Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Messi nem egy MaradonaThundersNFLMaradonának is volt szar vb döntője 😊 Ez az egész meccs hajazott kicsit a 90-es döntőre, mondjuk az akkori argentin csapat gyengébb volt, a német meg jobb (ez a mostani Nationalelf semmivel nem volt jobb, mint amelyek az elmúlt években elhasaltak a spanyolok meg az olaszok ellen).
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Édes Istenem, 12 éve vártam erre!Óriásit küzdött mind a két csapat, de végre tényleg nem vesztes ez a generáció!
Araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaany!
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 846
Gratula a németeknek! Jól tolódtak.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Götze vagy Bastian az MVP ?gamerkrNeuer.
több mint 10 éve
Götze vagy Bastian az MVP ?
több mint 10 éve
Higany+Padawan a 2 legnagyobb ziccert baxták el...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Megérdemelték a németek, az egyetlen csapat aki feltörte ezt az argentin zárt!Oh, wie ist das schön
Oh, wie ist das schön
So was hat man lange nicht gesehn
So schön, so schön!
Zwei, drei, vier
Oh, wie ist das schön
Oh, wie ist das schön
So was hat man lange nicht gesehn
So schön, so schön!
több mint 10 éve
Lothar telefonál, ő büszkén vigyorog, megtalálta Air Sanyit anno, a germánok egyetlen igazi mumusát 😀
több mint 10 éve
faxom nem fogadtam meg Götzét...
Draft
több mint 10 éve
Kurva szar meccs, de legalább német W. Grat 😊
több mint 10 éve
Messi nem egy Maradona
Draft
több mint 10 éve
WELTMAISTER
Draft
több mint 10 éve
MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNN!
több mint 10 éve
Taktikailag pont erről szól a VB-jük, lószar támadófoci, gyenge csatárok, egy szem Messi, azon kívül meg begyötört gólok, sok egygólos meccs.Szerintem egyébként az argentínoknál ez alap volt, hogy ha ők kerülnek hátrányba, szarban a haza, a csatárok kritikán aluli formában vannak, a padon nincs Tévez, vagy hasonló playmaker, az egy szem Messi meg manapság eléggé gyakran kiderült már, hogy kevés, fordítani ez a csapat nem tudStezTaktikailag jó meccset játszottak, még a helyzeteik is megvoltak. Csak hát Higany az HiganyJakehomer
Összességében szerintem nagyon szervezett ez a csapat, de nekik nem ez fekszik.
több mint 10 éve
Adios Lionel. 😀
több mint 10 éve
Schweini már a szerelésekbe is belesérül.iktriadjókor görcsölt be, ismerjük el
több mint 10 éve
Schweini már a szerelésekbe is belesérül.
több mint 10 éve
Egyetértek, de a VB címmel még az adúász titulus is meglenne.sztem már fölé nőtt, sokkal több mindent csinálbriareosgott vagy neuerbriareosMa Kahn főle nő(het). Olinak a VB döntőban nem ment.iktriad
több mint 10 éve
Szerintem egyébként az argentínoknál ez alap volt, hogy ha ők kerülnek hátrányba, szarban a haza, a csatárok kritikán aluli formában vannak, a padon nincs Tévez, vagy hasonló playmaker, az egy szem Messi meg manapság eléggé gyakran kiderült már, hogy kevés, fordítani ez a csapat nem tudStezTaktikailag jó meccset játszottak, még a helyzeteik is megvoltak. Csak hát Higany az Higany
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
labda volt bazdmeg
Draft
több mint 10 éve
2 perc... wtf?
Draft
több mint 10 éve
sztem már fölé nőtt, sokkal több mindent csinálgott vagy neuerbriareosMa Kahn főle nő(het). Olinak a VB döntőban nem ment.iktriad