Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Modric villan
több mint 4 éve
simán nem kaptak volna gólt a horvátok, ha a balbunkó felszabadító rúgása nem tíz méteres, Modricék meg nem tosznának visszazárniPont a vén Modric rohangál vissza és van elől szervezni a tamadasokat. Kovacic hulladék, Brozovic mintha ott se lenne, pedig ő a verőember ebben a hármasban
slowmotion
több mint 4 éve
dave figyelj, bejött a kedvenced
több mint 4 éve
simán nem kaptak volna gólt a horvátok, ha a balbunkó felszabadító rúgása nem tíz méteres, Modricék meg nem tosznának visszazárni
több mint 4 éve
Mar a feroeri foci sem a regi...ki is estek egyből az andorrai bajnok ellen 😮Semmi gond az is hazai pálya..., a vikingek mindenütt is voltak ..Amúgy is érdektelenek holnapi meccsek.kár, hogy Albániában lesz
Mindenki a HB Torshavn hazai BL meccsére lesz kíváncsi!
Fattyu
Löfli
Fattyu
Löfli
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
ki is estek egyből az andorrai bajnok ellen 😮Semmi gond az is hazai pálya..., a vikingek mindenütt is voltak ..Amúgy is érdektelenek holnapi meccsek.kár, hogy Albániában lesz
Mindenki a HB Torshavn hazai BL meccsére lesz kíváncsi!
Fattyu
Löfli
Fattyu

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Vicceskedtek itt, a Torshavn meg kikap...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Half time show lesz?
Willie Parker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Half time show lesz?
több mint 4 éve
felnőtt pelenka 😀Átszakadt a gát?😄Beálltak a meccsek, mint Löfli emésztése!szép jinx, ezt a gólt még én is láttam 😀
Willie Parker
Löfli
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Claymores!!!meg is hallgatom 😀
Willie Parker
több mint 4 éve
Átszakadt a gát?😄Beálltak a meccsek, mint Löfli emésztése!szép jinx, ezt a gólt még én is láttam 😀
Willie Parker
Löfli
több mint 4 éve
2 ponttal kb mindkettő kiesik
több mint 4 éve
Azért az szép lenne ha egymást golyóznàk ki 😊
több mint 4 éve
Beálltak a meccsek, mint Löfli emésztése!szép jinx, ezt a gólt még én is láttam 😀
Willie Parker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Már kirúgták, nyugi!nah ezt gyorsan töröld ki amíg stez vissza nem jönAkkor sem olvasnám, ha fizetnének érte.Hamarosan a Nemzeti Sport pedig Fornetti kuponokért cserébe fizethető elő!Pártonkívüli vagyok, akkor nekem ezért működik.Próbáltam nézni az m4-et online. Katasztrófa. Köztv...Ellenzékieknek nem működik, héló°°°
Tactful Cactus
Willie Parker
Aki nincs ellenünk, az velünk van.
Kampman
Willie Parker
Kampman
Sixo
több mint 4 éve
Na végre!!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ott van!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Claymores!!!
több mint 4 éve
nah végre ott a skót gól
több mint 4 éve
Végre jól belebotlott

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal