Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
áh nem csak lezbiké, van ott minden kisebbség, amúgy nem hinném, hogy akarnál lezbiket látni, nagyobb százalékban ott vannak a kevésbé szépek, pl Trevor LawrenceNa várj 😁Amúgy miért nem mutatnak szép szurkoló csajokat?mert a kisebbség a foci miatt nézi a meccset, és most ilyen lmbtq van
Milyen PC világ már ez... Több a soknál! 😒
Chargers LT
Sixo
Az lmbtq úgy tudom pont a leszbikusok támogatása... Szóval mutogathatnák őket 😎
Chargers LT
több mint 3 éve
Hahn Jani lesz az aranycipős?!Édes istenem, ezek úgy lőnek kapura, mintha nb1 lenne...Ha nb1 szint van, akkor mi nyerünk majd a rutinunkkal!
Szedjék már össze magukat
Chargers LT
Wester
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Félidő előtt lesz még gól én szóltam!
több mint 3 éve
Verratti a vilag egyik legtulertekeltebb jatekosa. XdKene egy Pirlo az olasz kozeppalyara, nincs, aki osztogassa a filleres labdakat. Nincs jatekban Immobile.Verratti állítólag lesz a 2. meccsen! Nem Pirlo, de jobb Jorginhonál!
Stez
steelwolf
több mint 3 éve
Jut eszembe most nem lesz valami félidei büntetőlövő mocsok a Viasaton? 😃
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Megint csöcsökbe fullad a követő, várjátok már meg a következő Texans wild card meccset!!Ha 10 év, akkor 10 év.
több mint 3 éve
Likevadász latol!Amúgy miért nem mutatnak szép szurkoló csajokat?Javítsuk a közvetítést!
Chargers LT
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Na várj 😁Amúgy miért nem mutatnak szép szurkoló csajokat?mert a kisebbség a foci miatt nézi a meccset, és most ilyen lmbtq van
Chargers LT
Sixo
Az lmbtq úgy tudom pont a leszbikusok támogatása... Szóval mutogathatnák őket 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Amúgy miért nem mutatnak szép szurkoló csajokat?Javítsuk a közvetítést!
Chargers LT
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Édes istenem, ezek úgy lőnek kapura, mintha nb1 lenne...Ha nb1 szint van, akkor mi nyerünk majd a rutinunkkal!
Szedjék már össze magukat
Chargers LT
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Kene egy Pirlo az olasz kozeppalyara, nincs, aki osztogassa a filleres labdakat. Nincs jatekban Immobile.Verratti állítólag lesz a 2. meccsen! Nem Pirlo, de jobb Jorginhonál!
Stez
több mint 3 éve
Amúgy miért nem mutatnak szép szurkoló csajokat?sőt térdelés se volt
Chargers LT
bár lehet a magyar tv kivágta, azért adtak reklámot akkor 😊
több mint 3 éve
Édes istenem, ezek úgy lőnek kapura, mintha nb1 lenne...Szedjék már össze magukat
több mint 3 éve
mekkorát sprittelt chiellinit, ez után mondja rá stez, hogy lassú ...A felido vegere talan vissza is er a sajat kapuja ele.
Sixo
több mint 3 éve
Amúgy miért nem mutatnak szép szurkoló csajokat?mert a kisebbség a foci miatt nézi a meccset, és most ilyen lmbtq van
Chargers LT
több mint 3 éve
Amúgy miért nem mutatnak szép szurkoló csajokat?Milyen PC világ már ez... Több a soknál! 😒
több mint 3 éve
mekkorát sprittelt chiellinit, ez után mondja rá stez, hogy lassú ...
több mint 3 éve
A Tik Tok a szponzor? 😅 Az szépwww.tiktok.com/@khaby.lame/video/6964004569479204101?lang=hu-HU&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1
Chargers LT
több mint 3 éve
Kene egy Pirlo az olasz kozeppalyara, nincs, aki osztogassa a filleres labdakat. Nincs jatekban Immobile.
több mint 3 éve
A Tik Tok a szponzor? 😅 Az szépRemélem JuJu ez esetben beugrik a magyar- franciára szponzorációs célból. 😊
Chargers LT
több mint 3 éve
Elüti a kapus...A labdát és Chiellinit is.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Az m1en miért nem jelzik a jatekidot vajon?mert az már az emelt díjas csomag része lett volna
yooker
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Belevágtam a régi világverseny fogadási taktikámba...Sok sikert 😊
Az első 10 mérkőzés megtéve hazai/vendég - vendég/hazai félidő/végeredmény aspektusban. odavissza/1000HUF (20eHUF a limitem egy világversenyre)
Amennyiben ebben az intervallumban félidei fordítást láttok, úgy én bizton iszok egy felest 😉
clbass
több mint 3 éve
nah végre először a meccseken akkor mondta florenzit amikor ténylegesen nála volt a labda, mondanám, hogy hány percbe telt, de hát ...
több mint 3 éve
Hölgyek domborulatai iránt volt már érdeklődés, hogy mikor lehet azokból bemutatót tartani? 😊 😀 😉A meccset elnézve azonnal... 🤣
dande
De gondolom szünet