NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Torkos Csütörtök helyett Torkos Keddet tartottak Brazíliában
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy ez a brazil kiesés a 2016-os olimpiájukba kerül? Ha nagy balhé lesz, előfordulhat, hogy úgy döntenek, hogy inkább adjuk oda mondjuk az USA-nak ott úgy is gyorsan tudnak egyet szervezni az infrastruktúra miatt és nem lesz még egy polgárháború mondjuk egy olimpiai fociban lévő leszereplés miatt akár...Jugheadha elveszik Brazíliától (amire ettől a meccstől függetlenül is van/volt esély), akkor London rendezheti a 2016-osat is, ez már nyílt titok régóta
az USA a 2022-es vb-t kaphatja meg, ennek is szép lassan megágyaznak blatterék
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Jughead
5 200
Azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy ez a brazil kiesés a 2016-os olimpiájukba kerül? Ha nagy balhé lesz, előfordulhat, hogy úgy döntenek, hogy inkább adjuk oda mondjuk az USA-nak ott úgy is gyorsan tudnak egyet szervezni az infrastruktúra miatt és nem lesz még egy polgárháború mondjuk egy olimpiai fociban lévő leszereplés miatt akár...
több mint 10 éve
mellesleg a mai blikkben pinyő volt az egyetlen aki a brazilokat várta a döntőbe...oziboziRemek kezekben van a válogatott!
több mint 10 éve
sele K.O.Zolee23Legalább jeleznéd, hogy honnan loptad 😉 😀
több mint 10 éve
Inkább az lesz még keserű ha az argentinok holnap valami csoda folytán bejutnának. Bár ha nem, és a bronz meccsen találkoznak, na ott fog kitörni Dél-Amerika háborúja.dandeReálisan nézve Hollandia osszepakolja argentinat.
Messi egyedul keves lesz.
Brazil argentin bronzmeccs meg történelem lesz,de nem a pályán hanem az utcan.
több mint 10 éve
Hendrix
1 554
sele K.O.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
kiváncsi vagyok, mit fognak nyomni a brazil dokkmunkások. állítólag már szedik a térköveket az utcákon.Zolee23Mar meccs közben megvolt az első attack.
több mint 10 éve
Inkább az lesz még keserű ha az argentinok holnap valami csoda folytán bejutnának. Bár ha nem, és a bronz meccsen találkoznak, na ott fog kitörni Dél-Amerika háborúja.
több mint 10 éve
Én meg még azon gondolkoztam, hogy ha a mexikói bírónak tényleg ki volt adva, hogy csalja el a meccset a braziloknak, akkor mit kaphat most, hogy nem tett meg ezért mindentbaggioHa ki is volt adva, a németek esélyt sem hagytak rá, de nem hiszem.
több mint 10 éve
Én meg még azon gondolkoztam, hogy ha a mexikói bírónak tényleg ki volt adva, hogy csalja el a meccset a braziloknak, akkor mit kaphat most, hogy nem tett meg ezért mindent
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hendrix
1 554
kiváncsi vagyok, mit fognak nyomni a brazil dokkmunkások. állítólag már szedik a térköveket az utcákon.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
berger90viccen kívül:
"If you are German please wait in your seats for further information to leave the stadium"
www.sbnation.com/soccer/2014/7/8/5882089/germany-vs-brazil-guards/in/5645806
---
több mint 10 éve
ozibozi
17 143
mellesleg a mai blikkben pinyő volt az egyetlen aki a brazilokat várta a döntőbe...
több mint 10 éve
Szarul tolódtak a brazilok...ThundersNFLEgyébként meg igen, főleg az első gólnál, de később is.
több mint 10 éve
Szarul tolódtak a brazilok...ThundersNFLfrancokat, a tészta a hibás
több mint 10 éve
Szarul tolódtak a brazilok...
Draft
több mint 10 éve
Én meg annak ha a magyar válogatott nem adna okot később rá, hogy újra előkerüljenek. Félek tőle, hogy sokáig nem ússzuk meg.......Szolgálati közlemény: a brazil focistákat a "Viccek", a szurkolókat a "Gyűlölködjünk" topicban várják 😀dandeBár annak tudnék örülni, ha az összes EGY HETES viccet elsütnék itt és mostbaggio
több mint 10 éve
Így néz ki egy szopógépMade in Brasil
Draft
több mint 10 éve
Az m1-en nemsokára Az élet megy tovább c. brazil szappanoperát adják XD
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Szolgálati közlemény: a brazil focistákat a "Viccek", a szurkolókat a "Gyűlölködjünk" topicban várják 😀dandeBár annak tudnék örülni, ha az összes EGY HETES viccet elsütnék itt és most
---