Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Ez a brazil csapat csak simán szar.
több mint 10 éve
mekkora oblákolás lesz megint...
több mint 10 éve
Srácok, 1rugóra😀
több mint 10 éve
Mit tegyen Scolari? Monnyon le! Monnyon le!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Luiz szöglet helyett visszafejeli a 11es pontra. LOL 50millás védő...
több mint 10 éve
Atyaúúúúúristen! David Luizhoz képest Devecseri egy zsonglőr..James007Mi a faszt csinált ez az ember? 50 millió euró. 😀
több mint 10 éve
Mondom én 7-1 lesz. Jó ez a brazil védelemulpianusezek szerint tényleg Neymar miatt volt jó a brazil védelem és nem Thiago Silva miatt 😀
több mint 10 éve
James007
1 854
Atyaúúúúúristen! David Luizhoz képest Devecseri egy zsonglőr..
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Cumi!!! 😛
több mint 10 éve
LOL. Most megint lealázzák a brazilokat ?! 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Mondom én 7-1 lesz. Jó ez a brazil védelem
több mint 10 éve
26szoros lóvé volt az 1.félidő V 2.félidő H-ra. Elgondolkodtam rajta😀gordonés a 7-1-re?😊
több mint 10 éve
Ennek így megint nagy verés lesz a vége
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
apa, kezdődik
több mint 10 éve
Hogy mennyire nincs középpályája a braziloknak, ez egészen elképesztő
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
26szoros lóvé volt az 1.félidő V 2.félidő H-ra. Elgondolkodtam rajta😀
több mint 10 éve
Az se rossz. Bár nem sok élő csatár maradna a VB végére.Mondjuk ha én lennék a brazil kapitány akkor én is a David Luiz-Thiago Silva belső kettőst játszatnám. Meg keresnék két normális szélső védőt hozzájuk.BazzaniSuh+Fairleyulpianus
Mondjuk Suh soccerezett korábban.
több mint 10 éve
ők is középen játszanakMondjuk ha én lennék a brazil kapitány akkor én is a David Luiz-Thiago Silva belső kettőst játszatnám. Meg keresnék két normális szélső védőt hozzájuk.BazzaniSuh+Fairleyulpianus
több mint 10 éve
Mondjuk ha én lennék a brazil kapitány akkor én is a David Luiz-Thiago Silva belső kettőst játszatnám. Meg keresnék két normális szélső védőt hozzájuk.BazzaniSuh+Fairley
több mint 10 éve
Mondjuk ha én lennék a brazil kapitány akkor én is a David Luiz-Thiago Silva belső kettőst játszatnám. Meg keresnék két normális szélső védőt hozzájuk.
több mint 10 éve
a gólt megelőző akciónál viszont zseniálisan kicsalták a brazilokat!
több mint 10 éve
nekem ez pont jó mondjuk. megnéztem a kezdőket, és mivel a hollandok nem a cseresort rakták fel, ezért tettem egyet a németalföldiekre.