srácok, reméljük lesz még feljebb, így tovább!!!!!!!!
több mint 8 éve
bazmeg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz