Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Közös eredet 😉Svájc fasza, ukránok valszeg meglesznek, finneknek marad a kockás papírPedig az a mi terepünk.
Heisman
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Honapokkal ezelott munkahelyet valtottam, de sebaj.persze, meg coltsos sem vagy, már a seattle a menőNem vagyok NSO-s, de ne is zavarjon. XDnso-nak ne higgy, azt ilyen stezek csinálják, kamu az egészKomoly. Nso n van agrajz, ott neztem ma is.Eredmenyek.com szopjon le. Holland-Walest írNezd meg a beosztast, A2-B2 van.Akkor igy Wales-Dania szombat 6tol.mi van ma veled?😊 a 2 második miért játszana egymással???
Vrij6
Hollandia-Wales lesz
NB2
Vrij6
NB2
Vrij6
Sixo
Stez
Sixo
több mint 4 éve
Viktor megint győzött 😊Helyes! Ez egy Labdarúgó EB és labdarúgók játszanak egymással! Nem politikusok és nem aktivisták!
www.origo.hu/sport/focieb/20210621-munchen-labadarugo-eb-stadion-szivarvanyszinek.html
Az UEFA betiltotta a müncheni stadion szivárványszínű kivilágítását
NB2
Szerkesztette: clbass
több mint 4 éve
Svájc fasza, ukránok valszeg meglesznek, finneknek marad a kockás papírPedig az a mi terepünk.
Heisman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
hát ha sikerült hamar betakarni, akkor nem lehetett valami nagy melleHamar betakarták sajnos 🙄Legalább valamit lehetett látni?Petrográd 😆Beszaladó csöcsike! 🤪hol?
warr_b
Kampman
warr_b
Kampman
warr_b
több mint 4 éve
Svájc fasza, ukránok valszeg meglesznek, finneknek marad a kockás papír
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ühümm.Leningrád?Petrográd 😆Beszaladó csöcsike! 🤪hol?
warr_b
Kampman
warr_b
csebi

több mint 4 éve
Kíváncsi vagyok, Bognár Gyuri mit mond a stúdióban.
több mint 4 éve
Hamar betakarták sajnos 🙄Legalább valamit lehetett látni?Petrográd 😆Beszaladó csöcsike! 🤪hol?
warr_b
Kampman
warr_b
Kampman

több mint 4 éve
persze, meg coltsos sem vagy, már a seattle a menőNem vagyok NSO-s, de ne is zavarjon. XDnso-nak ne higgy, azt ilyen stezek csinálják, kamu az egészKomoly. Nso n van agrajz, ott neztem ma is.Eredmenyek.com szopjon le. Holland-Walest írNezd meg a beosztast, A2-B2 van.Akkor igy Wales-Dania szombat 6tol.mi van ma veled?😊 a 2 második miért játszana egymással???
Vrij6
Hollandia-Wales lesz
NB2
Vrij6
NB2
Vrij6
Sixo
Stez
több mint 4 éve
Viktor megint győzött 😊www.origo.hu/sport/focieb/20210621-munchen-labadarugo-eb-stadion-szivarvanyszinek.html
Az UEFA betiltotta a müncheni stadion szivárványszínű kivilágítását
több mint 4 éve
Legalább valamit lehetett látni?Petrográd 😆Beszaladó csöcsike! 🤪hol?
warr_b
Kampman
warr_b
több mint 4 éve
jaja, most nézem a monitoron, ott jobban látszott 😊Nem holland-walesit ir. Kulon parositasban vannak, csak azonos agon.Eredmenyek.com szopjon le. Holland-Walest írNezd meg a beosztast, A2-B2 van.Akkor igy Wales-Dania szombat 6tol.mi van ma veled?😊 a 2 második miért játszana egymással???
Vrij6
Hollandia-Wales lesz
NB2
Vrij6
NB2
Stez
mondjuk így akkor a dánok rohadt nagy mákerek, röhögve a 8-ba juthatnak!
több mint 4 éve
Nem vagyok NSO-s, de ne is zavarjon. XDnso-nak ne higgy, azt ilyen stezek csinálják, kamu az egészKomoly. Nso n van agrajz, ott neztem ma is.Eredmenyek.com szopjon le. Holland-Walest írNezd meg a beosztast, A2-B2 van.Akkor igy Wales-Dania szombat 6tol.mi van ma veled?😊 a 2 második miért játszana egymással???
Vrij6
Hollandia-Wales lesz
NB2
Vrij6
NB2
Vrij6
Sixo
több mint 4 éve
Leningrád?Petrográd 😆Beszaladó csöcsike! 🤪hol?
warr_b
Kampman
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nso-nak ne higgy, azt ilyen stezek csinálják, kamu az egészKomoly. Nso n van agrajz, ott neztem ma is.Eredmenyek.com szopjon le. Holland-Walest írNezd meg a beosztast, A2-B2 van.Akkor igy Wales-Dania szombat 6tol.mi van ma veled?😊 a 2 második miért játszana egymással???
Vrij6
Hollandia-Wales lesz
NB2
Vrij6
NB2
Vrij6
több mint 4 éve
Petrográd 😆Beszaladó csöcsike! 🤪hol?
warr_b
Kampman

több mint 4 éve
Nem holland-walesit ir. Kulon parositasban vannak, csak azonos agon.Eredmenyek.com szopjon le. Holland-Walest írNezd meg a beosztast, A2-B2 van.Akkor igy Wales-Dania szombat 6tol.mi van ma veled?😊 a 2 második miért játszana egymással???
Vrij6
Hollandia-Wales lesz
NB2
Vrij6
NB2
több mint 4 éve
Komoly. Nso n van agrajz, ott neztem ma is.Eredmenyek.com szopjon le. Holland-Walest írNezd meg a beosztast, A2-B2 van.Akkor igy Wales-Dania szombat 6tol.mi van ma veled?😊 a 2 második miért játszana egymással???
Vrij6
Hollandia-Wales lesz
NB2
Vrij6
NB2
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Eredmenyek.com szopjon le. Holland-Walest írNezd meg a beosztast, A2-B2 van.Akkor igy Wales-Dania szombat 6tol.mi van ma veled?😊 a 2 második miért játszana egymással???
Vrij6
Hollandia-Wales lesz
NB2
Vrij6
több mint 4 éve
Beszaladó csöcsike! 🤪

több mint 4 éve
ne hagyd magad, mond meg nekiNezd meg a beosztast, A2-B2 van.Akkor igy Wales-Dania szombat 6tol.mi van ma veled?😊 a 2 második miért játszana egymással???
Vrij6
Hollandia-Wales lesz
NB2
Vrij6