Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
ja és akkor a groupamaban arany ászok van, az allianzban meg Paulaner ...Pont ezt szamolgatjuk. A kommented semmit nem adott hozza a diskurzushoz.undisputedlyEgy sör meg egy víz egy világeseményen az arányaiban ugyanannyi itthon, mint az USA-ban.
Sobri Jóska
Kis compare amugy. A Puskas-t ha az orszag legdragabb stadionjanak tekintjuk, akkor osszevethetjuk ezzel a 2020-as, meg pandemia elotti Madison Square Garden arral, ahol 12,5 dollar volt egy sor, ammi a legdragabb volt az major ligakban ha minden igaz = minimal oraber 83%-a (Ez a legdragabb, atlag 5,5 dollar vannak a sorok, tehat az mar a minimal oradij 33%-as csak!)megelőztél, én is erre akartam rávilágítani. én a Groupama árain voltam felháborodva még mikor COVID előtt jártam kinn. asszem egyszer csodálkoztam, hogy az Allianzban mennyire nem volt sokkal drágább ...New Yorkban 15 dollar (4381 forint) a minimum oraberJó összehasonlítás, pont ugyanannyit keresnek a Puskásba járó fanek, mint a New York-iak.A Barclays Centerben 35 dollárt fizettem egy nachos tálért és egy pohár sörért. A MetLifeban asszem 30-at egy szelet pizzáért és mellé egy pohár kóláért. A Yankee Stadiumban 15 dollar volt egy kicsi tál fagyi.csak vicc volt, hogy ilyen áron adják a dolgokat.annyit mondtam kérek két sört meg két vizet. Senki nem kérdezte milyen kérek, vagy mondta volna hogy van több fajta víz. Amúgy a sör is 1300 egy darab, meg még pohárdíj, szóval nem a víz dobta meg azért leginkább. Nyilván tudtam előre, meg sejtettem hogy erős árak lesznek, de azért ez már vicc kategória, annak ellenére, hogy nyilván megveszi az ember ha már ott van.miért kértél eviant?Lehet, horror árakon. Két sör meg két víz volt nekem 4500 ft...Köszi, akkor majd előtte iszok egyet, aztán meg bent már gondolom lehet venni.Valaki tud információt adni arról, hogy mit lehet bevinni a meccsre?folyadékot nem vihetsz be, a többi feloroltat igen.
Oldaltáska (telefon, kulcs, zsepi, iratok), egy üveg víz esetleg.
Mi van tiltva?
Bruce
eaglesmcnabb
Bruce
zavi27
csebi
zavi27
csebi
Szerintem ami a Puskásban van az közel sem vészes.
shawnka
dancogo
Itthon 963 forint (3,2 dollar)
Azt mondod 35 dollar egy nachos plusz pohar sor, ami a minimal oraber 2,3x-osa, ha jol szamolom
Zavi irta, hogy 4500 2 sor es 2 viz: a minimal oraber 4,5x-ese
Azt mindenkire rabizom,hogy a nachos talat hogyan konvertalja at palack vizze, de azert na, tenyleg aranytalanul draga a puskas bufe igy.
undisputedly
csebi
finance.yahoo.com/news/stadiums-most-expensive-food-090000868.html
blog.cheapism.com/nfl-beer-price-17508/#slide=4
Puskasban akkor 1300 a sor (?), tehat 134%-a a minimal orabernek itthon.
