Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
ez eddig a legfosabb félidő az eb-nangolok összes félideje fos. Kéne nekik egy Chiesa
Sixo
több mint 4 éve
Na ezzel elment a telitalalatom. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
vki vmi ésszerű magyarázatot tud adni arra h Sanchot miért nem használja ez a fasz? 😀ő lesz a titkos fegyver, akire nem számítanak
esanders10
több mint 4 éve
akkor már pályán lenneNem Teo nőjét?vki vmi ésszerű magyarázatot tud adni arra h Sanchot miért nem használja ez a fasz? 😀megdugta southgate húgát
esanders10
Sixo
Toto21
több mint 4 éve
Ez eldőlz szerintem
több mint 4 éve
Nem Teo nőjét?vki vmi ésszerű magyarázatot tud adni arra h Sanchot miért nem használja ez a fasz? 😀megdugta southgate húgát
esanders10
Sixo
több mint 4 éve
vki vmi ésszerű magyarázatot tud adni arra h Sanchot miért nem használja ez a fasz? 😀megdugta southgate húgát
esanders10
több mint 4 éve
vki vmi ésszerű magyarázatot tud adni arra h Sanchot miért nem használja ez a fasz? 😀Mert az angol edzők nagy része makacs.
esanders10
több mint 4 éve
vki vmi ésszerű magyarázatot tud adni arra h Sanchot miért nem használja ez a fasz? 😀
több mint 4 éve
Csuszasban is vagyok meg befagyott a stream is. 😀Faszom, kimentem pisalni erre gol.6 percre rà írtàl a gól utàn:
Vrij6
Vagy nagy a lakàsotok vagy prosztata gondok
NB2
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
lehet az angol gólra írtaFaszom, kimentem pisalni erre gol.6 percre rà írtàl a gól utàn:
Vrij6
NB2
több mint 4 éve
Faszom, kimentem pisalni erre gol.6 percre rà írtàl a gól utàn:
Vrij6
több mint 4 éve
Faszom, kimentem pisalni erre gol.ismerős 😀
Vrij6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Faszom, kimentem pisalni erre gol.
több mint 4 éve
csoport kör után nem törlődnek a sárgák ?Sztem ha csak 1 sárgád van, az igen, de ha összeszedted az eltiltást a csoportkörben, az nem.
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
csoport kör után nem törlődnek a sárgák ?Elvileg igen, de aki összeszedett annyit, hogy a nyolcaddöntőre eltiltsák, annak azt le kell töltenie.
Sixo
több mint 4 éve
há csak bebaszta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Faszom ☹️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"