Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Dubravka tippmixűt
több mint 4 éve
Én szóltam 😛
több mint 4 éve
Löfli szokott sprintelniamikor megy a hasad arra gondol szerintemHe?NB 2-ben nagyobb iram vanmilyen szép odds-okNincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy a spanyolok mennyire lesznek hajlandóak jobban megszakadni annál, mint amennyire muszáj.
spanyolon 2,5 over 1,72 és 3,5 over 3,2. Szlovákoknak ki kell támadni. Második félidőben két spanyol gól minimum lesz még
Toto21
Kampman
Willie Parker
NB2
Sixo
több mint 4 éve
A Vasas is megverné ezeketHe?NB 2-ben nagyobb iram vanmilyen szép odds-okNincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy a spanyolok mennyire lesznek hajlandóak jobban megszakadni annál, mint amennyire muszáj.
spanyolon 2,5 over 1,72 és 3,5 over 3,2. Szlovákoknak ki kell támadni. Második félidőben két spanyol gól minimum lesz még
Toto21
Kampman
Willie Parker
NB2
több mint 4 éve
A nyolcaddontokre is emelnek a nezoszamon mar? Jolenne, mert pl ez a Szentpétervári meccssek siralmasak pl hangulat téren.Ez azért van, mert a részegeket nem engedik be
esanders10
több mint 4 éve
amikor megy a hasad arra gondol szerintemHe?NB 2-ben nagyobb iram vanmilyen szép odds-okNincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy a spanyolok mennyire lesznek hajlandóak jobban megszakadni annál, mint amennyire muszáj.
Toto21
Kampman
Willie Parker
NB2
több mint 4 éve
He?NB 2-ben nagyobb iram vanmilyen szép odds-okNincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy a spanyolok mennyire lesznek hajlandóak jobban megszakadni annál, mint amennyire muszáj.
Toto21
Kampman
Willie Parker
több mint 4 éve
NB 2-ben nagyobb iram vanmilyen szép odds-okNincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy a spanyolok mennyire lesznek hajlandóak jobban megszakadni annál, mint amennyire muszáj.
Toto21
Kampman
több mint 4 éve
Úgy sem élvezetesebbek ezek a meccsek, h 5 percenként kapcsolgatom át, mert mintha ugyanazt a szerencsétlenkedést nézném ismétlésben!
több mint 4 éve
milyen szép odds-okNincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy a spanyolok mennyire lesznek hajlandóak jobban megszakadni annál, mint amennyire muszáj.
Toto21
több mint 4 éve
A nyolcaddontokre is emelnek a nezoszamon mar? Jolenne, mert pl ez a Szentpétervári meccssek siralmasak pl hangulat téren.
több mint 4 éve
milyen szép odds-okspanyolon 2,5 over 1,72 és 3,5 over 3,2. Szlovákoknak ki kell támadni. Második félidőben két spanyol gól minimum lesz még
több mint 4 éve
Az előző kettő sem sikerült, 6os xg-t kaptunk 2 meccsen, a 2-3 - 0 a realitás.Este az ember a szívére vagy az eszére hallgasson a német- magyar meccsenÉn nem hiszem h a 3. Top ellenfelet is magas szinten megoldjuk védekezésben.
Toto21
Ráadásul középpályán nem tudunk frissíteni , s most nem lesz 50 000 ember aki a nehéz perceken segít a csapatnak.
Reálisan én szerintem 2-3 -0 a németeknek.
tüsi91
több mint 4 éve
Sajnos én is így érzem. Németek szét fognak passzolni és Kimmich és Gosens nagyon nagy formában van a két szélen. 😕Este az ember a szívére vagy az eszére hallgasson a német- magyar meccsenÉn nem hiszem h a 3. Top ellenfelet is magas szinten megoldjuk védekezésben.
Toto21
Ráadásul középpályán nem tudunk frissíteni , s most nem lesz 50 000 ember aki a nehéz perceken segít a csapatnak.
tüsi91
több mint 4 éve
igen ,de ott is van balszélső, ahol a balszélső hasonló szerepet tudna betölteni, mint a 433ban, Grealish megy befelé a balhátvéd meg adja a szélességet, legyen az shaw vagy chillwellAz angolok most sztem inkább 4-2-3-1t tolnak és Sterlinget nem hagyja ki déli kapunem kell egyiket a másik helyett szerintem, Grealish is bal szélső volt amikor épp 433at tolt az Aston, és onnan ment be irányítani, mint ahogy az olaszoknál most InsigneSpanyoloknál én is hiányolom a vezért ebben azért Enrique a hibás bár lehet Busquetst akarta.Helyzetek nem nyernek meccset. Nagy hiba pl. Ramos kihagyása. Szerintem nincs aki összekapnák a spanyolokat a pályán. Nem tetszik amit csinálnak.EB után szerintem kuka:luis enrigue-vel mi a gond? az egyik legjobb focit játsszák, az egyik legtöbb helyzetet dolgozzák ki, talán az ő hibája, hogy eddig két 11est is kihagytak, meg tucatnyi helyzetet? talán neki kéne beállnia, hogy berúgni őket?