Szerk: Allianz arenara ezt a doksit talaltam. 4,5 euro a sor, ami a helyi inimal oraber 50%-a
allianz-arena.com/binaries/content/assets/downloads/allianz-arena/fantreffs/speise--und-getraenke-karte-fantreff-nord_stand_090819.pdf?v=1565684076231
undisputedly
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
részben egyetértek, de attól még szarházi hozzáállás többszörösen túlárazni, mondván "a paraszt úgyis kifizeti ha nem akar megdögleni". Mert ahogy a többiek által közölt adatokból látszik mindenhol túl van árazva, de valahol nekünk sikerült jócskán a többi nemzet fölé menni.Nem bántásból, de aki sokalja, az nézze a téveben és igyon hozzá 190 forintos aldis sört.viszont itt ugyanannak az élménynek (élő meccsnézés) ugyanolyan kiegészítéséről, ugyanazon élményfokozásról (közben enni, inni) van szóTán annyit, hogy teljesen különböző mennyiségeket összevetni botorság.Egy sör meg egy víz egy világeseményen az arányaiban ugyanannyi itthon, mint az USA-ban.Pont ezt szamolgatjuk. A kommented semmit nem adott hozza a diskurzushoz.
Sobri Jóska
undisputedly
És akkor még pluszba annyit, hogy aki fillérbaszó, az mindenhol talál valamit ami szerinte drága, túlárazott, nem megfelelő az ár/érték aránya.
De amikor élményt vasárol az ember, vagyis nyaral, színházba, koncertre, meccsre megy, egyszerre 2-3 nővel szexel, különleges whiskyt iszik, finedining helyen kajál, stb. akkor teljesen felesleges a racionális, hétköznapi alapon vett megközelítés, hogy mi drága, mi nem.
Ha be akarsz baszni, akkor egy üveg 20eurós JW vagy Finlandia is megteszi, de ha élményre vágysz, es mondjuk 50 éves whiskyt kóstolsz, abból egy kispohárnyi többe fog kerülni.
Ugyanez a helyzet minden élménynél minden sörrel, vízzel, szendviccsel, mindenféle szolgáltatással.
Sobri Jóska
dancogo
Ha meg vesz egy jegyet 50 rugóért, akkor nehogymá' ne legyen tök mindegy, hogy 500 vagy 2000 egy sör. Gondolom nem 30 darabot akar inni.
Nem akkor megyek 50ezerért meccsre, ha nincs még 10 evés ivásra, az biztos.
Sobri Jóska
Szóval csodálom hogy a budi nincs fizetőssé téve, lehetne mondjuk egy kör tízezer, ha nem akar befosni úgyis kifizeti.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Nem bántásból, de aki sokalja, az nézze a téveben és igyon hozzá 190 forintos aldis sört.viszont itt ugyanannak az élménynek (élő meccsnézés) ugyanolyan kiegészítéséről, ugyanazon élményfokozásról (közben enni, inni) van szóTán annyit, hogy teljesen különböző mennyiségeket összevetni botorság.Egy sör meg egy víz egy világeseményen az arányaiban ugyanannyi itthon, mint az USA-ban.Pont ezt szamolgatjuk. A kommented semmit nem adott hozza a diskurzushoz.
Sobri Jóska
undisputedly
És akkor még pluszba annyit, hogy aki fillérbaszó, az mindenhol talál valamit ami szerinte drága, túlárazott, nem megfelelő az ár/érték aránya.
De amikor élményt vasárol az ember, vagyis nyaral, színházba, koncertre, meccsre megy, egyszerre 2-3 nővel szexel, különleges whiskyt iszik, finedining helyen kajál, stb. akkor teljesen felesleges a racionális, hétköznapi alapon vett megközelítés, hogy mi drága, mi nem.
Ha be akarsz baszni, akkor egy üveg 20eurós JW vagy Finlandia is megteszi, de ha élményre vágysz, es mondjuk 50 éves whiskyt kóstolsz, abból egy kispohárnyi többe fog kerülni.
Ugyanez a helyzet minden élménynél minden sörrel, vízzel, szendviccsel, mindenféle szolgáltatással.
Sobri Jóska
dancogo
Ha meg vesz egy jegyet 50 rugóért, akkor nehogymá' ne legyen tök mindegy, hogy 500 vagy 2000 egy sör. Gondolom nem 30 darabot akar inni.
