Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Vezetnek a szigetországbeliek 😊
több mint 4 éve
de azok nem sört isznakAz EB alkesz meccse a finn-orosz volt.Egy angol-cseh meccsen mennyi sör fogy a stadionban? 😀Kevesebb mint egy cseh-nemeten. 😀
empty taxi
Vrij6
Willie Parker
több mint 4 éve
A skótok még soha nem jutottak tovább semmilyen csoportkörből, se VB-n, se EB-n.
több mint 4 éve
Az EB alkesz meccse a finn-orosz volt.Egy angol-cseh meccsen mennyi sör fogy a stadionban? 😀Kevesebb mint egy cseh-nemeten. 😀
empty taxi
Vrij6
több mint 4 éve
Egy angol-cseh meccsen mennyi sör fogy a stadionban? 😀Kevesebb mint egy cseh-nemeten. 😀
empty taxi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
A horvátoknak hiányzik egy Jelasic mentalitású ember, aki nem tökörészik!
több mint 4 éve
Egy angol-cseh meccsen mennyi sör fogy a stadionban? 😀Hát, ha úgy bánnak vele, mint a dánok, akkor nem sok!
empty taxi
Pedig Koppenhágábam drága a pia, vannak tilalmi időszakok, szóval a burzsujok dobálták Hajdú B-t!
több mint 4 éve
Egy angol-cseh meccsen mennyi sör fogy a stadionban? 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Where is Iktriad?
több mint 4 éve
Angolok megint otthon, vicc...
több mint 4 éve
horvátok nyernek, de hajrá skócia!Skótok be like: FREEEEEEDOOOOOMMMM!!!!!!!
Löfli
több mint 4 éve
horvátok nyernek, de hajrá skócia!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Ahogy nézem mostanság csebi tippjei a mérvadók!Mai tippjeimNekem is
horvát-skót 2-1
angol-cseh 1-0
Willie Parker
Kampman
több mint 4 éve
csillámpóniés milyen színű lettél?😊Kibaszott vakolás, de gusztustalan egy szar, aljadék munka!Én egész nap festettem ma is, a hajamnak esélye sincs megszáradni 😆
3 órát takarítottam, h vmi elfogadható szintű tend és tisztaság legyen.
Remélem a horvát meccs jó lesz!
Willie Parker
De kész a nappali, meg a gyerekszoba kétharmada.
warr_b
NB2
több mint 4 éve
jó hogy nem azt kérdezed h voltál már néger? 😀és milyen színű lettél?😊Kibaszott vakolás, de gusztustalan egy szar, aljadék munka!Én egész nap festettem ma is, a hajamnak esélye sincs megszáradni 😆
Willie Parker
warr_b
NB2

Madden hates me.
több mint 4 éve
és milyen színű lettél?😊Kibaszott vakolás, de gusztustalan egy szar, aljadék munka!Én egész nap festettem ma is, a hajamnak esélye sincs megszáradni 😆
Willie Parker
warr_b
több mint 4 éve
Nekünk fürdő-wc-előszoba-folyosó-éleskamra-terasz teljes felújítása zajlik épp, gondolhatod mekkora luxusban élünk!Kibaszott vakolás, de gusztustalan egy szar, aljadék munka!Én egész nap festettem ma is, a hajamnak esélye sincs megszáradni 😆
Willie Parker
warr_b
több mint 4 éve
Horvat gyozelemre tippeltem de a skotoknak szurkolok, biztos ez a kurva meleg. Thig air Scotland!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Mai tippjeimAngol-cseh akkor X, mint a ház. Mehet rá az anyós
horvát-skót 2-1
angol-cseh 1-0
Willie Parker
több mint 4 éve
Mai tippjeimhorvát-skót 1-0
horvát-skót 2-1
angol-cseh 1-0
Willie Parker
angol-cseh 1-1

Madden hates me.
több mint 4 éve
Kibaszott vakolás, de gusztustalan egy szar, aljadék munka!Én egész nap festettem ma is, a hajamnak esélye sincs megszáradni 😆
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nassib-etSancho kinek a feleségét dugja, hogy a kezdő közelébe se kerül?Te'o barátnőjét
Toto21
Sixo