-orosz kapitány
-török kapitány
-spanyol kapitány
-angol is rezeg
-belga mert ki fognak esni a portugálok ellen
Toto21
southgate meg még nagyobb kérdés, az összes védelmi advanced statban top3asak, felét vezetik, mondhatjuk, hogy a legjobb védelem az angoloké, 0 gólt kaptak, ki más kell egy eb megnyeréséhez?
Sixo
Southgate-el sose fog nyerni az angol csapat, mert nem megnyerni akarja a meccseket, hanem nem kikapni.
Toto21
Southgatenel azt látom h van egy Kane és nem nagyon tudja használni. Hosszú athletic cikkben is azt írjak h azért favorizalja Mountot mert jobb hatra mint Grealish, de én akkor is Grealisht kezdetnem. Ha elődöntőig mennek akkor sztem marad mindkettő.
csebi
Sixo
csebi
több mint 4 éve
Este az ember a szívére vagy az eszére hallgasson a német- magyar meccsenÉn nem hiszem h a 3. Top ellenfelet is magas szinten megoldjuk védekezésben.
Toto21
több mint 4 éve
Szlovákok így bukó mert az ukránok több gólt szereztek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ennek az ukranok is örülnek, ezzel igy tovabb mennenek.
több mint 4 éve
Az angolok most sztem inkább 4-2-3-1t tolnak és Sterlinget nem hagyja ki déli kapunem kell egyiket a másik helyett szerintem, Grealish is bal szélső volt amikor épp 433at tolt az Aston, és onnan ment be irányítani, mint ahogy az olaszoknál most InsigneSpanyoloknál én is hiányolom a vezért ebben azért Enrique a hibás bár lehet Busquetst akarta.Helyzetek nem nyernek meccset. Nagy hiba pl. Ramos kihagyása. Szerintem nincs aki összekapnák a spanyolokat a pályán. Nem tetszik amit csinálnak.EB után szerintem kuka:luis enrigue-vel mi a gond? az egyik legjobb focit játsszák, az egyik legtöbb helyzetet dolgozzák ki, talán az ő hibája, hogy eddig két 11est is kihagytak, meg tucatnyi helyzetet? talán neki kéne beállnia, hogy berúgni őket?
-orosz kapitány
-török kapitány
-spanyol kapitány
-angol is rezeg
Toto21
southgate meg még nagyobb kérdés, az összes védelmi advanced statban top3asak, felét vezetik, mondhatjuk, hogy a legjobb védelem az angoloké, 0 gólt kaptak, ki más kell egy eb megnyeréséhez?
Sixo
Southgate-el sose fog nyerni az angol csapat, mert nem megnyerni akarja a meccseket, hanem nem kikapni.
Toto21
Southgatenel azt látom h van egy Kane és nem nagyon tudja használni. Hosszú athletic cikkben is azt írjak h azért favorizalja Mountot mert jobb hatra mint Grealish, de én akkor is Grealisht kezdetnem. Ha elődöntőig mennek akkor sztem marad mindkettő.
csebi
Sixo
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
kösz de nem kellenek a divatfanok, így sem győzöm iktriadot erről a kamu suns szurkolásáról lebeszélniHa az angolok EB-t nyernek eskü Chargers szurkoló leszek egy évig. Szerintem nem sok meccseteket láttam. Sőt fantasyben Ekeler lesz az első pick-em. 😀Helyzetek nem nyernek meccset. Nagy hiba pl. Ramos kihagyása. Szerintem nincs aki összekapnák a spanyolokat a pályán. Nem tetszik amit csinálnak.Mint ahogy előbb is írtam ,a szövetségi kapitány nem tudja berúgni a helyzeteket. Őt azért lehet egyedül számon kérni, hogy mennyi helyzetet dolgoz ki a csapat, abban pedig elit a csapat. Nem tehet róla, hogy nincs egy Torres, egy Villa, egy Raul.
Toto21
Portugálok így nyertek 5 éve, egyetlen meccset nyertek rendes játékidőben, a csoportból 3 x-el mentek tovább. A franciák is védekező focival nyertek vb-t pár éve.
Sixo
Toto21
több mint 4 éve
Moratáé a gól, mert Dubravka még most is röhög a tizijén!
több mint 4 éve
Emberunk napba nezett.Na én meg Lewa szerencsetlenkedeset látom. Azért az szép teljesítmény lenne ha a szlovákok előbb esnének ki mint mi 😊
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nem kell egyiket a másik helyett szerintem, Grealish is bal szélső volt amikor épp 433at tolt az Aston, és onnan ment be irányítani, mint ahogy az olaszoknál most InsigneSpanyoloknál én is hiányolom a vezért ebben azért Enrique a hibás bár lehet Busquetst akarta.Helyzetek nem nyernek meccset. Nagy hiba pl. Ramos kihagyása. Szerintem nincs aki összekapnák a spanyolokat a pályán. Nem tetszik amit csinálnak.EB után szerintem kuka:luis enrigue-vel mi a gond? az egyik legjobb focit játsszák, az egyik legtöbb helyzetet dolgozzák ki, talán az ő hibája, hogy eddig két 11est is kihagytak, meg tucatnyi helyzetet? talán neki kéne beállnia, hogy berúgni őket?
-orosz kapitány
-török kapitány
-spanyol kapitány
-angol is rezeg
Toto21
Sixo
Toto21
csebi
több mint 4 éve
Vajon mit gondolt a kapus? 😀 Szerintem a spanyolok igazolják le csatárnak