Nem akkor megyek 50ezerért meccsre, ha nincs még 10 evés ivásra, az biztos.
több mint 4 éve
Ja, ha oda járnál állandóan kocsmázni, vagy bevásárolni hétvégére, akkor mindenképp.Nem a filleressegrol van szo. Osszevetjuk a kulonbozu arszinteket a hasonlo szolgaltatasokert. Ennyi tortenik.Tán annyit, hogy teljesen különböző mennyiségeket összevetni botorság.Egy sör meg egy víz egy világeseményen az arányaiban ugyanannyi itthon, mint az USA-ban.Pont ezt szamolgatjuk. A kommented semmit nem adott hozza a diskurzushoz.
Sobri Jóska
undisputedly
Sobri Jóska
Ez alapjan a Puskas roppantul tularazott.
undisputedly
Ha meg abból indulsz ki, hogy évtizedenként odamész 3 koncertre meg 4 meccsre, akkor egyáltalán nem az, és fillérbaszás ezen agyalni.
Lehet én nézem túl komplex módon ezt, de fingom nincs mennyi volt a víz vagy egy pezsgő a szilveszteri Kőhalmin a Kongresszusi központban, csak az élmény egészére emlékszem, nem azon kattogok utólag, hogy "húbaszki, jó volt, csak az a víz ne lett volna olyan drága". Ez milyen proli már?
több mint 4 éve
viszont itt ugyanannak az élménynek (élő meccsnézés) ugyanolyan kiegészítéséről, ugyanazon élményfokozásról (közben enni, inni) van szóTán annyit, hogy teljesen különböző mennyiségeket összevetni botorság.Egy sör meg egy víz egy világeseményen az arányaiban ugyanannyi itthon, mint az USA-ban.Pont ezt szamolgatjuk. A kommented semmit nem adott hozza a diskurzushoz.
Sobri Jóska
undisputedly
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nem a filleressegrol van szo. Osszevetjuk a kulonbozu arszinteket a hasonlo szolgaltatasokert. Ennyi tortenik.Tán annyit, hogy teljesen különböző mennyiségeket összevetni botorság.Egy sör meg egy víz egy világeseményen az arányaiban ugyanannyi itthon, mint az USA-ban.Pont ezt szamolgatjuk. A kommented semmit nem adott hozza a diskurzushoz.
Sobri Jóska
undisputedly
Sobri Jóska
Ez alapjan a Puskas roppantul tularazott.
több mint 4 éve
Tán annyit, hogy teljesen különböző mennyiségeket összevetni botorság.Egy sör meg egy víz egy világeseményen az arányaiban ugyanannyi itthon, mint az USA-ban.Pont ezt szamolgatjuk. A kommented semmit nem adott hozza a diskurzushoz.
Sobri Jóska
undisputedly
több mint 4 éve
Pont ezt szamolgatjuk. A kommented semmit nem adott hozza a diskurzushoz.undisputedlyEgy sör meg egy víz egy világeseményen az arányaiban ugyanannyi itthon, mint az USA-ban.
Sobri Jóska
Kis compare amugy. A Puskas-t ha az orszag legdragabb stadionjanak tekintjuk, akkor osszevethetjuk ezzel a 2020-as, meg pandemia elotti Madison Square Garden arral, ahol 12,5 dollar volt egy sor, ammi a legdragabb volt az major ligakban ha minden igaz = minimal oraber 83%-a (Ez a legdragabb, atlag 5,5 dollar vannak a sorok, tehat az mar a minimal oradij 33%-as csak!)megelőztél, én is erre akartam rávilágítani. én a Groupama árain voltam felháborodva még mikor COVID előtt jártam kinn. asszem egyszer csodálkoztam, hogy az Allianzban mennyire nem volt sokkal drágább ...New Yorkban 15 dollar (4381 forint) a minimum oraberJó összehasonlítás, pont ugyanannyit keresnek a Puskásba járó fanek, mint a New York-iak.A Barclays Centerben 35 dollárt fizettem egy nachos tálért és egy pohár sörért. A MetLifeban asszem 30-at egy szelet pizzáért és mellé egy pohár kóláért. A Yankee Stadiumban 15 dollar volt egy kicsi tál fagyi.csak vicc volt, hogy ilyen áron adják a dolgokat.annyit mondtam kérek két sört meg két vizet. Senki nem kérdezte milyen kérek, vagy mondta volna hogy van több fajta víz. Amúgy a sör is 1300 egy darab, meg még pohárdíj, szóval nem a víz dobta meg azért leginkább. Nyilván tudtam előre, meg sejtettem hogy erős árak lesznek, de azért ez már vicc kategória, annak ellenére, hogy nyilván megveszi az ember ha már ott van.miért kértél eviant?Lehet, horror árakon. Két sör meg két víz volt nekem 4500 ft...Köszi, akkor majd előtte iszok egyet, aztán meg bent már gondolom lehet venni.Valaki tud információt adni arról, hogy mit lehet bevinni a meccsre?folyadékot nem vihetsz be, a többi feloroltat igen.
