Soccer EB 2021
Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
amúgy ez egy vicc ,de jahBelőle kinézem, h őszinteha tényleg igaz akkor még nagyobb pojácaBREAKING NEWS
— Ronan Murphy (@swearimnotpaul) June 22, 2021
Gareth Southgate only learned today that Sancho’s first name is not actually Jason: “It’s funny, I’ve been calling him Jason all along. I was like ‘Jason, you sit in the stands,’ ‘no need to warm up, Jason,’ things like that. He never complained.”
Sixo
Negritis
Willie Parker
Belőle kinézem, h őszinteha tényleg igaz akkor még nagyobb pojácaBREAKING NEWS
Gareth Southgate only learned today that Sancho’s first name is not actually Jason: “It’s funny, I’ve been calling him Jason all along. I was like ‘Jason, you sit in the stands,’ ‘no need to warm up, Jason,’ things like that. He never complained.”
Sixo
Negritis
Akkoriban szorulása volt, most hasmenése, simple as ever!egy hét után végre van időm meccset nézni, nyilván wc-n voltam... 😀5 éve 2.12 volt a gólátlag, most 2.37
Löfli
Kampman
ha tényleg igaz akkor még nagyobb pojácaBREAKING NEWS
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
BREAKING NEWS
egy hét után végre van időm meccset nézni, nyilván wc-n voltam... 😀5 éve 2.12 volt a gólátlag, most 2.37
Löfli
egy hét után végre van időm meccset nézni, nyilván wc-n voltam... 😀Tippeldében fosod a pontokat.
Löfli
egy hét után végre van időm meccset nézni, nyilván wc-n voltam... 😀toljad cartmanbe
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil

biztos a hőségtől ?Vörös, a hőségtől 😆és milyen színű lettél?😊Kibaszott vakolás, de gusztustalan egy szar, aljadék munka!Én egész nap festettem ma is, a hajamnak esélye sincs megszáradni 😆
3 órát takarítottam, h vmi elfogadható szintű tend és tisztaság legyen.
Remélem a horvát meccs jó lesz!
Willie Parker
De kész a nappali, meg a gyerekszoba kétharmada.
warr_b
NB2
warr_b
Vörös, a hőségtől 😆és milyen színű lettél?😊Kibaszott vakolás, de gusztustalan egy szar, aljadék munka!Én egész nap festettem ma is, a hajamnak esélye sincs megszáradni 😆
3 órát takarítottam, h vmi elfogadható szintű tend és tisztaság legyen.
Remélem a horvát meccs jó lesz!
Willie Parker
De kész a nappali, meg a gyerekszoba kétharmada.
warr_b
NB2

épp azért kap, mert eddig nem volt 😉se agya se fasza nincs hozzáVezetnek a szigetországbeliek 😊Stez agyfaszt kap
NB2
Willie Parker
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
se agya se fasza nincs hozzáVezetnek a szigetországbeliek 😊Stez agyfaszt kap
NB2
Willie Parker