Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
De most nincs náluk ilyen érvényben és most "provokálnak".Mintha a németek sohasem hoztak volna ilyen törvényeket amúgy...Egy homofób-, zsidó- vagy rasszista törvény csak politika?A labdarúgásban nincs helye politikànak. Hangoztatják az álszentek...Az csak belpolitika ha egy EU-s országban homofób törvényt fogad el a törvenyhozás majdnem 80 százaléka egyetlen ellenszavazattal?Mondjuk azt pont nem ertem, hogy a nemeteknek mi kozul a magyar belpolitikahoz. Ha jol tudom nemreg a kulonleges katonai alakulataikbol az egyiket fel kellett szamolni, mert annyi volt a neonaci az egysegben. Inkabb soprogessenek a sajat hazuk tajan szerintem.Srácok megkapják a provokáció adagot kint.hallod. Német tv csatornák szivárvány színűre cserélték a logo-jukat csak mára...
Kenny
Toto21
Azon felul a torveny tenyleg modositasra szorul.
undisputedly
Sobri Jóska
NB2
Sobri Jóska
Willie Parker
több mint 4 éve
Bye bye Szlovákia

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mintha a németek sohasem hoztak volna ilyen törvényeket amúgy...Egy homofób-, zsidó- vagy rasszista törvény csak politika?A labdarúgásban nincs helye politikànak. Hangoztatják az álszentek...Az csak belpolitika ha egy EU-s országban homofób törvényt fogad el a törvenyhozás majdnem 80 százaléka egyetlen ellenszavazattal?Mondjuk azt pont nem ertem, hogy a nemeteknek mi kozul a magyar belpolitikahoz. Ha jol tudom nemreg a kulonleges katonai alakulataikbol az egyiket fel kellett szamolni, mert annyi volt a neonaci az egysegben. Inkabb soprogessenek a sajat hazuk tajan szerintem.Srácok megkapják a provokáció adagot kint.hallod. Német tv csatornák szivárvány színűre cserélték a logo-jukat csak mára...
Kenny
Toto21
undisputedly
Sobri Jóska
NB2
Sobri Jóska
több mint 4 éve
itt is csak arra jártA labdarúgásban nincs helye politikànak. Hangoztatják az álszentek...Az csak belpolitika ha egy EU-s országban homofób törvényt fogad el a törvenyhozás majdnem 80 százaléka egyetlen ellenszavazattal?Mondjuk azt pont nem ertem, hogy a nemeteknek mi kozul a magyar belpolitikahoz. Ha jol tudom nemreg a kulonleges katonai alakulataikbol az egyiket fel kellett szamolni, mert annyi volt a neonaci az egysegben. Inkabb soprogessenek a sajat hazuk tajan szerintem.Srácok megkapják a provokáció adagot kint.hallod. Német tv csatornák szivárvány színűre cserélték a logo-jukat csak mára...
Kenny
Toto21
undisputedly
Sobri Jóska
NB2
több mint 4 éve
A Sat1 nem szivárványosMondjuk azt pont nem ertem, hogy a nemeteknek mi kozul a magyar belpolitikahoz. Ha jol tudom nemreg a kulonleges katonai alakulataikbol az egyiket fel kellett szamolni, mert annyi volt a neonaci az egysegben. Inkabb soprogessenek a sajat hazuk tajan szerintem.Srácok megkapják a provokáció adagot kint.hallod. Német tv csatornák szivárvány színűre cserélték a logo-jukat csak mára...
Kenny
Toto21
undisputedly
több mint 4 éve
Egy homofób-, zsidó- vagy rasszista törvény csak politika?A labdarúgásban nincs helye politikànak. Hangoztatják az álszentek...Az csak belpolitika ha egy EU-s országban homofób törvényt fogad el a törvenyhozás majdnem 80 százaléka egyetlen ellenszavazattal?Mondjuk azt pont nem ertem, hogy a nemeteknek mi kozul a magyar belpolitikahoz. Ha jol tudom nemreg a kulonleges katonai alakulataikbol az egyiket fel kellett szamolni, mert annyi volt a neonaci az egysegben. Inkabb soprogessenek a sajat hazuk tajan szerintem.Srácok megkapják a provokáció adagot kint.hallod. Német tv csatornák szivárvány színűre cserélték a logo-jukat csak mára...