Mi van tiltva?
Bruce
eaglesmcnabb
Bruce
zavi27
csebi
zavi27
csebi
shawnka
dancogo
Azt mondod 35 dollar egy nachos plusz pohar sor, ami a minimal oraber 2,3x-osa, ha jol szamolom
Azt mindenkire rabizom,hogy a nachos talat hogyan konvertalja at palack vizze, de azert na, tenyleg aranytalanul draga a puskas bufe igy.
undisputedly
csebi
finance.yahoo.com/news/stadiums-most-expensive-food-090000868.html
blog.cheapism.com/nfl-beer-price-17508/#slide=4
Puskasban akkor 1300 a sor (?), tehat 134%-a a minimal orabernek itthon.
Szerk: Allianz arenara ezt a doksit talaltam. 4,5 euro a sor, ami a helyi inimal oraber 50%-a
allianz-arena.com/binaries/content/assets/downloads/allianz-arena/fantreffs/speise--und-getraenke-karte-fantreff-nord_stand_090819.pdf?v=1565684076231
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
megelőztél, én is erre akartam rávilágítani. én a Groupama árain voltam felháborodva még mikor COVID előtt jártam kinn. asszem egyszer csodálkoztam, hogy az Allianzban mennyire nem volt sokkal drágább ...New Yorkban 15 dollar (4381 forint) a minimum oraberJó összehasonlítás, pont ugyanannyit keresnek a Puskásba járó fanek, mint a New York-iak.A Barclays Centerben 35 dollárt fizettem egy nachos tálért és egy pohár sörért. A MetLifeban asszem 30-at egy szelet pizzáért és mellé egy pohár kóláért. A Yankee Stadiumban 15 dollar volt egy kicsi tál fagyi.csak vicc volt, hogy ilyen áron adják a dolgokat.annyit mondtam kérek két sört meg két vizet. Senki nem kérdezte milyen kérek, vagy mondta volna hogy van több fajta víz. Amúgy a sör is 1300 egy darab, meg még pohárdíj, szóval nem a víz dobta meg azért leginkább. Nyilván tudtam előre, meg sejtettem hogy erős árak lesznek, de azért ez már vicc kategória, annak ellenére, hogy nyilván megveszi az ember ha már ott van.miért kértél eviant?Lehet, horror árakon. Két sör meg két víz volt nekem 4500 ft...Köszi, akkor majd előtte iszok egyet, aztán meg bent már gondolom lehet venni.Valaki tud információt adni arról, hogy mit lehet bevinni a meccsre?folyadékot nem vihetsz be, a többi feloroltat igen.
Mi van tiltva?
