Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
De csak 2018tól.politikai menedékjogberger90Blatter még egy másik fejessel is konzultál előbbmegbeszélik hogy milyen tapéta legyen a közös cellájukbanberger90Most már tudjuk, miért lett Kramer döntője igen rövid.Közben kiderült Kramernek agyrázkódása van. Blatter ijedtében felhívja most Goodellt.iktriad
iktriad
iktriad
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
politikai menedékjogBlatter még egy másik fejessel is konzultál előbbmegbeszélik hogy milyen tapéta legyen a közös cellájukbanberger90Most már tudjuk, miért lett Kramer döntője igen rövid.Közben kiderült Kramernek agyrázkódása van. Blatter ijedtében felhívja most Goodellt.iktriad
iktriad
iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Lehet mi is pályázunk a Falkland szigetekre.Én azt hittem Orbánék az ellenfélhez állnak majd be téglának. 😀Vrijbloedhát nem a németek az ellenfelek? 😀briareos
több mint 10 éve
Ezt ki találta ki, hogy a HL videó alatt ilyen "én kicsi pónim" hangulatú zene menjen?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Ha pénzt kell kunyizni, akkor nem.Én azt hittem Orbánék az ellenfélhez állnak majd be téglának. 😀Vrijbloedhát nem a németek az ellenfelek? 😀briareos
több mint 10 éve
1994? (Ha mezőnygólokról beszélünk)Jaja, gól nélkül nem nagyon lehet döntőt nyerni. 😀Vrijbloedln sztem inkább kiszállnék belőle inkább most, de a 60. percben tutira ha még mindig nem lesz gól addig. Ha lesz egy gól, mivel a másik kitámad (és mindkét csapat jól kontrázik) sanszosan jön rá a második.Sajnos csak a 15. perc környékén szálltam be 2.44-en. Gyanús, hogy lassan ki kéne ugrani, van egészséges 50 egynéhány eurós profitom már most.JakehomerElég stresszes a 1,5 underes fogadásom 😊JakehomerMilyen oddson?Gogo
Amúgy meg mekkora különbség van a 0-0ák között, ez a meccs kifejezetten jó mert ugyan mindkét csapat a biztos védekezésre alapoz de mivel tudják hogy kell a gól ezért támadnak isdavemayer
Én az utolsó perces kapufa után biztosan kiszálltam volna...
(már a stúdióban is megmondták, hogy "ha kicsit beljebb megy, gól" 😊)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
megbeszélik hogy milyen tapéta legyen a közös cellájukbanMost már tudjuk, miért lett Kramer döntője igen rövid.Közben kiderült Kramernek agyrázkódása van. Blatter ijedtében felhívja most Goodellt.iktriad
iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Én azt hittem Orbánék az ellenfélhez állnak majd be téglának. 😀Vrijbloedhát nem a németek az ellenfelek? 😀
több mint 10 éve
Én azt hittem Orbánék az ellenfélhez állnak majd be téglának. 😀
több mint 10 éve
Szakmázgató stúdió, végre!ulpianustolódás a lételeme az argentin válogatottnak.
több mint 10 éve
szerinted?Amadeus91Gáspár vagy Viktor?iktriadÁáááájjjj, Benedikt, francbaaaaa. :/70. percben jön a Klose-Orbán csere, onnantól nem kérdés a végeStez
Veszélyes nagyon Argentína...
Egy gólos meccsnek tűnik ez nekem, 65-70. perc magasságában...Vrijbloed
több mint 10 éve
Igazad van két csere lesz 😀Gáspár vagy Viktor?iktriadÁáááájjjj, Benedikt, francbaaaaa. :/70. percben jön a Klose-Orbán csere, onnantól nem kérdés a végeStez
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Jaja, gól nélkül nem nagyon lehet döntőt nyerni. 😀ln sztem inkább kiszállnék belőle inkább most, de a 60. percben tutira ha még mindig nem lesz gól addig. Ha lesz egy gól, mivel a másik kitámad (és mindkét csapat jól kontrázik) sanszosan jön rá a második.Sajnos csak a 15. perc környékén szálltam be 2.44-en. Gyanús, hogy lassan ki kéne ugrani, van egészséges 50 egynéhány eurós profitom már most.JakehomerElég stresszes a 1,5 underes fogadásom 😊JakehomerMilyen oddson?Gogo
Amúgy meg mekkora különbség van a 0-0ák között, ez a meccs kifejezetten jó mert ugyan mindkét csapat a biztos védekezésre alapoz de mivel tudják hogy kell a gól ezért támadnak isdavemayer
több mint 10 éve
Szakmázgató stúdió, végre!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 892
szerinted?Gáspár vagy Viktor?iktriadÁáááájjjj, Benedikt, francbaaaaa. :/70. percben jön a Klose-Orbán csere, onnantól nem kérdés a végeStez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Gáspár vagy Viktor?Ááááájjjj, Benedikt, francbaaaaa. :/70. percben jön a Klose-Orbán csere, onnantól nem kérdés a végeStez
több mint 10 éve
Ez a szögletnél megállítom a játékot és magyarázok bírói felfogás bejött már valakinek? Mert azon kívül hogy az időt húzza a játékosok ugyanúgy verekszenek.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
ln sztem inkább kiszállnék belőle inkább most, de a 60. percben tutira ha még mindig nem lesz gól addig. Ha lesz egy gól, mivel a másik kitámad (és mindkét csapat jól kontrázik) sanszosan jön rá a második.Sajnos csak a 15. perc környékén szálltam be 2.44-en. Gyanús, hogy lassan ki kéne ugrani, van egészséges 50 egynéhány eurós profitom már most.JakehomerElég stresszes a 1,5 underes fogadásom 😊JakehomerMilyen oddson?Gogo
Amúgy meg mekkora különbség van a 0-0ák között, ez a meccs kifejezetten jó mert ugyan mindkét csapat a biztos védekezésre alapoz de mivel tudják hogy kell a gól ezért támadnak is
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Ááááájjjj, Benedikt, francbaaaaa. :/70. percben jön a Klose-Orbán csere, onnantól nem kérdés a vége
több mint 10 éve
Ááááájjjj, Benedikt, francbaaaaa. :/Veszélyes nagyon Argentína...
Egy gólos meccsnek tűnik ez nekem, 65-70. perc magasságában...