Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
ömlik a vér Kuyt fejéből, sima könyökös, persze nemhogy sárga még szabad sincsNB2Az ilyen esetekről mindig Huszti horvátok elleni kiállítása jut eszembe
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amúgy ezek a hollandok miért játszottak sokkal defenzívebben eddig?mert eddig nem volt edzőjük, de most van Gaal 😊
Ezzel a (támadóbb)focival szerintem verték volna Messiéket.Bazzani
több mint 10 éve
Ha Hazard nem is, de pár év múlva Lucas Piazón simán jöhet a brazilokhoz.Azért Chelsea szurkolóként megnyugtat, hogy Oscar simán kiemelkedik ebből a fos csapatból. 😊SchleckWillian is egész jó, már csak Hazard hiányzik a brazil középpályáról 😊Shilkor
több mint 10 éve
ömlik a vér Kuyt fejéből, sima könyökös, persze nemhogy sárga még szabad sincs
több mint 10 éve
Azért Chelsea szurkolóként megnyugtat, hogy Oscar simán kiemelkedik ebből a fos csapatból. 😊Schleckvégülis van eddig a vb-n összesen 35jó perce az már kiemelkedő😀 Elnézve Luiz játékát a védelem tengelyében, lehet, hogy nem véletlenül játszott murinnyónál szűrőközepet
több mint 10 éve
James007
1 854
Ez olyan brazilos volt Oscartól 😊
több mint 10 éve
Azért Chelsea szurkolóként megnyugtat, hogy Oscar simán kiemelkedik ebből a fos csapatból. 😊SchleckWillian is egész jó, már csak Hazard hiányzik a brazil középpályáról 😊
több mint 10 éve
Hendrix
1 551
Hullámoznak a brazilok 0-2nél.nem tudom, de én 0-4-nél bekapcsolom a nóta tv-t.
0-4nél szamba is lesz?Bazzani
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
baromi jó lehet emögött a holland nagysapkás mögött ülni a meccsen 😀
több mint 10 éve
Hullámoznak a brazilok 0-2nél.Nem, akkor hullák. Scolari meg aki a kezük közé kerül a brazil MLSZ vezetői közül. Ja és Fred.
0-4nél szamba is lesz?Bazzani
több mint 10 éve
ezért a világtalan david luizért akasztott le a chelsea 50-et. jól csinálták.Zolee23dáááááávid luiz 😊
több mint 10 éve
Hendrix
1 551
ezért a világtalan david luizért akasztott le a chelsea 50-et. jól csinálták.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
Azért remélem holnap normális lesz a bíráskodás lesz 😀
több mint 10 éve
Azért Chelsea szurkolóként megnyugtat, hogy Oscar simán kiemelkedik ebből a fos csapatból. 😊
több mint 10 éve
Amúgy ezek a hollandok miért játszottak sokkal defenzívebben eddig?az argentínok nagyon jól védekeznek, a hollandok tolták volna jobban, de nem tudták
megjegyzem volt 2 holland gól és helyzet semmi
kiváncsi leszek holnap a németeknek sikerül-e feltörni az argentin védelmet
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Mi lenne a hollandok nem csak muszájból játszanának ma? 😀iktriadRemélem, hogy most 2-t rúgtak, kedvük is megjön, és folytatják. 😊
több mint 10 éve
Amúgy ezek a hollandok miért játszottak sokkal defenzívebben eddig?mert idiota a gaal.
több mint 10 éve
Amúgy ezek a hollandok miért játszottak sokkal defenzívebben eddig?Mert ma szarnak bele, eddig meg nem. 😀
több mint 10 éve
Amúgy ezek a hollandok miért játszottak sokkal defenzívebben eddig?Ezzel a (támadóbb)focival szerintem verték volna Messiéket.
több mint 10 éve
Mi lenne a hollandok nem csak muszájból játszanának ma? 😀iktriadhát ha ez a braziloknak tétmeccs, akkor 8-1
több mint 10 éve
Mi lenne a hollandok nem csak muszájból játszanának ma? 😀
több mint 10 éve
A 2:0 veszélyes eredmény kéremszépen!
több mint 10 éve
na,visszajonnek meg?😀