Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nem gondoltam, h ma 9 gól lesz az E-ben
több mint 4 éve
Ahogy beirtam, hogy hajra Svedek, golt kaptak. Hmmmm.
több mint 4 éve
ha a németek pontot szereznek és a franciák nagyon megverik a portugálokat akkor továbbmennekFinnek a mi csoportunk miatt amúgy is kiesnek.Ha a lengyelek rúgnak egyet kalamajka lesz a csoportban.ha nyernek a lengyelek akkor kiesnek a finnek, annak nem örülnék 😀
NB2
Negritis
tüsi91
amire nagyobb esély van mint hogy mi nyerjünk jelenleg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
na most azért lewa legalább hozza magát
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Finnek a mi csoportunk miatt amúgy is kiesnek.Ha a lengyelek rúgnak egyet kalamajka lesz a csoportban.ha nyernek a lengyelek akkor kiesnek a finnek, annak nem örülnék 😀
NB2
Negritis
több mint 4 éve
Ha a lengyelek rúgnak egyet kalamajka lesz a csoportban.ha nyernek a lengyelek akkor kiesnek a finnek, annak nem örülnék 😀
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ha a lengyelek rúgnak egyet kalamajka lesz a csoportban.
több mint 4 éve
mondanám, hogy ki lehet húzni a szlovákokat, de nincs is szurkolójukSose vót tót
Sixo
több mint 4 éve
Estére:2,5 over és németek nyernek 1,57-ért egész jó
0-1 hendivel 1,69-ért is jó a német W
Bátrabbaknak
0-2 vel német W
több mint 4 éve
mondanám, hogy ki lehet húzni a szlovákokat, de nincs is szurkolójuk
több mint 4 éve
Hoppà polàk x
több mint 4 éve
2-2
több mint 4 éve
Menjetek át másik topicba ezzel legyetek szívesek.Bocs, igazad van!
Ez a szlovák - svéd - lengyel hármas minden idők egyik legrosszabb 3 csapata egy csoportban.
tüsi91
Hajra Svedek 😀
több mint 4 éve
Azt tudod, hogy megszegted a törvényt!Sokkal egyszerűbben meg lehet ezt oldani:Kíváncsi leszek, hogy:Hat olyasmit terveznek tudtommal, hogy a szurkolok szeksorok szerint oltoznek be adott szinu poloba, hogy igy aztan kijojjon a nezoteren valami szivarvanyos abra.
a) a német szurkolók parádéznak-e
b) ha igen, milyen UEFA fellépés jön?
Willie Parker
Stez
Kampman
több mint 4 éve
Sokkal egyszerűbben meg lehet ezt oldani:Kíváncsi leszek, hogy:Hat olyasmit terveznek tudtommal, hogy a szurkolok szeksorok szerint oltoznek be adott szinu poloba, hogy igy aztan kijojjon a nezoteren valami szivarvanyos abra.
Willie Parker
Stez
több mint 4 éve
Nem féltem a mieinket 😊Kíváncsi leszek, hogy:Hat olyasmit terveznek tudtommal, hogy a szurkolok szeksorok szerint oltoznek be adott szinu poloba, hogy igy aztan kijojjon a nezoteren valami szivarvanyos abra.
Willie Parker
Stez
több mint 4 éve
Kíváncsi leszek, hogy:Hat olyasmit terveznek tudtommal, hogy a szurkolok szeksorok szerint oltoznek be adott szinu poloba, hogy igy aztan kijojjon a nezoteren valami szivarvanyos abra.
Willie Parker
több mint 4 éve
Kíváncsi leszek, hogy:a) a német szurkolók parádéznak-e
több mint 4 éve
Menjetek át másik topicba ezzel legyetek szívesek.Ez a szlovák - svéd - lengyel hármas minden idők egyik legrosszabb 3 csapata egy csoportban.
több mint 4 éve
azért a spanyolok nagyon szép példái arra, hogy az xg idővel kiegyenlíti magát
több mint 4 éve
Mondtam
több mint 4 éve
Csóri szlovákok. Legalább 3 órát még mi is örölünk 😊
több mint 4 éve
5-0 😆😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nem. Ha megnezed meg Orban sem szidta Macront a francia terrortamadasok soran, miniszterelnoki poziciojabol.Oké legyen belpolitika.Igen.Az csak belpolitika ha egy EU-s országban homofób törvényt fogad el a törvenyhozás majdnem 80 százaléka egyetlen ellenszavazattal?Mondjuk azt pont nem ertem, hogy a nemeteknek mi kozul a magyar belpolitikahoz. Ha jol tudom nemreg a kulonleges katonai alakulataikbol az egyiket fel kellett szamolni, mert annyi volt a neonaci az egysegben. Inkabb soprogessenek a sajat hazuk tajan szerintem.Srácok megkapják a provokáció adagot kint.hallod. Német tv csatornák szivárvány színűre cserélték a logo-jukat csak mára...
Kenny
Toto21
Azon felul a torveny tenyleg modositasra szorul.
undisputedly
Sobri Jóska
Javaslom a googlis keresest erre a kifejezesre “conferral”
undisputedly
És egy politikus nem reagálhat egy másik országbéli belpolitikai eseményre?
Se oroszra, se kínaira, se amerikaira, se fehéroroszra, se angolra, németre, olaszra, magyarra?
Ezt te se gondolod komolyan.
Sobri Jóska
Iratlan szabaly a diplomaciaban, hogy a szovetsegesed belugye mindenkinek tabu. Esetleg helyi ellenzekiek vagy lokal politikusok megszolalhatnak, az is szembe megy a normakkal (mint pl Karacsony Kina kritikaja), de kormanyparti politikus vagy kormany szerv hivatalnok soha nem csinalhat ilyet, mert ha csinal, az arconbaszasa a masiknak, eppen ezert nagyon-nagyon kerulik (pl amikor Lazar Becset szapulta).
Az Eu-nak meg semmi koze, oktatas es kulturpolitika. Max ha rahuzzak, hogy diszkriminacio (amugy remelem a melegek abrazolasra szolo reszt kiveszik, en azt annak erzem), de jogilag siman meg lehet magyarazni h ez nem diszkriminacio.
Ettol fuggetlenul peldatlan diplomaciai ajtocsapkodas amit a nemetek csinalnak. Kb. mintha Magyarorszag elkezdene kozelemenyeket kiadni meg stadionokat megvilagitani holokauszt temaban annak kapcsan amit irtam lent, hogy teljes katonai osztagot kellett a neonacik miatt a nemeteknek felszamolni.
Az mas ha civil kezdemenyezes, de ebben mar a politikusok is belealltak, cdu is raadasul.