Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Gooooooo Connor Mcgregor
több mint 4 éve
nah ezt gyorsan töröld ki amíg stez vissza nem jönAkkor sem olvasnám, ha fizetnének érte.Hamarosan a Nemzeti Sport pedig Fornetti kuponokért cserébe fizethető elő!Pártonkívüli vagyok, akkor nekem ezért működik.Próbáltam nézni az m4-et online. Katasztrófa. Köztv...Ellenzékieknek nem működik, héló°°°
Tactful Cactus
Willie Parker
Aki nincs ellenünk, az velünk van.
Kampman
Willie Parker
Kampman
több mint 4 éve
Beálltak a meccsek, mint Löfli emésztése!
több mint 4 éve
Akkor sem olvasnám, ha fizetnének érte.Hamarosan a Nemzeti Sport pedig Fornetti kuponokért cserébe fizethető elő!Pártonkívüli vagyok, akkor nekem ezért működik.Próbáltam nézni az m4-et online. Katasztrófa. Köztv...Ellenzékieknek nem működik, héló°°°
Tactful Cactus
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
több mint 4 éve
Hamarosan a Nemzeti Sport pedig Fornetti kuponokért cserébe fizethető elő!Pártonkívüli vagyok, akkor nekem ezért működik.Próbáltam nézni az m4-et online. Katasztrófa. Köztv...Ellenzékieknek nem működik, héló°°°
Tactful Cactus
Willie Parker
Kampman
több mint 4 éve
MégPártonkívüli vagyok, akkor nekem ezért működik.Próbáltam nézni az m4-et online. Katasztrófa. Köztv...Ellenzékieknek nem működik, héló°°°
Tactful Cactus
Willie Parker
Kampman
több mint 4 éve
Ez a Darida ez Dárdai anagrammája, nem meglepő módon Hertha-játékos.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Pártonkívüli vagyok, akkor nekem ezért működik.Próbáltam nézni az m4-et online. Katasztrófa. Köztv...Ellenzékieknek nem működik, héló°°°
Tactful Cactus
Willie Parker
több mint 4 éve
Próbáltam nézni az m4-et online. Katasztrófa. Köztv...Ellenzékieknek nem működik, héló°°°
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Székely picit nagyon nyal haza.Csehek sokkal jobbak, mint mi!
több mint 4 éve
Ez a Macgyver gyerek viszont összerakja az angol védelmet!benne mindig benne van a tiziklasszik pickford lenne ha ezután kapna egy potyátlehet jót tett volna ez a cseh gól a meccsnekóriásit fogott Pickford, akárcsak Vaclik Kane lövésénél
Sixo
empty taxi
Sixo
empty taxi
több mint 4 éve
Próbáltam nézni az m4-et online. Katasztrófa. Köztv...nekem megy
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Próbáltam nézni az m4-et online. Katasztrófa. Köztv...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
benne mindig benne van a tiziklasszik pickford lenne ha ezután kapna egy potyátlehet jót tett volna ez a cseh gól a meccsnekóriásit fogott Pickford, akárcsak Vaclik Kane lövésénél
Sixo
empty taxi
Sixo

Madden hates me.
több mint 4 éve
A kommentátor kezdi a jinxeléstklasszik pickford lenne ha ezután kapna egy potyátlehet jót tett volna ez a cseh gól a meccsnekóriásit fogott Pickford, akárcsak Vaclik Kane lövésénél
Sixo
empty taxi
Sixo
több mint 4 éve
Saka-Sterling duó olyan gyors, mint a jamaikai bobosok és pont annyi eszük is van
több mint 4 éve
klasszik pickford lenne ha ezután kapna egy potyátlehet jót tett volna ez a cseh gól a meccsnekóriásit fogott Pickford, akárcsak Vaclik Kane lövésénél
Sixo
empty taxi
több mint 4 éve
Skótok, írek, észak-írek szimpi, de lúzer csapatok
több mint 4 éve
Ki ez a Guardiola gyerek a kroátoknál?
több mint 4 éve
lehet jót tett volna ez a cseh gól a meccsnekóriásit fogott Pickford, akárcsak Vaclik Kane lövésénél
Sixo

Madden hates me.
több mint 4 éve
Kane nem most szolgál rá a 100 millára100 lol, azért max a cipőjét adják
Negritis
több mint 4 éve
Lovrennél ez miért sárga?