Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 039 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 134
Dubravka tippmixűt
több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 7 932
Én szóltam 😛
több mint 4 éve
milyen szép odds-ok

spanyolon 2,5 over 1,72 és 3,5 over 3,2. Szlovákoknak ki kell támadni. Második félidőben két spanyol gól minimum lesz még
Toto21
Nincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy a spanyolok mennyire lesznek hajlandóak jobban megszakadni annál, mint amennyire muszáj.
Kampman
NB 2-ben nagyobb iram van
Willie Parker
He?
NB2
amikor megy a hasad arra gondol szerintem
Sixo
Löfli szokott sprintelni
több mint 4 éve
milyen szép odds-ok

spanyolon 2,5 over 1,72 és 3,5 over 3,2. Szlovákoknak ki kell támadni. Második félidőben két spanyol gól minimum lesz még
Toto21
Nincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy a spanyolok mennyire lesznek hajlandóak jobban megszakadni annál, mint amennyire muszáj.
Kampman
Willie Parker
He?
NB2
A Vasas is megverné ezeket
több mint 4 éve
A nyolcaddontokre is emelnek a nezoszamon mar? Jolenne, mert pl ez a Szentpétervári meccssek siralmasak pl hangulat téren.
esanders10
Ez azért van, mert a részegeket nem engedik be
több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 078 — LIGHTS OUT!
milyen szép odds-ok

Toto21
Kampman
Willie Parker
He?
NB2
amikor megy a hasad arra gondol szerintem

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 118 — nabege2@yahoo.com
milyen szép odds-ok

Toto21
Kampman
Willie Parker
He?
több mint 4 éve
milyen szép odds-ok

Toto21
Kampman
több mint 4 éve
Úgy sem élvezetesebbek ezek a meccsek, h 5 percenként kapcsolgatom át, mert mintha ugyanazt a szerencsétlenkedést nézném ismétlésben!
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 648
milyen szép odds-ok

Toto21

több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 853
A nyolcaddontokre is emelnek a nezoszamon mar? Jolenne, mert pl ez a Szentpétervári meccssek siralmasak pl hangulat téren.
több mint 4 éve
milyen szép odds-ok

több mint 4 éve
Este az ember a szívére vagy az eszére hallgasson a német- magyar meccsen
Toto21
Én nem hiszem h a 3. Top ellenfelet is magas szinten megoldjuk védekezésben.
Ráadásul középpályán nem tudunk frissíteni , s most nem lesz 50 000 ember aki a nehéz perceken segít a csapatnak.

Reálisan én szerintem 2-3 -0 a németeknek.
tüsi91
Az előző kettő sem sikerült, 6os xg-t kaptunk 2 meccsen, a 2-3 - 0 a realitás.

több mint 4 éve
Toto21
Ráadásul középpályán nem tudunk frissíteni , s most nem lesz 50 000 ember aki a nehéz perceken segít a csapatnak.

tüsi91
Sajnos én is így érzem. Németek szét fognak passzolni és Kimmich és Gosens nagyon nagy formában van a két szélen. 😕
több mint 4 éve
EB után szerintem kuka:

-orosz kapitány
-török kapitány
-spanyol kapitány
-angol is rezeg
-belga mert ki fognak esni a portugálok ellen
Toto21
luis enrigue-vel mi a gond? az egyik legjobb focit játsszák, az egyik legtöbb helyzetet dolgozzák ki, talán az ő hibája, hogy eddig két 11est is kihagytak, meg tucatnyi helyzetet? talán neki kéne beállnia, hogy berúgni őket?

southgate meg még nagyobb kérdés, az összes védelmi advanced statban top3asak, felét vezetik, mondhatjuk, hogy a legjobb védelem az angoloké, 0 gólt kaptak, ki más kell egy eb megnyeréséhez?
Sixo
Helyzetek nem nyernek meccset. Nagy hiba pl. Ramos kihagyása. Szerintem nincs aki összekapnák a spanyolokat a pályán. Nem tetszik amit csinálnak.

Southgate-el sose fog nyerni az angol csapat, mert nem megnyerni akarja a meccseket, hanem nem kikapni.
Toto21
Spanyoloknál én is hiányolom a vezért ebben azért Enrique a hibás bár lehet Busquetst akarta.

