Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
meg lennék lepvecsinált egy insta rajongói oldalat róladlegnagyobb rajongóm lettél EB alatt 😀3,5 over ennyi. 3-as odds ajándékKösz
Toto21
Kampman
Toto21
Sixo
több mint 4 éve
Lesz ez még több!Szlovákok Irapuato-jaszolid ez még ahhoz
Willie Parker
Kampman
több mint 4 éve
csinált egy insta rajongói oldalat róladlegnagyobb rajongóm lettél EB alatt 😀3,5 over ennyi. 3-as odds ajándékKösz
Toto21
Kampman
Toto21
több mint 4 éve
legnagyobb rajongóm lettél EB alatt 😀3,5 over ennyi. 3-as odds ajándékKösz
Toto21
Kampman
több mint 4 éve
azok után, hogy egyedül védtem a tömeg ellen a spanyolokat, magaménak érzem a spanyol győzelmet, még akkor is amikor teljesen hidegen hagynak
több mint 4 éve
Szlovákok Irapuato-ja
több mint 4 éve
mostantól 10%-ot kérek a tippekért a nyereményből 😛
több mint 4 éve
Nyilván tegnap tudtam nézni meccset, és most megint nem... 😀😀De látom Moratánk nagyot ment ma is.
több mint 4 éve
3,5 over ennyi. 3-as odds ajándék
több mint 4 éve
Undi: nézz rá majd a német Supply Chain Act nevű förmedvényreFacebook GesetzIgen.Az csak belpolitika ha egy EU-s országban homofób törvényt fogad el a törvenyhozás majdnem 80 százaléka egyetlen ellenszavazattal?Mondjuk azt pont nem ertem, hogy a nemeteknek mi kozul a magyar belpolitikahoz. Ha jol tudom nemreg a kulonleges katonai alakulataikbol az egyiket fel kellett szamolni, mert annyi volt a neonaci az egysegben. Inkabb soprogessenek a sajat hazuk tajan szerintem.Srácok megkapják a provokáció adagot kint.hallod. Német tv csatornák szivárvány színűre cserélték a logo-jukat csak mára...
Kenny
Toto21
Azon felul a torveny tenyleg modositasra szorul.
undisputedly
Sobri Jóska
Javaslom a googlis keresest erre a kifejezesre “conferral”
undisputedly
Willie Parker
több mint 4 éve
Moratat megtapsoljak. Pedig jot csokerkedett ma is.
több mint 4 éve
Oké legyen belpolitika.Igen.Az csak belpolitika ha egy EU-s országban homofób törvényt fogad el a törvenyhozás majdnem 80 százaléka egyetlen ellenszavazattal?Mondjuk azt pont nem ertem, hogy a nemeteknek mi kozul a magyar belpolitikahoz. Ha jol tudom nemreg a kulonleges katonai alakulataikbol az egyiket fel kellett szamolni, mert annyi volt a neonaci az egysegben. Inkabb soprogessenek a sajat hazuk tajan szerintem.Srácok megkapják a provokáció adagot kint.hallod. Német tv csatornák szivárvány színűre cserélték a logo-jukat csak mára...
Kenny
Toto21
undisputedly
Sobri Jóska
undisputedly
És egy politikus nem reagálhat egy másik országbéli belpolitikai eseményre?
Se oroszra, se kínaira, se amerikaira, se fehéroroszra, se angolra, németre, olaszra, magyarra?
Ezt te se gondolod komolyan.
több mint 4 éve
nem milanos, akkor eb-n sem lenneA legnagyobb troger. Latszik, hol jatszik.Nyomi lengyelek, ma megtanultam.hogy ne rakjak rajuk. Gyorsan eldolt ez a csoport.kulusevski milyen? a legjobb játékos a pályán mi ? nem csodálom, látszik, hogy hol játszik
Vrij6
Sixo
Stez
több mint 4 éve
Facebook GesetzIgen.Az csak belpolitika ha egy EU-s országban homofób törvényt fogad el a törvenyhozás majdnem 80 százaléka egyetlen ellenszavazattal?Mondjuk azt pont nem ertem, hogy a nemeteknek mi kozul a magyar belpolitikahoz. Ha jol tudom nemreg a kulonleges katonai alakulataikbol az egyiket fel kellett szamolni, mert annyi volt a neonaci az egysegben. Inkabb soprogessenek a sajat hazuk tajan szerintem.Srácok megkapják a provokáció adagot kint.hallod. Német tv csatornák szivárvány színűre cserélték a logo-jukat csak mára...
Kenny
Toto21
undisputedly
Sobri Jóska
undisputedly
több mint 4 éve
A legnagyobb troger. Latszik, hol jatszik.Nyomi lengyelek, ma megtanultam.hogy ne rakjak rajuk. Gyorsan eldolt ez a csoport.kulusevski milyen? a legjobb játékos a pályán mi ? nem csodálom, látszik, hogy hol játszik
Vrij6
Sixo
több mint 4 éve
Nyomi lengyelek, ma megtanultam.hogy ne rakjak rajuk. Gyorsan eldolt ez a csoport.kulusevski milyen? a legjobb játékos a pályán mi ? nem csodálom, látszik, hogy hol játszik
Vrij6
több mint 4 éve
Lewa azért megvillant most

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Igen.Az csak belpolitika ha egy EU-s országban homofób törvényt fogad el a törvenyhozás majdnem 80 százaléka egyetlen ellenszavazattal?Mondjuk azt pont nem ertem, hogy a nemeteknek mi kozul a magyar belpolitikahoz. Ha jol tudom nemreg a kulonleges katonai alakulataikbol az egyiket fel kellett szamolni, mert annyi volt a neonaci az egysegben. Inkabb soprogessenek a sajat hazuk tajan szerintem.Srácok megkapják a provokáció adagot kint.hallod. Német tv csatornák szivárvány színűre cserélték a logo-jukat csak mára...
Kenny
Toto21
undisputedly
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nyomi lengyelek, ma megtanultam.hogy ne rakjak rajuk. Gyorsan eldolt ez a csoport.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
nem a szívemre, hanem az eszemre hallgattam 😊köszi, szia. Remélem mindenki hallgatott rám és szépen tettétek a 2,5 overt 😀hát de pont te szidtad a spanyolokat 😀
Toto21
Sixo
több mint 4 éve
köszi, szia. Remélem mindenki hallgatott rám és szépen tettétek a 2,5 overt 😀hát de pont te szidtad a spanyolokat 😀
Toto21
több mint 4 éve
Polákoknak is ott a második 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
köszi, szia. Remélem mindenki hallgatott rám és szépen tettétek a 2,5 overt 😀