NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Danke für alles, Miro!
több mint 10 éve
Ha kiég majd akkor 😀Én csak attól félek ha a németek nyernek, az mit indít el Sobriban itt a fórumon.Hannimilrt, Sobri lehet sobribb????davemayer
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Én csak attól félek ha a németek nyernek, az mit indít el Sobriban itt a fórumon.Hannimiért, Sobri lehet sobribb????
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Jön Götze...
több mint 10 éve
Götze szerzi a győztes gólt 😀
Draft
több mint 10 éve
többen pont ma játszanak formán kívül a németeknél...nah jön Götze
több mint 10 éve
Jön Götze, na hajrá dojcsok 😀
több mint 10 éve
bizony, szépen csillog az isSzépen csillog majd az ezüst isJakehomerNagyon kibaszott a németekkel az a Reus IR. 😕iktriadja végül is csak döntőben vagyunk, tényleg kurvára kibaszott velünkbriareos
több mint 10 éve
Én csak attól félek ha a németek nyernek, az mit indít el Sobriban itt a fórumon.
több mint 10 éve
ja végül is csak döntőben vagyunk, tényleg kurvára kibaszott velünkbriareosMa olyan vagyok mint a (DFB főtámogató) Mercedes jelmondata - Die Beste oder nichts
több mint 10 éve
Ha itt lenne akkor már egy hete világbajnokok lennének a németek 😊ja végül is csak döntőben vagyunk, tényleg kurvára kibaszott velünkbriareosNagyon kibaszott a németekkel az a Reus IR. 😕iktriadakkor már inkább özilbriareosGötze?iktriadnem tudom készen áll-e fejbenbriareosDraxler?Shilkormondjuk nem tudom ma kit lehetne beküldeni helyettebriareosÖzilbe szerelmes Löw? Mert olyan gyenge hogy remélem nem talál vissza Londonba.Matthew99Sajna igen.Vrijbloed
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Szépen csillog majd az ezüst isNagyon kibaszott a németekkel az a Reus IR. 😕iktriadja végül is csak döntőben vagyunk, tényleg kurvára kibaszott velünkbriareos
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
LOL, Müllerre is tettem, ő lövi a gólt 12-es odds 😛 most már tutira minimum csak 0-0 lesz... 😛na 5.5-ért tettem egy kicsit a németekre, hátha a végén találnak egyetdavemayernyerjél, nyerjél! 😀Vrijbloed
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
na 5.5-ért tettem egy kicsit a németekre, hátha a végén találnak egyetdavemayerén ide is oda is egy kicsit hátha 😀
Draft
több mint 10 éve
ja végül is csak döntőben vagyunk, tényleg kurvára kibaszott velünkNagyon kibaszott a németekkel az a Reus IR. 😕iktriadakkor már inkább özilbriareosGötze?iktriadnem tudom készen áll-e fejbenbriareosDraxler?Shilkormondjuk nem tudom ma kit lehetne beküldeni helyettebriareosÖzilbe szerelmes Löw? Mert olyan gyenge hogy remélem nem talál vissza Londonba.Matthew99Sajna igen.Vrijbloed
több mint 10 éve
na 5.5-ért tettem egy kicsit a németekre, hátha a végén találnak egyetdavemayernyerjél, nyerjél! 😀
több mint 10 éve
Dzsudzsi ezt berúgta volna !Sixo67már első félidőben eldöntötte volna
több mint 10 éve
Nagyon kibaszott a németekkel az a Reus IR. 😕akkor már inkább özilbriareosGötze?iktriadnem tudom készen áll-e fejbenbriareosDraxler?Shilkormondjuk nem tudom ma kit lehetne beküldeni helyettebriareosÖzilbe szerelmes Löw? Mert olyan gyenge hogy remélem nem talál vissza Londonba.Matthew99Sajna igen.Vrijbloed
több mint 10 éve
na 5.5-ért tettem egy kicsit a németekre, hátha a végén találnak egyet
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Großkreutz mindig készen állnem tudom készen áll-e fejbenbriareosDraxler?Shilkormondjuk nem tudom ma kit lehetne beküldeni helyettebriareosÖzilbe szerelmes Löw? Mert olyan gyenge hogy remélem nem talál vissza Londonba.Matthew99Sajna igen.Vrijbloed
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
akkor már inkább özilGötze?iktriadnem tudom készen áll-e fejbenbriareosDraxler?Shilkormondjuk nem tudom ma kit lehetne beküldeni helyettebriareosÖzilbe szerelmes Löw? Mert olyan gyenge hogy remélem nem talál vissza Londonba.Matthew99Sajna igen.Vrijbloed
több mint 10 éve
Götze?nem tudom készen áll-e fejbenbriareosDraxler?Shilkormondjuk nem tudom ma kit lehetne beküldeni helyettebriareosÖzilbe szerelmes Löw? Mert olyan gyenge hogy remélem nem talál vissza Londonba.Matthew99Sajna igen.Vrijbloed
több mint 10 éve
Mekkorákat tudnak esni, hihetetlen 😀