Kenny
Toto21
undisputedly
Sobri Jóska
NB2
több mint 4 éve
A labdarúgásban nincs helye politikànak. Hangoztatják az álszentek...Az csak belpolitika ha egy EU-s országban homofób törvényt fogad el a törvenyhozás majdnem 80 százaléka egyetlen ellenszavazattal?Mondjuk azt pont nem ertem, hogy a nemeteknek mi kozul a magyar belpolitikahoz. Ha jol tudom nemreg a kulonleges katonai alakulataikbol az egyiket fel kellett szamolni, mert annyi volt a neonaci az egysegben. Inkabb soprogessenek a sajat hazuk tajan szerintem.Srácok megkapják a provokáció adagot kint.hallod. Német tv csatornák szivárvány színűre cserélték a logo-jukat csak mára...
Kenny
Toto21
undisputedly
Sobri Jóska
több mint 4 éve
amúgy ez a Sarabia tök jól tolja, nem tudom eddig miért nem kezdett
több mint 4 éve
Az csak belpolitika ha egy EU-s országban homofób törvényt fogad el a törvenyhozás majdnem 80 százaléka egyetlen ellenszavazattal?Mondjuk azt pont nem ertem, hogy a nemeteknek mi kozul a magyar belpolitikahoz. Ha jol tudom nemreg a kulonleges katonai alakulataikbol az egyiket fel kellett szamolni, mert annyi volt a neonaci az egysegben. Inkabb soprogessenek a sajat hazuk tajan szerintem.Srácok megkapják a provokáció adagot kint.hallod. Német tv csatornák szivárvány színűre cserélték a logo-jukat csak mára...
Kenny
Toto21
undisputedly
több mint 4 éve
Ugyan már, 3 évvel ezelőtt a szaúdiak elleni meccsen is megcsinálták ugyanezt.Túltolják Jürgenék..Srácok megkapják a provokáció adagot kint.hallod. Német tv csatornák szivárvány színűre cserélték a logo-jukat csak mára...
Kenny
Toto21
Coolearie
Vagy nem.
Hú basszus, lehet, hogy nem.
több mint 4 éve
Túltolják Jürgenék..Srácok megkapják a provokáció adagot kint.hallod. Német tv csatornák szivárvány színűre cserélték a logo-jukat csak mára...
Kenny
Toto21
több mint 4 éve
Mondjuk azt pont nem ertem, hogy a nemeteknek mi kozul a magyar belpolitikahoz. Ha jol tudom nemreg a kulonleges katonai alakulataikbol az egyiket fel kellett szamolni, mert annyi volt a neonaci az egysegben. Inkabb soprogessenek a sajat hazuk tajan szerintem.Srácok megkapják a provokáció adagot kint.hallod. Német tv csatornák szivárvány színűre cserélték a logo-jukat csak mára...
Kenny
Toto21
több mint 4 éve
Srácok megkapják a provokáció adagot kint.hallod. Német tv csatornák szivárvány színűre cserélték a logo-jukat csak mára...
Kenny
több mint 4 éve
nem bajmost már kicsi a 2,5 over 😀Én szóltam 😛meggyőztél
Toto21
Kampman
Toto21
több mint 4 éve
Borzasztoan semmilyenek a szlovakok. A spanyolok felgozzel is lehozzak, a lengyelek meg lengyelek... Meg bemelegitesnek is alig nevezheto az estire. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Jó nagy csalódás eddig a csoportkör 3. fordulója. Azt hittem itt már növelik a tempót, főleg azok a válogatottak akik a kiesés szélén vannak. Erre a svájciakon és a dánokon kívül nem igazán éreztem, hogy itt annyira meghatná a csapatokat a kiesés, elfocizgattak szépen csendben. 😀
több mint 4 éve
én azt hittem, hogy ez a Laporte francia 😀Deréktól lefelé az!
Löfli
több mint 4 éve
egy francia középhátvéd vezeti a spanyol házi góllövő listát, szépMigránsokkal könnyű!
Sixo
több mint 4 éve
én azt hittem, hogy ez a Laporte francia 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
egy francia középhátvéd vezeti a spanyol házi góllövő listát, szép
több mint 4 éve
Nem làtom azt mennyi gól
több mint 4 éve
dehogy szokott, akkor semmit sem látna a meccsből, ő pelenkázniLöfli szokott sprintelniamikor megy a hasad arra gondol szerintemHe?NB 2-ben nagyobb iram vanmilyen szép odds-okNincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy a spanyolok mennyire lesznek hajlandóak jobban megszakadni annál, mint amennyire muszáj.
spanyolon 2,5 over 1,72 és 3,5 over 3,2. Szlovákoknak ki kell támadni. Második félidőben két spanyol gól minimum lesz még
Toto21
Kampman
Willie Parker
NB2
Sixo
Willie Parker