Bruce
eaglesmcnabb
Bruce
zavi27
csebi
zavi27
csebi
shawnka
dancogo
undisputedly
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Tényleg összevetsz egy kaja+italt négy itallal?New Yorkban 15 dollar (4381 forint) a minimum oraberJó összehasonlítás, pont ugyanannyit keresnek a Puskásba járó fanek, mint a New York-iak.A Barclays Centerben 35 dollárt fizettem egy nachos tálért és egy pohár sörért. A MetLifeban asszem 30-at egy szelet pizzáért és mellé egy pohár kóláért. A Yankee Stadiumban 15 dollar volt egy kicsi tál fagyi.csak vicc volt, hogy ilyen áron adják a dolgokat.annyit mondtam kérek két sört meg két vizet. Senki nem kérdezte milyen kérek, vagy mondta volna hogy van több fajta víz. Amúgy a sör is 1300 egy darab, meg még pohárdíj, szóval nem a víz dobta meg azért leginkább. Nyilván tudtam előre, meg sejtettem hogy erős árak lesznek, de azért ez már vicc kategória, annak ellenére, hogy nyilván megveszi az ember ha már ott van.miért kértél eviant?Lehet, horror árakon. Két sör meg két víz volt nekem 4500 ft...Köszi, akkor majd előtte iszok egyet, aztán meg bent már gondolom lehet venni.Valaki tud információt adni arról, hogy mit lehet bevinni a meccsre?folyadékot nem vihetsz be, a többi feloroltat igen.
Mi van tiltva?
Bruce
eaglesmcnabb
Bruce
zavi27
csebi
zavi27
csebi
shawnka
dancogo
undisputedly
Ha meg 20 sört és 20 vizet vesz, az már 45x szorzó...
Egy sör meg egy víz egy világeseményen az arányaiban ugyanannyi itthon, mint az USA-ban. Szerintem teljesen ugyanaz a nagyságrend.
Pont olyan ezen nyígni, mint amikor egy koncertjegyre sokallja valaki a 40-50ezer forintot az Arénába.
Miközben Bécsben vagy Prágában meg ugyanarra az előadóra 2-300euro egy jegy.
több mint 4 éve
az uefa se megy a szomszédba bullshitelni ...az SL-es goodwill-t gyorsan elköltik
— UEFA (@UEFA) June 23, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
New Yorkban 15 dollar (4381 forint) a minimum oraberJó összehasonlítás, pont ugyanannyit keresnek a Puskásba járó fanek, mint a New York-iak.A Barclays Centerben 35 dollárt fizettem egy nachos tálért és egy pohár sörért. A MetLifeban asszem 30-at egy szelet pizzáért és mellé egy pohár kóláért. A Yankee Stadiumban 15 dollar volt egy kicsi tál fagyi.csak vicc volt, hogy ilyen áron adják a dolgokat.annyit mondtam kérek két sört meg két vizet. Senki nem kérdezte milyen kérek, vagy mondta volna hogy van több fajta víz. Amúgy a sör is 1300 egy darab, meg még pohárdíj, szóval nem a víz dobta meg azért leginkább. Nyilván tudtam előre, meg sejtettem hogy erős árak lesznek, de azért ez már vicc kategória, annak ellenére, hogy nyilván megveszi az ember ha már ott van.miért kértél eviant?Lehet, horror árakon. Két sör meg két víz volt nekem 4500 ft...Köszi, akkor majd előtte iszok egyet, aztán meg bent már gondolom lehet venni.Valaki tud információt adni arról, hogy mit lehet bevinni a meccsre?folyadékot nem vihetsz be, a többi feloroltat igen.
Mi van tiltva?
Bruce
eaglesmcnabb
Bruce
zavi27
csebi
zavi27
csebi
shawnka
dancogo
több mint 4 éve
Jó összehasonlítás, pont ugyanannyit keresnek a Puskásba járó fanek, mint a New York-iak.A Barclays Centerben 35 dollárt fizettem egy nachos tálért és egy pohár sörért. A MetLifeban asszem 30-at egy szelet pizzáért és mellé egy pohár kóláért. A Yankee Stadiumban 15 dollar volt egy kicsi tál fagyi.csak vicc volt, hogy ilyen áron adják a dolgokat.annyit mondtam kérek két sört meg két vizet. Senki nem kérdezte milyen kérek, vagy mondta volna hogy van több fajta víz. Amúgy a sör is 1300 egy darab, meg még pohárdíj, szóval nem a víz dobta meg azért leginkább. Nyilván tudtam előre, meg sejtettem hogy erős árak lesznek, de azért ez már vicc kategória, annak ellenére, hogy nyilván megveszi az ember ha már ott van.miért kértél eviant?Lehet, horror árakon. Két sör meg két víz volt nekem 4500 ft...Köszi, akkor majd előtte iszok egyet, aztán meg bent már gondolom lehet venni.Valaki tud információt adni arról, hogy mit lehet bevinni a meccsre?folyadékot nem vihetsz be, a többi feloroltat igen.
