Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ez a Havertz lerántás csak nálam sárga?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nagy Adi remelem a kov szezont mar nem az angol kettobe kezdi.
több mint 4 éve
A franciák a meleget, a németek a párát, a magyarok a melegeket nem bírják!
több mint 4 éve
valaki nem tud egy működő stream-et amit nem az én adómból (is) sugároznak?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Makunk is van, ez igeretes.Jó kapus szemmel véd!
Vrij6

Madden hates me.
több mint 4 éve
Nemet 3-5-2 nagyon nem fekszik nekünk. A sok rasegites miatt amit a belső adnak a széle felé, belül lógunk.Azert ez senkinek sem fekszene
tüsi91
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nagy vihar lehet, Hajdú B hangja nagyon szakadozik, bár nem tudom eldönteni, hogy ez jó vagy rossz
több mint 4 éve
Makunk is van, ez igeretes.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Sőt szerintem egy picit előbb is jönElment az m4 sport online!Hajdú Bé hangja is akadozik, biztos nagyon izgul szegény!
undisputedly
Willie Parker
több mint 4 éve
biztos vrij-el volt csehben kurvázniElment az m4 sport online!élvezi a meccset
undisputedly
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Bent làttam
több mint 4 éve
Nemet 3-5-2 nagyon nem fekszik nekünk. A sok rasegites miatt amit a belső adnak a széle felé, belül lógunk.
több mint 4 éve
Milyen a francia-portugàl meccs? 😊
több mint 4 éve
Elment az m4 sport online!Hajdú Bé hangja is akadozik, biztos nagyon izgul szegény!
undisputedly
több mint 4 éve
Elment az m4 sport online!már van
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Elment az m4 sport online!Mert gólt lőttek a németek
undisputedly
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Elment az m4 sport online!Terheléses támadás!
undisputedly

Madden hates me.
több mint 4 éve
Elment az m4 sport online!élvezi a meccset
undisputedly
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
A góltól függetlenül is teljesen méltatlan ez a Szalai utálat, azért az se lehet véletlen, hogy a Mainz hosszabbított vele... a szívét-lelkét kiteszi a pályára, bundesligás csapat csatára, mit várunk még tőle?A magyar "átlagszurkoló" elsősorban azt nem bocsátotta meg neki, hogy Amszterdam után meg mert nyilvánulni.
r.baggio
Utána a Trollfoci meg a többi szennymédia egészen az osztrák meccsig folyamatosan hergelték ellene a közönségüket.
több mint 4 éve
Elment az m4 sport online!
több mint 4 éve
Mondjuk imádom, hogy a magyar barmok mindig lejáratják az országot...Voltam Bközepes, de ekkora türhő, mint ezek...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
A német médiatámadásokra egy Nego-val feleltünk!
több mint 4 éve
tavaly 4 meccse volt, vagy annyi idő alatt annyit szétvert, hogy az 34re elég volt ?hát én azért tudok pár bajnok csapatot ahol nem volt egy semnem csak odaszerintem az a jégkorongFiola FavágóEzzel senkinek nem mondasz újat.
ThundersNFL
Minden csapatba kell 1-2 úgyis.
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
empty taxi
több mint 4 éve
A góltól függetlenül is teljesen méltatlan ez a Szalai utálat, azért az se lehet véletlen, hogy a Mainz hosszabbított vele... a szívét-lelkét kiteszi a pályára, bundesligás csapat csatára, mit várunk még tőle?A Fiola favágó is jó komment, pont beszéltünk róla, hogy hiányzik az Urbán és Véber féle védő a keretből, hát ő is csattanós választ adott

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal