Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Orosz - Dán mérkőzésre tudnátok dobni egy linket?
több mint 4 éve
Ne basztasd mar megint, csak azert, mert utalod. Nem szolgalt ra, a mai meccs elott valszeg csak negy Bigmacet nyomott be, azert az kemeny lemondas. Respect.Kurvára.Hazard itt is csak esik kel kontakt nelkül, ahelyett hogy szabadulna attól a kibaszott labdától. Hogy én mennyire utálom az öncélú játékosokat, azt ki sem tudom szóban fejezni.akkor írd le 😀
eaglesmcnabb
Sixo
Legalabb 5-6 szituáció halt meg azon hogy bevitte csínbe ahelyett hogy letette volna a tisztán 5 méterre álló társnak. Ez még amatőr szinten is fel szokott baszni, profiknál meg végképp érthetetlen, nem igaz hogy nem szól neki senki.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
hát de wass, ezt miért akartad még berakni, amikor nem érkezett normálisan senki, onnan rá kell tolni
több mint 4 éve
Braithwaite ejjjj
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Kurvára.Hazard itt is csak esik kel kontakt nelkül, ahelyett hogy szabadulna attól a kibaszott labdától. Hogy én mennyire utálom az öncélú játékosokat, azt ki sem tudom szóban fejezni.akkor írd le 😀
eaglesmcnabb
Sixo
Legalabb 5-6 szituáció halt meg azon hogy bevitte csínbe ahelyett hogy letette volna a tisztán 5 méterre álló társnak. Ez még amatőr szinten is fel szokott baszni, profiknál meg végképp érthetetlen, nem igaz hogy nem szól neki senki.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Nézi valaki a belga meccset? Hajtanak, akarnak v beleszarom módon tolják?én néha átkapcsolok, akkor azt látom, hogy a belgák támadnak, de látszik, hogy azért nem 100%-os odafigyeléssel
Willie Parker
próbálnak gólt lőni, de ha nem jön össze, hát nem jön össze (de azért inkább benne van, hogy lőnek)
több mint 4 éve
Hazard itt is csak esik kel kontakt nelkül, ahelyett hogy szabadulna attól a kibaszott labdától. Hogy én mennyire utálom az öncélú játékosokat, azt ki sem tudom szóban fejezni.akkor írd le 😀
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Hazard itt is csak esik kel kontakt nelkül, ahelyett hogy szabadulna attól a kibaszott labdától. Hogy én mennyire utálom az öncélú játékosokat, azt ki sem tudom szóban fejezni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Az M4 stúdióban csak Berkesi Judit képes egyenes gerinccel ülni. Ez sokatmondó!Ő is csak azért mert mellben annyira nem erős.
Willie Parker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nézi valaki a belga meccset? Hajtanak, akarnak v beleszarom módon tolják?
több mint 4 éve
Tudom, tudom csak.megjegyeztem mint erdekesseg. De igen, ez igaz. Csak emelle erdekes lenne korbeveressel ugyanaz az eredmeny.Ja csak ha a finnek négy ponttal zárnak akkor mindegy a körbeverésOrosz, finn, dan egymas ellenire gondoltam. 😊 Finn-Orosz 0-1, Dan-Finn 0-1Ha ez igy marad akkor a korbeveres is vegig amugy 1-0.Nem megy ma ez a számolgatás :p nem 0-0-ra áll a finn-belga meccs?
Vrij6
r.baggio
Vrij6
r.baggio
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Az M4 stúdióban csak Berkesi Judit képes egyenes gerinccel ülni. Ez sokatmondó!
több mint 4 éve
Pikáns lesz, ha a harmadik helyezettek között orosz vs ukrán összevetés lesz...Nehéz lesz dönteni
Willie Parker
több mint 4 éve
Ja csak ha a finnek négy ponttal zárnak akkor mindegy a körbeverésOrosz, finn, dan egymas ellenire gondoltam. 😊 Finn-Orosz 0-1, Dan-Finn 0-1Ha ez igy marad akkor a korbeveres is vegig amugy 1-0.Nem megy ma ez a számolgatás :p nem 0-0-ra áll a finn-belga meccs?
Vrij6
r.baggio
Vrij6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Damsgaard majdnem nyomott egy Chivut.

Madden hates me.
több mint 4 éve
OFFA Csodacsapat c francia film nagyon poénos, lesz a Dunán
ON
több mint 4 éve
Orosz, finn, dan egymas ellenire gondoltam. 😊 Finn-Orosz 0-1, Dan-Finn 0-1Ha ez igy marad akkor a korbeveres is vegig amugy 1-0.Nem megy ma ez a számolgatás :p nem 0-0-ra áll a finn-belga meccs?
Vrij6
r.baggio
több mint 4 éve
Jó hír a Realosoknak: Hazard sántikálegy hambi és jobban lesz
Willie Parker
több mint 4 éve
Jó hír a Realosoknak: Hazard sántikál
több mint 4 éve
Pikáns lesz, ha a harmadik helyezettek között orosz vs ukrán összevetés lesz...
több mint 4 éve
a copa döntőjében várom a romero vs muriel,zapatátmég egy serie a gól !Egyébként ez az Atalanta Bowl 1.0: Miranchuk vs. Maehle
Sixo
empty taxi
több mint 4 éve
Ha ez igy marad akkor a korbeveres is vegig amugy 1-0.Nem megy ma ez a számolgatás :p nem 0-0-ra áll a finn-belga meccs?
Vrij6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ha ez igy marad akkor a korbeveres is vegig amugy 1-0.
Vrij6

Madden hates me.
több mint 4 éve
Ha ez igy marad akkor a korbeveres is vegig amugy 1-0.