Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Halálom ez a vegletekig kipasszolunk mindent 8 méterre kaputól meg tovább bepassz..
több mint 4 éve
Korrekt tackle volt, csak ez nem ez a sport, jart a sarga.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Oroszok eddig kontrollaljak a meccset, danok kicsit idegesek es nem tudnak mit kezdeni az orosz fallal.Oroszok egyszer megindulnak, abban általában nincs köszönet! Történelmi tény.
Vrij6
több mint 4 éve
Oroszok eddig kontrollaljak a meccset, danok kicsit idegesek es nem tudnak mit kezdeni az orosz fallal.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Szerintem azért van kevés gól mert lakásfelújítás van nálink és perpill mobil wc-nk van, ahol sietősebbnek érzem a dolgokat...A parasztházunkban évekig mobil (avagy: kemping) wc volt. Rémálmaimban se jöjjön elő.
Willie Parker
több mint 4 éve
Szerintem azért van kevés gól mert lakásfelújítás van nálink és perpill mobil wc-nk van, ahol sietősebbnek érzem a dolgokat...
több mint 4 éve
Putyko bekerült a kezdőbe? Úgy volt, hogy padozni fog.Én a 2008as orosz válogatottnak drukkoltam. Parádé jó focit toltak, ahhoz képest náluk is van egy markáns visszaesés.ez a keret kb még mindig ugyanaz 😀
Amúgy Putyin fan vagyok
tüsi91
Negritis
több mint 4 éve
A másik Mirancsukot azért nem hozták el, hogx könnyebb legyen a kommentátorok dolga?
több mint 4 éve
Nem tetszik a dánok hozzáállása
több mint 4 éve
Én a 2008as orosz válogatottnak drukkoltam. Parádé jó focit toltak, ahhoz képest náluk is van egy markáns visszaesés.ez a keret kb még mindig ugyanaz 😀
Amúgy Putyin fan vagyok
tüsi91
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Danok ezt majdnem beengedtek.
több mint 4 éve
Én a 2008as orosz válogatottnak drukkoltam. Parádé jó focit toltak, ahhoz képest náluk is van egy markáns visszaesés.Amúgy Putyin fan vagyok
több mint 4 éve
Van itt valaki, aki az oroszoknak drukkol?itt mindenki az oroszoknak szurkol
nagylaza
több mint 4 éve
Van itt valaki, aki az oroszoknak drukkol?
több mint 4 éve
Vazze az egész stadion áll? 😊
több mint 4 éve
Tudom, csak ugye ez olyan, mint a QB rating meg a passer ratingszerintem aki gólarányt mond, az nem szó szerint arányra gondol, hanem, hogy pl 4-3A gólarány a szerzett és a kapott gólok aránya. Pl. 20 rúgott és 5 kapott gól esetén a gólarány 4.gólkülönbség meg gólarány nem ugyanaz?Nem, gólarányt már nagyon rég nem számolnak, csak megragadt a közbeszédben.nem a gólarány? 😊Ha nyernek a danok es a belgak, akkor lesz harom 3 pontos csapat korbeveressel. Akkor ott a gk fog donteni?A 3 csapat egymás elleni eredményei, gólkülönbség, több rúgott gól, stb.
Vrij6
Tehát a belgák elleni eredmények nem fognak számítani.
Kampman
csebi
Kampman
Sixo
Gólkülönbség pedig a szerzett és kapott gólok különbsége. Az előző esetben +15
Kampman
Sixo
több mint 4 éve
Lukakut kiszedtem Depayjal egyetemben fantasymbol, mert hogy a belgak is cserecsapattal jatszanak majd, ahogy a hollandok. Depay helyett igy Jarmolenko lett a csk-m.MASTERCLASS!
több mint 4 éve
Amúgy a csatorna elosztást elore le kellett adni? Vagy csak én gondolomszerintem bognár gyuri döntötte el még az eb elején ,hogy így legyen
H a dán orosz fontosabb meccs a továbbjutás szempontjából?
csebi
több mint 4 éve
szerintem aki gólarányt mond, az nem szó szerint arányra gondol, hanem, hogy pl 4-3A gólarány a szerzett és a kapott gólok aránya. Pl. 20 rúgott és 5 kapott gól esetén a gólarány 4.gólkülönbség meg gólarány nem ugyanaz?Nem, gólarányt már nagyon rég nem számolnak, csak megragadt a közbeszédben.nem a gólarány? 😊Ha nyernek a danok es a belgak, akkor lesz harom 3 pontos csapat korbeveressel. Akkor ott a gk fog donteni?A 3 csapat egymás elleni eredményei, gólkülönbség, több rúgott gól, stb.
Vrij6
Kampman
csebi
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
A gólarány a szerzett és a kapott gólok aránya. Pl. 20 rúgott és 5 kapott gól esetén a gólarány 4.gólkülönbség meg gólarány nem ugyanaz?Nem, gólarányt már nagyon rég nem számolnak, csak megragadt a közbeszédben.nem a gólarány? 😊Ha nyernek a danok es a belgak, akkor lesz harom 3 pontos csapat korbeveressel. Akkor ott a gk fog donteni?A 3 csapat egymás elleni eredményei, gólkülönbség, több rúgott gól, stb.
Vrij6
Kampman
csebi
Kampman
Sixo
több mint 4 éve
Amúgy a csatorna elosztást elore le kellett adni? Vagy csak én gondolomH a dán orosz fontosabb meccs a továbbjutás szempontjából?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
gólkülönbség meg gólarány nem ugyanaz?Nem, gólarányt már nagyon rég nem számolnak, csak megragadt a közbeszédben.nem a gólarány? 😊Ha nyernek a danok es a belgak, akkor lesz harom 3 pontos csapat korbeveressel. Akkor ott a gk fog donteni?A 3 csapat egymás elleni eredményei, gólkülönbség, több rúgott gól, stb.
Vrij6
Kampman
csebi
Kampman