Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Télen melegítNeked az jó szokott lenni?Jot erzek!behugyoztál?
Vrij6
Sixo
Hanni
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Jo lenne rendezett vedekezessel kezdeni. Majd talalunk egy kontrat.
több mint 4 éve
Szeretett volna ott születni, de ez csak kivételes egyéneknek adatik meg.Tirpák Neuer miatt második félidőben nem a szurkolóink felé fogunk támadni.mi köze van Neuernek Nyíregyházához ?
Cubehor
Sixo
több mint 4 éve
Hat ez is magas labda pedig …Aaa, nem,tesomnal voltam kint, aki kint lakik most.voltál kurvázni csehországban?Voltam Pragaban mult heten. Mutatosak. 😊Holland-Cseh lesz igy a Puskasban.Remélem jönnek cseh lánykák meccsre. Sok ismeretterjesztő videót láttam tőlük.
Vrij6
tüsi91
Vrij6
Sixo
Vrij6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Igazabol szokasosan agyhalott, de hat Tixo egesz allo nap tixot szipuzik.Elemedben vagy! 😀Jot erzek!behugyoztál?
Vrij6
Sixo
Vrij6
több mint 4 éve
Tirpák Neuer miatt második félidőben nem a szurkolóink felé fogunk támadni.mi köze van Neuernek Nyíregyházához ?
Cubehor
több mint 4 éve
Elemedben vagy! 😀Jot erzek!behugyoztál?
Vrij6
Sixo
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Neked az jó szokott lenni?Jot erzek!behugyoztál?
Vrij6
Sixo
több mint 4 éve
S akkor most nem forszírozzuk továbbmit csinál 😉 😛Aaa, nem,tesomnal voltam kint, aki kint lakik most.voltál kurvázni csehországban?Voltam Pragaban mult heten. Mutatosak. 😊Holland-Cseh lesz igy a Puskasban.Remélem jönnek cseh lánykák meccsre. Sok ismeretterjesztő videót láttam tőlük.
Vrij6
tüsi91
Vrij6
Sixo
Vrij6
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Tirpák Neuer miatt második félidőben nem a szurkolóink felé fogunk támadni.
több mint 4 éve
Sané kezd van esély!Sané szerintem tok jó volt a Cityben, csak picit felresiklott az elmúlt években.
Toca
több mint 4 éve
Sané kezd van esély!Üres kapuba nem lőné rá, hanem még cselezne egyet....
Toca
több mint 4 éve
Jot erzek!
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Tény, hogy szinte minden ország csürhéje megmutatta magát ezen az EB-n.Csak ugye a máshol bezzeg nem szlohenek ilyenkor kussban maradnak. Érdekes.Na tirpák németek kifütyülik erősen a magyar himnusztSajnos inkább politikai fennhangja van inkább
kapitnono
ThundersNFL
tüsi91
több mint 4 éve
Aaa, nem,tesomnal voltam kint, aki kint lakik most.voltál kurvázni csehországban?Voltam Pragaban mult heten. Mutatosak. 😊Holland-Cseh lesz igy a Puskasban.Remélem jönnek cseh lánykák meccsre. Sok ismeretterjesztő videót láttam tőlük.
Vrij6
tüsi91
Vrij6
Sixo
több mint 4 éve
Na tirpák németek kifütyülik erősen a magyar himnusztNagy prosztóság a Himnusz kifütyülés... orszagtól függetlenül
kapitnono
több mint 4 éve
Sané kezd van esély!
több mint 4 éve
Csak ugye a máshol bezzeg nem szlohenek ilyenkor kussban maradnak. Érdekes.Na tirpák németek kifütyülik erősen a magyar himnusztSajnos inkább politikai fennhangja van inkább
kapitnono
ThundersNFL
több mint 4 éve
Már látom Orbánék majd az esővel magyarázzák majd a sok-sok szivárványszínt a stadionban...
több mint 4 éve
Na tirpák németek kifütyülik erősen a magyar himnusztMagyar parasztok sem különbek...
kapitnono
Draft

több mint 4 éve
Na tirpák németek kifütyülik erősen a magyar himnusztSajnos inkább politikai fennhangja van inkább
kapitnono
Draft

több mint 4 éve
Ki ez a Borsos Attila-utánzat, aki Rossin kívül lejattolt Löwwel?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Czech streetset forgatott 😂😂😂voltál kurvázni csehországban?Voltam Pragaban mult heten. Mutatosak. 😊Holland-Cseh lesz igy a Puskasban.Remélem jönnek cseh lánykák meccsre. Sok ismeretterjesztő videót láttam tőlük.
Vrij6
tüsi91
Vrij6
Sixo
Draft

több mint 4 éve
nemtom hogy keressek-e streametZDF is közvetíti. 😊
vagy merjem az M4en nézni
Negritis