Mi van tiltva?
Bruce
eaglesmcnabb
Bruce
zavi27
csebi
zavi27
csebi
shawnka
több mint 4 éve
lehet ezért nem megy a főni?Wenn die Allianz Arena beim Spiel #GERHUN in den #Regenbogenfarben erstrahlt, dann ist das ein Zeichen gegen Homophobie und für Toleranz und Vielfalt. Und das ganze Stadion singt dazu YMCA #UEFA pic.twitter.com/2V5fPNyrQP
— Piratenpartei (@Piratenpartei) June 22, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Valaki tud információt adni arról, hogy mit lehet bevinni a meccsre?Vigyél egy üres fél literes flakont és külön egy kupakot a táskádban eldugva. Aztán a wc-ben megtöltöd.
Mi van tiltva?
Bruce
több mint 4 éve
A Barclays Centerben 35 dollárt fizettem egy nachos tálért és egy pohár sörért. A MetLifeban asszem 30-at egy szelet pizzáért és mellé egy pohár kóláért. A Yankee Stadiumban 15 dollar volt egy kicsi tál fagyi.csak vicc volt, hogy ilyen áron adják a dolgokat.annyit mondtam kérek két sört meg két vizet. Senki nem kérdezte milyen kérek, vagy mondta volna hogy van több fajta víz. Amúgy a sör is 1300 egy darab, meg még pohárdíj, szóval nem a víz dobta meg azért leginkább. Nyilván tudtam előre, meg sejtettem hogy erős árak lesznek, de azért ez már vicc kategória, annak ellenére, hogy nyilván megveszi az ember ha már ott van.miért kértél eviant?Lehet, horror árakon. Két sör meg két víz volt nekem 4500 ft...Köszi, akkor majd előtte iszok egyet, aztán meg bent már gondolom lehet venni.Valaki tud információt adni arról, hogy mit lehet bevinni a meccsre?folyadékot nem vihetsz be, a többi feloroltat igen.
Mi van tiltva?
Bruce
eaglesmcnabb
Bruce
zavi27
csebi
zavi27
csebi
több mint 4 éve
Nem értem az árakon való felháborodást. Egy random jobb helyen már 1000 körül van egy korsó sör.Gondolom a Puskásban ez lesz a fix büféár egész évben minden rendezvényre, nem csak egyszer most. Nem háborodtam fel, inkább csak nekem kicsit túlzó, de majd ma már nem lepődőm meg még ennyire se.😊
Ott meg 1250 volt.
egy korsó Heini. Nem olcsó de egy rendezvény, ritka alkalom.
A jegy is pont drágább mint egy mezei bajnokira.
A hosszú sor az sokkal nagyobb gáz volt, mint ha évente párszor egy ezressel többe kerül 3-4 sör.
ozibozi
több mint 4 éve
Nem értem az árakon való felháborodást. Egy random jobb helyen már 1000 körül van egy korsó sör. Ott meg 1250 volt.
egy korsó Heini. Nem olcsó de egy rendezvény, ritka alkalom.
A jegy is pont drágább mint egy mezei bajnokira.
