NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Ha tizik döntenek, kiknek kéne rúgniuk a németeknél?öö Alaba HELYETT Götze
Nálam: Lahm, Müller, NEUER, Schürrle és....iktriad
de inkább döntsük el előbb 😊
több mint 10 éve
Ha tizik döntenek, kiknek kéne rúgniuk a németeknél?: Ziege, Linke, Jancker, Kuranyi, Kahn
több mint 10 éve
Moncz Attila most hurrogott le, hogy ő hagyta ki az utolsót a 2012es BL döntőben.Ha tizik döntenek, kiknek kéne rúgniuk a németeknél?Schweini?Vrijbloed
több mint 10 éve
Ha tizik döntenek, kiknek kéne rúgniuk a németeknél?Schweini?
több mint 10 éve
Ha tizik döntenek, kiknek kéne rúgniuk a németeknél?Nálam: Lahm, Müller, NEUER, Schürrle és....
több mint 10 éve
komolyan kéne már egy csapat ahol olyan tolják, h bárkit felrúgnak, csak szó nélkül feláll. többi csapat tuti összeszarná magát.Jim Brown style
több mint 10 éve
ez itt most a rendes játékidőről szólta hosszabbítás nem a vb-döntő része, akkor ezt már nem is nézem tovább 😛Shilkoraz már a hosszabbításban volt, nem számítdavemayerjé Materazzi lőtt gólt utoljára vb-döntőbendavemayerszerintem IniestaShilkor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
özil magasabb, szóval...melyik a nagyobb buzi? 😀ThundersNFLdeyellbuzitangóbriareos
több mint 10 éve
melyik a nagyobb buzi? 😀deyellbuzitangóbriareos
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
a hosszabbítás nem a vb-döntő része, akkor ezt már nem is nézem tovább 😛az már a hosszabbításban volt, nem számítdavemayerjé Materazzi lőtt gólt utoljára vb-döntőbendavemayerszerintem IniestaShilkor
több mint 10 éve
Mászkeránó megúszta...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
A tippmixben nem.jé Materazzi lőtt gólt utoljára vb-döntőbendavemayerIniesta hosszabbításban nem számít?Sixo67
több mint 10 éve
Nem :pjé Materazzi lőtt gólt utoljára vb-döntőbendavemayerIniesta hosszabbításban nem számít?Sixo67
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
az már a hosszabbításban volt, nem számítjé Materazzi lőtt gólt utoljára vb-döntőbendavemayerszerintem IniestaShilkor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
jé Materazzi lőtt gólt utoljára vb-döntőbendavemayerSoha többé senki nem rúghat már utána gólt vb döntőben.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
jé Materazzi lőtt gólt utoljára vb-döntőbendavemayerIniesta hosszabbításban nem számít?
több mint 10 éve
elírtad, nem szimbatikus | hanem szambatikus |Na jó én is beszállok, Tony Schumi 😛 az argentinok ellen egyébként nincs fegyver legfeljebb önmaguk csatárainak bénázása 😀dandeezek a cipészek mindig olyan szimbatikus emberek 😀briareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
jé Materazzi lőtt gólt utoljára vb-döntőbendavemayerszerintem Iniesta
több mint 10 éve
Na jó én is beszállok, Tony Schumi 😛 az argentinok ellen egyébként nincs fegyver legfeljebb önmaguk csatárainak bénázása 😀dandeezek a cipészek mindig olyan szimbatikus emberek 😀
több mint 10 éve
paleonak v mi szerencséje van h larry johnson nem játszik ma
több mint 10 éve
Na jó én is beszállok, Tony Schumi 😛 az argentinok ellen egyébként nincs fegyver legfeljebb önmaguk csatárainak bénázása 😀
több mint 10 éve
jé Materazzi lőtt gólt utoljára vb-döntőben
BEARS BABY!
Sir Alex immortal