Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
S nem mutatták be 😛lassítva mutatták, hogy az egyik magyar szurkoló "mi van te faszszopó"-zik Neuernek 😀😀Kulturált volt, mert nem vette elő!
Löfli
Willie Parker
több mint 4 éve
Jo eg ezt hogy hagytak ki a nemetek 😀
több mint 4 éve
Ezt hogy úsztuk meg
több mint 4 éve
lassítva mutatták, hogy az egyik magyar szurkoló "mi van te faszszopó"-zik Neuernek 😀😀Kulturált volt, mert nem vette elő!
Löfli
több mint 4 éve
lassítva mutatták, hogy az egyik magyar szurkoló "mi van te faszszopó"-zik Neuernek 😀😀a szivárvány- és a szittyakultúra megütközése
Löfli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Az valami komolyan elkapott lassítás volt a gól után amin Neuer meg egy magyar szurkoló van akinek szájáról le lehet olvasni hogy mi van te f@szopó?😁

több mint 4 éve
Mivan te fasszopó 😂😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
lassítva mutatták, hogy az egyik magyar szurkoló "mi van te faszszopó"-zik Neuernek 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Nauer meg az ultrak 😂
több mint 4 éve
Mi van te fasszopó :S

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Ilyen viszont jöhet!Neuer alter lett!SZEDD KI BOHOC!!Neuert azért ne sértegessük.
Kenny
iktriad
Willie Parker
több mint 4 éve
hát én azért tudok pár bajnok csapatot ahol nem volt egy semnem csak odaszerintem az a jégkorongFiola FavágóEzzel senkinek nem mondasz újat.
ThundersNFL
Minden csapatba kell 1-2 úgyis.
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo

Madden hates me.
több mint 4 éve
Nekem mondjuk a Warriors bajnokcsapatai a tökéletes példák, ahol a virtuózok mellett ott volt egy Draymond.hát én azért tudok pár bajnok csapatot ahol nem volt egy semnem csak odaszerintem az a jégkorongFiola FavágóEzzel senkinek nem mondasz újat.
ThundersNFL
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 4 éve
Neuer alter lett!SZEDD KI BOHOC!!Neuert azért ne sértegessük.
Kenny
iktriad
több mint 4 éve
Beszarok amúgy 😅Szalai évente villan egy ilyet és ez van 10+éve 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Ki tette meg 2000 euróval a magyar gol lesz az első?ha 2000 euró akkor a robi
csebi
több mint 4 éve
hát én azért tudok pár bajnok csapatot ahol nem volt egy semnem csak odaszerintem az a jégkorongFiola FavágóEzzel senkinek nem mondasz újat.
ThundersNFL
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
A nemet valogatott kozephatvedje lassabb volt, mint Szalai. Ez sokat elmond Hummelsrol, a csavo a magyar valogatottba nem ferne be, es ez komoly.
több mint 4 éve
Ki tette meg 2000 euróval a magyar gol lesz az első?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
SZEDD KI BOHOC!!Neuert azért ne sértegessük.
Kenny
több mint 4 éve
tiszta nfl,Gyonyoru meccs lesz ez innet!
késik a stream
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Ott van b..meg

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Ez kurva szép voltMár ahogy kiment szélre a labda az gyonyoru volt
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
ÁLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!

Madden hates me.
több mint 4 éve
nem csak odaszerintem az a jégkorongFiola FavágóEzzel senkinek nem mondasz újat.
ThundersNFL
Kampman
Sixo