Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
lol. Miért ő lövi?Figyelhetnel. Irtam, hogy csk a fantasymben. Igy alap volt, hogy o lovi es kihagyja, odafigyelnek ram.
Toto21
több mint 4 éve
épp ezt gondolom én is. Szerintem pont most jönne jól egy Sergio Ramos pllol. Miért ő lövi?Csávó akkora mentális gát, hogy megakasztaná a Nìlust!
Toto21
Willie Parker
több mint 4 éve
En hulye meg lengyel gyozelemre raktam. 😀 ugy kell nekem.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Kihagyta, mert azt mondtam Moreno lövi az első gólt
több mint 4 éve
lol. Miért ő lövi?Csávó akkora mentális gát, hogy megakasztaná a Nìlust!
Toto21
több mint 4 éve
Vicc ez a csapat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
lol. Miért ő lövi?
több mint 4 éve
Kihagyja
több mint 4 éve
na jöhet az első?
több mint 4 éve
Kivaancsi vagyok, ha kiesnek, marad-e Sousa a lengyel szov. kap. Sanda gyanum szerint amilyen jatekot nyomnak, siman kiteszik, mert siralom.
több mint 4 éve
A svédek már vezetnek is.
Kampman
A svédek már vezetnek is.Szokásos lengyel deepthroat
Kampman
több mint 4 éve
Amúgy kötelező mindkét mezben játszani a válogatottaknak?Nincs ilyen szabály. A svédek is harmadjára játszanak sárgában.
Mert a nemet magyaron sem indokolja semmi hogy ne a németek legyenek fehérben és mi pirosban.
tüsi91
De lehet, hogy a Nike/Adidas/Puma khm.... ösztönzi a csapatokat, hogy lehetőleg ne csak egyben játsszanak.
több mint 4 éve
Amúgy kötelező mindkét mezben játszani a válogatottaknak?Mert a nemet magyaron sem indokolja semmi hogy ne a németek legyenek fehérben és mi pirosban.
több mint 4 éve
de ne sokkal de szerintem ma kiszakad a spanyol gólzsák 😊Szlovák meccs 3,5 overRitkán csalódtam még benned 😊
Toto21
Kampman
több mint 4 éve
Nekem nagyon tetszik, de ebben most meg fognak sülni.A szlovákok a "hazai" csapat ezen a meccsen, választhatták volna a fehér mezüket, erre inkább a spanyoloknak adják meg a lehetőséget.kevés rosszabb hazai mez van a szlovákokénál ezen az eb-n
Kampman
Löfli
több mint 4 éve
A szlovákok a "hazai" csapat ezen a meccsen, választhatták volna a fehér mezüket, erre inkább a spanyoloknak adják meg a lehetőséget.kevés rosszabb hazai mez van a szlovákokénál ezen az eb-n
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
pedig de, lottósorsolás jellegű, amikor először regisztráltam nem kaptam jegyeket 😕 aztán most már csak 105 eurósat tudtam venni, mondjuk az élmény miatt megérte 😊Amúgy a vicc az, hogy anno rohadt nehéz volt jegyet szerezni az EB meccsre, össze-vissza osztogatta a rendszer.ne az uzsorajeggyel számolj hanem a tényleges árakkal:azért a 30 EUR még nem 50 ezer Jóska. milyen árfolyammal számoltál?Mi a 30 EUR?
csebi
Löfli kínált itt egy jegyet 50ezerért, ez az egyetlen jegyárinfóm volt eleddig.
Sobri Jóska
szovetseg.mlsz.hu/hir/mar-30-eurotol-elerhetoek-lesznek-az-eb-jegyek
csebi
Nekünk Marseilleben az izlandiakhoz közel dobott, a munkatárséknak meg be a felezőhöz...50 EUR-ért.
Mivel többeknek érdektelen meccs volt, így volt bőven hely, egy pár csak úgy érdeklődésből ment el, ők meg vmi 20-30 EUR-ért kaptak a közvetítőpáholy mellé jegyet.
Amúgy azelőtt a meccs előtt volt a nagyon szép vonulás, amivel semmi gond nem volt, aztán a fekete pólósok átmásztak a kerítéseken, hogy egy helyen legyenek, pedig elsőnek még a rendőrök is próbálták lerángatni őket, de aztán inkább hagyták, kerülve a felesleges balhét, volt hely bőven a stadionban.
Ilyen szempontból amúgy ez egy jó kezdeményezés. Remélem azóta fejlesztettek a rendszeren és nem lottósorsolás jellegű.
Solymi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Ezt nevezik soccerben tökéletes helyzetkihasználásnak.