Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Ez a pénzkivevősdi milyen oldalon működik, vagy hogy van ez?HanniÉn betfairen tolom, ott alapból tudsz layelni (értsd ellene fogadni valaminek) is mindent. A kiszállás nem más, mint hogy alacsonyabb oddson layelsz valamit, mint amennyin megtetted.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
nem tudom készen áll-e fejbenDraxler?Shilkormondjuk nem tudom ma kit lehetne beküldeni helyettebriareosÖzilbe szerelmes Löw? Mert olyan gyenge hogy remélem nem talál vissza Londonba.Matthew99Sajna igen.Vrijbloed
több mint 10 éve
Mit keres a balhátvéd a középcsatárposzton???
több mint 10 éve
Hűűha, mennyi pénzt megmenthettem volna, ha ezt tudom időben 😮 Köszi az infót majd utána járok.Ez a pénzkivevősdi milyen oldalon működik, vagy hogy van ez?Hannibetfairen, bet365ön van tutira, ott már én is használtam. Single tippeknél engedi a rendszer hogy adott időben kiszállj, annyit nyersz így amennyit az adott időpontban a rendszer kiszámol nekeddavemayer
több mint 10 éve
Draxler?mondjuk nem tudom ma kit lehetne beküldeni helyettebriareosÖzilbe szerelmes Löw? Mert olyan gyenge hogy remélem nem talál vissza Londonba.Matthew99Sajna igen.Vrijbloed
több mint 10 éve
Palacio ugy néz ki, mint valami Jedi padawan azzal az egy hosszú fürttel. 😀iktriadA játéka is pont olyan, mint a padawanok. Alapból halott.
több mint 10 éve
Lesz-e döntés rendes játékidőben?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
mondjuk nem tudom ma kit lehetne beküldeni helyetteÖzilbe szerelmes Löw? Mert olyan gyenge hogy remélem nem talál vissza Londonba.Matthew99Sajna igen.Vrijbloed
több mint 10 éve
Palacio ugy néz ki, mint valami Jedi padawan azzal az egy hosszú fürttel. 😀
több mint 10 éve
Ez a pénzkivevősdi milyen oldalon működik, vagy hogy van ez?Hannibetfairen, bet365ön van tutira, ott már én is használtam. Single tippeknél engedi a rendszer hogy adott időben kiszállj, annyit nyersz így amennyit az adott időpontban a rendszer kiszámol neked
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Özilbe szerelmes Löw? Mert olyan gyenge hogy remélem nem talál vissza Londonba.Matthew99Sajna igen.
több mint 10 éve
Özilbe szerelmes Löw? Mert olyan gyenge hogy remélem nem talál vissza Londonba.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Azért összességében a meccset nézve végig az az érzésem van, hogy helyzetek ide vagy oda, ha a dojcsok elbukják ezt a döntőt, gáz lesz, végig uralják az egészet, olyan barca feelingem van.És Messiék találnak majd valahol egy gólt.
több mint 10 éve
Ez a pénzkivevősdi milyen oldalon működik, vagy hogy van ez?
több mint 10 éve
nem tudhattad, jogos döntés voltKijöttem, de kár volt 😊Jakehomerln sztem inkább kiszállnék belőle inkább most, de a 60. percben tutira ha még mindig nem lesz gól addig. Ha lesz egy gól, mivel a másik kitámad (és mindkét csapat jól kontrázik) sanszosan jön rá a második.Sajnos csak a 15. perc környékén szálltam be 2.44-en. Gyanús, hogy lassan ki kéne ugrani, van egészséges 50 egynéhány eurós profitom már most.JakehomerElég stresszes a 1,5 underes fogadásom 😊JakehomerMilyen oddson?Gogo
Amúgy meg mekkora különbség van a 0-0ák között, ez a meccs kifejezetten jó mert ugyan mindkét csapat a biztos védekezésre alapoz de mivel tudják hogy kell a gól ezért támadnak isdavemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Kijöttem, de kár volt 😊ln sztem inkább kiszállnék belőle inkább most, de a 60. percben tutira ha még mindig nem lesz gól addig. Ha lesz egy gól, mivel a másik kitámad (és mindkét csapat jól kontrázik) sanszosan jön rá a második.Sajnos csak a 15. perc környékén szálltam be 2.44-en. Gyanús, hogy lassan ki kéne ugrani, van egészséges 50 egynéhány eurós profitom már most.JakehomerElég stresszes a 1,5 underes fogadásom 😊JakehomerMilyen oddson?Gogo
Amúgy meg mekkora különbség van a 0-0ák között, ez a meccs kifejezetten jó mert ugyan mindkét csapat a biztos védekezésre alapoz de mivel tudják hogy kell a gól ezért támadnak isdavemayer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
a brazilok ellopták az eredetitDe ronda ez a serleg.tenorxmintha vmi fröccsöntött müanyag szar lennebriareos
több mint 10 éve
Nekem is ez jutott róla eszembe.De ronda ez a serleg.tenorxmintha vmi fröccsöntött müanyag szar lennebriareos
több mint 10 éve
A Wunderwaffe sajna ma egyelőre nem az igazi.
több mint 10 éve
De ronda ez a serleg.tenorxmintha vmi fröccsöntött müanyag szar lenne
több mint 10 éve
De ronda ez a serleg.
több mint 10 éve
Jakehomer kivetted az undert?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Neuer visszaboxolt, amiért kiütötték a csapattársát