Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Na tirpák németek kifütyülik erősen a magyar himnuszt

több mint 4 éve
nemtom hogy keressek-e streametvagy merjem az M4en nézni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Reméljük mi nem járunk úgy mint a szlovákok.Kinéz pedig egy ilyen meccs. Bár én bízom Saneban és az ő "remek" játékában.
dande
több mint 4 éve
voltál kurvázni csehországban?Voltam Pragaban mult heten. Mutatosak. 😊Holland-Cseh lesz igy a Puskasban.Remélem jönnek cseh lánykák meccsre. Sok ismeretterjesztő videót láttam tőlük.
Vrij6
tüsi91
Vrij6
több mint 4 éve
Huh látom szép góltermésről maradtam le. Örülök mindkét eredménynek. Reméljük mi nem járunk úgy mint a szlovákok.
több mint 4 éve
Voltam Pragaban mult heten. Mutatosak. 😊Holland-Cseh lesz igy a Puskasban.Remélem jönnek cseh lánykák meccsre. Sok ismeretterjesztő videót láttam tőlük.
Vrij6
tüsi91
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Holland-Cseh lesz igy a Puskasban.Remélem jönnek cseh lánykák meccsre. Sok ismeretterjesztő videót láttam tőlük.
Vrij6
több mint 4 éve
Semmit, a svedek vagy a finnekkel vagy az ukranokkal jatszanak majd.Sved-Finn-Ukran harmasbol valaki bejut a 8ba. 😀te meg mit ittál ?
Vrij6
Sixo
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Sved-Finn-Ukran harmasbol valaki bejut a 8ba. 😀te meg mit ittál ?
Vrij6
több mint 4 éve
Holland-Cseh lesz igy a Puskasban.és a dán-wales párharcból kerül ki az ellenfelük a 8 között, dánok simán 4 között vannak
Vrij6
több mint 4 éve
Sved-Finn-Ukran harmasbol valaki bejut a 8ba. 😀
több mint 4 éve
Holland-Cseh lesz igy a Puskasban.
több mint 4 éve
Asszem a Panioniosz akkor volt csődben, visszasorolták a Gammába, a feljutására fogadtam, majd szezon közben visszalépett! A következő évben egyébként feljutottak.Mármint egy teljes szezonra raktál fogadást és pont az lépett vissza?Görög háromra egyszer fogadtam, de bajnokság közben visszalépett az egyik csapat!Nincs, viszont most már szemezget a Gamma Ethniki Group 9 meccsei között.Libanon - Dzsibutihoz kinek van streamje?reddt1.soccerstreams.net/
Löfli
nemtom itt van-e
Negritis
Kampman
Willie Parker
Kampman
több mint 4 éve
Hát ez a svéd gól nem hiányzottNa ez szopolska.
bcsarli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Horvat-Spanyol akkor
több mint 4 éve
Mármint egy teljes szezonra raktál fogadást és pont az lépett vissza?Görög háromra egyszer fogadtam, de bajnokság közben visszalépett az egyik csapat!Nincs, viszont most már szemezget a Gamma Ethniki Group 9 meccsei között.Libanon - Dzsibutihoz kinek van streamje?reddt1.soccerstreams.net/
Löfli
nemtom itt van-e
Negritis
Kampman
Willie Parker
több mint 4 éve
És ez a hulladék ukrán válogatott pezsgőt is bonthat. Rohadtul nem érdemlik meg, úgy játszottak osztrákok ellen mintha felkészülési meccs lett volna. Akkor már inkább a finnek mentek volba továbbja de a másik két meccsen jól tolták. finnek meg ha továbbmennének is csak azért, mert eriksen összeesett
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
És ez a hulladék ukrán válogatott pezsgőt is bonthat. Rohadtul nem érdemlik meg, úgy játszottak osztrákok ellen mintha felkészülési meccs lett volna. Akkor már inkább a finnek mentek volba továbbPlay in-t a népnek!
csebi
több mint 4 éve
Görög háromra egyszer fogadtam, de bajnokság közben visszalépett az egyik csapat!Nincs, viszont most már szemezget a Gamma Ethniki Group 9 meccsei között.Libanon - Dzsibutihoz kinek van streamje?reddt1.soccerstreams.net/
Löfli
nemtom itt van-e
Negritis
Kampman
több mint 4 éve
És ez a hulladék ukrán válogatott pezsgőt is bonthat. Rohadtul nem érdemlik meg, úgy játszottak osztrákok ellen mintha felkészülési meccs lett volna. Akkor már inkább a finnek mentek volba tovább
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nincs, viszont most már szemezget a Gamma Ethniki Group 9 meccsei között.Libanon - Dzsibutihoz kinek van streamje?reddt1.soccerstreams.net/
Löfli
nemtom itt van-e
Negritis
több mint 4 éve
Tartsuk távol magunkat a libanoni és dzsibuti emberektől, mert elveszik a munkánkat MOST!Libanon - Dzsibutihoz kinek van streamje?www.youtube.com/watch?v=44A15X8lrKw&t=3s&ab_channel=BartosHivatalos.
Löfli
csak előtte van egy hírek egy percben
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Azé van mibű, more!nem. Egy szenyában fogadtam kollégával. Azt mondtam X lesz. Most vehetek neki egy szenyát holnap -_-Hát ez a svéd gól nem hiányzottnekem jól jött 😀
bcsarli
Löfli
Toto21