Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Elment a 2-1es dan tippem de leszarom.😀Nekem most jön a stop the count
Vrij6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Christensen ellen csődöt módott az orosz rakétaelhárító rendszer.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mekkora gól! Jó ez az este!Hol megy a ruszki meccs?
NB2
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Elment a 2-1es dan tippem de leszarom.😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Mekkora gól! Jó ez az este!Vazz, 20 mp-el előttem jársz.
NB2
több mint 4 éve
Hát az baj. A technológia pedig tudna biztos lenni. Mondjuk nem a 11-esben, az holding / DPI sztori, de a les és a gól volt-e az elég egyértelmű lehetne.Tetszik ez az új computeres video visszanézős rendszer. Nekem ez új, nem nézek focit, csak most, és pozitívan meglepett.? ? ?? Valóban nem nézel focit 😉 jó lenne meg szép lenne, de gyakran semmi másra nem használják, mint hogy saját hülye itéleteiket igazolják vagy bebújjanak a VAR mögé, hogyha az nem téved illetve az a bíró aki ott ül, akkor nincs mit vitatni. Közben meg... az egész utóbbi fél év ezen való bosszankodásommal telt. A Barca pl sokat szívott vele. Jó lehetnecde persze szrul használják 😊
Végre valami lépés hogy ne maradjon fogja a saját hagyományainak a sport. Tudom, így is vitázik rajta a szurkoló, de a szurkoló mindenen vitázna. A les, meg a gól volt-e vagy sem computerrel egyértelműen kideríthető, egyszerű dolgok. Nem egy holding vagy DPI vagy elkapás volt-e. Nekem nem egy VB-met, EB-met rontotta el annak idején egy benézett vagy nem megadott gól, durván elnézett les, stb. Így sokkal kisebb az esély rá.
peterk2005
dande

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
na most ki a negyedik az oroszok vagy a finnek?
chemicals keep me under control
több mint 4 éve
az mekkora gól 😮 3 ziccer védett a kapus, a 18 méteres löket meg bemegy
több mint 4 éve
Messzebről lâtványosabb 😀 😀 úgy túl könnyű lett volna 😊
több mint 4 éve
Csóri Orosz kapus
több mint 4 éve
Aztakurvaelet!
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Mekkora gól! Jó ez az este!
több mint 4 éve
Omg 😂
több mint 4 éve
A finneknek innentől mindent egy lapra feltéve kell támadni. Mindegy, hogy itt mennyire kapnak ki, nekik a döntetlen kell.Bizony mert ukránok hoz képest kevesebb gólt lőttek de nekem van egy olyan érzésem h 3 pont nem lesz elég
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A finneknek innentől mindent egy lapra feltéve kell támadni. Mindegy, hogy itt mennyire kapnak ki, nekik a döntetlen kell.és egy kontrából 2-0val vége a meccsnek
Kampman
több mint 4 éve
Ha így marad, ukránok màr valakit előznek.
több mint 4 éve
Tetszik ez az új computeres video visszanézős rendszer. Nekem ez új, nem nézek focit, csak most, és pozitívan meglepett.? ? ?? Valóban nem nézel focit 😉 jó lenne meg szép lenne, de gyakran semmi másra nem használják, mint hogy saját hülye itéleteiket igazolják vagy bebújjanak a VAR mögé, hogyha az nem téved illetve az a bíró aki ott ül, akkor nincs mit vitatni. Közben meg... az egész utóbbi fél év ezen való bosszankodásommal telt. A Barca pl sokat szívott vele. Jó lehetnecde persze szrul használják 😊
Végre valami lépés hogy ne maradjon fogja a saját hagyományainak a sport. Tudom, így is vitázik rajta a szurkoló, de a szurkoló mindenen vitázna. A les, meg a gól volt-e vagy sem computerrel egyértelműen kideríthető, egyszerű dolgok. Nem egy holding vagy DPI vagy elkapás volt-e. Nekem nem egy VB-met, EB-met rontotta el annak idején egy benézett vagy nem megadott gól, durván elnézett les, stb. Így sokkal kisebb az esély rá.
peterk2005
több mint 4 éve
Megadjak a.finn ongolt?Vermaelen az assistos. Az ongolnal h lehet?
Vrij6
több mint 4 éve
Megadjak a.finn ongolt?
több mint 4 éve
Persze csak a lesszabály ugye azért született, hogy legyen középpályás játék és ne egészpályás puntokat rugdossanak a kapusok. De a tizenhatoson belüli passzoknál már ilyenről amúgy sem lenne szó.Ez így teljesen komolytalan, írta itt már valaki, hogy büntetőterületen belül a lesszabálynak már kb. semmi értelme nincs. Most komolyan a lábujjhegye 1 centivel előrébb volt?Ahogy vin diesel mondaná, tök mind1, hogy mennyivel les, ha les akkor les. Most ha 1 centis les nem lenne les, akkor a 1.5 centisek reklamálnának, hogy akkor ennek semmi értelme, és így tovább.
Kampman
Sixo
több mint 4 éve
Öngól már 6 gólos, innen már senki nem veszi el tőle a gólkirályi címet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Tetszik ez az új computeres video visszanézős rendszer. Nekem ez új, nem nézek focit, csak most, és pozitívan meglepett.Ja csak már itt az Eb-n lattunk cikkcakkos vonalat behuzva nem lesnek pl …
peterk2005
több mint 4 éve
A dánok megkavarjak az OL-t, gaardot cserélnek.ilyennel vigyázz, megidézed iktriad szellemét, és megjelenik, ez olyan, mint, hogy mond el 3szor, hogy biggie smalls és megjelenik, iktriad esetében, 3 ilyen vicc és akkor megjön
empty taxi
több mint 4 éve
Milyen öngól