Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
na, csilingel a kasszaslowmotionnálam is 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
"Az volt a szerencséjük a braziloknak, hogy csak a 4 között futottak össze Németország meg Hollandia szintű csapatokkal"Szóval Kolumbia meg Chile szar csapatok voltak. Jó van, Menczer, ülj le fiam egyes.
Jó lesz a hangulat Brazíliában egy ideig...
több mint 10 éve
partjelzőre rászóltak szünetbe, mostmár minden lószart be fog húzni lesre 😀"Brazil play like an amateur outfit, and I'm sorry PSG but David Luiz is not a defender and never will be." Gary Lineker. Nem ért hozzá. 😊
David Luiz meg továbblőtte a brazilokat a 4 közé, lehet annyira nem fogalmatlan, bár látom nagy divat szidni 😊eaglesmcnabb
több mint 10 éve
na, csilingel a kassza
több mint 10 éve
Robben nem önző, mingyá jön is a gól😊
több mint 10 éve
szerintem azt bicepsszel vette le robben, így kifelé szabi lett volnaÉrezte a bíró, hogy ha a braziloknak nem fújta be, akkor a hollandoknak sem fújhatja be ha haza akar menni.Sixo67És ezzel csak még rátett egy lapáttal az eddigi hibáira...peterk2005
több mint 10 éve
Érezte a bíró, hogy ha a braziloknak nem fújta be, akkor a hollandoknak sem fújhatja be ha haza akar menni.Sixo67És ezzel csak még rátett egy lapáttal az eddigi hibáira...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Érezte a bíró, hogy ha a braziloknak nem fújta be, akkor a hollandoknak sem fújhatja be ha haza akar menni.
több mint 10 éve
Hát ilyen sz*r játékvezetést évek óta nem láttam...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ne haragudj, de ez nagyon nagy hülyeség.Oscar előbb ugrott, mint kellett volna, ezt látta a bíró, de attól még Blind belépője nagyon késői voltJakehomernah igen ezt akartam pont mondani, hogy nagyon rájátszott Oscar, nálam ez nem tizi, de nem is sárgaNB2
több mint 10 éve
Ohh, és mindeközben Ian Thorpe nyomott egy coming outot..
több mint 10 éve
Oscar előbb ugrott, mint kellett volna, ezt látta a bíró, de attól még Blind belépője nagyon késői voltJakehomernah igen ezt akartam pont mondani, hogy nagyon rájátszott Oscar, nálam ez nem tizi, de nem is sárga
több mint 10 éve
ez ennyi volt...
több mint 10 éve
Oscar előbb ugrott, mint kellett volna, ezt látta a bíró, de attól még Blind belépője nagyon késői volt
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Hendrix
1 551
jön hulk, a csodacsatár.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy Blind milyen viszonyban van a Haimoudi névvel, de a meccs után szerintem nyugodtan cserélhetnének a bíróval.
több mint 10 éve
Az csatár műesésénél ritkán viszik le hordágyon az ellenfél védőjét........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
1-7 bukó után még hallgatni fogjuk a "buzi bírót"? Ne már.Amadeus91annak mi köze van ehhez?
több mint 10 éve
Első sárga műesésért a vb-n, csodás xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Oké, ez büntető volt, de hatalmas nagy öröm számomra, hogy így szivatják ezt a szarrágó színészválogatottat. :p
több mint 10 éve
Vicc, blindnek majdnem eltört a lába a kontaktnál...ez a bíró kabaré
több mint 10 éve
Na azért ez már röhejes. Alapból kalap szar a brazil válogatott, de így kb esélytelenek.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
kb az első sárga műesésért a vb-n, ironikus h ez pont tizi lett volna 😊