A hosszú sor az sokkal nagyobb gáz volt, mint ha évente párszor egy ezressel többe kerül 3-4 sör.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
csak vicc volt, hogy ilyen áron adják a dolgokat.annyit mondtam kérek két sört meg két vizet. Senki nem kérdezte milyen kérek, vagy mondta volna hogy van több fajta víz. Amúgy a sör is 1300 egy darab, meg még pohárdíj, szóval nem a víz dobta meg azért leginkább. Nyilván tudtam előre, meg sejtettem hogy erős árak lesznek, de azért ez már vicc kategória, annak ellenére, hogy nyilván megveszi az ember ha már ott van.miért kértél eviant?Lehet, horror árakon. Két sör meg két víz volt nekem 4500 ft...Köszi, akkor majd előtte iszok egyet, aztán meg bent már gondolom lehet venni.Valaki tud információt adni arról, hogy mit lehet bevinni a meccsre?folyadékot nem vihetsz be, a többi feloroltat igen.
Mi van tiltva?
Bruce
eaglesmcnabb
Bruce
zavi27
csebi
zavi27
több mint 4 éve
annyit mondtam kérek két sört meg két vizet. Senki nem kérdezte milyen kérek, vagy mondta volna hogy van több fajta víz. Amúgy a sör is 1300 egy darab, meg még pohárdíj, szóval nem a víz dobta meg azért leginkább. Nyilván tudtam előre, meg sejtettem hogy erős árak lesznek, de azért ez már vicc kategória, annak ellenére, hogy nyilván megveszi az ember ha már ott van.miért kértél eviant?Lehet, horror árakon. Két sör meg két víz volt nekem 4500 ft...Köszi, akkor majd előtte iszok egyet, aztán meg bent már gondolom lehet venni.Valaki tud információt adni arról, hogy mit lehet bevinni a meccsre?folyadékot nem vihetsz be, a többi feloroltat igen.
Mi van tiltva?
Bruce
eaglesmcnabb
Bruce
zavi27
csebi
több mint 4 éve
Ezek a lengyelek. A '82-es vb óta nem bírtak behúzni egyetlen fontos meccset sem, amikor tényleg kellett.E csoportra kinek vannak megérzései?sztem Sousa elengedi a gyeplőt és Lewából kiszakad 3 gól. kompakt ez a svéd csapat, de lengyeleknek ez egy nagyon fontos meccs, sztem behúzzák.
Én jelenleg úgy vagyok vele, hogy a spanyoloknak illene azért behúzni, hogy véletlenül ki ne essenek. A lengyeleknek meg nyerniük kell, de a svédek biztos jók egy x-re, nekik nem sürgős. De lehet rányomok a polska győzelemre.
Vrij6
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Én kinézem a spanyolokból, hogy hazai pályán 3 döntetlennel zárják ezt az elképesztő csoportot.A svéd-lengyeltől egy ukrán-osztrákhoz hasonló borzalmat várok.
Este szerintem ki fogunk kapni, de nem megalázó módon.
A portugál-francia eléggé döntetlennek tűnik, talán kissé francia fölénnyel.
több mint 4 éve
miondjuk fél csapat rottyon van, de ettől még én német winre számítoktorghellével tóth andrással könnyű, szerintem egy 0-3-ba beleszaladunk, a csoportellenfeleink közül Németország a legszarabb matchup, mindig mennek mint az állat, nem állnak vissza akkor sem ha az ellenfél már megrogyott.az nagyobb bibi hogy nincs Sanyimára is csak ennyit 😀csak az a bibi h a mai nem egy barátságos sörmeccs lesz
Negritis
briareos
Negritis
eaglesmcnabb
majd sane 😀 😀
több mint 4 éve
torghellével tóth andrással könnyű, szerintem egy 0-3-ba beleszaladunk, a csoportellenfeleink közül Németország a legszarabb matchup, mindig mennek mint az állat, nem állnak vissza akkor sem ha az ellenfél már megrogyott.az nagyobb bibi hogy nincs Sanyimára is csak ennyit 😀csak az a bibi h a mai nem egy barátságos sörmeccs lesz
Negritis
briareos
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!