Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Az m1en miért nem jelzik a jatekidot vajon?Addig nézed, amíg akarod. 😊
yooker
több mint 3 éve
Az m1en miért nem jelzik a jatekidot vajon?
több mint 3 éve
Ugyanaz a ket adas, igen. Elarulom ezt a titkot, bennfenteskent. 😆sztem ugyanaz az online meg a tv-s feed, csak kis eltérés vanNem tudom eldönteni, hogy csak sz*vatsz -e 😊M4 a TV-n is lehagyta az eredmény kijelzést vagy csak online?A képzeletedre van mindenhol bízva, hogy mennyi az eredmény. Így lehet majd magyarázni, hogy tulajdonképpen mi nyertük az EB-t.
clbass
iktriad
Bekapcsoltam a TV-t és van eredmény, visszajövök online térbe és már ott is 😀
clbass
de óra még nincs kint
Negritis
több mint 3 éve
Milyen gagyi h nem mutatják az időt!Bakker tényleg 🤣
steelwolf
Ez komoly?
2021
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Azert bantoan lassu ez a Chiellini, Bonucci paros hatul. Felveszik a versenyt Maguire-rel.Mancini - Bastoni kéne középre
Stez
több mint 3 éve
Tehát a soccer és az eb 2021 topic mellé még menjen egy eredménykövető is, következő lépésként átnevezzük az oldalt ball.hu-ra, az ncaa részlegből meg mb2-es kibeszélőt faragunkMiért nincs EB eredménykövető? 😀????
Toto21
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Milyen gagyi h nem mutatják az időt!legalább eredmény már van 😀
steelwolf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Milyen gagyi h nem mutatják az időt!
több mint 3 éve
Azert bantoan lassu ez a Chiellini, Bonucci paros hatul. Felveszik a versenyt Maguire-rel.
több mint 3 éve
Vicces, hogy a török kontrák ki vannak sémázva, de rendre nem oda megy a kulcspassz ahova kellene
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
sztem ugyanaz az online meg a tv-s feed, csak kis eltérés vanNem tudom eldönteni, hogy csak sz*vatsz -e 😊M4 a TV-n is lehagyta az eredmény kijelzést vagy csak online?A képzeletedre van mindenhol bízva, hogy mennyi az eredmény. Így lehet majd magyarázni, hogy tulajdonképpen mi nyertük az EB-t.
clbass
iktriad
clbass
de óra még nincs kint
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Már értem, miért nem akarták sokáig kirakni az eredményjelzőt. Tur - Ita. (Sajna) egy s betűre lennénk a Rossi csapat várható státuszától ezen az EB-n.
több mint 3 éve
Egyébként persze, hogy egyszerre 4 dolgot néznék: ez a meccs, tenisz, bézbóz meg, konyhafőnök 😛 😀
több mint 3 éve
Nem tudom eldönteni, hogy csak sz*vatsz -e 😊M4 a TV-n is lehagyta az eredmény kijelzést vagy csak online?A képzeletedre van mindenhol bízva, hogy mennyi az eredmény. Így lehet majd magyarázni, hogy tulajdonképpen mi nyertük az EB-t.
clbass
iktriad
több mint 3 éve
Cakir jó kapus, mondtam. 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Korrekt fejes, korrekt vedes
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Miért nincs EB eredménykövető? 😀
több mint 3 éve
Ott az eredményjelző és majdnem az olasz vezetés is.
több mint 3 éve
Az mi védés volt....
több mint 3 éve
Az olaszoknál amúgy miért nincs a keretben Roberto Mancini fia, az isteni (kétballábas) Andrea? 😮 hajdú b már vagy 4edszer kereste össze az olasz játékosokat, csak nekem feltűnő?Azzal nincs baj, ha csak összekeresi őket.
Sixo
több mint 3 éve
Cubehor
318
Sok gól lesz, az első forduló végére meg fog dőlni a tizenegyescsúcs.Remélem azért lesz eredményjelzőNem készülnek sok gólra ezen az eb-n, az nyilvánvaló
Kampman
r.baggio
több mint 3 éve
Még csak a kis reklám szöveg készült el, ami kijön néha az eredményjelzőből: Sponsored by Communist ChinaM4 a TV-n is lehagyta az eredmény kijelzést vagy csak online?TV-n sincs.
clbass
Kampman
De az MTV a döntőre készen lesz a többivel is 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