Southgatenel azt látom h van egy Kane és nem nagyon tudja használni. Hosszú athletic cikkben is azt írjak h azért favorizalja Mountot mert jobb hatra mint Grealish, de én akkor is Grealisht kezdetnem. Ha elődöntőig mennek akkor sztem marad mindkettő.
csebi
nem kell egyiket a másik helyett szerintem, Grealish is bal szélső volt amikor épp 433at tolt az Aston, és onnan ment be irányítani, mint ahogy az olaszoknál most Insigne
Sixo
Az angolok most sztem inkább 4-2-3-1t tolnak és Sterlinget nem hagyja ki déli kapu
csebi
igen ,de ott is van balszélső, ahol a balszélső hasonló szerepet tudna betölteni, mint a 433ban, Grealish megy befelé a balhátvéd meg adja a szélességet, legyen az shaw vagy chillwell

több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Toto21

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Szlovákok így bukó mert az ukránok több gólt szereztek

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 853
Ennek az ukranok is örülnek, ezzel igy tovabb mennenek.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 616 — Lucas Scott
EB után szerintem kuka:

-orosz kapitány
-török kapitány
-spanyol kapitány
-angol is rezeg
Toto21
luis enrigue-vel mi a gond? az egyik legjobb focit játsszák, az egyik legtöbb helyzetet dolgozzák ki, talán az ő hibája, hogy eddig két 11est is kihagytak, meg tucatnyi helyzetet? talán neki kéne beállnia, hogy berúgni őket?

southgate meg még nagyobb kérdés, az összes védelmi advanced statban top3asak, felét vezetik, mondhatjuk, hogy a legjobb védelem az angoloké, 0 gólt kaptak, ki más kell egy eb megnyeréséhez?
Sixo
Helyzetek nem nyernek meccset. Nagy hiba pl. Ramos kihagyása. Szerintem nincs aki összekapnák a spanyolokat a pályán. Nem tetszik amit csinálnak.

Southgate-el sose fog nyerni az angol csapat, mert nem megnyerni akarja a meccseket, hanem nem kikapni.
Toto21
Spanyoloknál én is hiányolom a vezért ebben azért Enrique a hibás bár lehet Busquetst akarta.

Southgatenel azt látom h van egy Kane és nem nagyon tudja használni. Hosszú athletic cikkben is azt írjak h azért favorizalja Mountot mert jobb hatra mint Grealish, de én akkor is Grealisht kezdetnem. Ha elődöntőig mennek akkor sztem marad mindkettő.
csebi
nem kell egyiket a másik helyett szerintem, Grealish is bal szélső volt amikor épp 433at tolt az Aston, és onnan ment be irányítani, mint ahogy az olaszoknál most Insigne
Sixo
Az angolok most sztem inkább 4-2-3-1t tolnak és Sterlinget nem hagyja ki déli kapu

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve

Toto21
Mint ahogy előbb is írtam ,a szövetségi kapitány nem tudja berúgni a helyzeteket. Őt azért lehet egyedül számon kérni, hogy mennyi helyzetet dolgoz ki a csapat, abban pedig elit a csapat. Nem tehet róla, hogy nincs egy Torres, egy Villa, egy Raul.

Portugálok így nyertek 5 éve, egyetlen meccset nyertek rendes játékidőben, a csoportból 3 x-el mentek tovább. A franciák is védekező focival nyertek vb-t pár éve.
Sixo
Ha az angolok EB-t nyernek eskü Chargers szurkoló leszek egy évig. Szerintem nem sok meccseteket láttam. Sőt fantasyben Ekeler lesz az első pick-em. 😀
Toto21
kösz de nem kellenek a divatfanok, így sem győzöm iktriadot erről a kamu suns szurkolásáról lebeszélni

több mint 4 éve
Moratáé a gól, mert Dubravka még most is röhög a tizijén!
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 616 — Lucas Scott
Emberunk napba nezett.
Kenny
Na én meg Lewa szerencsetlenkedeset látom. Azért az szép teljesítmény lenne ha a szlovákok előbb esnének ki mint mi 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
EB után szerintem kuka:

-orosz kapitány
-török kapitány
-spanyol kapitány
-angol is rezeg
Toto21

Sixo

Toto21

csebi

több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Emberunk napba nezett.

több mint 4 éve
Vajon mit gondolt a kapus? 😀 Szerintem a spanyolok igazolják le csatárnak